Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
μαγκες το θρεντ ονομαζεται "Μουντιαλ 2014"...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
γαμιεται ασυστολως οποιος εκανε μιουτ τον χρηστιδαρο.......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Η κατάχρηση είναι που βλάπτει...σε όλα τα πράγματα!Σε λίγες μέρες που θα μας λείψει, επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά :grin:
ειμαι εδω...καβλωμενος και πιο δυνατος απο πριν...
ειμαι αυτος που στοιχειωνει τα ονειρα σας....
θα κοιμαστε και θα πεταγεστε με την μορφη μου απο πανω σας  :rockon: :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Σοβαρά επεισόδια στην Ελβετία, μετά τον αποκλεισμό από το παγκόσμιο κύπελλο!  :S :S :S

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυποι μου, ο τυπος ρεντμαν φτο που εχει χαθει?  :S :-

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τυποι μου, ο τυπος ρεντμαν φτο που εχει χαθει?  :S :-

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ ! ! !
Όσο είχε επιτυχίες, είχε μπαστακωθεί εδώ μέσα. Τώρα που έστειλε όλο το σάιτ στον κουβά, εξαφανίστηκε  :tickedoff:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Όσο είχε επιτυχίες, είχε μπαστακωθεί εδώ μέσα. Τώρα που έστειλε όλο το σάιτ στον κουβά, εξαφανίστηκε  :tickedoff:
Έχει πάει αεροδρόμιο, περιμένει τον Γκαζαριάν και τον Αμπεντελουί-πως-στο-πούτσο-τον-λένε-τέλος-πάντων :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε, ο ρεντμαν φτο ειχε δωσει καλα στανταρακια το προηγουμενο διαστημα  :sunglasses: πηγε πολυς κοσμος ταμειο με τις προβλεψεις του  ;) ε εκατσε και μια στραβη τωρα, τι να κανουμε  :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
τυπε, ο ρεντμαν φτο ειχε δωσει καλα στανταρακια το προηγουμενο διαστημα  :sunglasses: πηγε πολυς κοσμος ταμειο με τις προβλεψεις του  ;) ε εκατσε και μια στραβη τωρα, τι να κανουμε  :rolleyes:
Σε πολύ λιγες μερες θα ανοιξω θρεντ όπου θα προβλεπω τον επομενο Προεδρο της Δημοκρατιας τύπε. Θα είναι η μεγαλη μου δικαιωση. Η ρεβανς.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
παπασταυρου απλα γελαω μαζι σου...καλα κανεις και λες την γνωμη σου..
και εγω φυσικα λεω την δικιαμου...εισαι νουμερο και ανθρωπακι...και ρουφιανος...και ''ας λες την αποψη σου΄΄ ....δινεις ...ζητας να με μιουταρουν..πιστευω και οιμοντ αλλα και ολοι οι σοβαροι αναγνωστες γελανε μαζ σου...ποτε δε εχω κανει αυτο που κανεις και με περηφανεια λεω οτι ΠΟΤΕ δεν θα το κανω...και ειμαι ο περισσοτερο δεκτης γαμωμοναδων και δημοσια και με πι μι...
ποτε δεν εχω κλαφτει για αλλα μελη οσο χυδαια και αν μου εχουν επιτεθει...
ΠΟΤΕ...
ουτε ποτε εχω κανει αναφορα....
εισαι γελοιος ,ανθρωπακι ,σκατοψυχος και ρουφιανος ....και ρουφιανος που δινει πλαγιως κα πουστικα...οτι χειροτεο..
πρεπει να σεβαστεις την αποψη μου οπως σεβομαι και εγω τη δικια σου...
εισαι ενας απο τους πολλους που επειδη δεν εχετε αρχιδια να κοντραριστειτε με τα λογια οταν ξεκινησετε μια αντιπαραθεση καταφευγεται στα μυξοκλαματα 'μαμα ο χρηστιδης με εβρισε μπαναρισε τον΄΄
η μεγαλυτερη τιμωρια σου ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος...ανθρωπακι ...για λυπηση..
μπαναρετε με ρε μαλακες...να ικανοποιηθουν τα μουνια εδω μεσα...
αντε ρε τι φοβαστε;;
μπαναρετε με με τις κωλοτρυπες...που ολη τους η ζωη ειναι να γραφουν στο μπου και θεωρουν μεγιστη τιμωρια να μην μπορουν να το κανουν....
και πεστε και στην κωλοτρυπιδα οτι εγω το ΄΄χαιδεμενο΄΄ παιδι εχω ηδη μπαναριστει μια...
αιντε με την καθε καταπιεσμενη τρυπα....
warnmute.gif
νταξει τωρα τυπε? :grin:

εισαι τοσο περιορισμενης ευθυνης που ουτε καν καταλαβες οτι δεν θελω να μπαναριστεις...
κ εννοειται ουτε αναφορα σου εκανα ουτε θα σου κανω...μπορεις να ρωτησεις τους μοντ....αν θες να το διαπιστωσεις..

κ αν ηθελα να σε ρουφιανεψω ρε πανεξυπνε θα το εκανα με προσωπικα μηνυματα και αναφορες στους μοντς οχι δημοσια.....

απλα ειπα αυτο που πολλοι εδω μεσα πιστευουνε...οτι εισαι προνομιουχος και το εχεις καταλαβει και πουλας τσαμπα τρελλα...

και το προβλημα μου δεν ειναι οτι με εβρισες εμενα μια φορα...στα τετοια μου...σιγα την προσωπικοτητα που με εβρισε στο φιναλε...(ενας ανθρωπος που απο το πρωι ως το βραδυ το μονο που σκεφτεται ειναι ο γαυρος...) το προβλημα μου ειναι οτι εχεις βρισει εκατονταδες μελη ξεροντας οτι τιποτα δεν σε αγγιζει.......

κ μη νομιζεις θα μπαινω καθε μερα εδω να δω πως θα μου απαντησεις...εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω...απλα μπαινω μια φορα τη βδομαδα για να δω 2-3 πραγματα...

κ αν μπαναριστεις στο επομενο λεπτο θα αυτοδιαγραφω.....(οχι οτι προκειται να διαγραφεις ..πιο ευκολα θα μας επιτεθουν εξωγηινοι...)

απλα σου ειπα αυτο που ξερεις εσυ και ολοι εδω μεσα και το εκμεταλλευεσαι....το οτι ειχες εχεις και θα εχεις απολυτη ασυλια...

στον χειμαρρο βρισιων δεν θα απαντησω...
οι αντρες δε βριζουν πισω απο ενα πληκτρολογιο.....

απλα ξερεις γιατι σε λυπαμαι....ειλικρινα σου λεω...δεν ειμαι θυμωμενος...απλα μου προκαλεις οικτο...
μου προκαλεις οικτο γιατι ολη σου η ζωη εδω και χρονια ειναι αυτο το σαιτ....ποσο δυστυχισμενος εισαι?

κανε ενα μικρο διαλειμμα..μη σκεφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ να μπεις αμεσως στο bourdela για να γραψεις πως κατουρησε το δεξι μπακ του γαυρου...Καλοκαιρακι ειναι...υπαρχει καλη ζωη εξω...

καλα να περνας..τελευταια παρεμβαση απο μενα...αυτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom