Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Γκαντέμω....Ολλανδία-Γερμανία θα είναι....Καλά εγώ βέβαια δεν φημίζομαι και για την καλή μου τύχη![]()
Γκαντέμω....Ολλανδία-Γερμανία θα είναι....Καλά εγώ βέβαια δεν φημίζομαι και για την καλή μου τύχη![]()
γερμανια ολλανδια δηλαδηΒραζιλία -Αργεντινή τελικό.
Που το ξέρεις τύπε οτι είναι μιλφάκι?Θα πέσει μέσα το μιλφάκι κοιτάξτε πλάκα
Που το ξέρεις τύπε οτι είναι μιλφάκι?
Για το πρώτο δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω, για το δεύτερο όμως έχεις λόγο να ανησυχείςΈχεις αμφιβολία για το mother ή για το i'd like to fuck;![]()
Το έχετε δει αυτό?
O προπονητής της Κοστα Ρικα βάζει τρικλοποδιά σε δικό μας???????????
[vine]<iframe class="vine-embed" src="" width="600" height="600" frameborder="0"></iframe><script async src="//platform.vine.co/static/scripts/embed.js" charset="utf-8"></script>[/vine]
Το έχετε δει αυτό?
O προπονητής της Κοστα Ρικα βάζει τρικλοποδιά σε δικό μας???????????
ποσο γαμησι θελει ο βρωμοπουστας >
μιλαμε ηθελα να τους συμπαθησω γιατι παντα γουσταρω μικρες ομαδες που πανε μακρια αλλα οι συγκεκριμενοι εχουνε πολυ αλητεια και την κακως εννοουμενη δηλαδη αυτη που προκυπτει απο ασχετοσυνη. προκλητικοι, βρωμικοι και μοστραδοροι. για αυτο και τους κανανε κωλοδαχτυλα οι δικοι μας στην ισοφαριση, γιατι στο 1-0 οσο κρατησε δεν σταματησανε να βριζουνε και να ειρωνευονται. μιλαμε για μεγαλα πουσταρια. πρωτη φορα στη ζωη μου που ηθελα να κερδισουνε οι αντιπαθητικοι οι ολλανδοι.
Oι Γερμανοί δεν μενουν εξω.Βραζιλία -Αργεντινή τελικό.
Που τα ειδες ολα αυτα ρε τυπε?
Ήταν μέσαΠου τα ειδες ολα αυτα ρε τυπε?
ποσο γαμησι θελει ο βρωμοπουστας >![]()