kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
καλως το παιδι απο τα Τιρανα
πάντως σε παραδέχομαι που μετά από τέτοια ξεφτίλα δεν κρύφτηκες πολύ ;)
καλως το παιδι απο τα Τιρανα
ακολουθω τα βηματα σου αλβανακο ;) απλα χωρις την ξεφτιλα
μπράβο περήφανε ξεκωλιάρη
την ξεφτιλα την δικια σου μαν μαθε να διαβαζεις , τοσα χρονια στην ελλαδα βρε Αλβανε
Oι Γερμανοί δεν μενουν εξω.
παπασταυρου...με εχεις κουρασει...πολυ ομως...δεν εχω κατι μαζι σου δεν σε ξερω και ετσι και αλλοιως ξαφνικα αρχισες να ασχολεισαι πριν καιρο εσυ μαζι μου και να θες να μου την πεις κλπ κλπ οπως εκατονταδες αλλα πουστρακια εδω σαν του λογου σου...εισαι τοσο περιορισμενης ευθυνης που ουτε καν καταλαβες οτι δεν θελω να μπαναριστεις...
κ εννοειται ουτε αναφορα σου εκανα ουτε θα σου κανω...μπορεις να ρωτησεις τους μοντ....αν θες να το διαπιστωσεις..
κ αν ηθελα να σε ρουφιανεψω ρε πανεξυπνε θα το εκανα με προσωπικα μηνυματα και αναφορες στους μοντς οχι δημοσια.....
απλα ειπα αυτο που πολλοι εδω μεσα πιστευουνε...οτι εισαι προνομιουχος και το εχεις καταλαβει και πουλας τσαμπα τρελλα...
και το προβλημα μου δεν ειναι οτι με εβρισες εμενα μια φορα...στα τετοια μου...σιγα την προσωπικοτητα που με εβρισε στο φιναλε...(ενας ανθρωπος που απο το πρωι ως το βραδυ το μονο που σκεφτεται ειναι ο γαυρος...) το προβλημα μου ειναι οτι εχεις βρισει εκατονταδες μελη ξεροντας οτι τιποτα δεν σε αγγιζει.......
κ μη νομιζεις θα μπαινω καθε μερα εδω να δω πως θα μου απαντησεις...εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω...απλα μπαινω μια φορα τη βδομαδα για να δω 2-3 πραγματα...
κ αν μπαναριστεις στο επομενο λεπτο θα αυτοδιαγραφω.....(οχι οτι προκειται να διαγραφεις ..πιο ευκολα θα μας επιτεθουν εξωγηινοι...)
απλα σου ειπα αυτο που ξερεις εσυ και ολοι εδω μεσα και το εκμεταλλευεσαι....το οτι ειχες εχεις και θα εχεις απολυτη ασυλια...
στον χειμαρρο βρισιων δεν θα απαντησω...
οι αντρες δε βριζουν πισω απο ενα πληκτρολογιο.....
απλα ξερεις γιατι σε λυπαμαι....ειλικρινα σου λεω...δεν ειμαι θυμωμενος...απλα μου προκαλεις οικτο...
μου προκαλεις οικτο γιατι ολη σου η ζωη εδω και χρονια ειναι αυτο το σαιτ....ποσο δυστυχισμενος εισαι?
κανε ενα μικρο διαλειμμα..μη σκεφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ να μπεις αμεσως στο bourdela για να γραψεις πως κατουρησε το δεξι μπακ του γαυρου...Καλοκαιρακι ειναι...υπαρχει καλη ζωη εξω...
καλα να περνας..τελευταια παρεμβαση απο μενα...αυτα...
στης μερκελθέλω να δω σε ποια γερμανική κωλότρυπα θα κρυφτείς μετά έτσι και δεν γίνει αυτό
οι Αλβανοι δηλαδη τι εχουν τοσο χαλια? εκτος οτι δουλευουν πολυ (οχι σαν τα κοπροσκυλα τεμπελοσκυλα καλοθρεμενοι ελληνικοι κωλοι ) τα χωνουν και στις γκομενες δν ειναι μουνοδολοι και χεστες που κερνανε ποτακια μπας και τους κατσει καμια φακλανα
οι Αλβανοι δηλαδη τι εχουν τοσο χαλια? εκτος οτι δουλευουν πολυ (οχι σαν τα κοπροσκυλα τεμπελοσκυλα καλοθρεμενοι ελληνικοι κωλοι ) τα χωνουν και στις γκομενες δν ειναι μουνοδολοι και χεστες που κερνανε ποτακια μπας και τους κατσει καμια φακλανα
τυπε δεν εχεις μαλλον αλβανιδες φιλες να σου πουνε για το ποσο εργατικοι ειναι οι φιλοι μας οι αλβανοι
μιλαμε οχι απλα ουνα φατσα ουνα ρατσα με τον ελληναρα κλασσικο τεμπελη, αλλα το εχουν παει παραπερα (με εναν ισως αξιοθαυμαστο τροπο): βαζουν τις γυναικες καθαριστριες και τις κορες σε κομμωτηρια λουστρες, και αυτοι καθονται στο καφενειο και πινουν μπυριτσες.
καποτε δουλευαν λιγο οικοδομη - μικροεργολαβοι, οχι εργατες βεβαια - τωρα πανε ναυτακια ντεμεκ σε γιωτ για να βγαζουν ευκολο μεροκαματο και να βλεπουν και κανα κωλαρακι
μιλαμε για σαηεντιφικ λουφαδορους
οχι δν εχω αλβανιδες φιλες
ελληνοποιηθηκαν δηλαδη οι αλβανοι ? :o :o
σου λεω τυπε, παραδιδουν μαθηματα οι τυποι
μη μου πεις οτι εγιναν και μουνοδουλοι :o :o :o
οχι τυπε απεναντιας το ξυλο πεφτει συχνα - ειναι καμμια 50αρια χρονια πισωοι τυποι αλλα δεν κανω αλλα σχολια να μην κατηγορηθω για συντηρητικος/αναχρονιστικος/μισογυνης και τετοια
μη γράφετε μαλακίες ρε, για τους αλβανούς, αν δεν ξέρετε. Ακου λέει, δουλεύουν πλέον σε γιοτ. Ποιοι σκαλίζουν δηλαδή τα χωράφια στην επαρχία; Τα ελληνόπουλα;
σιγα μη μου θιγεσαι τυπε
στα χωραφια που βλεπω εγω ειναι οι εξης:
γεωργιανοι (μπουμπουκια ολοι )
μπαγκλαντες
ινδοι
πακιστανοι
νιγηριανοι
σουδανοι
ρουμανοι - πολυ λιγοι - εχουν αλλα ταλεντα οι τυποι
οι αλβανοι εχουν λιγο εξαφανιστει. στα νησια μονο φυλακες, οδηγοι, επιστατες. ελαχιστες γεωργικες δουλειες τυπε. μετα απο 20 χρονια στο ελλαντα ακομα στα χωραφια θα ηταν οι τυποι? λογικο ειναι.