Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
Έσπασε ο Λάκης?
δεν νομιζω να εσπασε..... θα επιστρεψει ;)
Έσπασε ο Λάκης?
Μας έλειψε!δεν νομιζω να εσπασε..... θα επιστρεψει ;)
Δεν παει ετσι και το ξερεις, μπορει αυτος που λεει ο γιαννης να ειναι οντως το "χαιδεμενο παιδι" και ο λογος να μην ειναι μονο γιατι ειναι ολυμπιακος ;) απλα στην περιπτωση που λες μπορει να ηταν ποιο ανεχτικοι λογο ιδιας ομαδας, μεχρι ενος σημειου φυσικα.Τύπε, αυτά περι "χαιδεμένου παιδιού" τα λέγανε και για έναν άλλο σύγαυρο, και αυτός έφυγε νύχτα τελικά για μια ασήμαντη αφορμή. Οπότε δε στέκουν αυτά που λες
Τύπε, αυτά περι "χαιδεμένου παιδιού" τα λέγανε και για έναν άλλο σύγαυρο, και αυτός έφυγε νύχτα τελικά για μια ασήμαντη αφορμή. Οπότε δε στέκουν αυτά που λες
τυπε προσωπικα δεν εχω τιποτα με τον Χρηστιδη σαν ανθρωπο εννοειται...απλα σαν μελος εχω παρατηρησει οτι ενω καποιοι φευγουν για μια βρισια, αυτος εδω κ 1,5 χρονο που παρακολουθω εχει σκυλοβρισει επανειλημμενα παρα πολυ κοσμο και...δεν.......)
απλα εχει κερδισει η συμπαθεια πολλων επειδη ειναι παλιο μελος, και πολλοι τον εχουν συνηθισει...
ασε που απο οτι καταλαβα πολλοι δεν τον παιρνουν στα σοβαρα και τον θεωρουν και γραφικο (εγω παντως δεν τον θεωρω γραφικο ουτε χαζο ουτε εχω προσωπικα εννοειται...απλα παρατηρησα αυτο που λεω πριν)....
αλλοι παλι τον συμπαθουν επειδη πολλοι υποστηριζουν την ομαδα του.....κ αν τους σκυλοεβριζε ενας Παναθηναικος η Αεκτζηε μπορει να το εβλεπαν αλλιως,......
αυτη ειναι η γνωμη μου...
κ τη θεση μου τη γραφω δημοσια γνωριζοντας ςτους κινδυνους...δεν ρουφιανευω με προσωπικα μηνυματακια....
τυπε προσωπικα δεν εχω τιποτα με τον Χρηστιδη σαν ανθρωπο εννοειται...απλα σαν μελος εχω παρατηρησει οτι ενω καποιοι φευγουν για μια βρισια, αυτος εδω κ 1,5 χρονο που παρακολουθω εχει σκυλοβρισει επανειλημμενα παρα πολυ κοσμο και...δεν.......)
απλα εχει κερδισει η συμπαθεια πολλων επειδη ειναι παλιο μελος, και πολλοι τον εχουν συνηθισει...
ασε που απο οτι καταλαβα πολλοι δεν τον παιρνουν στα σοβαρα και τον θεωρουν και γραφικο (εγω παντως δεν τον θεωρω γραφικο ουτε χαζο ουτε εχω προσωπικα εννοειται...απλα παρατηρησα αυτο που λεω πριν)....
αλλοι παλι τον συμπαθουν επειδη πολλοι υποστηριζουν την ομαδα του.....κ αν τους σκυλοεβριζε ενας Παναθηναικος η Αεκτζηε μπορει να το εβλεπαν αλλιως,......
αυτη ειναι η γνωμη μου...
κ τη θεση μου τη γραφω δημοσια γνωριζοντας ςτους κινδυνους...δεν ρουφιανευω με προσωπικα μηνυματακια....
Όλες οι βρισιές είναι προσβλητικές, ακόμα και αν βασίζονται σε οπαδικά στερεότυπα....πχ αν λες τους παοκτσήδες "Βούλγαρους" ή τους αεκτσήδες "Τούρκους" που λένε μερικά χαμένα κορμιά, προσβολή είναι....και μεγάλη για κάποιους...Ρε φίλε, το "απόγονοι" μπορεί να σου ακούγεται σαν "μια απλή βρισιά" αλλά δεν είναι. Εγώ όσους θυμάμαι να έχουν μπαναριστεί (εκτός απ' τον φούφουτο) ήταν γιατι λέγανε για απογουνους και αμερικανους και στολους και τέτοια.
Ο χρηστιδης δεν εχει βρισει ποτε μανες και σογια
Σταματηστε να μιλατε για το τοτεμ του μπου και πειτε ποιος θα παρει το μουντιαλ να πονταρουμε.
Πολυ τσιτσιδι στις καβουροτρυπες ρε μαλακες,μουνοτρυπες επρεπε να τις λενε μαλλον. :o
Ρε φίλε, το "απόγονοι" μπορεί να σου ακούγεται σαν "μια απλή βρισιά" αλλά δεν είναι. Εγώ όσους θυμάμαι να έχουν μπαναριστεί (εκτός απ' τον [size=16pt]φούφουτο[/size]) ήταν γιατι λέγανε για απογουνους και αμερικανους και στολους και τέτοια.
Ο χρηστιδης δεν εχει βρισει ποτε μανες και σογια
Τύπε να δω τον Φαν Χάαλ να αλλάζει Ντε Χέα με Λίντεργκαρντ στην διαδικασία των πέναλτυ και τι στον κόσμοΣταματηστε να μιλατε για το τοτεμ του μπου και πειτε ποιος θα παρει το μουντιαλ να πονταρουμε.
Πολυ τσιτσιδι στις καβουροτρυπες ρε μαλακες,μουνοτρυπες επρεπε να τις λενε μαλλον. :o
Όλες οι βρισιές είναι προσβλητικές, ακόμα και αν βασίζονται σε οπαδικά στερεότυπα....πχ αν λες τους παοκτσήδες "Βούλγαρους" ή τους αεκτσήδες "Τούρκους" που λένε μερικά χαμένα κορμιά, προσβολή είναι....και μεγάλη για κάποιους...
Τωρα δεν ειμαι εκει ρε.Θα ξαναπαω την αλλη βδομαδα.Αλλα δεν παω μονος μου.κουφαλα ζηλευω!!!
Τωρα δεν ειμαι εκει ρε.Θα ξαναπαω την αλλη βδομαδα.Αλλα δεν παω μονος μου.
Αμα ζουσε εννοεται πως θα την επαιρνα και αυτη μαζι.Γκομενες υπαρχουν αμετρητες μανα ειναι μονο μια.Με τη μαμάκα πας και σου βάζει αντιλιακο στην πλάτη μπούλη;
Αμα ζουσε εννοεται πως θα την επαιρνα και αυτη μαζι.Γκομενες υπαρχουν αμετρητες μανα ειναι μονο μια.
Kόντε πάμε παραλία,θέλω κάπου να ακουμπάω τον καφέ μου.
Kόντε πάμε παραλία,θέλω κάπου να ακουμπάω τον καφέ μου.