Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Χέστο το πού με έχει αδικήσει. Το θέμα μου είναι ότι και στο ποδόσφαιρο η εχθρική αντιμετώπιση της διαιτησίας μπορεί να σε γαμήσει όπως στο μπάσκετ. Έχεις παίξει μπάλα να πηδάς για κεφαλιά και να σου σφυρίζει φάουλ κι ο αντίπαλος να σε κλαδεύει και να είναι όλα οκ; Να τρως κάρτα στο 10' και να μην μπορείς να μαρκάρεις σε όλον τον αγώνα;
οχι,,,,εχω παιξει μπασκετ και σε 8 λεπτα εχω χρεωθει 5 φαουλ.....λεγε με μαντζαρη....
και εχω ξαναπαιξει μπασκετ και σε 20 δευτερα εχω χρεωθει τρια φαουλ ...λεγε με ολυμπιακο  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν χανεις εκει την ψυχραιμια σου σκεψου στο μπασκετ να τσεκαρεις τον αντιπαλο, να σου σφυρανε φαουλ και 20 μετρα απεναντι να σε εχει ταραξει στο ξυλο και να μην δινει τιποτα..Ουτε βολη δεν μπορεις να βαλεις..Μου λες για καρτες τη στιγμη που αν δεν δωσεις δικαιωμα οπως ο Κατσουρανης σημερα δεν παιρνεις καρτα την ιδια ωρα που στο μπασκετ με δυο επαφες του κωλου βγαινεις σε 10 δευτερα??Και συζηταμε σοβαρα τωρα?Τα πραγματα στο ποδοσφαιρο ειναι απλα: Εχεις παικτες να παιξουν το τοπι? Ο διαιτητης δεν μπορει να κανει τιποτα εκτος απο κανα εξοφθαλμο πεναλτι καμια μπαλα που δεν περασε γραμμη κλπ..Σε ολα τα αλλα ομαδικα που σφυρανε καθε τρεις και λιγο μπασκετ πολο βολευ κλπ μπορουν να σε σφαξουν με το γραμμα του νομου...

ε, προφανώς δεν ξέρεις καλά το ποδόσφαιρο, γι' αυτό γράφεις αυτά που γράφεις. Τα πέτρινα χρόνια του ποδοσφαιρικού ΟΣΦΠ τύχαινε να διαβάζω το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Εκεί λοιπόν ο Μανόλης Γαβαθιώτης έκανε συνεχώς αναλύσεις για το πώς οι διαιτητές ευνοούσαν τον ΠΑΟ (μάλιστα τους χαρακτήριζε χειρούργους), χωρίς να χρειάζεται να δίνουν ούτε ένα τραβηγμένο σφύριγμα. Έγραφε για διαιτησίες 70-30, χωρίς να υπάρχει ούτε πέναλτυ, ούτε γκολ οφσάιντ. Αν είχες παίξει ποδόσφαιρο ίσως το καταλάβαινες και μόνος σου αυτό που λέω, όπως έγραψα και πριν. Αλλά μάλλον σε έχει τυφλώσει ο μπασκετικός οπαδισμός, οπότε ό,τι και να γράψω δεν σε επηρεάζει στο ελάχιστο

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
οχι,,,,εχω παιξει μπασκετ και σε 8 λεπτα εχω χρεωθει 5 φαουλ.....λεγε με μαντζαρη....
και εχω ξαναπαιξει μπασκετ και σε 20 δευτερα εχω χρεωθει τρια φαουλ ...λεγε με ολυμπιακο  :grin:

Χρηστιδη δεν ξερω αν το ξερεις αλλα ειμαι κλωνος σου και εχεις φτιαξει και αλλο προφιλ σημερα με ονομα ντιγκλερ..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

διάβασες αυτό που έγραψα για το Γαβαθιώτη; Άρα, όταν έγραφε για χειρουργεία χωρίς να υπάρχει ούτε ένα τραβηγμένο σφύριγμα, μαλακίες έγραφε;

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
ε, προφανώς δεν ξέρεις καλά το ποδόσφαιρο, γι' αυτό γράφεις αυτά που γράφεις. Τα πέτρινα χρόνια του ποδοσφαιρικού ΟΣΦΠ τύχαινε να διαβάζω το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Εκεί λοιπόν ο Μανόλης Γαβαθιώτης έκανε συνεχώς αναλύσεις για το πώς οι διαιτητές ευνοούσαν τον ΠΑΟ (μάλιστα τους χαρακτήριζε χειρούργους), χωρίς να χρειάζεται να δίνουν ούτε ένα τραβηγμένο σφύριγμα. Έγραφε για διαιτησίες 70-30, χωρίς να υπάρχει ούτε πέναλτυ, ούτε γκολ οφσάιντ. Αν είχες παίξει ποδόσφαιρο ίσως το καταλάβαινες και μόνος σου αυτό που λέω, όπως έγραψα και πριν. Αλλά μάλλον σε έχει τυφλώσει ο μπασκετικός οπαδισμός, οπότε ό,τι και να γράψω δεν σε επηρεάζει στο ελάχιστο

Τι λες παλι αγορι μου?Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παιξει ποδοσφαιρο και τι με νοαζει ο Γαβαθιωτης στο Φως και οι μαλακιες που λες οτι εγραφε?Νομιζεις οτι πρεπει να διαβασω καποιον δημοσιογραφο για να αποκτησω αποψη για το αθλημα? Τα παραπονα για την αλητεια Βασιλακοπουλου στο μπασκετ δεν προερχονται απο οπαδισμο αλλα απο απλη διαπιστωση...Τωρα πως γινεται να ενα σφυριγμα η μη σφυριγμα στο μπασκετ στα τελευταια δευτερολεπτα που κρινει αποτελεσμα να εξισωθει με την κεφαλια που πηδηξες να παρεις και σου εδωσε καρτα δεν το καταλαβαινω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Χρηστιδη δεν ξερω αν το ξερεις αλλα ειμαι κλωνος σου και εχεις φτιαξει και αλλο προφιλ σημερα με ονομα ντιγκλερ..
ακου για να μη χαλιεσαι...δεν θα ασχολεισαι με μαλακες που ολη τη μερα ειναι εδω ,γραφουν και διαβαζουν ολα τα θεματα ,ξερουν ποιος πλακωθηκε με ποιον και γιατι,ποιος ΄΄ξεβρακωσε΄΄ ποιον και που και σε ποιο θρεντ κλπ κλπ.....
μπες κανε τη καβλαντα σου και μη τρελλαινεσαι....
μην ασχολεισαι με σκουπιδια και ηλιθιους....
ειπαμε η βλακεια ειναι ανικητη....
σεβασου οτι καποιοι αυτο που εχεις εσυ και εγω (πραγματικη ζωη) το θεωρουν θαυμα και το κυνηγανε εναγωνιως....
νοιωσε λυπη για ανθρωπους που ολη τους η ζωη ειναι το μπου και μη τους ξεσυνεριζεσαι...κανε τον μαλακα και καντην διακριρικα...δεν βγαζεις ακρη....
ειναι πολλοι και ειναι και καμμενοι...
α...και ειναι και πολυ ΄΄εξυπνοι΄΄
ασχετα αν αναλωνουν την ΄΄εξυπναδα΄΄ τους πισω απο εναν υπολογιστη...
αυτα....ακου με τι σου λεω...δεν θα βγαλεις ακρη  ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τι λες παλι αγορι μου?Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παιξει ποδοσφαιρο και τι με νοαζει ο Γαβαθιωτης στο Φως και οι μαλακιες που λες οτι εγραφε?Νομιζεις οτι πρεπει να διαβασω καποιον δημοσιογραφο για να αποκτησω αποψη για το αθλημα? Τα παραπονα για την αλητεια Βασιλακοπουλου στο μπασκετ δεν προερχονται απο οπαδισμο αλλα απο απλη διαπιστωση...Τωρα πως γινεται να ενα σφυριγμα η μη σφυριγμα στο μπασκετ στα τελευταια δευτερολεπτα που κρινει αποτελεσμα να εξισωθει με την κεφαλια που πηδηξες να παρεις και σου εδωσε καρτα δεν το καταλαβαινω...

ρε μεγάλε, υπάρχει αναγωγή σε όλα. Το σφύριγμα στα τελευταία δευτερόλεπτα του μπάσκετ που θα σου στερήσει τη νίκη είναι προφανώς κάτι πολύ χοντρό και θα το αντιστοιχίσεις με το πέναλτυ στο ποδόσφαιρο που επίσης θα σου στερήσει ή θα σου δώσει τη νίκη. Τα 5 φάουλ του Μάντζαρη θα τα αντιστοιχήσεις με την κίτρινη κάρτα στο 10' που έγραψα πριν. Η κεφαλιά που σου σφύριξε φάουλ αντιστοιχίζεται με ανύπαρκτο φάουλ στο μπάσκετ που αλλάξει άδικα την κατοχή. Κι ο Βασιλακόπουλος αντιστοιχίζεται με καμιά 10αριά άτομα στο ποδόσφαιρο

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
ρε μεγάλε, υπάρχει αναγωγή σε όλα. Το σφύριγμα στα τελευταία δευτερόλεπτα του μπάσκετ που θα σου στερήσει τη νίκη είναι προφανώς κάτι πολύ χοντρό και θα το αντιστοιχίσεις με το πέναλτυ στο ποδόσφαιρο που επίσης θα σου στερήσει ή θα σου δώσει τη νίκη. Τα 5 φάουλ του Μάντζαρη θα τα αντιστοιχήσεις με την κίτρινη κάρτα στο 10' που έγραψα πριν. Η κεφαλιά που σου σφύριξε φάουλ αντιστοιχίζεται με ανύπαρκτο φάουλ στο μπάσκετ που αλλάξει άδικα την κατοχή. Κι ο Βασιλακόπουλος αντιστοιχίζεται με καμιά 10αριά άτομα στο ποδόσφαιρο

Δεν συννενοουμαστε δεν πειραζει..Καλο βραδυ και σορρυ για το "στολισμα" σημερα και την αλλη φορα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν κατάλαβες ότι κάνεις λάθος που αντιστοιχίζεις ένα απλό φάουλ στο ποδόσφαιρο με ένα σφύριγμα που κρίνει τον αγώνα στο μπάσκετ, ενώ η σωστή αντιστοίχηση είναι αυτή που σου δίνω εγώ, δεν ξέρω γιατί δεν μπορούμε να συννενοηθούμε. Τελοσπάντων, καλό ξημέρωμα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όχιιιιιιι ρε mute την ώρα που προσπαθούμε να συννενοηθούμε  :headbang: :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πες μου καποιον αλλον που μιλαει για διαιτησια στο μπασκετ εκτος απο γραφικους γαυρους.
Επισης δειξε μου εναν αγωνα μπασκετ που υπηρξε τοσο τεραστια αλλοιωση αποτελεσματος οπως το γαυρος-παο 2-1.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γιατι εφαγε μιουτ ο τυπας; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γιατι εφαγε μιουτ ο τυπας; :think:
εβρισε το εξοχικο του αλεξ

τεσπα επι του χτεσινου αγωνα,αν δεν ανετρεπε η αποβολη κατσουρανη το σκηνικο θα ημασταν νικητες σιγουρα εστω με ενα γκολ

η διεθνης παραγκα δουλεψε καλα παλι και μας στερησε την χαρα της νικης αλλα ευτυχως καραγκουνης και λοιποι δειξαν οτι αντεχουν ακομη στα γεραματα.....

στον τελευταιο αγωνα πρεπει οπως και δηποτε να νικησουμε πασει θυσια.....μην τυχον και ξαναβαλει μεσα τα παλτα φετφα,κατσουρ και σαμαρα

εν αναγκη ας βαλει μανο σεργιο καλυτερα και να παιξουμε συστημα ολοι μπροστα και οσα φαμε

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
οι αφρικανοι χτυπιοντουσαν στα χορταρια που εχασαν απ τους φαρδους τους κολομβιανους...εμας θα μας ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝ...αυτα

υγ το μοντεριλικι σ αυτο το σαιτ  :jerking:....ο τυπος γουιλμ, εριξε κανα δυο γαμωσπιτια κατα τις 3... κατα τις 4  αποφασισαν να τον μιουταρουν αφου ο τυπος ειχε ηρεμησει, εκανε πλεον μια "κοσμια" συζητηση και ειχε ζητησει και συγνωμη  :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οι αφρικανοι χτυπιοντουσαν στα χορταρια που εχασαν απ τους φαρδους τους κολομβιανους...εμας θα μας ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝ...αυτα

υγ το μοντεριλικι σ αυτο το σαιτ  :jerking:....ο τυπος γουιλμ, εριξε κανα δυο γαμωσπιτια κατα τις 3... κατα τις 4  αποφασισαν να τον μιουταρουν αφου ο τυπος ειχε ηρεμησει, εκανε πλεον μια "κοσμια" συζητηση και ειχε ζητησει και συγνωμη  :jerking:
τυπε εδω ο αλλος εβαζε αποκεφαλισμενους και πρεπει να του ζητησουμε και συγγνωμη που αυτοδιαγραφτηκε και δεν τον διεγραψαν τι μας λες τωρα;μηδενικη ανοχη πια.....με ενα γαμω το σπιτι σου φευγεις :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μας επεισες.

Υ.Γ. Α, και σορυ αλλά λεω να σου κανω αναφορα για το "γαμω το σπιτι σου".
Και η ανοχη εχει τα ορια της.

αν το περιόριζε στο "γαμώ το βόθρο του σπιτιού σου" θα σε ικανοποιούσε;

Κοιτα, το μετανιωσα ηδη. Δεν αξιζει καν να ασχολουμαι με τον καθε φουκαρα που νομιζει οτι αποκτα ζωη εδω μεσα βριζοντας.

τυπε δεν επρεπε να του κανεις αναφορα :S

Δεν του εκανα τύπε. Σε κανεναν δεν εχω κανει. Και φυσικα δεν εχω βρισει κανεναν ποτέ.
Βασικη αρχή αυτό.

ρε νούμερο σου έχω πει δέκα χιλιάδες φορές να μην μας θεωρείς κορόιδα, θα συνεχίσω να σε ξεβρακώνω μέχρι να στρώσεις χαρακτήρα ή θα σου διαλύσω το νικ αν είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως :uglystupid:

και καλά δεν έκανε αναφορά όμως κάποιος από την διαχείριση έριξε εντελώς τυχαία το μιουτ αναδρομικά για ποστ που έγινε στις 3.00 ενώ ο τύπος έφτασε να γράφει ως τις 4.00 ζητώντας μάλιστα και συγγνώμη (ποστ το οποίο πιθανότατα δεν είδε ο διαχειριστής αφού ασχολήθηκε μόνο με την αναφορά του άλεξ)

Γαμω και το εξοχικο σου επισης ρε αναρχιδο πουστρακι τι θα φοβηθω νομιζεις?Απλα ΑΠΑΙΤΩ απο τους mod να διασταυρωσουν τα στοιχεια μου με αυτα οποιουδηποτε αλλου μελους...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο λεβεντομαλακας εχει μανια καταδιωξης νομιζει οτι ειναι καποιος θα τρελαθω θεε μου!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
warnmute.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom