Νέα

Να δούμε πόσο ισχύει αυτός ο χάρτης στο μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ManusMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τα τραβέλια είναι:

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    75
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.629
Πόντοι
19.795
Επειδη το ματι μου πηρε σχολιο για Ταυλανδη και λειντι-μποις. (Σ.Σ. Μακρια απο τον κωλο μας τα κοριτσια με τους λεβιεδες και ας ειναι και στου γειτονα μας)
Επειδη στην Ταυλανδη, τα παλια τα χρονια, δεν υπηρχε κοινωνικη ασφαλιση, (και δεν υπαρχει ακομα και τωρα) την φροντιδα για τους ανασφαλιστους γερους γονεις, την ειχαν τα κοριτσια της οικογενειας. Αν ομως μια οικογενεια εκανε τα 2 πρωτα παιδια αγορια, το τριτο παιδι αν ηταν αγορι το παρουσιαζε στο χωριο και στον κοινωνικο περιγυρο, απο την πρωτη ημερα της γεννησης του σαν κοριτσι, ντυνοντας το με κοριτσιστικα ρουχα και αφιερωνοντας το σε καποια θεα του βουδισμου. Ετσι εξασφαλιζε την φροντιδα των γηρατιων, υποχρεωνοντας ομως ενα παιδι απο γεννησημιου του να ζει και να συμπεριφερεται σαν γυναικα. Τα δε λειντυ μποις, στις αγροτικες κοινωνιες της βορειας Ταυλανδης θεωρουνται ανωτερα απο τις γυναικες.

OP
OP
M

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
Επειδη το ματι μου πηρε σχολιο για Ταυλανδη και λειντι-μποις. (Σ.Σ. Μακρια απο τον κωλο μας τα κοριτσια με τους λεβιεδες και ας ειναι και στου γειτονα μας)
Επειδη στην Ταυλανδη, τα παλια τα χρονια, δεν υπηρχε κοινωνικη ασφαλιση, (και δεν υπαρχει ακομα και τωρα) την φροντιδα για τους ανασφαλιστους γερους γονεις, την ειχαν τα κοριτσια της οικογενειας. Αν ομως μια οικογενεια εκανε τα 2 πρωτα παιδια αγορια, το τριτο παιδι αν ηταν αγορι το παρουσιαζε στο χωριο και στον κοινωνικο περιγυρο, απο την πρωτη ημερα της γεννησης του σαν κοριτσι, ντυνοντας το με κοριτσιστικα ρουχα και αφιερωνοντας το σε καποια θεα του βουδισμου. Ετσι εξασφαλιζε την φροντιδα των γηρατιων, υποχρεωνοντας ομως ενα παιδι απο γεννησημιου του να ζει και να συμπεριφερεται σαν γυναικα. Τα δε λειντυ μποις, στις αγροτικες κοινωνιες της βορειας Ταυλανδης θεωρουνται ανωτερα απο τις γυναικες.
Σχετικά απλός κανόνας.
Αν επιδοτείς κάτι, θα'χεις αύξηση αυτού.
Εάν έχεις διεστραμμένους δυτικούς, πρόθυμους να κουβαληθούν αεροπορικώς για να τον φάνε απ'τον κώλο από αδύνατο αυστρονησιο παλουκάρι με βυζιά, θα'χεις αύξηση προσφοράς για να καλύψει αυτή τη ζήτηση.
Και θα την έχεις σε μεγαλύτερη πυκνότητα σε τουριστικές περιοχές και όχι στο δυτικό Bhat Phak, που ζει από την παραγωγή ριζιού και κρέας φιδιού.
Και συνεπώς, από τις τουριστικές περιοχές στους επισκέπτες θα δημιουργείται η εντύπωση πως η μισή χώρα είναι τράβελοι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.629
Πόντοι
19.795
Α ετσι εξηγειται το εν λογω video.
To ladyboy παρεξηγιέται που το λένε γυναίκα και επιμενει οτι ειναι ladyboy.

Το καλο ειναι οτι αμα τα ρωτησεις αν ειναι λειντι, η, λειντι μποι, θα σου πουν την αληθεια.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.125
Πόντοι
3.846
Αν πάρεις αυτές τις ιδέες στα σοβαρά, φτάνεις σε λογικό αδιέξοδο και τρελαίνεσαι.

- Αν ένας άνθρωπος θέλει να αλλάξει φύλο, ας αλλάξει. Σιγά μη μας ρωτήσει, είναι σαν να ζητάς άδεια για να βάλεις σκουλαρίκι ή να κάνεις τατού.

Αυτό όμως (το να είσαι τρανς) γιατί σε κάνει ξεχωριστό άνθρωπο; Μόνος σου δεν επέλεξες να αλλάξεις φύλο; Δηλαδή αν θέλω εγώ να κάνω επέμβαση και να μεγαλώσω το παπάρι μου για να γαμάω γυναίκες, γιατί χαρακτηρίζομαι σαν τοξικό αρσενικό; Αν κάνω την ίδια επέμβαση για να γαμάω μόνο άντρες; Τότε είμαι σωστός. Αν κάνω την ίδια εγχείρηση για να πηγαίνω και με άντρες και γυναίκες, τι είμαι; Διφορούμενος;

Μην ξεχνάτε ότι όλοι αυτοί οι δικαιωματιστές κυρίως θέλουν με κάποιον να τσακώνονται. Τα δικαιώματα τα έχουν κατοχυρώσει νομικά, μέχρι και προνόμια έχουν εξασφαλίση (ποσόστωση σε θέσεις εργασίας για γυναίκες ,σας έρχεται και για τρανς), αυτό που τους ευχαριστεί είναι να βρουν ένα ομοφοβικό και να τσακώνονται όλη μέρα.

OP
OP
M

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
Τα δικαιώματα τα έχουν κατοχυρώσει νομικά, μέχρι και προνόμια έχουν εξασφαλίση (ποσόστωση σε θέσεις εργασίας για γυναίκες ,σας έρχεται και για τρανς), αυτό που τους ευχαριστεί είναι να βρουν ένα ομοφοβικό και να τσακώνονται όλη μέρα.
Τύπε, το'χα ξεχάσει. :cheesy:
Σε γενικές γραμμές, η αλλαγή φύλου πλέον δεν σε υποχρεώνει να κόβεις τίποτα, να ράβεις τίποτα ή κι ακόμα και να ντύνεσαι σαν γυναίκα. Πρακτικά, ό,τι δηλώσεις είσαι.
Άρα, ζώ για την ώρα που άνδρες που'χουν όρεξη να τρολλάρουν το σύστημα θα το πάρουν χαμπάρι και θ'αρχίσουν να αλλάζουν νομικά φύλο και να χώνονται στη ποσόστωση και όπου αλλόυ γίνεται. Κι άμα φέρουν αντιρρήσεις, είναι ρατσισμός και τρανσφοβία.
1684438085972.png

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.125
Πόντοι
3.846
δεν ξέρω τι προβλέπει ο νόμος, αλλά στην Ελλάδα αν δηλώσεις γυναίκα αποφεύγεις και τη στράτευση;
(εγώ έχω υπηρετήσει για την καυλάντα το λέω)

OP
OP
M

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
δεν ξέρω τι προβλέπει ο νόμος, αλλά στην Ελλάδα αν δηλώσεις γυναίκα αποφεύγεις και τη στράτευση;
(εγώ έχω υπηρετήσει για την καυλάντα το λέω)
1684453979317.png

Εδώ παίζει πουστιά με την χειρότερη έννοια της λέξης γιατί αφήνουν σε επιτροπές να σε απορρίψουν ή όχι.
Αμα δεις από το παράδειγμα της Ουκρανίας, σε περίπτωση του ελληνοτουρκιού θα καλέσουν και τα παλουκάρια της καθόδου της λεωφόρου κι οι ελλεινίδες θα βγάζουν τα βυζιά στο ίνστα.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
γιατι οι ουκρανες πολεμανε?οι μαλακες σκοτωνονται και αυτες κανουν ζωαρα στο ντουμςπαι στην αμερικη και την ευρωπη με χορηγους διακοπαρες ακριβα ρουχα,ισοτητα οπου μας βολευει

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.125
Πόντοι
3.846
Στους Βίκινγκ πολεμούσαν και οι γυναίκες για αυτό και είχαν κερδίσει το δικαίωμα να εγκαταλείψουν τον άντρα τους αν ήθελαν. Πρωτοπόρες οι σκανδιναβικές χώρες από τότε. Εδώ στα Βαλκάνια ,η παράδοση ήταν η γυναίκα να είναι στο σπίτι με τα παιδιά.

OP
OP
M

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
Στους Βίκινγκ πολεμούσαν και οι γυναίκες για αυτό και είχαν κερδίσει το δικαίωμα να εγκαταλείψουν τον άντρα τους αν ήθελαν. Πρωτοπόρες οι σκανδιναβικές χώρες από τότε. Εδώ στα Βαλκάνια ,η παράδοση ήταν η γυναίκα να είναι στο σπίτι με τα παιδιά.
Τύπε, σοβαρέψου. Οι "εργαζόμενες" συνοδεύουν στρατούς από αρχαιοτάτων χρόνων, δεν σημαίνει ότι πολεμάνε κιόλας. Κάτι τέτοιο βρήκαν σε τάφους βίκινγκς στην Αγγλία και το δέσανε κόμπο ότι τρέχανε με τσεκούρια κι αποκεφαλίζανε κόσμο και φτιάχνανε ταμπόν από τα άντερά τους.
Η γυναίκα στη μάχη δεν είναι απλά άχρηστη, είναι ενόχληση και κίνδυνος για τη μονάδα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.156
Πόντοι
2.306
1 - Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη πως τα τρανς άτομα είναι αυτό που υποκρίνονται πως είναι. Πρόκειται περί βίτσιου. Γούστο τους , καπέλο τους όλοι μας έχουμε αλλά αυτό είναι.

Άλλος γουστάρει να τον κατουράνε , άλλος να γλύφει κώλους , άλλος να ντύνεται γυναίκα.

Εγώ προσωπικά το αποδέχομαι τον άνθρωπο , καλός άνθρωπος να είναι από εκεί και πέρα στα αρχίδια μας αλλά όχι ρε φίλε μη πατήσουμε και την επιστήμη τώρα για τα γούστα σου.

2 - Αντίθετα με το ότι οι τρανς γυναίκες δεν είναι γυναίκες το πως οι ομοφυλόφιλοι δε μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά τα οποία θα μεγαλώσουν σωστά είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά. Απλά μπείτε στο google scholar και πατήστε gay parents abuse.

3 - Πέρα της υιοθεσίας παιδιών που όπως είδαμε είναι σα να τα δίνεις στο Λιγνάδη η το Μίχο οι υπόλοιποι ΛΑΟΤΚΙ ποια δικαιώματα είπαμε πως δεν έχουν ; Δε γουστάρει το αφεντικό σου να δουλέψεις εκεί ; Βρες άλλη δουλειά ! Το κράτος γιατί θα πρέπει να ανακατεύετε με αυτό ; Ένα φίλο μου ΚΚΕ π.χ τον απέλυσαν γιατί είναι κομούνι. Να πάει και αυτός να κάνει μήνυση για διάκριση ;

Θες χειρουργεία να μοιάσεις πιο πολύ με γυναίκα ; Πλήρωσε τα με τα λεφτά σου. Δε χρειάζεται δωρεάν φροντίδα από το κράτος για τα βίτσια σου. Ας μου δώσει και εμένα ένα επίδομα να γαμάω πουτάνες να βγάλω και εγώ τα δικά μου. Δε σε εξυπηρετούν στη ταβέρνα ' το πιρούνι ' πάνε στην άλλη δίπλα.

Και όχι αγαπητό μου άφυλο πρασσινομάλλικο ον το ότι δεν έχεις φύλο και βαφεις τα μαλλιά σου στο χρώμα του ΠΑΣΟΚ δε σου δίνει άλλοθι για εγκληματικές ενέργειες.

4 - Όποιος ηλίθιος επιτίθεται σε κάποιον μόνο και μόνο για τα γούστα / βίτσια είναι ρατσιστής ( ομοφοβικός που το λένε ) αλλά σήμερα το να λες τον άλλον ρατσιστή έχει γίνει καραμέλα.

Άλλο π.χ. το να βαράς το ήσυχο παιδί της τάξης και να το λες βρωμιάρα αδερφή και άλλο το να κριτικάρεις τις αλλαγές φύλλου και ανήλικα.

5 - Τα περί Ταϊλάνδης χρίζει ένα ολόκληρο θέμα δικό του αλλά με λίγα λόγια. Ο βουδισμός είναι ακραία μισογυνικός , ( ναι ισχύει ) οπότε τα ladyboys δε θα ρίσκαραν μια κακιά μετενσάρκωση για να αλλάξουν φύλο. Οπότε ούτε η κοινωνία εκεί , ούτε οι ίδιοι δε θεωρούν τον εαυτό τους γυναίκες.

6 - Στο Σουηδία τη υπόλοιπο ποσοστό είναι μάλλον από μετανάστες. Πάντως εκεί το woke χρόνια τώρα τους γύρισε μπούμεραγκ.
Τι είναι ΛΑΟΤΚΙ τυπε;

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Τύπε, git gud or git rekt, απλά πράγματα. Άμα το άθλημα σου έχει τόσο χαμηλό επίπεδο ανταγωνισμού που έρχεται ένας πρακτικά ανάπηρος άνδρας και τα διαλύει όλα, τότε η επιστροφή στην κουζίνα είναι μονόδρομος.

Συν τοις άλλοις, από άποψη εσόδων, όλα τα γυναικεία αθλήματα είναι παρασιτικά επάνω σε κάποιον κρατικό προυπολογισμό. Δεν λειτουργούν χωρίς επιδοτήσεις γιατί δεν βγάζουν λεφτά.
Τα ανδρικά πουλάνε merch, πουλάνε διαφημίσεις. Τα γυναικεία, πλην αυτών με κώλους τύπου bitch volley, δεν βγάζουν λεφτά, χάνουν λεφτά. Δεν τα παρακολουθούν ούτε καν οι γυναίκες.

Δηλ, με εισαγωγή τίποτα 1,90 παλουκαριών με βυζιά να κυνηγάνε διάφορες 1,50 σαύρες μες στο γήπεδο μπορεί ν'αποκτήσει και λίγο ενδιαφέρον να τα δεις, να πουλήσει και λίγη διαφήμιση και να σταματήσει να'ναι σε μόνιμη χασούρα.

Όσο για το "πνευματικά αδύναμες", τράβα γκούγκλαρε "γυναικείο πρωτάθλημα σκακιού" να γελάσεις.
ετσι ειναι,πρακτικα αναπηρες ειναι οι γυναικες,φυσικα,και νοητικα,αφου ακομα και ενας ελατωματικος αντρας,απο το τραβεστι,τις περνει ολα τα μεταλλια,βασικα καμια γυναικα δεν ειναι πιο εξυπνη απο αντρα,εκτος πο σπανιες περιπτωσεις,μια εβαια πυρηνικη φυσικος,ισως,να ειναι πιο εξυπνη απο εναν μαο μαο στη ζουγκλα της παπουας,ισως και οχι,καλα για ελλεινιδες δεν το συζητω..με αρεσε το bitch volley οπως το λες,μονο αυτο εχει περαση γιαιτ παεν ολοι να δουν τις χαζες που δειχνουν τα βυζακια και τα κολαρακια τους

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.730
Πόντοι
7.195
1684355299363.png

Να σημειώσω πως εγώ δεν πιστεύω πως είναι γυναίκες, αλλά παρόλα αυτά, θα τα στηρίξω τα παιδιά για 2 λόγους:
1) Από ανδρική αλληλεγγύη.
2) Για τη γουρουνιά στις γυναίκες, γιατί έχει γέλιο να βλέπεις άνδρα με handicap να μπαίνει σε κάποιο γυνακείο άθλημα και να τις ξεσκίζει όλες.
τύπε μου οι άντρες τα έχουμε ξεπεράσει αυτά πιά, στ αρχίδια μας οι ΛΟΑΤΚΙ, πήγαινε σε κανα γυναικείο φόρουμ να υποβάλλεις το ερώτημα...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
1684355299363.png

Να σημειώσω πως εγώ δεν πιστεύω πως είναι γυναίκες, αλλά παρόλα αυτά, θα τα στηρίξω τα παιδιά για 2 λόγους:
1) Από ανδρική αλληλεγγύη.
2) Για τη γουρουνιά στις γυναίκες, γιατί έχει γέλιο να βλέπεις άνδρα με handicap να μπαίνει σε κάποιο γυνακείο άθλημα και να τις ξεσκίζει όλες.

λειπει η πεμπτη επιλογη, ειναι τρανσεξουαλ... απλο

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
ετσι ειναι,πρακτικα αναπηρες ειναι οι γυναικες,φυσικα,και νοητικα,αφου ακομα και ενας ελατωματικος αντρας,απο το τραβεστι,τις περνει ολα τα μεταλλια,βασικα καμια γυναικα δεν ειναι πιο εξυπνη απο αντρα,εκτος πο σπανιες περιπτωσεις,μια εβαια πυρηνικη φυσικος,ισως,να ειναι πιο εξυπνη απο εναν μαο μαο στη ζουγκλα της παπουας,ισως και οχι,καλα για ελλεινιδες δεν το συζητω..με αρεσε το bitch volley οπως το λες,μονο αυτο εχει περαση γιαιτ παεν ολοι να δουν τις χαζες που δειχνουν τα βυζακια και τα κολαρακια τους
Τύπε τι λες?
Σάλταρες?

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.287
Πόντοι
1.046
Σκέψου σοβαρά να πας σε ψυχίατρο. Χρειάζεσαι επειγόντως ιατρική βοήθεια.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Bitch volley,δεν το πιάσατε, μαλλον δεν το έχετε με το αγγλικό, πάμε να βλέπουμε τις σκύλες να παίζουν βόλεϋ, βυζάκια κολαρακι αυτό, ο άλλος λέει για ψιχιατρο

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ότι και να λένε οι ελλεεινιδες θα το πιουν το πικρό ποτηρι,θα τα χάνουν τα μετάλλια από τα τραβελια, και καλά να πάθουν οι γκιοσες

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ποσο θελω να βλεπω ελλεινιδες να κλαινε σαν κακομαθημενα παιδακια,γιατι τα τραβελια θα τις παιρνουν ολα τα μεταλλια!!Απο ποτε θα αρχισουμε να βλεπουμε τραβελια σε γυναικειους αγωνες να παρω μπιριτσα αν το απολαμβανω

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
779
Πόντοι
86
Απο ποτε θα αρχισουμε να βλεπουμε τραβελια σε γυναικειους αγωνες να παρω μπιριτσα αν το απολαμβανω
εχουν ξεκινησει ηδη τυπε, το 21 ενα τετοιο πηρε και μεταλλιο στους ολυμπιακους αγωνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom