Νέα

Nα παντρευτω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθως τελευταια με περιτρυγιριζουν τυποι που θελουν να αποκτησουν βιζα για παραμονη στην Αγγλια. Το αποκορυφωμα ηταν σημερα οταν φιλικο προσωπο μου τηλεφωνησε για να μου πει οτι υπαρχει τυπος Αλβανικης καταγωγης που μπορει να σκασει 10000 λιρες σε μενα upfront ωστε να κανω λευκο γαμο μαζι του.

Εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο..εχετε ακουσει να συμβει στο περιβαλλον σας και γενικα τι αποψη εχετε?

Εγω ειμαι αρνητικη καθως πανω απο ολα για μενα ειναι  η ελευθερια μου ...και αν καποτε παντρευτω θα ειναι γτ θα ειμαι madly in love!

Παρολα αυτα..ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!  :grin:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Οι βυζάρες στη φώτο δικές σου?

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθως τελευταια με περιτρυγιριζουν τυποι που θελουν να αποκτησουν βιζα για παραμονη στην Αγγλια. Το αποκορυφωμα ηταν σημερα οταν φιλικο προσωπο μου τηλεφωνησε για να μου πει οτι υπαρχει τυπος Αλβανικης καταγωγης που μπορει να σκασει 10000 λιρες σε μενα upfront ωστε να κανω λευκο γαμο μαζι του.

Εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο..εχετε ακουσει να συμβει στο περιβαλλον σας και γενικα τι αποψη εχετε?

Εγω ειμαι αρνητικη καθως πανω απο ολα για μενα ειναι  η ελευθερια μου ...και αν καποτε παντρευτω θα ειναι γτ θα ειμαι madly in love!

Παρολα αυτα..ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!  :grin:

ζήτα 20.000 λίρες, αλλά πρώτα πήγαινε σε δικηγόρο και κάνε ένα καλό προγαμιαίο συμβόλαιο που να ορίζει από πριν και την ημερομηνία διαζυγίου

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ζήτα 20.000 λίρες, αλλά πρώτα πήγαινε σε δικηγόρο και κάνε ένα καλό προγαμιαίο συμβόλαιο που να ορίζει από πριν και την ημερομηνία διαζυγίου

Kαλη σκεψη αυτη αλλα κ παλι..να δεσμευτεις με καποιον ξενο για καποια χρονια δε συγκρινεται με ολα τα λεφτα του κοσμου..

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Kαλη σκεψη αυτη αλλα κ παλι..να δεσμευτεις με καποιον ξενο για καποια χρονια δε συγκρινεται με ολα τα λεφτα του κοσμου..

γιατί χρόνια και όχι μήνες ?
δεν ξέρω τη νομοθεσία στην Αγγλία αλλά φαντάζομαι ένας χρόνος θα είναι υπεραρκετός

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256
Πολλα τα δέκα χιλιαρικα?
Τουλαχιστον 50 για να αξιζει τονκόπο ο όλος μπελάς.
Ο αλβαναρας θα χει πακέτο απο τις βρωμοδουλειες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παντρέψου πάκη ή Ινδό για να φας και ινδική ψωλη εκτός από τα χρήματα που θα κερδίσεις όπως κάνουν οι Πολωνεζες.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
γιατί χρόνια και όχι μήνες ?
δεν ξέρω τη νομοθεσία στην Αγγλία αλλά φαντάζομαι ένας χρόνος θα είναι υπεραρκετός

δε ξερω...ο τυπος λεει οτι μια υπογραφη θα βαλω παρολα αυτα νομιζω οτι πρεπει να μενεις μαζι με τον αλλο σε περιπτωση π κανει ντου το home office.

που να μπλεκω τωρα...
εσυ θα το κανες?

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Πολλα τα δέκα χιλιαρικα?
Τουλαχιστον 50 για να αξιζει τονκόπο ο όλος μπελάς.
Ο αλβαναρας θα χει πακέτο απο τις βρωμοδουλειες.

ναι σιγα μην επεσα πανω στον Αλ Καπονε!

Επισκέπτης

Εγω ειμαι αρνητικη καθως πανω απο ολα για μενα ειναι  η ελευθερια μου ...και αν καποτε παντρευτω θα ειναι γτ θα ειμαι madly in love!

εννοείται, τσέπωσε το 10χίλιαρο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.073
Πόντοι
1.686

Παντρέψου εμένα, θα σου δώσω 10.120 ευρώ !  :rockon: :rockon:

Και είμαι έλληνας, όχι αλλοδαπός !

Απλά, θα σου τον χώνω 3 φορές την ημέρα !  :rockon: :rockon:

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
δε ξερω...ο τυπος λεει οτι μια υπογραφη θα βαλω παρολα αυτα νομιζω οτι πρεπει να μενεις μαζι με τον αλλο σε περιπτωση π κανει ντου το home office.

που να μπλεκω τωρα...
εσυ θα το κανες?

πήγαινε βρες ένα γατόνι δικηγόρο, ρώτα, μάθε, σκέψου το καλά, και μετά αποφασίζεις...

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.336
Πόντοι
4.636
Οι βυζάρες στο άβαταρ δικές σου...?

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.199
Πόντοι
2.646

20 ζητά.Και αν είναι καλός  :takethis: :takethis: :takethis:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom