Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Επισκέπτης
Με την Κροατία και το Καμερούν ποιός καθάρισε; Και μην πεις ποιό Καμερούν γιατί είδαμε και τα άλλα φαβορί πόσο εύκολα νίκησαν κάτι παρόμοιες ομάδες.
:2funny: αστο τυπε μην παρακολουθεις ποδοσφαιρο γιατι δεν το καταλαβαινεις το αθλημα αυτο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Ναι ρε, πλάκα κάνω....περιμένω να δω πως θα στηθεί ο Φαν Χάαλ απέναντι στον Μέσσι.....

Ο φαν χααλ ανεξαρτήτως νικητή μουντιαλ είναι ο προπονητής της διοργάνωσης, όχι μονο λογω της χτεσινης αλλαγης.
Νικάει στο πρωτο ματς την κάτοχο του μουντιαλ κάνοντας ουσιαστικά πλάκα, στο δεύτερο με την ίδια ενδεκάδα και σύστημα και βλέποντας ότι δεν του βγαινει το ματς έχει τα αρχιδια να αλλαξει το σύστημα (ποσοι θα το έκαναν όταν με αυτο το συστημα εχεις γαμησει την ισπανια; ), στο τριτο με τη χιλη οι αλλαγες του εβαλαν γκολ.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
:2funny: αστο τυπε μην παρακολουθεις ποδοσφαιρο γιατι δεν το καταλαβαινεις το αθλημα αυτο.
Δεν είναι σωστό να το λες αυτό....αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου...ο καθένας μπορεί να έχει άλλη άποψη και να την στηρίζει με επιχειρήματα.....πχ στο άλλο thread του Γεωργίου, εγώ συμφωνώ με αυτό που είπε ο Τσάρλυ οτι δεν μου αρέσει να μπαίνουν πολλά γκολ σε ένα παιχνίδι....ο καθένας έχει τις απόψεις και τα γούστα του...δεν υπάρχουν "άμπαλοι" και "γνώστες" ειδικά απ' τον καναπέ....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Εδώ δε μιλάμε ότι δεν έχει θαμπώσει αλλά ότι είναι πολύ κακή.
Μακάρι να το σηκώσει ο Μέσι στο Μαρακανά και να σταματήσουν οι μυρωδιάδες να τον αμφισβητούν επειδή δεν έχει πάρει Μουντιάλ. Αλλά λίγη βοήθεια από τους συμπαίκτες του δε θα έβλαπτε.

Αλήθεια είναι αυτό. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στο μεσία :rockon:
Πάντως χτες ο σαμπέγια έκανε μερικές καλές αλλαγές στην ενδεκάδα, δειχνει οτι δεν ειναι εντελώς μυρωδιάς

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Χθες ήταν άριστη αμυντικά η ομάδα. Ούτε ευκαιρία δεν έκαναν οι Βέλγοι. Και ο Πέρεζ που μπήκε στη θέση του Ντι Μαρία ήταν καλός. Να δούμε.

Χύνω στην ιδέα να σηκώνει ο μέσι το τρόπαιο κι ο ρονάλντο να το βλέπει στο σπίτι του :cum: (παραβλέπω ότι στο ίδιο σπιτι είναι η ιρίνα)

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ναι ρε, πλάκα κάνω....περιμένω να δω πως θα στηθεί ο Φαν Χάαλ απέναντι στον Μέσσι.....
Νίκας, Μανίκας, Λιάς, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Βουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν είναι σωστό να το λες αυτό....αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου...ο καθένας μπορεί να έχει άλλη άποψη και να την στηρίζει με επιχειρήματα.....πχ στο άλλο thread του Γεωργίου, εγώ συμφωνώ με αυτό που είπε ο Τσάρλυ οτι δεν μου αρέσει να μπαίνουν πολλά γκολ σε ένα παιχνίδι....ο καθένας έχει τις απόψεις και τα γούστα του...δεν υπάρχουν "άμπαλοι" και "γνώστες" ειδικά απ' τον καναπέ....
πλακα με κανεις και συ μεσημεριατικα, το καμερουν πηγε για τουρισμο στο μουντιαλ και με λεει οτι επαιξε καλα με καμερουν ο νευμαρ  :2funny: ρε ολλανδε συγκεντρωσου  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
πλακα με κανεις και συ μεσημεριατικα, το καμερουν πηγε για τουρισμο στο μουντιαλ και με λεει οτι επαιξε καλα με καμερουν ο νευμαρ  :2funny: ρε ολλανδε συγκεντρωσου  :grin:
Καλά ναι, για το Καμερούν συμφωνώ....

Επισκέπτης
Γιατί έφαγες μιουτ τύπε?
γιατι με ειχε βρισει καποιος χωρις λογο και τσιμπησα εγω τον εβρισα και μιουταραν εμενα  :grin: πλεον εχω μαθει και δεν ασχολουμαι, απλα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που τους βαζουν αυτους  :)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
γιατι με ειχε βρισει καποιος χωρις λογο και τσιμπησα εγω τον εβρισα και μιουταραν εμενα  :grin: πλεον εχω μαθει και δεν ασχολουμαι, απλα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που τους βαζουν αυτους  :)
Καλά, πρόσεχε, οι μοντς δεν είναι ιδιαίτερα αντικειμενικοί....

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ο εφιαλτης των βραζιλιανων ξερετε ποιος ειναι??
τελικος με την Αργεντινη και πουτσα αλα 1950!
πιστευω οτι μονο και μονο σκεπτομενοι αυτο το σεναριο, η ψυχολογια τους θα ειναι πεσμενη στο ματς με Γερμανια...
βλεπω Γερμανια τελικο, το αλλο ζευγαρι δεν μπορω να το πιασω απο πουθενα...
αν παιξει ο Ντι Μαρια η Αργεντινη εχει προβαδισμα του στυλ 55-45...
αν οχι, νομιζω παει αντιστροφα...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ο εφιαλτης των βραζιλιανων ξερετε ποιος ειναι??
τελικος με την Αργεντινη και πουτσα αλα 1950!
πιστευω οτι μονο και μονο σκεπτομενοι αυτο το σεναριο, η ψυχολογια τους θα ειναι πεσμενη στο ματς με Γερμανια...
βλεπω Γερμανια τελικο, το αλλο ζευγαρι δεν μπορω να το πιασω απο πουθενα...
αν παιξει ο Ντι Μαρια η Αργεντινη εχει προβαδισμα του στυλ 55-45...
αν οχι, νομιζω παει αναποδα...
Ο Ντι Μαρία είναι εκτός μουντιάλ νομίζω....

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλά, πρόσεχε, οι μοντς δεν είναι ιδιαίτερα αντικειμενικοί....

xaxa...μπαναριστηκε ο αλλος για μια βρισια και συγκεκριμενος εδω μεσα εχει σκυλοβρισει επανειλημενα πανω απο 500 ατομα και ακομα δεν εχει μπαναριστει.....

και το κορυφαιο ειναι οτι το ξερει και ο ιδιος οτι ειναι το χαιδεμενο παιδι...και συνεχιζει να βριζει...κ να το παιζει τσαμπα μαγκας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom