Επισκέπτης
αστο τυπε μην παρακολουθεις ποδοσφαιρο γιατι δεν το καταλαβαινεις το αθλημα αυτο.Με την Κροατία και το Καμερούν ποιός καθάρισε; Και μην πεις ποιό Καμερούν γιατί είδαμε και τα άλλα φαβορί πόσο εύκολα νίκησαν κάτι παρόμοιες ομάδες.
αστο τυπε μην παρακολουθεις ποδοσφαιρο γιατι δεν το καταλαβαινεις το αθλημα αυτο.Με την Κροατία και το Καμερούν ποιός καθάρισε; Και μην πεις ποιό Καμερούν γιατί είδαμε και τα άλλα φαβορί πόσο εύκολα νίκησαν κάτι παρόμοιες ομάδες.
Ναι ρε, πλάκα κάνω....περιμένω να δω πως θα στηθεί ο Φαν Χάαλ απέναντι στον Μέσσι.....
Δεν είναι σωστό να το λες αυτό....αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου...ο καθένας μπορεί να έχει άλλη άποψη και να την στηρίζει με επιχειρήματα.....πχ στο άλλο thread του Γεωργίου, εγώ συμφωνώ με αυτό που είπε ο Τσάρλυ οτι δεν μου αρέσει να μπαίνουν πολλά γκολ σε ένα παιχνίδι....ο καθένας έχει τις απόψεις και τα γούστα του...δεν υπάρχουν "άμπαλοι" και "γνώστες" ειδικά απ' τον καναπέ....αστο τυπε μην παρακολουθεις ποδοσφαιρο γιατι δεν το καταλαβαινεις το αθλημα αυτο.
Εδώ δε μιλάμε ότι δεν έχει θαμπώσει αλλά ότι είναι πολύ κακή.
Μακάρι να το σηκώσει ο Μέσι στο Μαρακανά και να σταματήσουν οι μυρωδιάδες να τον αμφισβητούν επειδή δεν έχει πάρει Μουντιάλ. Αλλά λίγη βοήθεια από τους συμπαίκτες του δε θα έβλαπτε.
γιατι βριζεις χωρις λογο δεν μπορω να καταλαβω, βαλτος εισαι κι εσυ σαν τον αλλον που εφαγα το μιουτΦοβερή απάντηση. Με αποστόμωσες με τα επιχειρήματα σου.
Σάλτα και γαμήσου τώρα αρχιδάκι.
Χθες ήταν άριστη αμυντικά η ομάδα. Ούτε ευκαιρία δεν έκαναν οι Βέλγοι. Και ο Πέρεζ που μπήκε στη θέση του Ντι Μαρία ήταν καλός. Να δούμε.
Γιατί έφαγες μιουτ τύπε?γιατι βριζεις χωρις λογο δεν μπορω να καταλαβω, βαλτος εισαι κι εσυ σαν τον αλλον που εφαγα το μιουτ
Νίκας, Μανίκας, Λιάς, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Βουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας!!Ναι ρε, πλάκα κάνω....περιμένω να δω πως θα στηθεί ο Φαν Χάαλ απέναντι στον Μέσσι.....
ΠούλμανΝίκας, Μανίκας, Λιάς, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Βουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας!!
πλακα με κανεις και συ μεσημεριατικα, το καμερουν πηγε για τουρισμο στο μουντιαλ και με λεει οτι επαιξε καλα με καμερουν ο νευμαρ ρε ολλανδε συγκεντρωσουΔεν είναι σωστό να το λες αυτό....αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου...ο καθένας μπορεί να έχει άλλη άποψη και να την στηρίζει με επιχειρήματα.....πχ στο άλλο thread του Γεωργίου, εγώ συμφωνώ με αυτό που είπε ο Τσάρλυ οτι δεν μου αρέσει να μπαίνουν πολλά γκολ σε ένα παιχνίδι....ο καθένας έχει τις απόψεις και τα γούστα του...δεν υπάρχουν "άμπαλοι" και "γνώστες" ειδικά απ' τον καναπέ....
Πούλμαν
μαικ γιαουρτακος
Απ το μαικ γαλακος τυπε
Καλά ναι, για το Καμερούν συμφωνώ....πλακα με κανεις και συ μεσημεριατικα, το καμερουν πηγε για τουρισμο στο μουντιαλ και με λεει οτι επαιξε καλα με καμερουν ο νευμαρ ρε ολλανδε συγκεντρωσου
γιατι με ειχε βρισει καποιος χωρις λογο και τσιμπησα εγω τον εβρισα και μιουταραν εμενα πλεον εχω μαθει και δεν ασχολουμαι, απλα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που τους βαζουν αυτουςΓιατί έφαγες μιουτ τύπε?
Τι λες ρε τύπε; Το Μεξικό το κέρδισε στον κανονικό αγώνα.
Καλά, πρόσεχε, οι μοντς δεν είναι ιδιαίτερα αντικειμενικοί....γιατι με ειχε βρισει καποιος χωρις λογο και τσιμπησα εγω τον εβρισα και μιουταραν εμενα πλεον εχω μαθει και δεν ασχολουμαι, απλα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που τους βαζουν αυτους
Ο Ντι Μαρία είναι εκτός μουντιάλ νομίζω....ο εφιαλτης των βραζιλιανων ξερετε ποιος ειναι??
τελικος με την Αργεντινη και πουτσα αλα 1950!
πιστευω οτι μονο και μονο σκεπτομενοι αυτο το σεναριο, η ψυχολογια τους θα ειναι πεσμενη στο ματς με Γερμανια...
βλεπω Γερμανια τελικο, το αλλο ζευγαρι δεν μπορω να το πιασω απο πουθενα...
αν παιξει ο Ντι Μαρια η Αργεντινη εχει προβαδισμα του στυλ 55-45...
αν οχι, νομιζω παει αναποδα...
Καλά, πρόσεχε, οι μοντς δεν είναι ιδιαίτερα αντικειμενικοί....