Επισκέπτης
Βλακειες λεει ο τυπος.
Χαλαρα υπαρχουν τυποι που την πεφτουνε...
και στα κλαμπ εβλεπα την αλλη φορα μια ειχε γεμισει κινητα χαχαχαχ
Εσύ ΔΕΝ της την έπεσες;
Βλακειες λεει ο τυπος.
Χαλαρα υπαρχουν τυποι που την πεφτουνε...
και στα κλαμπ εβλεπα την αλλη φορα μια ειχε γεμισει κινητα χαχαχαχ
φιρι φιρι το πας να γραψω την ιστορια με τα μουνια που γνωρισα στην γλυφαδα μου φαινεται , εκεινα τα καλα τα παρτουζιαρικα
Εσύ ΔΕΝ της την έπεσες;
χωσου.... πλακα θα χει
Εσύ ΔΕΝ της την έπεσες;
χωσου.... πλακα θα χει
Γιατι να την πεσω? Για να με πεταξει και μενα
μαζι με τα αλλα χαρτακια στον κουβα??? χαχαχ
ουτε καν τυπε... δεν βγαζεις ετσι γκομενα... ξεχασε το.
Αλλωστε τοσοι που εχουν σταματησει να την πεφτουν μην νομιζεις πως αυτοι
ειναι βλακες και εσυ θα εισαι ο εξυπνος εχουν σταματησει γιατι δεν βγαζουν η δεν εβγαλαν κατι...
κατι λεει και αυτο ετσι? ;) Μην τα βλεπεις μονοπλευρα αντε βγηκαμε εξω... και οποια παρει ο χαρος
λάθος σε βρίσκω συνάδελφε:σε τέτοιες περιπτώσεις αν κάνεις κίνηση θα είσαι απλά άλλος ένας από τους πολλούς...προδιαγεγραμμένη αποτυχία...
οπότε κρατάς χαρακτήρα και διασώζεις την αξιοπρέπειά σου, γράφοντάς την στ' αρχίδια σου.
Άμα δεις μια μουνάρα σε ένα δρόμο χωρίς κόσμο,θα την προσπεράσεις έτσι απλά;
Γιατι τι θα κανω?
Εσυ τι θα εκανες?
Τυπε στην φαση που ειμαι αυτη τη περιοδο παιζει να μην γυρισω καν να την κοιταξω κιολας
παρα μονο οταν θα χει γυρισει πλατη δεν θα με βλεπει... τοτε ισως κοιταξω...
γιατι ψωνιζονται
λάθος σε βρίσκω συνάδελφε:σε τέτοιες περιπτώσεις αν κάνεις κίνηση θα είσαι απλά άλλος ένας από τους πολλούς...προδιαγεγραμμένη αποτυχία...
οπότε κρατάς χαρακτήρα και διασώζεις την αξιοπρέπειά σου, γράφοντάς την στ' αρχίδια σου.
Θα της έλεγα:
"Ωραία ποδαράκια δεσποινίς"
Και τι κερδιζεις απο αυτο τυπε?
Περα απο το οτι θα κολοχαρει η γκομενα
και μετα θα παει να το πει σε ολες τις φιλες της?
Κοιταξτε παιδια για να μηλησουμε και λιγο σοβαρα. η αποψη μου πανω σε αυτο ειναι οτι , καλα κανουν οι διαφοροι συναγωνηστες και την πεφτουν και δινουν και τηλεφωνα κτλ κτλ το θεμα ειναι το σωστο ταιμινγ , ο σωστος τροπος και προσεγγηση , δεν ενοοω βεβαια οτι ριχνω τα μουνια αβερτα , αλλα σιγουρα ενα σωστο ντυσιματακι(αναλογα με το μαγαζι που εισαι ), ενα χαμογελο και μια προσεγγιση του στιλ οτι μιλαμε απλα και δεν σου κανω καμακι εχει περισσοτερες πιθανωτητες, εαν οχι , τι σκατε παμε για αλλα ;)
Έτσι και μου απαντήσει θα της πρότεινα να βγαίναμε....άμα δεν απαντούσε τότε δε θα το συνέχιζα
το παράδειγμα αφορούσε μια γκόμενα που της είχε δώσει τα τηλέφωνα η μισή καφετέρια:αν κάνεις το ίδιο σε τρώει η μαρμάγκα κι εσένα
έχεις βγάλει ποτέ γκόμενα με αυτόν τον τρόπο?
έχεις βγάλει ποτέ γκόμενα με αυτόν τον τρόπο?
Ξερεις ομως ποιο λαθος καναν ολοι αυτοι ?
Παλιότερα που οι γκόμενες πέφταν πιο εύκολα
Θα το θυμάσαι,καθότι γεννημένος το 1926
Πολυ παλια αυτο που λες τυπε... πριν το 2005 (και αν)
τωρα απλα ξεχασε το.