Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
------------Πως το συναγεις αυτο? Οτι αυτοι που ζητανε το ενα ( αυτοπροστασια) δε ζητανε ολα τα αλλα ?

Δεν κατανοω τι λες.

--------Τα οπλα δε χρειαζονται για προστασια για τους φτωχοδιαβολους γιατι αυτοι δεν εχουν οπλα ουτως η αλλως.
Τι λες; Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να έχει ο φτωχός όπλο; Ποιος το λέει αυτό;

-----------Δεν ειπε κανεις να σκοτωσει ανθρωπο αλλα να προστατευτει απο το να σκοτωθει ο ιδιος.
Η προστασία με όπλο σημαίνει ενδεχόμενο θάνατο από το όπλο. Με γνώση και με θεληση. Μην λέμε χαζα..

--------------Τελος οσο και να σε πειραζει η βλακεια - κατ εσενα- Μπορεις να παρεις ξυδακι, να μεταναστευεις να κανεις χιλια δυο. Η λεξη ανεκτικοτητα και σεβασμος στη διαφορετικη αποψη δε ξερω αν σου λεει κατι.

Σε ανέχομαι γιατί ανοίγω και διάλογο μαζί σου. Αλλα αν λες βλακειες θα στα λεω, θες δεν θες. Αν και δεν θα πρεπε να  μιλας για ανεκτικότητα στην διαφορετικότητα εσυ, μοντ σε ένα φορουμ, που οποτε μιλά γυναίκα και δεν γουσταρετε την απαντηση πατατε  τα μπαν σαν σοκολατες στο καρναβαλι..Η ειρωνια δε, δειχνει ότι εσυ θες ξυδακι.

----------Κατι ειπες και για αυτοδικια. Αλλα δηλωνεις δικηγορος. Αλλα ξεχασα το δικαστικο-αστυνομικο συστημα με τις ορντιναντσες του- τους δικηγορους, συντηρειται απο ολο αυτο το κυκλωμα.
Εδώ σε χανω, ειπα για αυτοδικια , δηλωνω δικηγορος και το συμπερασμα σου ;; συντηρω κυκλωμα; Ξυδακι  παλι και συ.αν δεν σου αρεσει να μεταναστευσεις. Αλλα δεν θα σου απαντησω ετσι ..το εκανα για να δεις ποσο κουτα μου απαντας. Πρωτον δεν δηλωσα δικηγορος αλλα νομικος, και δευτερον δεν συντηρω κυκλωμα και τριτον αν εχεις εμπαθεια για επαγγελματα δεν αφορα την κουβεντα και τεταρτον δεν μας ειπες τι αντιθετο εχει η αυτοδικια με το δικηγοριλικι.

-------------Θα χανατε πολυ ψωμι αν απελευθερωνοταν η κοινωνια απο τις μαλακιες που εχετε δημιουργησει εσεις και το νομικο σας συστημα ( μη χεσω ) . Και θα αναγκαζοσασταν να κανετε καμια πραγματικη δουλεια.
Τις μαλακιες του νομικου συστηματος τις εφτιαξε το  κρατος που ψηφιζεις..Μαθε να ψηφιζεις σωστα και διεκδικησε τα δικαιωματα σου σε παιδεια, ασφαλιση, εργασια, προνοια, δικαιο. Και κάθε μαλακα από κάθε επαγγελμα βαλτον στην θεση του ετσι όχι με βρισιες για το επαγγελμα. Τα επι προσωπικου δεν θα τα σχολιασω δεν εχει νοημα.

Τι δε κατανοεις? Λεω πως καταλαβες βρε τζιμανι οτι αυτοι που θελουν πχ οπλοκατοχες κλπ δε θελουν παιδεια, ασφαλεια κλπ κλπ? Που το δες αυτο?

Και ναι αν παει καποιος να με σκοτωσει δε θελει πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι θα προτιμησω εγω να σκοτωσω αυτον. Να τον αφησω να με σκοτωσει γιατι? Για να μου κανεις ευφημνο μνεια μετα?

Ο φτωχος δε πολυπαιρνει οπλα και δε το ριχνει σε ενοπλες ληστειες πρωτα απο ολα γιατι ενα αξιοπιστο οπλο και οι σφαιρες κοστιζουν. Ενας κατ- επαγγελμα ληστης- φονιας- νονος- νταβας το κανει ευκολοτερα. Παντως αυτοι που κανουν τετοια εγκληματα δε τους λες και φτωχαδακια.

Αλλα μας κανεις και τιμη και μιλας μαζι μας χαχχα! μπραβο ρε! Τις κλαψες για μπαναρισματα αμα μιλαει γυναικα αλλου. Αλλιως δειξε πως και ποτε το κανα . Εμενα μου αρεσει . Εσυ κλαιγεσε σα τη χηρα στο κρεβατι για κατι που καποιοι αλλοι θελουν να κανουν και δε σε αφορα ( πχ οπλοκατοχη , δε το θελω προσωπικα αλλα αν το θελει ο αλλος εμενα στα παπαρια μου).

Α και για μαθε μας πως ψηφιζουμε σωστα? Αν και ειμαι τις αποψης να μη περιμενουμε σωτηρες ουτε κατοπιν ψηφου, ουτε ανευ, αλλα να παιρνουμε την κατασταση στα χερια μας.  

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
eth-ski-3-3-12.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε μαλεα πινεις τιποτα σημερα και γράφεις τοσες αστοιχειωτες μαλακιες?

Tα ποσοστα φονων ειναι σχεδον τα ιδια. Στους βιασμους η Σουηδια ειναι πρωτη μακραν πανευρωπαικα.
Ληστειες, ναρκωτικα κλπ η Σουηδια υπερτερει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
Ρε παπάρα, μόλις κατέβεις να σε δώκω έναν κράσο να του δώκεις να στανιάρει..

δεν του κανει τίποτα ο κράσος , τσιπουρο 3πλης αποσταξης χρειαζεται, αλλιως δεν κανουμε δουλεια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
Tα ποσοστα φονων ειναι σχεδον τα ιδια. Στους βιασμους η Σουηδια ειναι πρωτη μακραν πανευρωπαικα.

βαλε μας τις πηγες σου να τα δουμε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
βαλε μας τις πηγες σου να τα δουμε

Γαμησε μας ρε με τις πηγες εχει και ματς τωρα! Στα αθαμανικα ορη βρισκονται καπου εκει :grin:

Παρε για φονους

www.nationmaster.com/graph/cri_mur_percap-crime-murders-per-capita]http://www.nationmaster.com/graph/cri_mur_percap-crime-murders-per-capita[/url]

www.nationmaster.com/country/sw-sweden/cri-crime]http://www.nationmaster.com/country/sw-sweden/cri-crime[/url]

Παρε γενικα για Σουηδια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
------Τι δε κατανοεις? Λεω πως καταλαβες βρε τζιμανι οτι αυτοι που θελουν πχ οπλοκατοχες κλπ δε θελουν παιδεια, ασφαλεια κλπ κλπ? Που το δες αυτο?
Λεω ότι αυτά μειωνουν την εγκληματικοτητα τζιμανι και όχι τα οπλα..

-------Και ναι αν παει καποιος να με σκοτωσει δε θελει πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι θα προτιμησω εγω να σκοτωσω αυτον. Να τον αφησω να με σκοτωσει γιατι? Για να μου κανεις ευφημνο μνεια μετα?
Αυτό απεχει παρασαγκας από το να ζητας οπλο νομιμα για να σκοτωσεις κατά βουληση οποιον σου επιτεθει, η νομιζεις ότι σου επιτεθει κτλ. Η νομοθεσια στο ειπαν και χθες είναι επαρκης εσυ δεν θες να το  καταλαβεις, σε αυτό δεν μπορω να σε βοηθησω.

--------Ο φτωχος δε πολυπαιρνει οπλα και δε το ριχνει σε ενοπλες ληστειες πρωτα απο ολα γιατι ενα αξιοπιστο οπλο και οι σφαιρες κοστιζουν. Ενας κατ- επαγγελμα ληστης- φονιας- νονος- νταβας το κανει ευκολοτερα. Παντως αυτοι που κανουν τετοια εγκληματα δε τους λες και φτωχαδακια.
Αυτά που κολλανε. Εσυ δεν ζητας νομιμα  οπλα για ολους  ώστε να πυροβολουν με σκοπο και το θανατο στο σπιτι;; ζητας για τους  πλουσιους; Νέο δεδομενο..

-------- Αλλα μας κανεις και τιμη και μιλας μαζι μας χαχχα! μπραβο ρε! Τις κλαψες για μπαναρισματα αμα μιλαει γυναικα αλλου. Αλλιως δειξε πως και ποτε το κανα . Εμενα μου αρεσει . Εσυ κλαιγεσε σα τη χηρα στο κρεβατι για κατι που καποιοι αλλοι θελουν να κανουν και δε σε αφορα ( πχ οπλοκατοχη , δε το θελω προσωπικα αλλα αν το θελει ο αλλος εμενα στα παπαρια μου).
Διαλογο κανω. Αν εσυ τον διαλογο  τον λες κλαψα ..δεν θα συνεννοηθουμε ποτε. Οσο για τα αλλα καταλαβες πολύ  καλα τι ειπα.

------- Α και για μαθε μας πως ψηφιζουμε σωστα? Αν και ειμαι τις αποψης να μη περιμενουμε σωτηρες ουτε κατοπιν ψηφου, ουτε ανευ, αλλα να παιρνουμε την κατασταση στα χερια μας.  
Η απαντηση μου ηταν για την εμπαθεια σου σε επαγγελματα, σου ειπα λοιπον ασχολησου με την ουσια. Ποσο πιο λιανα να στο κανω;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.135
Πόντοι
1.686

Και ενα Αλβανό που μαχαιρώσανε και σκοτώσανε οι Κινέζοι στο Μεταξουργειο

γιατί πηγε να τους πουλησει προστασία ,πράγμα που το ξέρουν όλοι

στην περιοχή ,επειδή οι Κινέζοι κρατανε το στόμα τους κλειστό

η Αστυνομία δεν το έχει καταχωρήσει σαν έγκλημα από Κινέζους .

Αλλά και οι Κινέζοι δεν καταχωρουν τα εγκλήματά τους

σαν εγκλήματα από ...Κινέζους !  :2funny: :2funny:

Το ότι ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να υπάρχει η θανατική ποινή στην Κίνα  

σου λέει τίποτα για την εγκληματικότητα στην "χωρα " αυτή ?  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλα ας μη κανουμε συγκρισεις πχ τωρα και με Μαλαισια η Σιγκαπουρη η Ταιβαν που ειναι και φιλελευθερες κιολας . Συντριπτικα λιγοτερη εγκληματικοτητα απο τη Σουηδια με το κοινωνικο κρατος.
Αρα καταρριπτεται αυτο το επιχειρημα πως συνδεεται η εγκληματικοτητα με το κοινωνικο κρατος απαραιτητα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλα ας μη κανουμε συγκρισεις πχ τωρα και με Μαλαισια η Σιγκαπουρη η Ταιβαν που ειναι και φιλελευθερες κιολας . Συντριπτικα λιγοτερη εγκληματικοτητα απο τη Σουηδια με το κοινωνικο κρατος.
Αρα καταρριπτεται αυτο το επιχειρημα πως συνδεεται η εγκληματικοτητα με το κοινωνικο κρατος απαραιτητα.
Για Κίνα δεν βλέπουμε όμως να συγκρίνουμε.... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom