The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
Θα ελεγα τι εγραψε τωρα...
αλλα αστο
Για πείτε...
Θα ελεγα τι εγραψε τωρα...
αλλα αστο
αγαπητέ το να πετάξεις και να βομβαρδίσεις ιρακ, σερβια και τα συναφη δεν θεωρείται αερομαχία. Είναι βομβαρδισμός
τίποτα δεν ξέρω μάτια μου. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι καλύτεροι πιλότοι. Οι λογική μου μιλάειόλα τα ξέρεις ρε πουτσικ μου πια;
όλα τα ξέρεις ρε πουτσικ μου πια;
ο ατρομητος στρατος των ηπα εχει μαζεψει ψωλες σε ολα τα μηκη & πλατη του πλανητη..
οπως & οποιος αλλος ατρομητος στρατος προσπαθησε να υποδουλωσει τον οποιοδηποτε λαο δεν ηθελε να υποδουλωθει..
τα λοιπα ειναι για τους μικροτσουτσουνους στρατοκαυλους..
ρε φίλε δεν συζητάμε ποια είναι η μεγαλύτερη μηχανή του πολέμου. Στα παπάρια μου. ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑ ΣΕ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣΜα ακριβως!! Δεν σηκωνεται πιλοτος να τους παει εναντια και στον πρωτο πολεμο με το Ιρακ οι Ιρακινοι πιλοτοι μετα απο 24 ωρες πηραν και προσγειωσαν τα αεροπλανα τους στο Ιραν.
Μην λετε οτι θελετε. Η μεγαλητερη πολεμικη μηχανη αυτη την στιγμη στον κοσμο.............οι Αμερικανοι. Δεν υπαρχει αεροπορια που να τους παει κοντρα.
τσίμπα μουνάκιΚι από Αθανασιάδη ξέρει ο μπινές..
ρε γμτ μεχρι και ο ατρομητος στρατος εχει μαζεψει ψωλες :'( ααααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχχαχχαχαχα
Εκτος τοπου και χρονου ;)
ειναι θεμα ωρων να σε σβησει η Αμερικη αν το αποφασισει.
Ποσους στολους εχει η Αμερικη ξερεις? και τι εξοπλισμο εχει στα αεροσκαφη της?
την εκπαιδευση που κανει στον στρατο ξηρας την εχεις δει? που ειναι και μισθοφορικος
την εκπαιδευση που κανει στον στρατο ξηρας την εχεις δει? που ειναι και μισθοφορικος
το ειδαμε περιτρανα στο βιετναμ & στο αφγανισταν..Εκτος τοπου και χρονου ;)
Εσύ την έχεις δει;
τα αμερικανάκια δεν έχουν εμπειρία σε αερομαχίες, ουτε καν σε εικονικές. Γι ακόμα μια φορά θα σας ξεβρακώ ο έκτωρ
εχω μια ακρη εριναλ, μπορω να σου στειλω ενα καραβι ψωλες να μη νιωθεις μονη... αν θες πες το
σ αυτο εμεινες μικροψωλη???Ναι σωστα. Ολοι οι ααξιωματικοι ειναι μικροτσουτσουνοι
ή αλλιως οσα δεν φτανει η αλεποου τα κανει κρεμασταρια.