jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Και τωρα μπορειτε να πα να γαμηθειτε.
εδώ πάντως ένας άλλος Ολλανδός, ο Ντάισελμπλουμ θα συνεχίσει να γαμάει εμάς.
Και τωρα μπορειτε να πα να γαμηθειτε.
και τωρα ελατε
http://[URL unfurl="true"]www.collectabubble.com/ekmps/shops/collectabubble/images/281.-keylor-navas-costa-rica-x28-panini-world-cup-2014-x29--15555-p%5Bekm%5D225x300%5Bekm%5D.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
και τώρα μανατζαρέοι ανά την Ευρώπη, βγάλτε τα πορτοφόλια σας, ποιός θα τον πρωτοπάρει... :headbang3: :headbang3: :headbang3:
1,97, σαν τον Κουρτουα του Βελγιου.τι γομαρι ειναι αυτος ο Κρουλ?
επιανε το οριζοντιο δοκαρι χωρις αλμα
Εχω βαλει το σπιτι μου στην Ολλανδια για προκριση στην παραταση..
Δεν γινεται αλλο τετοια αδικια με αυτη την Κοστα ρικα και με τοση μα τοση χασουρα που εχω σε αυτο το Μουντιαλ...
Γι' αυτό ο ένας θα συνεχίσει στην Γιουνάιτεντ και ο άλλος στα εμιράτα παρέα με τον Κατσουράνη1,97, σαν τον Κουρτουα του Βελγιου.
Υ.Γ. Μου ερχεται στο μυαλο η συγκριση με τον Σαντος. Στο 120 ο Φαν Χααλ σκεφτοταν να κανει αλλαγη τερματοφυλακα και ο δικος μας σκεφτοταν πώς θα τσακωθεί με τον διαιτητη.
Αυτό το σχόλιο θα κάνει πραγματικά περήφανο τον φαν χαάλ.Η καλύτερη αλλαγή του μουντιάλ ήταν αυτή!
Η καλύτερη αλλαγή του μουντιάλ ήταν αυτή!
Του Γκεκα ηταν η καλυτερη...Η καλύτερη αλλαγή του μουντιάλ ήταν αυτή!
Παει τσιφ για ... Ευρωβουλευτης κι αυτος!Μπακόπουλος : "Κρουλ που σημαίνει σκληρός στα αγγλικά"
Αυτή την μετάδοση πρέπει να την καταγράψω σε βίντεο αν την δείξει σε επανάληψη και να μαζευόμαστε να την βλέπουμε με φίλους να γελάμε. Δεν τον προλάβαινα να σημειώνω μαργαριτάρια από την ακατάσχετη μπουρδολογία του. Ειδικά στην παράταση είπε μυθικές ατάκες. Ένα αστέρι γεννιέται!!!!!!!!
Μπακόπουλος : "Κρουλ που σημαίνει σκληρός στα αγγλικά"
Αυτή την μετάδοση πρέπει να την καταγράψω σε βίντεο αν την δείξει σε επανάληψη και να μαζευόμαστε να την βλέπουμε με φίλους να γελάμε. Δεν τον προλάβαινα να σημειώνω μαργαριτάρια από την ακατάσχετη μπουρδολογία του. Ειδικά στην παράταση είπε μυθικές ατάκες. Ένα αστέρι γεννιέται!!!!!!!!
Η καλύτερη αλλαγή του μουντιάλ ήταν αυτή!