Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Επισκέπτης
Τύπε, αυτά περι "χαιδεμένου παιδιού" τα λέγανε και για έναν άλλο σύγαυρο, και αυτός έφυγε νύχτα τελικά για μια ασήμαντη αφορμή. Οπότε δε στέκουν αυτά που λες
Δεν παει ετσι και το ξερεις, μπορει αυτος που λεει ο γιαννης να ειναι οντως το "χαιδεμενο παιδι" και ο λογος να μην ειναι μονο γιατι ειναι ολυμπιακος  ;) απλα στην περιπτωση που λες μπορει να ηταν ποιο ανεχτικοι λογο ιδιας ομαδας, μεχρι ενος σημειου φυσικα.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε, αυτά περι "χαιδεμένου παιδιού" τα λέγανε και για έναν άλλο σύγαυρο, και αυτός έφυγε νύχτα τελικά για μια ασήμαντη αφορμή. Οπότε δε στέκουν αυτά που λες

τυπε προσωπικα δεν εχω τιποτα με τον Χρηστιδη σαν ανθρωπο εννοειται...απλα σαν μελος εχω παρατηρησει οτι ενω καποιοι φευγουν για μια βρισια, αυτος εδω κ 1,5 χρονο που παρακολουθω εχει σκυλοβρισει επανειλημμενα παρα πολυ κοσμο και...δεν.......)

απλα εχει κερδισει η συμπαθεια πολλων επειδη ειναι παλιο μελος, και πολλοι τον εχουν συνηθισει...

ασε που απο οτι καταλαβα πολλοι δεν τον παιρνουν στα σοβαρα και τον θεωρουν και γραφικο (εγω παντως δεν τον θεωρω γραφικο ουτε χαζο ουτε εχω προσωπικα εννοειται...ισι ισα τον θεωρω και καλο ανθρωπο...απλα παρατηρησα αυτο που λεω πριν)....

αλλοι παλι τον συμπαθουν επειδη πολλοι υποστηριζουν την ομαδα του.....κ αν τους σκυλοεβριζε ενας Παναθηναικος η Αεκτζηε μπορει να το εβλεπαν αλλιως,......

αυτη ειναι η γνωμη μου...

κ τη θεση μου τη γραφω δημοσια γνωριζοντας ςτους κινδυνους...δεν ρουφιανευω με προσωπικα μηνυματακια....
κ να ξερεις το ξερω οτι θα με σκυλοβρισεις...αλαλ εγω που στα γραφω αυτα στα ισα...μπορει να σε σεβομαι πολυ πιο πολυ απο αλλους που στο παιζουνε καλοι κ ουσιαστικα σε δουλευουνε....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τυπε προσωπικα δεν εχω τιποτα με τον Χρηστιδη σαν ανθρωπο εννοειται...απλα σαν μελος εχω παρατηρησει οτι ενω καποιοι φευγουν για μια βρισια, αυτος εδω κ 1,5 χρονο που παρακολουθω εχει σκυλοβρισει επανειλημμενα παρα πολυ κοσμο και...δεν.......)

απλα εχει κερδισει η συμπαθεια πολλων επειδη ειναι παλιο μελος, και πολλοι τον εχουν συνηθισει...

ασε που απο οτι καταλαβα πολλοι δεν τον παιρνουν στα σοβαρα και τον θεωρουν και γραφικο (εγω παντως δεν τον θεωρω γραφικο ουτε χαζο ουτε εχω προσωπικα εννοειται...απλα παρατηρησα αυτο που λεω πριν)....

αλλοι παλι τον συμπαθουν επειδη πολλοι υποστηριζουν την ομαδα του.....κ αν τους σκυλοεβριζε ενας Παναθηναικος η Αεκτζηε μπορει να το εβλεπαν αλλιως,......

κ τη θεση μου τη γραφω δημοσια γνωριζοντας ςτους κινδυνους...δεν ρουφιανευω με προσωπικα μηνυματακια....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
[size=18pt]ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΙΔΑΡΟ........[/size]

μια απο τις κορυφαιες μορφες του μπου........

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

ασε που απο οτι καταλαβα πολλοι δεν τον παιρνουν στα σοβαρα και τον θεωρουν και γραφικο (εγω παντως δεν τον θεωρω γραφικο ουτε χαζο ουτε εχω προσωπικα εννοειται...απλα παρατηρησα αυτο που λεω πριν)....

Ρε φίλε, το "απόγονοι" μπορεί να σου ακούγεται σαν "μια απλή βρισιά" αλλά δεν είναι. Εγώ όσους θυμάμαι να έχουν μπαναριστεί (εκτός απ' τον φούφουτο) ήταν γιατι λέγανε για απογουνους και αμερικανους και στολους και τέτοια.
Ο χρηστιδης δεν εχει βρισει ποτε μανες και σογια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σταματηστε να μιλατε για το τοτεμ του μπου και πειτε ποιος θα παρει το μουντιαλ να πονταρουμε.
Πολυ τσιτσιδι στις καβουροτρυπες ρε μαλακες,μουνοτρυπες επρεπε να τις λενε μαλλον. :o

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε φίλε, το "απόγονοι" μπορεί να σου ακούγεται σαν "μια απλή βρισιά" αλλά δεν είναι. Εγώ όσους θυμάμαι να έχουν μπαναριστεί (εκτός απ' τον φούφουτο) ήταν γιατι λέγανε για απογουνους και αμερικανους και στολους και τέτοια.
Όλες οι βρισιές είναι προσβλητικές, ακόμα και αν βασίζονται σε οπαδικά στερεότυπα....πχ αν λες τους παοκτσήδες "Βούλγαρους" ή τους αεκτσήδες "Τούρκους" που λένε μερικά χαμένα κορμιά, προσβολή είναι....και μεγάλη για κάποιους...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Σταματηστε να μιλατε για το τοτεμ του μπου και πειτε ποιος θα παρει το μουντιαλ να πονταρουμε.
Πολυ τσιτσιδι στις καβουροτρυπες ρε μαλακες,μουνοτρυπες επρεπε να τις λενε μαλλον. :o

κουφαλα ζηλευω!!!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
Ρε φίλε, το "απόγονοι" μπορεί να σου ακούγεται σαν "μια απλή βρισιά" αλλά δεν είναι. Εγώ όσους θυμάμαι να έχουν μπαναριστεί (εκτός απ' τον [size=16pt]φούφουτο[/size]) ήταν γιατι λέγανε για απογουνους και αμερικανους και στολους και τέτοια.

μου λειπει ο φουφουτος.......

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τύπε να δω τον Φαν Χάαλ να αλλάζει Ντε Χέα με Λίντεργκαρντ στην διαδικασία των πέναλτυ και τι στον κόσμο :grin:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
Όλες οι βρισιές είναι προσβλητικές, ακόμα και αν βασίζονται σε οπαδικά στερεότυπα....πχ αν λες τους παοκτσήδες "Βούλγαρους" ή τους αεκτσήδες "Τούρκους" που λένε μερικά χαμένα κορμιά, προσβολή είναι....και μεγάλη για κάποιους...

ειμαι ενα απο τα χαμενα κορμια  :cheesy: βουυ βουυ βουυυυυυλγ..........  :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με τη μαμάκα πας και σου βάζει αντιλιακο στην πλάτη μπούλη;
Αμα ζουσε εννοεται πως θα την επαιρνα και αυτη μαζι.Γκομενες υπαρχουν αμετρητες μανα ειναι μονο μια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παπασταυρου απλα γελαω μαζι σου...καλα κανεις και λες την γνωμη σου..
και εγω φυσικα λεω την δικιαμου...εισαι νουμερο και ανθρωπακι...και ρουφιανος...και ''ας λες την αποψη σου΄΄ ....δινεις ...ζητας να με μιουταρουν..πιστευω και οιμοντ αλλα και ολοι οι σοβαροι αναγνωστες γελανε μαζ σου...ποτε δε εχω κανει αυτο που κανεις και με περηφανεια λεω οτι ΠΟΤΕ δεν θα το κανω...και ειμαι ο περισσοτερο δεκτης γαμωμοναδων και δημοσια και με πι μι...
ποτε δεν εχω κλαφτει για αλλα μελη οσο χυδαια και αν μου εχουν επιτεθει...
ΠΟΤΕ...
ουτε ποτε εχω κανει αναφορα....
εισαι γελοιος ,ανθρωπακι ,σκατοψυχος και ρουφιανος ....και ρουφιανος που δινει πλαγιως κα πουστικα...οτι χειροτεο..
πρεπει να σεβαστεις την αποψη μου οπως σεβομαι και εγω τη δικια σου...
εισαι ενας απο τους πολλους που επειδη δεν εχετε αρχιδια να κοντραριστειτε με τα λογια οταν ξεκινησετε μια αντιπαραθεση καταφευγεται στα μυξοκλαματα 'μαμα ο χρηστιδης με εβρισε μπαναρισε τον΄΄
η μεγαλυτερη τιμωρια σου ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος...ανθρωπακι ...για λυπηση..
μπαναρετε με ρε μαλακες...να ικανοποιηθουν τα μουνια εδω μεσα...
αντε ρε τι φοβαστε;;
μπαναρετε με με τις κωλοτρυπες...που ολη τους η ζωη ειναι να γραφουν στο μπου και θεωρουν μεγιστη τιμωρια να μην μπορουν να το κανουν....
και πεστε και στην κωλοτρυπιδα οτι εγω το ΄΄χαιδεμενο΄΄ παιδι εχω ηδη μπαναριστει μια...
αιντε με την καθε καταπιεσμενη τρυπα....
warnmute.gif
 νταξει τωρα τυπε? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom