ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δεν την δειχνω φοβαμαι μην την ματιασει καμια
σιγα ρε ο μπιγκπιπης μια χαρα ειναι δεν επαθε τπτ.
Δεν την δειχνω φοβαμαι μην την ματιασει καμια
αμε και μετα θα βαλουμε αερομαχητικα αμερικανικα να μας αποδειξουν την πειρα τους
ρε παιχτη καταλαβαινεις οτι σου μιλαμε για πορτοκαλια και συ απαντας για μπριζολες? πιες καφε
Υποστηριζετε κατι που δεν ισχυει. Αν θες διαβασε Jane's αλλα δεν ειναι τσαμπα!!
ερι απο τοτε που σταματησες να προμοταρεις την δικη μου πουτσα και προμοταρεις του μπολντι δεν με θελει καμια !!!!
πουτανα διαφημηση ......................!!!!!!!!
Υποστηριζετε κατι που δεν ισχυει. Αν θες διαβασε Jane's αλλα δεν ειναι τσαμπα!!
Δεν είναι δικιά του
το ξερουμε αλι και τρισαλι σε αυτον που ανηκει δηλαδη. εκτος αν εχει προσωπικη ξεματιαστρα πουλιουΔεν είναι δικιά του
όπως είδες σταμάτησα να συνομιλώ γιατί έχει και ζέστη και δεν μπορώ [size=25pt]ΠΑΡΑΣΚΕΥΙΑΤΙΚΑ[/size]ρε τυπε εισαι με τα σωστα σου μεσημεριατικα? χαχαχα σου λεει κατι συγκεκριμμενο ο αγαπης μου και συ απαντας για το overall military strength της αμερικης
ρε τυπε εισαι με τα σωστα σου μεσημεριατικα? χαχαχα σου λεει κατι συγκεκριμμενο ο αγαπης μου και συ απαντας για το overall military strength της αμερικης
δεν είπα και πολλά ρε αδελφέΝαι βρε Εκτορα αλλα αυτα που λεει ο φιλος σου δεν ισχυουν! Αντε να παμε στα γαλλονια του μπολτ γιατι δεν θα βρουμε ακρη!
δεν είπα και πολλά ρε αδελφέ
είπα απλά οτι τα αμερικανάκια δεν έχουν πείρα στο μαν του μαν
το ότι δεν ξέρω το είπα από την αρχήΒρε Πετρο αστο καλυτερα γιατι δεν ξερετε!!
Παμε σε κατι αλλο!!
Ναι βρε Εκτορα αλλα αυτα που λεει ο φιλος σου δεν ισχυουν! Αντε να παμε στα γαλλονια του μπολτ γιατι δεν θα βρουμε ακρη!
Βρε Πετρο αστο καλυτερα γιατι δεν ξερετε!!
Παμε σε κατι αλλο!!