Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
την ξεφτιλα την δικια σου μαν  :) μαθε να διαβαζεις , τοσα χρονια στην ελλαδα βρε Αλβανε  :)

οι Αλβανοι δηλαδη τι εχουν τοσο χαλια? :uglystupid: :uglystupid: εκτος οτι δουλευουν πολυ (οχι σαν τα κοπροσκυλα τεμπελοσκυλα καλοθρεμενοι ελληνικοι κωλοι  :grin: :grin:) τα χωνουν και στις γκομενες δν ειναι μουνοδολοι και χεστες που κερνανε ποτακια μπας και τους κατσει καμια φακλανα   :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εισαι τοσο περιορισμενης ευθυνης που ουτε καν καταλαβες οτι δεν θελω να μπαναριστεις...
κ εννοειται ουτε αναφορα σου εκανα ουτε θα σου κανω...μπορεις να ρωτησεις τους μοντ....αν θες να το διαπιστωσεις..

κ αν ηθελα να σε ρουφιανεψω ρε πανεξυπνε θα το εκανα με προσωπικα μηνυματα και αναφορες στους μοντς οχι δημοσια.....

απλα ειπα αυτο που πολλοι εδω μεσα πιστευουνε...οτι εισαι προνομιουχος και το εχεις καταλαβει και πουλας τσαμπα τρελλα...

και το προβλημα μου δεν ειναι οτι με εβρισες εμενα μια φορα...στα τετοια μου...σιγα την προσωπικοτητα που με εβρισε στο φιναλε...(ενας ανθρωπος που απο το πρωι ως το βραδυ το μονο που σκεφτεται ειναι ο γαυρος...) το προβλημα μου ειναι οτι εχεις βρισει εκατονταδες μελη ξεροντας οτι τιποτα δεν σε αγγιζει.......

κ μη νομιζεις θα μπαινω καθε μερα εδω να δω πως θα μου απαντησεις...εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω...απλα μπαινω μια φορα τη βδομαδα για να δω 2-3 πραγματα...

κ αν μπαναριστεις στο επομενο λεπτο θα αυτοδιαγραφω.....(οχι οτι προκειται να διαγραφεις ..πιο ευκολα θα μας επιτεθουν εξωγηινοι...)

απλα σου ειπα αυτο που ξερεις εσυ και ολοι εδω μεσα και το εκμεταλλευεσαι....το οτι ειχες εχεις και θα εχεις απολυτη ασυλια...

στον χειμαρρο βρισιων δεν θα απαντησω...
οι αντρες δε βριζουν πισω απο ενα πληκτρολογιο.....

απλα ξερεις γιατι σε λυπαμαι....ειλικρινα σου λεω...δεν ειμαι θυμωμενος...απλα μου προκαλεις οικτο...
μου προκαλεις οικτο γιατι ολη σου η ζωη εδω και χρονια ειναι αυτο το σαιτ....ποσο δυστυχισμενος εισαι?

κανε ενα μικρο διαλειμμα..μη σκεφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ να μπεις αμεσως στο bourdela για να γραψεις πως κατουρησε το δεξι μπακ του γαυρου...Καλοκαιρακι ειναι...υπαρχει καλη ζωη εξω...

καλα να περνας..τελευταια παρεμβαση απο μενα...αυτα...
παπασταυρου...με εχεις κουρασει...πολυ ομως...δεν εχω κατι μαζι σου δεν σε ξερω και ετσι και αλλοιως ξαφνικα αρχισες να ασχολεισαι πριν καιρο εσυ μαζι μου και να θες να μου την πεις κλπ κλπ οπως εκατονταδες αλλα πουστρακια εδω σαν του λογου σου...
παρακατω τωρα...αληθεια δεν εχω κατι μαζι σου απλα σε θεωρω βλακα και δυσκολο στο να αντιληφθεις πραγματα...πιστεψε με δεν το λεω για να σε προσβαλλω αυτο δειχνεις με αυτα που γραφεις σε απαντησεις σε αλλονων ποστ...οπως και σε δικα μου....μπερδευεσαι ,δεν καταλαβαινεις τι λεει καποιος και απαντας αλλάντάλλων...αληθεια δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου απλα δεν σε θεωρω ιδιαιτερα εξυπνο για να το πω κομψα ....και αυτο δεν θα με πειραζε φυσικα αν δεν μπερδευοσουνα πολλες φορες στα ποδια μουθ....δεν ειμαι ρατσιστης δεν εχω προβλημα με καμμια μειονοτητα (ουτε και με πλειονοτητα μιας και πιστευω οι βλακες ειναι περισσοτεροι απο τους εξυπνους)....εχω κανει παρεα και με πιο βλακες απο σενα απλα δεν μου εσπαγαν τα νευρα προσπαθωντας να πουλησουν ανωτεροτητα....
σεβομαι ολονων τις αποψεις ,σεβομαι και εκτιμω το οτι με λυπασαι γιατι οπως πιστευεις ολη η ζωη μου ειναι το μπου και ο γαυρος και αληθινα δεν θελω αλλα ουτε και μπορω να σου αποδειξω το αντιθετο...
αληθεια σεβομαι το οτι εχω τον οικτο σου...οπως πρεπει να σεβαστεις και εσυ οτι στο τελος σε λυπαμαι επειδη εισαι χαζος (καμμια προθεση να σε θιξω ειλικρινα)
δεν καταλαβες τι σου ειπε ο αλλος για την γερμανια ,δεν καταλαβαινεις τι σου λεω εγω δεν δεν....
νοιωσε μια φορα τι λεει ο αλλος...δεν ειπα ποτε οτι εστειλες πι μι να με ρουφιανεψεις...εξαλλου δεν κανω κατι κρυφα και αν ειχα υπερβει τα ορια που εχουν θεσει οι μοντ θα ειχα μπαναριστει...εισαι μαλακας και φανταζεσαι παντου παραγκες...δεν μπορω να βοηθησω...
λες ψεμματα οτι δεν θα ηθελες να μπαναριστω...δειχνεις το ακριβως αντιθετο...
παρε χαμπαρι και εσυ και οι αλλες πουτανες πως αν για τα πουτανες και τα πουστρακια και τα μαλακες και τα γαμιεσαι κλπ κλπ μπαναριζομασταν στα αθλητικα δεν θα υπηρχε ανθρωπος να γραφει...
αν δεν βρισεις γαμωμανες η αντεθνικα η ρατσιστικα η.... η... η ....δυσκολα μπαναρεσαι...στα λεω εγω γιατι προφανως οι μοντ απαξιουν να ασχολουνται με τον καθε βλακα που ξημεροβραδυαζεται στο μπου παραληρωνατας για παραγκες και βλεποντας φαντασματα...
μη ψηνεσαι απο στρακια σα του λογου σου οτι μπαναριστηκαν χωρις να εχουν βρισει μανες....
ξαναλεω διαβασε καλα τι εγραψα πιο πριν και μετα πουλα πνευμα...το να μυξοκλαιγεσαι δημοσια και να λες μονιμως οτι ειμαι χαιδεμενος και ευνοουμενος και οτι ενω πρεπει δεν με μπαναρουν σε καθιστουν μωρουδιακου επιπεδου ετομο και απλα επιβεβαιωνεις αυτα που λεω περι ηλιθιου...και στην τελικη οταν το λες συνεχεια μαλλον αυτο επιδιωκεις ασχετα αν με το στομα λες αλλα...δεν ειμαστε ολοι βλακες σαν και σενα...
ξεκολλα και ζησε την ζωη σου χωρις να βλεπεις φαντασματα ...την εξω ζωη μιας και κατα πως λες εδω μπαινεις μια δυο την βδομαδα σε αντιθεση με μας τους καμμενους...
δεν ειναι κακο να εισαι βλακας...μην κομπλαρεις...εξάλλου απο την στιγμη που εσυ ο ιδιος δεν το καταλαβαινεις στα αρχιδια σου για μας τους αλλους  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και κατι τελευταιο μιας και ειμαστε οφ τοπικ και να μας συγχωρησουν οι φιλοι που γραφουν εδω...
δεν ξερω κανενα μοντ η τον αντμιν προσωπικα...δεν εχω ανταλλαξει πι μι ουτε κατι ιδιαιτερο...
δεν εχω καμμια παραπανω επαφη απο οποιοδηποτε αλλο μελος εδω μεσα....
αν πραγματικα τυχαινα ασυλιας για μενα θα ηταν ιδιατερη τιμη μιας και θα σημαινε πως καποιοι κατι βλεπουν σε μενα που δεν βλεπουν σε σενα η σε αλλους(αφου θα τυχαινα ευνοικης μεταχειρησης)
πιστεψε με ομως...ειμαι αρκετα εξυπνος ωστε να μην υπερβαινω τα ορια που εχουν θεσπιστει πολυ πριν μπεις εσυ να γραφεις εδω...
αν κανενα πουτανακι σαν και σενα καταφερει ποτε προβοκατορικα να με παρασυρει (οπως πολλα εχουν επιχειρησει αλλα δεν τα εχουν καταφερει) να ξεπερασω αυτα τα ορια να εισαι σιγουρος οτι θα φαω και εγω την ποινη που προβλεπεται...
μεχρι τοτε κλασε μου τα ριπαπα και ονειρεψου παραγκες στο μπου τελεια κομ...
ετσι και αλλοιως για ολα εσας τα καρπαζωμενα απο το θρυλο πελατακια αυτο εχει γινει τροπος ζωης....
αυτα και τελος απο μενα...τουλαχιστον σε αυτο το θρεντ....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οι Αλβανοι δηλαδη τι εχουν τοσο χαλια? :uglystupid: :uglystupid: εκτος οτι δουλευουν πολυ (οχι σαν τα κοπροσκυλα τεμπελοσκυλα καλοθρεμενοι ελληνικοι κωλοι  :grin: :grin:) τα χωνουν και στις γκομενες δν ειναι μουνοδολοι και χεστες που κερνανε ποτακια μπας και τους κατσει καμια φακλανα   :grin: :grin:

το λέει επειδή ξέρει ότι είμαι εθνικιστής για να με πειράξει επειδή αποκάλυψα ότι τον τρώει από τραβέλια και θύμωσε, ο ορισμός της πουστιάς από τον ορισμό του πούστη ;)

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

τυπε δεν εχεις μαλλον αλβανιδες φιλες να σου πουνε για το ποσο εργατικοι ειναι οι φιλοι μας οι αλβανοι  :grin:

μιλαμε οχι απλα ουνα φατσα ουνα ρατσα με τον ελληναρα κλασσικο τεμπελη, αλλα το εχουν παει παραπερα (με εναν ισως αξιοθαυμαστο τροπο): βαζουν τις γυναικες καθαριστριες και τις κορες σε κομμωτηρια λουστρες, και αυτοι καθονται στο καφενειο και πινουν μπυριτσες.

καποτε δουλευαν λιγο οικοδομη - μικροεργολαβοι, οχι εργατες βεβαια  :grin: - τωρα πανε ναυτακια ντεμεκ σε γιωτ για να βγαζουν ευκολο μεροκαματο και να βλεπουν και κανα κωλαρακι  :grin:

μιλαμε για σαηεντιφικ λουφαδορους

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
πάντως σε παραδέχομαι που μετά από τέτοια ξεφτίλα δεν κρύφτηκες πολύ ;)

Και αυτό το είχα προβλέψει με ψυχιατρική τεκμηρίωση. Μπορείς να βρεις το ποστ αν θέλεις. :sunglasses:

Γιατί όμως διέκοψε τη συμμετοχή του στα τραβελοθρεντ; :huh: Προσπαθεί να κόψει την κακή συνήθεια του σκυψίματος; Is he praying the gay away? :2funny:
Μείναν χωρίς αξιολογητή τα εργαλεία. :'(

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε δεν εχεις μαλλον αλβανιδες φιλες να σου πουνε για το ποσο εργατικοι ειναι οι φιλοι μας οι αλβανοι  :grin:

μιλαμε οχι απλα ουνα φατσα ουνα ρατσα με τον ελληναρα κλασσικο τεμπελη, αλλα το εχουν παει παραπερα (με εναν ισως αξιοθαυμαστο τροπο): βαζουν τις γυναικες καθαριστριες και τις κορες σε κομμωτηρια λουστρες, και αυτοι καθονται στο καφενειο και πινουν μπυριτσες.

καποτε δουλευαν λιγο οικοδομη - μικροεργολαβοι, οχι εργατες βεβαια  :grin: - τωρα πανε ναυτακια ντεμεκ σε γιωτ για να βγαζουν ευκολο μεροκαματο και να βλεπουν και κανα κωλαρακι  :grin:

μιλαμε για σαηεντιφικ λουφαδορους

οχι δν εχω αλβανιδες φιλες  :grin: :grin:
ελληνοποιηθηκαν δηλαδη οι αλβανοι ? :o :o

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
:grin: :grin:

μη μου πεις οτι εγιναν και μουνοδουλοι  :o :o :o

οχι τυπε απεναντιας το ξυλο πεφτει συχνα - ειναι καμμια 50αρια χρονια πισω οι τυποι αλλα δεν κανω αλλα σχολια να μην κατηγορηθω για συντηρητικος/αναχρονιστικος/μισογυνης και τετοια  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
οχι τυπε απεναντιας το ξυλο πεφτει συχνα - ειναι καμμια 50αρια χρονια πισω οι τυποι αλλα δεν κανω αλλα σχολια να μην κατηγορηθω για συντηρητικος/αναχρονιστικος/μισογυνης και τετοια  :grin:

50χρονια μπροστα  :grin: :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μη γράφετε μαλακίες ρε, για τους αλβανούς, αν δεν ξέρετε. Ακου λέει, δουλεύουν πλέον σε γιοτ. Ποιοι σκαλίζουν δηλαδή τα χωράφια στην επαρχία; Τα ελληνόπουλα;

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
μη γράφετε μαλακίες ρε, για τους αλβανούς, αν δεν ξέρετε. Ακου λέει, δουλεύουν πλέον σε γιοτ. Ποιοι σκαλίζουν δηλαδή τα χωράφια στην επαρχία; Τα ελληνόπουλα;

σιγα μη μου θιγεσαι τυπε  :grin:

στα χωραφια που βλεπω εγω ειναι οι εξης:

γεωργιανοι (μπουμπουκια ολοι  :grin:)
μπαγκλαντες
ινδοι
πακιστανοι
νιγηριανοι
σουδανοι
ρουμανοι - πολυ λιγοι - εχουν αλλα ταλεντα οι τυποι  :grin:

οι αλβανοι εχουν λιγο εξαφανιστει. στα νησια μονο φυλακες, οδηγοι, επιστατες. ελαχιστες γεωργικες δουλειες τυπε. μετα απο 20 χρονια στο ελλαντα ακομα στα χωραφια θα ηταν οι τυποι? λογικο ειναι.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σιγα μη μου θιγεσαι τυπε  :grin:

στα χωραφια που βλεπω εγω ειναι οι εξης:

γεωργιανοι (μπουμπουκια ολοι  :grin:)
μπαγκλαντες
ινδοι
πακιστανοι
νιγηριανοι
σουδανοι
ρουμανοι - πολυ λιγοι - εχουν αλλα ταλεντα οι τυποι  :grin:

οι αλβανοι εχουν λιγο εξαφανιστει. στα νησια μονο φυλακες, οδηγοι, επιστατες. ελαχιστες γεωργικες δουλειες τυπε. μετα απο 20 χρονια στο ελλαντα ακομα στα χωραφια θα ηταν οι τυποι? λογικο ειναι.

τι να θιχτώ ρε μεγάλε; Στην επαρχία ζω και τα βλέπω. Υπάρχουν κι όλοι αυτοί που λες, όπως υπήρχαν πάντα, αλλά η πλειοψηφία είναι ακόμα Αλβανοί. Σε όλες τις χαμαλοδουλειές, όπως ήταν πάντα. Για σκέψου πόσοι είναι οι Αλβανοί στην Ελλάδα και πες μου τι δουλειές κάνουν. Σε γιοτ όπώς λες εσύ ή στα χωράφια που λέω εγώ;  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom