Επισκέπτης
Ναι σωστα. Ολοι οι ααξιωματικοι ειναι μικροτσουτσουνοι
Έγινες αξιωματικός κιόλας??
Ναι σωστα. Ολοι οι ααξιωματικοι ειναι μικροτσουτσουνοι
ειναι απλο, εμεις μαθαινουμε οτι οι δικοι μας αεροποροι ειναι οι καλυτεροι και γαμαμε τους τουρκους, οι τουρκοι το αντιθετο..και ειναι ολοι ευτυχισμενοι!!Παλι λετε οτι θελετε. Οπως ειπαν και οι προηγουμενοι ειναι οι μονοι που εχουν εμπειρια σε αερομαχιες για πανω απο 20 χρονια! Δεν υπαρχει αεροπορια αυτη την στιγμη που να μπορει να τους αντισταθει. Οι Τουρκοι τωρα ειναι αλλο πραγμα αν και εχω πολλες αμφιβολιες πως θα τα καταφερουμε με τους Τουρκους σε αερομαχια.
ειναι απλο, εμεις μαθαινουμε οτι οι δικοι μας αεροποροι ειναι οι καλυτεροι και γαμαμε τους τουρκους, οι τουρκοι το αντιθετο..και ειναι ολοι ευτυχισμενοι!!
www.imagebam.com/image/dab591213606471] [/URL] www.imagebam.com/image/3b23f5213606475] [/URL] www.imagebam.com/image/070e4e213606488] [/URL]για την εριναλμε αγαπηπου πειναει..
σωστο. αλλα ειμαστε και οι δυο καλυτεροι των αμερικανων!
ρε φίλε δεν συζητάμε ποια είναι η μεγαλύτερη μηχανή του πολέμου. Στα παπάρια μου. ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑ ΣΕ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ
σιγα την πουτσα. του μπολ ειναι μεγαλυτερη
Να ρωτήσω κάτι, μια αεροπορία κρίνεται αν είναι καλύτερη από μια άλλη από την ικανότητα της στις αερομαχίες μόνο;
αμε και μετα θα βαλουμε αερομαχητικα αμερικανικα να μας αποδειξουν την πειρα τουςεριναλ θελεις να κανουμε ενα διαγωνισμο της πουτσας? θα ρθουμε ολοιμπροστα σουκ εσυ θα μας μετρας, οποιος εχει τον μεγαλυτερο θα τον φας.
Είχατε καμία αμφοβολία για τις ικανότητες του;
Εγώ πάντως τον βλέπω μέχρι και αρχηγό Γ.Ε.Σ. μέσα στον επόμενο μήνα.
σιγα την πουτσα. του μπολ ειναι μεγαλυτερη
Δεν την δειχνω φοβαμαι μην την ματιασει καμια