Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Επισκέπτης
με τι να τον πυροβολησω;με το τηγανι ή την κατσαρολα;το ερωτημα και η ψηφοφορια ειναι μουφα....
προφανως αναφερεται σε ατομα που οπλοφορουν  το ερωτημα φιλε τωρα θα μου πεις γιατι απαντησαν και ασχετοι δεν το γνωριζω αλλα ετσι γινετε συνηθως

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πιστευεται οτι εχουμε την κατάλληλη παιδεια να κρατήσουμε οπλο?

Εδω δεν εχουμε μαθει να χρησιμοποιούμε το ανσασερ ακομα. Θελεις να πας κατω και πατας και το πανω κουμπι!
Το όπλο δεν έχει πολλά κουμπιά να μπερδεύεσαι :birdman:,μία σκανδάλη έχει,την τραβάς και καθαρίζεις. :sunglasses:

Επισκέπτης
Δώσε και στο παιδι σου ενα περιστροφο, να πυροβολησει τον συμμαθητη του στο διαλειμμα αν παει να του κλεψει τη σοκολατα.
εισαι ακραιος και παραθετεις λαθος παραδειγματα προσπαθωντας να κερδισεισ τισ αντυπωσεις φιλαρακο αλλα οπως καταλαβαινεις αυτοξεφτιλιζεσαι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εισαι ακραιος και παραθετεις λαθος παραδειγματα προσπαθωντας να κερδισεισ τισ αντυπωσεις φιλαρακο αλλα οπως καταλαβαινεις αυτοξεφτιλιζεσαι
Ναι, ναι. Ειμαι ακραιος επειδη ειμαι κατα της ανεξελεγκτης οπλοκατοχης και χρησης. Το ακουσα κι αυτο. Καλα.
Οι λεξεις χανουν πλεον το νοημα τους.
Κανενας λογος για συνεχιση της συζητησης.

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πιστευεται οτι εχουμε την κατάλληλη παιδεια να κρατήσουμε οπλο?

Εδω δεν εχουμε μαθει να χρησιμοποιούμε το ανσασερ ακομα. Θελεις να πας κατω και πατας και το πανω κουμπι!
ο ελληνας φιλε μ εχει την καταλληλη παιδεια για να πιασει οπλο,βλεπεις του εχει ξεφυγει το δημιουργικο κοματι και γουσταρει να καταστρεφει..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προφανως αναφερεται σε ατομα που οπλοφορουν  το ερωτημα φιλε τωρα θα μου πεις γιατι απαντησαν και ασχετοι δεν το γνωριζω αλλα ετσι γινετε συνηθως
αυτο εννοω...η ψηφοφορια εχει υπερβατικη λογικη......προσπερναμε ως δεδομενη την ελευθερη απλοκατοχη που φυσικα δεν υφισταται και παμε στο προκειμενο αν θα πυροβολουσες εναν αγνωστο εισβολεα.....;ε αν ειχα οπλο και αν δεν κοιμομουν και αν δεν με υπνωτιζε και αν τον επαιρνα και χαμπαρι γενικως και αν εβρισκα το οπλο και αν ημουν ετοιμος και αν ημουν γρηγορος και αν τον πετυχαινα και αν ειχα τα αρχιδια και αν.....και αν .....ε θα τον πυροβολουσα μαλλον.....

επισης και αν η γιαγια μου ειχε @@ ΞΕΡΕΤΕ.....τωρα αυτοι που απαντησαν ναι αν απαντησαν οπως εγω μαλλον υποθετικα απαντησαν κι αυτοι......

Επισκέπτης
Ναι, ναι. Ειμαι ακραιος επειδη ειμαι κατα της ανεξελεγκτης οπλοκατοχης και χρησης. Το ακουσα κι αυτο. Καλα.
Οι λεξεις χανουν πλεον το νοημα τους.
Κανενας λογος για συνεχιση της συζητησης.

μα το θρεντ αναφερεται σε ατομα που εχουν αδεια οπλοκατοχης απο τη στιγμη που δεχοντε επιθεση πρεπει να αμυνθουν δυστυχως σ αυτες τις περιπτωσεισ ισχυει το ο θανατος σου η ζωη μου

Επισκέπτης
αυτο εννοω...η ψηφοφορια εχει υπερβατικη λογικη......προσπερναμε ως δεδομενη την ελευθερη απλοκατοχη που φυσικα δεν υφισταται και παμε στο προκειμενο αν θα πυροβολουσες εναν αγνωστο εισβολεα.....;ε αν ειχα οπλο και αν δεν κοιμομουν και αν δεν με υπνωτιζε και αν τον επαιρνα και χαμπαρι γενικως και αν εβρισκα το οπλο και αν ημουν ετοιμος και αν ημουν γρηγορος και αν τον πετυχαινα και αν ειχα τα αρχιδια και αν.....και αν .....ε θα τον πυροβολουσα μαλλον.....

επισης και αν η γιαγια μου ειχε @@ ΞΕΡΕΤΕ.....τωρα αυτοι που απαντησαν ναι αν απαντησαν οπως εγω μαλλον υποθετικα απαντησαν κι αυτοι......
ετσι οπως το θετεις ναι ειναι ακυρο ολο το θρεντ

Επισκέπτης
φταιω  εγω μετα απο 104 σελιδες λογικο ηταν να ειχε ξεφυγει το θεμα οποτε alex71 μιλουσαμε για διαφορετικα θεματα και εγω ειμαι κατα της ανεξελεγκτης οπλοκατοχης

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
"Φίρερ" Καρατζαφέρη, την  :jerking: που έχεις στο μυαλό σου και την ξεστομίζεις την κάναμε θέμα συζήτησης.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ετσι οπως το θετεις ναι ειναι ακυρο ολο το θρεντ
φυσικα.....πρεπει πρωτα να συζηταμε αν θελουμε θανατικη ποινη και μετα αν θελουμε κρεμαλες ή γκιλοτινες........

τεσπα για τους λοιπους ειπαμε και ξαναειπαμε οποιος θελει να το παιξει τζονγουειν μπορει να παρει ενα καλο κυνηγετικο
οποιος θελει να το παιξει ραμπο υπαρχουν ωραιοτατα κοφτερα μαχαιρια
οποιος θελει να το παιξει σογκουν μπορει να παρει ενα σπαθι κατανα
και οποιος θελει να σκοτωσει τον εισβολεα θεαματικα αλα saw ή hostel μπορει να παρει ενα τσεκουρι ή ενα αλυσοπριονο καλυτερα και να κανει την δουλεια του....

οποτε καντε οτι θελετε ,σκοτωστε τους εισβολεις,βαλτε και πινακιδα απεξω οχι ο σκυλος δαγκωνει αλλα ο ιδιοκτητης οπλοφορει και γαμει και δερνει και ζηστε

ετσι ....ο καθενας θα κλειστει στο καστρο του,βαλτε και ναρκες,συρματοπλεγματα,λειζερ,ηλεκτρικο φραχτη,κιγκλιδωματα με κοφτερες λεπιδες.....

δεν μας ειπε κανεις ομως οταν μια κοινωνια ειναι εξαθλιωμενη,ανεργη,πεινασμενη και κυριαρχει η φτωχια,η ανεχεια και η γκετοποιηση πως ακριβως θα κυκλοφορει εξω απο το σπιτι του ;

πχ τι προτεινετε στον ηλικιωμενο που ζει στον αγιο παντελεημονα;να μην βγει να παρει γαλα και ψωμι;να βγει με κανενα πολυβολο;με συνοδεια αυρας;(ΤΑΝΚ της αστυνομιας για τους νεοτερους)

ΔΛΔ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν ειναι πως θα αναμορφωσουμε ηθικα και πολιτισμικα και πολιτικα και οικονομικα μια κοινωνια προς το καλυτερο,το παραγωγικοτερο ουτε πως θα ανεβασουμε το βιοτικο επιπεδο για ολους ελληνες και αλλοδαπους αλλα πως θα φτιαξουμε τειχη για να μας χωριζουν ακομα περισσοτερο απο τον συνανθρωπο μας...ο οποιος εγινε πλεον εχθρος.....καλωςηλθατε στην ζουγκλα....

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
φυσικα.....πρεπει πρωτα να συζηταμε αν θελουμε θανατικη ποινη και μετα αν θελουμε κρεμαλες ή γκιλοτινες........

τεσπα για τους λοιπους ειπαμε και ξαναειπαμε οποιος θελει να το παιξει τζονγουειν μπορει να παρει ενα καλο κυνηγετικο
οποιος θελει να το παιξει ραμπο υπαρχουν ωραιοτατα κοφτερα μαχαιρια
οποιος θελει να το παιξει σογκουν μπορει να παρει ενα σπαθι κατανα
και οποιος θελει να σκοτωσει τον εισβολεα θεαματικα αλα saw ή hostel μπορει να παρει ενα τσεκουρι ή ενα αλυσοπριονο καλυτερα και να κανει την δουλεια του....

οποτε καντε οτι θελετε ,σκοτωστε τους εισβολεις,βαλτε και πινακιδα απεξω οχι ο σκυλος δαγκωνει αλλα ο ιδιοκτητης οπλοφορει και γαμει και δερνει και ζηστε

ετσι ....ο καθενας θα κλειστει στο καστρο του,βαλτε και ναρκες,συρματοπλεγματα,λειζερ,ηλεκτρικο φραχτη,κιγκλιδωματα με κοφτερες λεπιδες.....

δεν μας ειπε κανεις ομως οταν μια κοινωνια ειναι εξαθλιωμενη,ανεργη,πεινασμενη και κυριαρχει η φτωχια,η ανεχεια και η γκετοποιηση πως ακριβως θα κυκλοφορει εξω απο το σπιτι του ;

πχ τι προτεινετε στον ηλικιωμενο που ζει στον αγιο παντελεημονα;να μην βγει να παρει γαλα και ψωμι;να βγει με κανενα πολυβολο;με συνοδεια αυρας;(ΤΑΝΚ της αστυνομιας για τους νεοτερους)

ΔΛΔ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν ειναι πως θα αναμορφωσουμε ηθικα και πολιτισμικα και πολιτικα και οικονομικα μια κοινωνια προς το καλυτερο,το παραγωγικοτερο ουτε πως θα ανεβασουμε το βιοτικο επιπεδο για ολους ελληνες και αλλοδαπους αλλα πως θα φτιαξουμε τειχη για να μας χωριζουν ακομα περισσοτερο απο τον συνανθρωπο μας...ο οποιος εγινε πλεον εχθρος.....καλωςηλθατε στην ζουγκλα....

:thumbsup:
Ολοκληρωμένη και προφητική προσέγγιση.

Μπράβο gl.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Αυτο ......

Το κρατος με τις επιλογες του μας οδηγησε εδω.... στο να σκεφτομαστε για οπλοκατοχη.....
Και το χειροτερο ειναι οτι συνεχιζουν ακαθεκτοι το εργο τους που δεν ειναι αλλο απο την ολικη εξαθλιωση του βιωτικου επιπεδου των ελληνων πολιτων.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυποι μου τελικα θα βγουν τα σιδερικα?
τυπε μου εγω θα προτιμησω την μαχαιρα αφου με βαση τις γνωσεις ανατομιας μου και τα λεγομενα λακη θα σκοτωνω εντος δευτερολεπτων...... ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εριναλ και Αλεξ 71 προτεινετε δηλαδη να μην προστατευσουμε τις ζωες μας σε πιθανη αντιπαραθεση με ληστες στην οικια μας ?

Απλα θα κανουμε τον σταυρο μας να μην μας σκοτωσουν ?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εσυ καλα τα λες,αλλα οταν οξυνονται οι κοινωνικες αντιθεσεις (προΐον λανθασμενης πολιτικης ) καπως ετσι καταληγουν τα πραγματα...απο την μια οι πεινασμενοι/ανεργοι/μεταναστες κτλ,αυτοι δηλ.που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα κ απο την αλλη μερια οι ευννοημενοι...υπαρχει πιθανοτητα να συνηπαρξουν ειρηνικα?κ αν ναι,πειτε κ μενα την συνταγη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom