Νέα

Να προχωρήσω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.072
Πόντοι
22.785
Δεν ξέρεις πως θα ξηγηθεί μία τύπισσα ποτέ τύπε μου.

Έχω γνωρίσει μία παντρεμένη από site. Την ψήνω για να βρεθούμε. Είναι εξαιρετικά προσεκτική, γιατί πριν καιρό τα είχε με έναν τύπο και της έκανε τη ζωή πατίνι με παρακολουθήσεις και υπόνοιες για εκβιασμούς στον άνδρα της αν τυχόν χώριζαν. Λογικό ήταν, να περάσω από 40 κύματα μέχρι να την καταφέρω να συναντηθούμε. Πρώτη συνάντηση μόνο με τα μάτια (συνοδεύοντας και οι δύο τις οικογένειές μας σε κάποιο παιδικό event, μετά από συνεννόηση για το τι θα φοράμε και που θα είμαστε). Δεύτερη συνάντηση οι δυό μας, για φαγητό σε καλό μαγαζί στο Θησείο. Μετά από εκεί ούτε φωνή ούτε ακρόαση...... Κάποια στιγμή έστειλε mail για να δικαιολογηθεί για την σιωπή της (ότι έχουν συμβεί πολλά όλο αυτόν τον καιρό και δεν μπορούσε να μιλήσει)......

Και μετά τίποτα.

Δεν βγάζεις άκρη με τις γυναίκες.....!!!

Φαντάζεσε να σού  ζητάνε να προβλέψης σε ποιό σημείο τού συνεχούς είναι πιθανότερο να κατατάσσεται ένας άνθρωπος άθεράπευτα ρομαντικός............

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Φαντάζεσε να σού  ζητάνε να προβλέψης σε ποιό σημείο τού συνεχούς είναι πιθανότερο να κατατάσσεται ένας άνθρωπος άθεράπευτα ρομαντικός............

Στο διηνεκές? :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.072
Πόντοι
22.785

Λοιόν άκου φίλε μου καί κολητέ , το σέξ παραείναι ζωώδες και πρόστυχο για να έμπνεύσει ύψηλές συγκινήσεις...........

Άρα???? :think: :think: ένας ρομαντικός είναι πιο πιθανό να άποστρέφεται παρά να έπιθυμεί τη σεξουαλική πράξη!!!!!!!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Λοιόν άκου φίλε μου καί κολητέ , το σέξ παραείναι ζωώδες και πρόστυχο για να έμπνεύσει ύψηλές συγκινήσεις...........

Άρα???? :think: :think: ένας ρομαντικός είναι πιο πιθανό να άποστρέφεται παρά να έπιθυμεί τη σεξουαλική πράξη!!!!!!!!!!

Του τα έλεγα του Άη γιάννη. Αυτή η γ@μ!μ3ν1 ερωτική ατιμόσφαιρα μας κάνει τις ζημιές.  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.072
Πόντοι
22.785
Του τα έλεγα του Άη γιάννη. Αυτή η γ@μ!μ3ν1 ερωτική ατιμόσφαιρα μας κάνει τις ζημιές.  :grin:

Όχι όχι όχι δέν δημιουργή τό πρόβλημα,,,,, γιά σκέψου  τι άλλαγές
φέρνουν  τα χρόνια που περνούν ??????
Πόσο διαφέρει ή ήλικία τών 29 άπό εκείνη των 22 ???????????

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Όχι όχι όχι δέν δημιουργή τό πρόβλημα,,,,, γιά σκέψου  τι άλλαγές
φέρνουν  τα χρόνια που περνούν ??????
Πόσο διαφέρει ή ήλικία τών 29 άπό εκείνη των 22 ???????????

Σαν να έχεις δίκιο. Στα 29 μου, το μυαλό μου σκεφτόταν άλλα πράγματα από ότι στα 22 μου. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι πουλί μου, σκεφτόταν ακριβώς τα ίδια.  :boff:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Σαν να έχεις δίκιο. Στα 29 μου, το μυαλό μου σκεφτόταν άλλα πράγματα από ότι στα 22 μου. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι πουλί μου, σκεφτόταν ακριβώς τα ίδια.  :boff:

Κι εμένα ρε γαμώτο.... σκέφτεται ακριβώς τα ίδια από τότε που απόκτησε υπόσταση.... :grin: :grin: :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.072
Πόντοι
22.785

Κι εμένα ρε γαμώτο.... σκέφτεται ακριβώς τα ίδια από τότε που απόκτησε υπόσταση.... :grin: :grin: :grin:
ΆΧ μήν μέ κουράζετε ρεεεεεεεεεεεεεε .......άλλά , για να φτάσουμε και στο έρώτημά σας, τι μπορείτε να κάνετε για αυτό ??? :think:

Καταρχήν δείτε τήν κατάσταση όχι σάν πρόβλημα, αλλά σάν πρόκληση της ίδιοσυγκρασίας σας.

Και να είστε βέβαιη ότι προκλήσεις άντιμετωπίζουν όλοι, άκόμη και οι έξωστρεφείς και τολμηροί χαρακτήρες !!!!!!!!!!!!!

υ.γ Πάμε Ζάννα ??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom