Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.431
Για να δούμε τι πιστεύουν οι πολλοί. Περιμένω την αιτιολόγηση στα σχόλια!
Κανείς δεν είναι κανενός.. Πόσες χιλιάδες καβαλαρίες πρέπει να δείτε με παντρεμένες για να το πιστέψετε..και εγω που νομιζα ότι οσοι παντρεύονται το κανουν με την ελπιδα ότι θα εχουν αποκλειστικοτητα στο μουνι της γυναικας τους... σοβαρα τωρα?
Σοβαρότατα!!και εγω που νομιζα ότι οσοι παντρεύονται το κανουν με την ελπιδα ότι θα εχουν αποκλειστικοτητα στο μουνι της γυναικας τους...
σοβαρα τωρα?
Εσυ νηματοθετη, τι γνωμη εχεις περι του θεματος;
Το δευτερο ξυπνάει τον ανταγωνισμό και κινητοποιεί τη λίμπιντο
Σπαστο και ξαναριχτο αυτο τυπε να το καταλαβω.
Δεν κάνει κάτι από μόνο του το σπέρμα. Ο άντρας αν πιστεύει ότι η σύντροφος του θα τον απατήσει, διεγείρεται και μπαίνει πάλι δυνατά για να προλάβει να τη χύσει αυτός.Το αντρικό σπερμα όταν νιώθει οτι εχει δέσει το γάιδαρο του τεμπελιάζει με οτι συνεπάγεται αυτο. Όταν όμως νιώσει απειλή απο άλλο αντρικό σπερμα ξυπνάει, παράγεται σε μεγαλύτερες ποσότητες με οτι θετικό συνεπάγεται. Είναι μηχανισμός της βιολογίας μας. Ανταγωνισμος σπέρματος λέγεται. Ψάξτο
Δεν κάνει κάτι από μόνο του το σπέρμα. Ο άντρας αν πιστεύει ότι η σύντροφος του θα τον απατήσει, διεγείρεται και μπαίνει πάλι δυνατά για να προλάβει να τη χύσει αυτός.
Αν λοιπόν τον έχει κ κοιμάται κ ότι όλα είναι εντάξει, πάει περίπατος ο ανταγωνισμός. Οπότε σύμφωνα με το σκεπτικό αυτό, καλύτερα να πιστεύεις ότι θα είσαι κερατάς ούτως ή άλλως, για να είσαι πιο ανταγωνιστικός.
Περίεργο μου φαίνεται..
Ως που μπορεί να φτάσει ο ανταγωνισμός; Δηλ, πάει ο άλλος και σκοτώνει τον αντεραστή του. Θα επικαλεστεί την βιολογία για ελαφρυντικό;
Ότι, ως πρωτεύων θηλαστικό, λειτούργησε σύμφωνα με τη φύση του;
Ως που μπορεί να φτάσει ο ανταγωνισμός; Δηλ, πάει ο άλλος και σκοτώνει τον αντεραστή του. Θα επικαλεστεί την βιολογία για ελαφρυντικό;