Νέα

Να προχωρήσω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Παλιότερα που οι γκόμενες πέφταν πιο εύκολα :birdman:

Θα το θυμάσαι,καθότι γεννημένος το 1926 :woldman:

η κατάθεσή σου κρίνεται αναξιόπιστη  :birdman:

το 1926 ήταν κομβική χρονιά για την ανθρωπότητα, γεννήθηκε ο πρώτος Έλληνας αθάνατος (στα Χάιλαντς της Ηπείρου) :sunglasses:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εγώ την άλλη φορά είχα πάρει το αστικό για το σπίτι.μέσα στο αστικό σταμπάρω ένα καλό μουνάκι το οποίο το κοίταζα. όλο και προσπαθούσα να της μιλήσω αλλά κάποια στιγμή πατάει το κουμπί του λεωφορείου. Κατεβαίνω κι εγώ κι ας μην ήτανε η στάση μου. Τη βλέπω και αράζει σε ένα παγκάκι. Πάω κι εγώ. Τη βλέπω που καπνίζει και παίρνω το θάρρος. Της ζητάω φωτιά και της ζητάω να κάτσω δίπλα της ενώ της εξηγώ πως κατέβηκα για πάρτυ της και πως θα ήθελα να τη γνωρίσω.Δυστυχώς μου απάντησε πως έχει αγόρι...Δεν επέμενα πολύ καθώς όπως φαινόταν πρέπει να χε..γιατί μετά που τη παρακολούθησα είδα ένα ντούκι να τη φιλάει. Πως δεν έφαγα και κανα ξύλο.. :think: :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ε αρα τι να πας να το κανεις αυτο που λες...
Δεν εχει νοημα... εκτος και αν νιωσεις πως θα χαρεις και εσυ
με αυτο που εκανες... τελος το καμακι τυποι...
πλεον γκομενα βγαζεις μονο απο κοινη παρεα... η απο κανα ιντερνετ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
εγώ την άλλη φορά είχα πάρει το αστικό για το σπίτι.μέσα στο αστικό σταμπάρω ένα καλό μουνάκι το οποίο το κοίταζα. όλο και προσπαθούσα να της μιλήσω αλλά κάποια στιγμή πατάει το κουμπί του λεωφορείου. Κατεβαίνω κι εγώ κι ας μην ήτανε η στάση μου. Τη βλέπω και αράζει σε ένα παγκάκι. Πάω κι εγώ. Τη βλέπω που καπνίζει και παίρνω το θάρρος. Της ζητάω φωτιά και της ζητάω να κάτσω δίπλα της ενώ της εξηγώ πως κατέβηκα για πάρτυ της και πως θα ήθελα να τη γνωρίσω.Δυστυχώς μου απάντησε πως έχει αγόρι...Δεν επέμενα πολύ καθώς όπως φαινόταν πρέπει να χε..γιατί μετά που τη παρακολούθησα είδα ένα ντούκι να τη φιλάει. Πως δεν έφαγα και κανα ξύλο.. :think: :P

εσύ ήσουν η σκατόφατσα που μας κοίταζε; Φταρνιζόμουν όλο το βράδυ κι αναρωτιόμουν ποιος με μελέταγε, στο τσακ το γλίτωσες το ξύλο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

:2funny: :2funny: :2funny:

καλά έκανες πάντως (σε όλες τις φάσεις)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Ε αρα τι να πας να το κανεις αυτο που λες...
Δεν εχει νοημα... εκτος και αν νιωσεις πως θα χαρεις και εσυ
με αυτο που εκανες... τελος το καμακι τυποι...
πλεον γκομενα βγαζεις μονο απο κοινη παρεα... η απο κανα ιντερνετ.

συμφωνώ απολύτως... επειδή οι γκόμενες "κατακλύζονται" καθημερινώς απο δεκάδες καμάκια (μερικά απ τα οποία είναι απο καμμένους τύπους και προσβλητικά) η γκόμενα είναι κακώς προκατειλημμένη.Γι αυτό το λόγο οι πιθανότητες του να πετύχεις είναι ελάχιστες. Η πρέπει να σαι ο θεός εμφανισιακά και επικοινωνιακά ή η κοπέλα να ψάχνεται και να κάτσεις στη στιγμή. Ειδαλλώς στη καλύτερη να φάς πίτα..να τη δείς μετα να γελάει και σε κοροϊδεύει όλο το βράδυ με τις φίλες της.. και να απογοητευτείς..

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εσύ ήσουν η σκατόφατσα που μας κοίταζε; Φταρνιζόμουν όλο το βράδυ κι αναρωτιόμουν ποιος με μελέταγε, στο τσακ το γλίτωσες το ξύλο

χωρίς πλάκα ρε.. κοιτάζω και βλέπω έναν τύπο..παναγία μου(αν και γω δεν είμαι κανας λαπάς) αλλά ο τύπος δεν υπήρχε.. Και λέω με το φτωχό μου το μυαλό..φαντάζεσαι να ρχότανε νωρίτερα και να μ έπιανε να τη καμακιάζω;??? :P

θα χαμε... :pipa1: :pipa2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εκτος αυτου τα καλα μουνακια κομπλεξαριζονται στο δρομο
αν τους μιλησεις η καπου στο ακυρο...
δεν εχετε καταλαβει πως ζειτε σε μια χωρα που ειναι στον κοσμο της γενικοτερα
εφοσον ολα ειναι σκατα.... η νοοτροπια σε αυτον τον τομεα θα ειναι διαφορετικη?

Ξεχασε το... αν θες καλη γκομενα... θα πρεπει να εισαι το τσιρακι της κοινηςς παρεας
και τσιρακι δικο της μετα... τρεχα γυρευε δηλαδη για να ριξεις ενα πουτσο...
Απλα βολεψου με μπουρδελα τωρα.... μεχρι να τα κονομησεις... η να φυγεις κανα εξωτερικο
και να σωθεις... στο εξωτερικο με το καμακι βγαζεις χαλαρα παντως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
συμφωνώ απολύτως... επειδή οι γκόμενες "κατακλύζονται" καθημερινώς απο δεκάδες καμάκια (μερικά απ τα οποία είναι απο καμμένους τύπους και προσβλητικά) η γκόμενα είναι κακώς προκατειλημμένη.Γι αυτό το λόγο οι πιθανότητες του να πετύχεις είναι ελάχιστες. Η πρέπει να σαι ο θεός εμφανισιακά και επικοινωνιακά ή η κοπέλα να ψάχνεται και να κάτσεις στη στιγμή. Ειδαλλώς στη καλύτερη να φάς πίτα..να τη δείς μετα να γελάει και σε κοροϊδεύει όλο το βράδυ με τις φίλες της.. και να απογοητευτείς..

Ενταξει.. στο χερι της θα ηταν...
να της κοψει πως εφοσον αναμεσα στους τοσους μαλακες
βρισκεται ενας καλος σχετικα που ουτε προσβαλλει ουτε ρεζιλευεται
αξιζει σιγουρα μια ευκαιρια - και εν παση περιπτωση ας ξεφυγει και μια φορα απο την κλικα και τα κουτσομπολια της κοινης παρεας οσο αναφορα την ευρεση γκομενου-... αλλα οπως ειπα και πιο πανω
αν εχεις γενικοτερα σκατα νοοτροπια που να τα σκεφτεις ετσι....

Οποτε αφηστε το να παει στο διαολο... μην την πεφτετε
η πεστε την οποτε θελετε για δικη σας καυλα και μονο και τελειωσε
αστες να κοβουν τα κεφαλια τους  ;)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Εκτος αυτου τα καλα μουνακια κομπλεξαριζονται στο δρομο
αν τους μιλησεις η καπου στο ακυρο...
δεν εχετε καταλαβει πως ζειτε σε μια χωρα που ειναι στον κοσμο της γενικοτερα
εφοσον ολα ειναι σκατα.... η νοοτροπια σε αυτον τον τομεα θα ειναι διαφορετικη?

Ξεχασε το... αν θες καλη γκομενα... θα πρεπει να εισαι το τσιρακι της κοινηςς παρεας
και τσιρακι δικο της μετα... τρεχα γυρευε δηλαδη για να ριξεις ενα πουτσο...
Απλα βολεψου με μπουρδελα τωρα.... μεχρι να τα κονομησεις... η να φυγεις κανα εξωτερικο
και να σωθεις... στο εξωτερικο με το καμακι βγαζεις χαλαρα παντως.

κατά τη δική μου άποψη για να ρίξεις σήμερα γκόμενα καλή ένα πράγμα είναι βασικό...........

[size=20pt]ΔΙΚΤΥΩΣΗ[/size]

έπεται λεφτά συμπεριφορά και εμφάνιση (αυτά εναλλάσσονται στη σημαντικότητα αναλόγως ηλικίας και αξίας μουνιού)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Γιατι ο ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη για αυτο
Γιατι μπορει εσυ η εγω να ειμαστε ανοικτοι στο να γνωρισουμε σε καμακι
φαση γκομενα αλλα αυτες να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ... και δεν ειναι... απο οτι δειχνουν οι στατιστικες.
Το να την πεσεις σε 30 γκομενες για να ριξεις 1. Εμενα δεν μου λεει κατι... στο τελος
θα χεις κουραστει... και θα διαολοστειλεις και αυτη τη 1 που εκατσε... λογω απωθυμενων

Δεν γινεται 2-3 ατομα να αλλαξουν την νοοτροπια μιας ολοκληρης μαζας εκτος και αν ειναι σε θεση εξουσιας
και εκει παιζεται... και παλι δεν γινεται

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
κι όσο για το συνδυασμό πουτάνων και γκόμενων έχω να πω..

μου χει τύχει να τα χω με θεόμουνο... και 1 φορά στις τόσες να επισκέπτομαι στουντιάκι. Πες το απο χαβαλέ...πες το απο συνήθεια..πες το για κάτι το διαφορετικό ..όπως θές..

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
φαση γκομενα αλλα αυτες να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ... και δεν ειναι... απο οτι δειχνουν οι στατιστικες.
Το να την πεσεις σε 30 γκομενες για να ριξεις 1. Εμενα δεν μου λεει κατι... στο τελος
θα χεις κουραστει... και θα διαολοστειλεις και αυτη τη 1 που εκατσε... λογω απωθυμενων

Δεν γινεται 2-3 ατομα να αλλαξουν την νοοτροπια μιας ολοκληρης μαζας εκτος και αν ειναι σε θεση εξουσιας

(HELL)einides.... παίκτη

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Στο εξωτερικό και κυρίως σε χώρες ανεπτυγμένες π.χ. Ιταλία Γαλλία Ελβετία Αγγλία..για να βγάλεις ένα καλό μουνί θές λεφτά..μην ακούω μαλακίες ότι είναι πιο εύκολο...

για Ανατολ.χωρες δε ξέρω γιατί δεν έχω πάει.

Αλλά για Ιταλία και Γαλλία επειδή έχω ζήσει ξέρω... :sunglasses:

Επισκέπτης

Είναι και θέμα τύχης...μπορεί να σου κάτσει με την πρώτη,η γκόμενα :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Στο εξωτερικό και κυρίως σε χώρες ανεπτυγμένες π.χ. Ιταλία Γαλλία Ελβετία Αγγλία..για να βγάλεις ένα καλό μουνί θές λεφτά..μην ακούω μαλακίες ότι είναι πιο εύκολο...

για Ανατολ.χωρες δε ξέρω γιατί δεν έχω πάει.

Αλλά για Ιταλία και Γαλλία επειδή έχω ζήσει ξέρω... :sunglasses:

Καλα στην Γαλλια εχει σκατογκομενες οκ... αλλος κυκλος και εκει....

πουστικη κιθαρα... θεμα τυχης ειναι οκ...

Τεσπα... αρκετα το βαρυναμε ... μαλακια καταντησε... πειτε τιποτα αλλο

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
τιποτε για καφε την πηγα. Δεν φαινεται για σπαταλη τυπισα ξερω τι εννοεις. Αλαργα απο τετοιες τυποι.

Δεν ξέρεις πως θα ξηγηθεί μία τύπισσα ποτέ τύπε μου.

Έχω γνωρίσει μία παντρεμένη από site. Την ψήνω για να βρεθούμε. Είναι εξαιρετικά προσεκτική, γιατί πριν καιρό τα είχε με έναν τύπο και της έκανε τη ζωή πατίνι με παρακολουθήσεις και υπόνοιες για εκβιασμούς στον άνδρα της αν τυχόν χώριζαν. Λογικό ήταν, να περάσω από 40 κύματα μέχρι να την καταφέρω να συναντηθούμε. Πρώτη συνάντηση μόνο με τα μάτια (συνοδεύοντας και οι δύο τις οικογένειές μας σε κάποιο παιδικό event, μετά από συνεννόηση για το τι θα φοράμε και που θα είμαστε). Δεύτερη συνάντηση οι δυό μας, για φαγητό σε καλό μαγαζί στο Θησείο. Μετά από εκεί ούτε φωνή ούτε ακρόαση...... Κάποια στιγμή έστειλε mail για να δικαιολογηθεί για την σιωπή της (ότι έχουν συμβεί πολλά όλο αυτόν τον καιρό και δεν μπορούσε να μιλήσει)......

Και μετά τίποτα.

Δεν βγάζεις άκρη με τις γυναίκες.....!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom