Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εισαι τοσο περιορισμενης ευθυνης που ουτε καν καταλαβες οτι δεν θελω να μπαναριστεις...
κ αν ηθελα να σε ρουφιανεψω ρε πανεξυπνε θα το εκανα με προσωπικα μηνυματα στους μοντς οχι δημοσια.....

κ αν μπαναριστεις στο επομενο λεπτο θα αυτοδιαγραφω...

απλα σου ειπα αυτο που ξερεις εσυ και ολοι εδω μεσα και το εκμεταλλευεσαι....το οτι ειχες εχεις και θα εχεις απολυτη ασυλια...

στον χειμαρρο βρισιων δεν θα απαντησω...
οι αντρες δε βριζουν πισω απο ενα πληκτρολογιο.....

απλα ξερεις γιατι σε λυπαμαι....ειλικρινα σου λεω...δεν ειμαι θυμωμενος...απλα μου προκαλεις οικτο...
μου προκαλεις οικτο γιατι ολη σου η ζωη εδω και χρονια ειναι αυτο το σαιτ....ποσο δυστυχισμενος εισαι?
Eσυ γιατι χαλιεσαι δεν μπορω να καταλαβω.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.648
Πόντοι
606
μαστερ μια μερα θα βγουμε για τσιπουρακι εσυ εγω και ο χρηστιδης :) Να ξερεις στην αθηνα η ομαδα μου ειναι ο ολυμπιακος :grin: :grin: :grin:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
μαστερ μια μερα θα βγουμε για τσιπουρακι εσυ εγω και ο χρηστιδης :) Να ξερεις στην αθηνα η ομαδα μου ειναι ο ολυμπιακος :grin: :grin: :grin:
Χρησταρα ξερω οτι εισαι καλο παιδι...αλλα εχοντας μεινει Σαλονικα 25 χρονια θα σου ελεγα μην το πολυφωναζεις..θα σε παρουν με τις πετρες οι δικοι σου...φιλικα καλα να περνας......

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
τυπε, ο ρεντμαν φτο ειχε δωσει καλα στανταρακια το προηγουμενο διαστημα  :sunglasses: πηγε πολυς κοσμος ταμειο με τις προβλεψεις του  ;) ε εκατσε και μια στραβη τωρα, τι να κανουμε  :rolleyes:

θυμαμαι που μιλουσε για κατι 4αρες και 5ρες που θα ετρωγε ο θρυλος μεσα στην αντερλεχτ και μεσα στην μπενφικα στο τσουλου....  :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε, ο ρεντμαν φτο ειχε δωσει καλα στανταρακια το προηγουμενο διαστημα  :sunglasses: πηγε πολυς κοσμος ταμειο με τις προβλεψεις του  ;) ε εκατσε και μια στραβη τωρα, τι να κανουμε  :rolleyes:
τυπε οταν τους εδινε στανταρακια και πηγαιναν ταμειο ηταν καλος ομως :S
αχαριστια :S

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.648
Πόντοι
606
Χρησταρα ξερω οτι εισαι καλο παιδι...αλλα εχοντας μεινει Σαλονικα 25 χρονια θα σου ελεγα μην το πολυφωναζεις..θα σε παρουν με τις πετρες οι δικοι σου...φιλικα καλα να περνας......
aderfe η ομαδες δεν ειναι ζωη :) Αν φοβομουν να μιλησω και να πιω ενα τσιπουρακι φιλους ολυμπιακους θα ημουν ρομποτ κατευθινομενο και οχι ανθρωπος για μενα παοκτσηδες ολυμπιακτσιδες ειναι ολοι ιδιοι ολοι ειμαστε ανθρωποι δεν με χωριζουν οι ομαδες ουτε τα κοματα κανω με ολους παρεα προτιμω εναν κολλητο ολυμπιακο παρα εναν κακο παοκτση υγεια μαν :) :) :) :) :) :) :) :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σε πολύ λιγες μερες θα ανοιξω θρεντ όπου θα προβλεπω τον επομενο Προεδρο της Δημοκρατιας τύπε. Θα είναι η μεγαλη μου δικαιωση. Η ρεβανς.
767-2.jpg

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

Stories