Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
στο 0:36 φαινεται πολυ καλα η κλασικη κινηση που εκανε ο ροναλντο προσπερνωντας τους αμυντικους σαν σταματημενους.....απιστευτος παικτης

η κινηση που κανει εδω ειναι τρικ που ειχε εφευρει ο garrincha

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μονοτερμα..Προλαβαινετε τα Over...

Ουυυπππςςςςς..... :o :o :o :o :o :o :o !!!!!!!!!!!!!!! Πρωτη φορα πηρε το ματι μου αυτο το θρεντ ειδα φως και μπηκα Τι γινεται εδω Ναυαρχε μας ασχολεισαι τελικα με Μουντιαλ και δινεις προβλεψεις... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S;;;????!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Εχω βαλει το σπιτι μου στην Ολλανδια για προκριση στην παραταση..
Δεν γινεται αλλο τετοια αδικια με αυτη την Κοστα ρικα και με τοση μα τοση χασουρα που εχω σε αυτο το Μουντιαλ...

Να σε ρωτησω κατι φιλε Λεκτερ επειδη εχει παρει το ματι μου και κατι ποστς σου στο θρεντ του στοιχηματος τις λιγες φορες που εχω μπει απο την αρχη του Μουντιαλ για ποση χασουρα μιλας οτι εχεις τι ποσα παιζεις ανα αγωνα γενικα στο περιπου αν θες απαντας...

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
13.045
Πόντοι
3.506
Tο προφητικό βίντεο του Χάρρυ Κλυνν του 1982, που περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο προκρίθηκε η Ελλάδα κόντρα σε Αφρικανική χώρα, όπως η Ακτή Ελεφαντοστού....

Πηγη:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν εκανε καρδουλα ο χαντζημητζιθρας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
Οποιος επαιξε βραζιλια παγκοσμια πρωταθλητρια ας παει να πληρωθει απο τωρα, εγω θα την παιξω σημερα.  ;)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Οποιος επαιξε βραζιλια παγκοσμια πρωταθλητρια ας παει να πληρωθει απο τωρα, εγω θα την παιξω σημερα.  ;)

θα το παρει χωρις Νευμαρ τυπε?

ΟΛΛΑΝΔΙΑ -ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ?

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλα ρε γιατι ολοι Ολλανδια? Τον Μεσι δεν τον υπολογιζετε?

Η πλακα ειναι οτι υπαρχουν καποιοι που λενε οτι ο τραυματισμος του Νευμαρ μπορει να ευνοησει την Βραζιλια....δε μπορω να καταλαβω το σκεπτικο τους.... :think:

εγω το βλεπω πολυ δυσκολο εως αδυνατον να περασει η Βραζιλια...με ποιον αν περασει? με τον Φρεντ και τον Τζο?

εγω δεν ξερω...απο τη μια ενας τελικος ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ που δεν ειδαμε ποτε θα ηταν ολα τα λεφτα...μιλαμε και για ντερμπυ μισους....

απο την αλλη ετσι που βγηκαν τα ζευγαρια οποιοσδηποτε τελικος θα ειναι ματσαρα..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καλα ρε γιατι ολοι Ολλανδια? Τον Μεσι δεν τον υπολογιζετε?

Η πλακα ειναι οτι υπαρχουν καποιοι που λενε οτι ο τραυματισμος του Νευμαρ μπορει να ευνοησει την Βραζιλια....δε μπορω να καταλαβω το σκεπτικο τους.... :think:

εγω το βλεπω πολυ δυσκολο εως αδυνατον να περασει η Βραζιλια...με ποιον αν περασει? με τον Φρεντ και τον Τζο?

εγω δεν ξερω...απο τη μια ενας τελικος ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ που δεν ειδαμε ποτε θα ηταν ολα τα λεφτα...μιλαμε και για ντερμπυ μισους....

απο την αλλη ετσι που βγηκαν τα ζευγαρια οποιοσδηποτε τελικος θα ειναι ματσαρα..
Βραζιλία-Αργεντινή ή Ολλανδία-Γερμανία θα ήταν τα τέλεια ζευγάρια!3 σέντρε μπακ, ποιος Μέσσι, μην ασχολείσαι που θά 'λεγε και ο Αλέφαντος :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Βραζιλία-Αργεντινή ή Ολλανδία-Γερμανία θα ήταν τα τέλεια ζευγάρια!3 σέντρε μπακ, ποιος Μέσσι, μην ασχολείσαι που θά 'λεγε και ο Αλέφαντος :grin:

Πλάκα θα κάνει στα 3 αμούστακα ο μέσαρος! Δε μπόρεσε να βάλει γκολ η ολλανδία στην κόστα ρίκα που μέχρι κι η ελλάδα της έβαλε γκολ χαχαχα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πλάκα θα κάνει στα 3 αμούστακα ο μέσαρος! Δε μπόρεσε να βάλει γκολ η ολλανδία στην κόστα ρίκα που μέχρι κι η ελλάδα της έβαλε γκολ χαχαχα

Πλακα πλακα η Κοστα Ρικα δυο γκολ εφαγε σε αυτη τη διοργανωση και το ενα με πεναλτι και το αλλο με τη ψυχη στο στομα απο τον Παπασταθοπουλο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Πλακα πλακα η Κοστα Ρικα δυο γκολ εφαγε σε αυτη τη διοργανωση και το ενα με πεναλτι και το αλλο με τη ψυχη στο στομα απο τον Παπασταθοπουλο

Εγώ γελάω που σε κάθε ματς την αργεντινη την έχουν για να χάσει. Με την ελβετία, με το βέλγιο, τώρα με την ολλανδία...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ναι ρε, πλάκα κάνω....περιμένω να δω πως θα στηθεί ο Φαν Χάαλ απέναντι στον Μέσσι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom