Αλγεβρα μήπως?ναι αλλα ειδηκα οι Αραβες δεν εχουν να επηδιξουν κανενα πολητισμο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μύθος η προέλευση των Τούρκων από την Κεντρική Ασία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ειναι πανευκολο να απορριπτουμε ό,τι δεν καταλαβαινουμε. Είναι απο την αλλη δυσκολο να διακρινουμε τι συνειρμους κανει το μυαλο του αλλου στο ακουσμα της λεξης πολιτισμος. Στη φραση παντως " οι Αραβες δεν εχουν πολιτισμο " το μυαλο μου παει πρωτα στην αγνοια του αλλου, και μετα στην αλγεβρα, τα μαθηματικα, τη φιλοσοφια, την Κορδοβα, τη συγχρονη λογιτεχνια, την προισλαμικη πετρα κλπ...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
αυτες οι λεξεις που αναφερεις ειναι απο τα Περσικα.και της πηρανε οι Αγγλοι απο τους Περσες.και εμεις πηραμε τη λεξη Μπαμπας απο τα Τουρκικα που ο πατερας λεγεται Μπαμπα.οπωσδηποτε ολοι εχουμε καποιες επημηξιες.εγω εχω καταγωγη απο καποιον Λουι που ηρθε με της Σταυροφωριες το 12ο αιωνα και εκανε το επιθετο του Λου'ι'ζιδης.που ειναι καθαρα Γαλλικο.απο το γενος του πατερα μου.απο τη μητερα μου ξερω οτι τους προγονους μου τους εφερε ο Κωνσταντινος Παλαιωλογος στην Πελλοπονησο απο ενα χωριο κοντα στο Τεπελενι στους προποδες του βουνου Μαλι Τοπογιανινι.τοτε εφερε οικογενειες ορθοδωξων Αρβανιτων με σκοπο να πολλαπλασιαστουνε στην Πελλοπονισο γιατι ειχαν εμφανιστει Μουσουλμανοι.και να παραμηνει η πλειοψηφια ορθωδοξοι στην Πελλοπονησο.δε λεω ολοι εχουμε καποιες επημηξιες με αλλους λαους.αλλα σε οσους Ελληνες κανανε εξεταση DNA και το συγκρινανε με το DNA που πηρανε απο σκελετους αρχαιων Ελληνων ειχε τρομερη ομοιοτητα κατα 80% τουλαχιστον!τι το ψαχνετε ρε μαγκες; όποιος νιωθει καλύτερα την τωρινη του πραγματικοτητα και ζωη ως απογονος των αρχαιων ελληνων,αιγυπτιων, σουμεριων, μακεδονων, χετταιων αφηστε τον να το πιστευει. Αυτα πλεον συνηθως απασχολουν λαους που επειδη δεν προσφερουν τιποτα απολυτως ( πχ συγχρονη ελλαδα, τουρκια, αλβανια, βουλγαρια, φυρομ) στον κοσμο, αναζητουν την πολιστικη ασφαλεια μια χαμενης ταυτοτηας του παρελθοντος. Και εν προκειμενω καλα, εχουμε μια γλωσσα που μοιαζει καπως ( σας διαβεβαιω οτι ειδικα εδω μεσα ελαχιστοι θα καταλαβαιναν χειρογραφο κειμενο της δεκαετιας του 30 ) με τα αρχαια. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ;;;;;
Πραγματικα παντως, αδυνατω να κατανοησω το λογο για τον οποιο καποιος μπορει να νιωθει καλα ή καλύτερα αν πιστευει οτι το γενεολογικο του δεντρο κραταει απο "αρχαια ελλαδα" ή αν μεσολαβησαν ρωμαιοι λεγεωναριοι, βενετοι, φραγκοι, αρβανιτες, τουκοι, ρωσοι, βουλγαροι, κουρδοι, σαρακηνοι πειρατες. Για την ιστορια η τελευταια εναλλακτικη βρισκω οτι παρουσιαζει μεγαλυτερο ενδιαφερον.
Ρε συ δημητρακη οι λεξεις που λες μπορει να ειναι ετσι αλλα δεν σημαινει οτι τις πηραν απο τα ελληνικα. Εχω μιλησει με Κουρδους στους διαολου τη μανα που λενε αρατ =αρτο το ψωμι, ιστιμ= το στεκομαι και αλλα κουλα. Και στα φαρσι ετσι ειναι δε σημαινει οτι τις πηραν απο τα ελληνικα. Στα κουρδικα ο αδερφος ειναι μπαρονταρ=μπροδερ η κορη ντοχταρ=ντοτερ ο πατερας=πενταρ--φαδερ-πατηρ και σε διαβεβαιω δεν τις πηραν απο τα αγγλικα! Μιλαμε για ινδοευρωπαικη οικογενεια γλωσσων. Και εν τελει ξαναλεω, αν ευχαριστιεσαι τη ζωη σου καλυτερα αν νιωθεις απογονος αρχαιων ελληνων ή αζντεκων, μπορεις να το κανεις ελευθερα. Αυτο ομως δεν εχει να κανει με την πραγματικοτητα.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μητσο το dna μας μοιαζει κατα 98% με του χιμπατζη οποτε το 80% δεν ειναι καλο ποσοστοαυτες οι λεξεις που αναφερεις ειναι απο τα Περσικα.και της πηρανε οι Αγγλοι απο τους Περσες.και εμεις πηραμε τη λεξη Μπαμπας απο τα Τουρκικα που ο πατερας λεγεται Μπαμπα.οπωσδηποτε ολοι εχουμε καποιες επημηξιες.εγω εχω καταγωγη απο καποιον Λουι που ηρθε με της Σταυροφωριες το 12ο αιωνα και εκανε το επιθετο του Λου'ι'ζιδης.που ειναι καθαρα Γαλλικο.απο το γενος του πατερα μου.απο τη μητερα μου ξερω οτι τους προγονους μου τους εφερε ο Κωνσταντινος Παλαιωλογος στην Πελλοπονησο απο ενα χωριο κοντα στο Τεπελενι στους προποδες του βουνου Μαλι Τοπογιανινι.τοτε εφερε οικογενειες ορθοδωξων Αρβανιτων με σκοπο να πολλαπλασιαστουνε στην Πελλοπονισο γιατι ειχαν εμφανιστει Μουσουλμανοι.και να παραμηνει η πλειοψηφια ορθωδοξοι στην Πελλοπονησο.δε λεω ολοι εχουμε καποιες επημηξιες με αλλους λαους.αλλα σε οσους Ελληνες κανανε εξεταση DNA και το συγκρινανε με το DNA που πηρανε απο σκελετους αρχαιων Ελληνων ειχε τρομερη ομοιοτητα κατα 80% τουλαχιστον!
Επισκέπτης
Που θα παει...δεν θα μαθω να γραφω στο πληκτρολογιο???Αν και δεν νομιζω ο,τι αξιζουν ιδιαιτερης ενασχολησης...αλλα...ετσι...να μην φανω ριψασπις!!!Ειναι πανευκολο να απορριπτουμε ό,τι δεν καταλαβαινουμε. Είναι απο την αλλη δυσκολο να διακρινουμε τι συνειρμους κανει το μυαλο του αλλου στο ακουσμα της λεξης πολιτισμος. Στη φραση παντως " οι Αραβες δεν εχουν πολιτισμο " το μυαλο μου παει πρωτα στην αγνοια του αλλου, και μετα στην αλγεβρα, τα μαθηματικα, τη φιλοσοφια, την Κορδοβα, τη συγχρονη λογιτεχνια, την προισλαμικη πετρα κλπ...
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.969
- Πόντοι
- 606
σωστος!Ειναι πανευκολο να απορριπτουμε ό,τι δεν καταλαβαινουμε. Είναι απο την αλλη δυσκολο να διακρινουμε τι συνειρμους κανει το μυαλο του αλλου στο ακουσμα της λεξης πολιτισμος. Στη φραση παντως " οι Αραβες δεν εχουν πολιτισμο " το μυαλο μου παει πρωτα στην αγνοια του αλλου, και μετα στην αλγεβρα, τα μαθηματικα, τη φιλοσοφια, την Κορδοβα, τη συγχρονη λογιτεχνια, την προισλαμικη πετρα κλπ...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και το αβαταρ σου φαινεται καθαρο παντωςμονο οι γυφτοι ειναι φυλετικα καθαροι,παρτε το χαμπαρι!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Που ήρθαν 30 χρόνια οι Άραβες στην Γαλλία?Ο παππούς του Καρλομάγνου, Κάρολος Μαρτέλος με ποιους χτυπήθηκε στην Τουρ(Πουατιέ) το 732 μ.Χ. με τα μουσουλμανικά στρατεύματα του εμίρη ΑμπτούΡαχμάν?Οι Άραβες για 150 χρόνια κάνανε μετά την μάχη μικροεπιδρομές,βιασμούς και λεηλασίες στην Νότιο Γαλατία.οι εβραιοι και οι αραβες εχουν ερθει τα τελευταια 30 χρονια δεν εχουν προλαβει ακομα να γονιμοποιησουν το γαλλικο εθνος! Αυτο σημαινει οτι το φαινομενο της αραβοποιησης που λες ειναι ακομα σε εξελιξη. Αν και οι αραβες γκετοποιοιουνται...
Όλοι οι έμποροι στην Γαλλία και στην Νορμανδία ήταν Εβραίοι γιατί οι Φράγκοι ασχολιόντουσαν με τα πολεμικά ζητήματα καθώς επίσης και η καθολική εκκλησία καταδίκαζε το μάζεμα χρήματος(εδώ γελάμε αλλα το προσπερνάμε).Αρκετοί χωρικοί φτωχοί που ζούσαν στην εξαθλίωση στα χρόνια του Μεσαίωνα δίνανε τις κόρες τους σε έμπορους Εβραίους για να ξεφύγουν απο την φτώχια τους.
Το γονιμοποιήσανε και πολύ καλά το Γαλλικό Έθνος και οι Άραβες και οι Εβραίοι και οι μετανάστες Νέγροι απο την Αφρική που ήρθαν μετέπειτα.Μέχρι τώρα είναι μόδα οι Λευκές νεαρές Γαλλίδες να γαμιούνται με Νέγρους υπο τους ήχους r'n'b και hip hop.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
οι γυφτοι ναι ειναι οι πιο καθαροι φυλετικα!ειναι η τελευταια καστα της Ινδιας!μονο οι γυφτοι ειναι φυλετικα καθαροι,παρτε το χαμπαρι!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ωραια μοδα......................αν εισαι νεγρος ομωςΠου ήρθαν 30 χρόνια οι Άραβες στην Γαλλία?Ο παππούς του Καρλομάγνου, Κάρολος Μαρτέλος με ποιους χτυπήθηκε στην Τουρ(Πουατιέ) το 732 μ.Χ. με τα μουσουλμανικά στρατεύματα του εμίρη ΑμπτούΡαχμάν?Οι Άραβες για 150 χρόνια κάνανε μετά την μάχη μικροεπιδρομές,βιασμούς και λεηλασίες στην Νότιο Γαλατία.
Όλοι οι έμποροι στην Γαλλία και στην Νορμανδία ήταν Εβραίοι γιατί οι Φράγκοι ασχολιόντουσαν με τα πολεμικά ζητήματα καθώς επίσης και η καθολική εκκλησία καταδίκαζε το μάζεμα χρήματος(εδώ γελάμε αλλα το προσπερνάμε).Αρκετοί χωρικοί φτωχοί που ζούσαν στην εξαθλίωση στα χρόνια του Μεσαίωνα δίνανε τις κόρες τους σε έμπορους Εβραίους για να ξεφύγουν απο την φτώχια τους.
Το γονιμοποιήσανε και πολύ καλά το Γαλλικό Έθνος και οι Άραβες και οι Εβραίοι και οι μετανάστες Νέγροι απο την Αφρική που ήρθαν μετέπειτα.Μέχρι τώρα είναι μόδα οι Λευκές νεαρές Γαλλίδες να γαμιούνται με Νέγρους υπο τους ήχους r'n'b και hip hop.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπασταρδεψαν και αυτοι πλεον βλεπεις γυφτους ξανθους και ασπρουςοι γυφτοι ναι ειναι οι πιο καθαροι φυλετικα!ειναι η τελευταια καστα της Ινδιας!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ναι αλλα σε εξετασεις DNA που κανανε σε Ινδιανους βρηκανε γονηδια που μονο οι μεσσογιακες φιλες εχουν!οσο για τους Αραβες τους εχω ζησει τοσα χρονια!ειναι μιζεροι και αξιολυπιτοι.και Γκετοποιουνται.δυσκολα προσαρμοζωνται και ποτε δεν μπαινουν στο κοινωνικο συνολο μιας χωρας.ειναι δε πολυ βλακες και κακογουστοι!ασιατικα φυλα ειναι οι ιθαγενεις της αμερικης οι οποιοι λογω διαφορετικων συνθηκων δεν μοιαζουν με ενα γιαπωνεζο
αλλα εχουν στοιχεια ασιατικα πανω τους ξεκαθαρα
για τους αραβες εισαι λιγο λαθος νομιζω
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το οτι ειναι βλακες τωρα και γκετοποιουντε δεν σημαινει οτι δεν ειχαν πολιτισμο ομωςναι αλλα σε εξετασεις DNA που κανανε σε Ινδιανους βρηκανε γονηδια που μονο οι μεσσογιακες φιλες εχουν!οσο για τους Αραβες τους εχω ζησει τοσα χρονια!ειναι μιζεροι και αξιολυπιτοι.και Γκετοποιουνται.δυσκολα προσαρμοζωνται και ποτε δεν μπαινουν στο κοινωνικο συνολο μιας χωρας.ειναι δε πολυ βλακες και κακογουστοι!
τες πα δεν βγαζει πουθενα αυτο,προσωπικα στα παπαρια μου τι ειναι οι ινδιανοι,οι αραβες κτλ
κανα καλο μουνι να γαμαω και ας ειναι και απο 36 φυλες
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ναι εχεις δικιομπασταρδεψαν και αυτοι πλεον βλεπεις γυφτους ξανθους και ασπρους
συμφωνω αλλα εχει ενδιαφερον η προελευση καθε λαου.εχει πολυ πλακα οταν κοιτωντας μια σχοιστοματα που για καποιον ειναι ολες ιδιες!εγω μαντευω οτι ειναι Κορεατισα Μπουριατκα ή΄Καλμικα.η ακομα πιο πολυ πλακα εχει οταν βλεπω μια μιση σχιστοματα μαντευω οτι ειναι μιση Κορεατισα ή μιση Καλμικα!παθαινουν σοκ.το οτι ειναι βλακες τωρα και γκετοποιουντε δεν σημαινει οτι δεν ειχαν πολιτισμο ομως
τες πα δεν βγαζει πουθενα αυτο,προσωπικα στα παπαρια μου τι ειναι οι ινδιανοι,οι αραβες κτλ
κανα καλο μουνι να γαμαω και ας ειναι και απο 36 φυλες
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχει κατι καλες κορεατισες αλλα δεν εχω γαμησει ποτε,εχω μαθει οτι ειναι καλες στο γαμησι αληθευει?ναι εχεις δικιο συμφωνω αλλα εχει ενδιαφερον η προελευση καθε λαου.εχει πολυ πλακα οταν κοιτωντας μια σχοιστοματα που για καποιον ειναι ολες ιδιες!εγω μαντευω οτι ειναι Κορεατισα Μπουριατκα ή΄Καλμικα.η ακομα πιο πολυ πλακα εχει οταν βλεπω μια μιση σχιστοματα μαντευω οτι ειναι μιση Κορεατισα ή μιση Καλμικα!παθαινουν σοκ.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δημτράκη που γίνανε αυτά τα τεστ dna που αναφέρεις ότι οι Ινδιάνοι έχουν Μεσογειακά γονίδια?Και ποιοι τα κάνανε? Εθνολογικά οι Ινδιάνοι είναι Μογγολικά φύλλα που μεταναστεύσανε πριν το 10.000π.Χ. απο την Ασιατική Ήπειρο στην Αμερικανική.ναι αλλα σε εξετασεις DNA που κανανε σε Ινδιανους βρηκανε γονηδια που μονο οι μεσσογιακες φιλες εχουν!οσο για τους Αραβες τους εχω ζησει τοσα χρονια!ειναι μιζεροι και αξιολυπιτοι.και Γκετοποιουνται.δυσκολα προσαρμοζωνται και ποτε δεν μπαινουν στο κοινωνικο συνολο μιας χωρας.ειναι δε πολυ βλακες και κακογουστοι!
Οι Άραβες τον Μεσαίωνα είχανε μεγάλο πολιτισμό.Οι πρώτοι Χαλίφηδες πέρα του ότι ήταν φανατικοί φονταμενταλιστές είχανε μια ανεκτικότητα αλλά και ενδιαφέρων για τα πολιτικά γίγνεσθαι.Οι Άραβες στα μέσα του Μεσαίωνα πολιτιστικά ήταν πιο μπροστά απο την Δυτική Ευρώπη σε Αρχιτεκτονική,Λουτρά,Βιβλιοθήκες,Ιατρική και Μαθηματικά.Αρκετά αρχαιοελληνικά κείμενα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη διασώθηκαν απο τους Άραβες απο την σκοταδιστική φωτιά και έχει την χαρά να τα διαβάζει όλος ο κόσμος σήμερα.Μάλιστα ο κορυφαίος ιστορικός της Μεσαιωνικής περιόδου ήταν Αραβικής καταγωγής και αναφέρομαι στον Ιλπμ Χαλντούν.
Μια που μιλαμε για προσμιξεις θα ηταν ιεροσυλια να μην αναφεραμε την κατεξοχην χωρα των προσμιξεων, όπου μαζευτηκαν ολες οι φυλες του ισραηλ για να εχουμε αυτο το αποτελεσμα
Κυριοι...
Κυριοι...
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Καταπληκτικό το αποτέλεσμαΜια που μιλαμε για προσμιξεις θα ηταν ιεροσυλια να μην αναφεραμε την κατεξοχην χωρα των προσμιξεων, όπου μαζευτηκαν ολες οι φυλες του ισραηλ για να εχουμε αυτο το αποτελεσμα
Κυριοι...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 5