memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τυπε, ο τυπος ντιγκλερ διαβαζει καιρο το σαϊτ και εχει πολα μαζεμενα για τον αλεξ :Sαπαξιωτικο ποστ τυπε :S
τυπε, ο τυπος ντιγκλερ διαβαζει καιρο το σαϊτ και εχει πολα μαζεμενα για τον αλεξ :Sαπαξιωτικο ποστ τυπε :S
οχι,,,,εχω παιξει μπασκετ και σε 8 λεπτα εχω χρεωθει 5 φαουλ.....λεγε με μαντζαρη....Χέστο το πού με έχει αδικήσει. Το θέμα μου είναι ότι και στο ποδόσφαιρο η εχθρική αντιμετώπιση της διαιτησίας μπορεί να σε γαμήσει όπως στο μπάσκετ. Έχεις παίξει μπάλα να πηδάς για κεφαλιά και να σου σφυρίζει φάουλ κι ο αντίπαλος να σε κλαδεύει και να είναι όλα οκ; Να τρως κάρτα στο 10' και να μην μπορείς να μαρκάρεις σε όλον τον αγώνα;
Αν χανεις εκει την ψυχραιμια σου σκεψου στο μπασκετ να τσεκαρεις τον αντιπαλο, να σου σφυρανε φαουλ και 20 μετρα απεναντι να σε εχει ταραξει στο ξυλο και να μην δινει τιποτα..Ουτε βολη δεν μπορεις να βαλεις..Μου λες για καρτες τη στιγμη που αν δεν δωσεις δικαιωμα οπως ο Κατσουρανης σημερα δεν παιρνεις καρτα την ιδια ωρα που στο μπασκετ με δυο επαφες του κωλου βγαινεις σε 10 δευτερα??Και συζηταμε σοβαρα τωρα?Τα πραγματα στο ποδοσφαιρο ειναι απλα: Εχεις παικτες να παιξουν το τοπι? Ο διαιτητης δεν μπορει να κανει τιποτα εκτος απο κανα εξοφθαλμο πεναλτι καμια μπαλα που δεν περασε γραμμη κλπ..Σε ολα τα αλλα ομαδικα που σφυρανε καθε τρεις και λιγο μπασκετ πολο βολευ κλπ μπορουν να σε σφαξουν με το γραμμα του νομου...
οχι,,,,εχω παιξει μπασκετ και σε 8 λεπτα εχω χρεωθει 5 φαουλ.....λεγε με μαντζαρη....
και εχω ξαναπαιξει μπασκετ και σε 20 δευτερα εχω χρεωθει τρια φαουλ ...λεγε με ολυμπιακο
οχι,,,,εχω παιξει μπασκετ και σε 8 λεπτα εχω χρεωθει 5 φαουλ.....λεγε με μαντζαρη....
και εχω ξαναπαιξει μπασκετ και σε 20 δευτερα εχω χρεωθει τρια φαουλ ...λεγε με ολυμπιακο
ε, προφανώς δεν ξέρεις καλά το ποδόσφαιρο, γι' αυτό γράφεις αυτά που γράφεις. Τα πέτρινα χρόνια του ποδοσφαιρικού ΟΣΦΠ τύχαινε να διαβάζω το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Εκεί λοιπόν ο Μανόλης Γαβαθιώτης έκανε συνεχώς αναλύσεις για το πώς οι διαιτητές ευνοούσαν τον ΠΑΟ (μάλιστα τους χαρακτήριζε χειρούργους), χωρίς να χρειάζεται να δίνουν ούτε ένα τραβηγμένο σφύριγμα. Έγραφε για διαιτησίες 70-30, χωρίς να υπάρχει ούτε πέναλτυ, ούτε γκολ οφσάιντ. Αν είχες παίξει ποδόσφαιρο ίσως το καταλάβαινες και μόνος σου αυτό που λέω, όπως έγραψα και πριν. Αλλά μάλλον σε έχει τυφλώσει ο μπασκετικός οπαδισμός, οπότε ό,τι και να γράψω δεν σε επηρεάζει στο ελάχιστο
ακου για να μη χαλιεσαι...δεν θα ασχολεισαι με μαλακες που ολη τη μερα ειναι εδω ,γραφουν και διαβαζουν ολα τα θεματα ,ξερουν ποιος πλακωθηκε με ποιον και γιατι,ποιος ΄΄ξεβρακωσε΄΄ ποιον και που και σε ποιο θρεντ κλπ κλπ.....Χρηστιδη δεν ξερω αν το ξερεις αλλα ειμαι κλωνος σου και εχεις φτιαξει και αλλο προφιλ σημερα με ονομα ντιγκλερ..
Τι λες παλι αγορι μου?Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παιξει ποδοσφαιρο και τι με νοαζει ο Γαβαθιωτης στο Φως και οι μαλακιες που λες οτι εγραφε?Νομιζεις οτι πρεπει να διαβασω καποιον δημοσιογραφο για να αποκτησω αποψη για το αθλημα? Τα παραπονα για την αλητεια Βασιλακοπουλου στο μπασκετ δεν προερχονται απο οπαδισμο αλλα απο απλη διαπιστωση...Τωρα πως γινεται να ενα σφυριγμα η μη σφυριγμα στο μπασκετ στα τελευταια δευτερολεπτα που κρινει αποτελεσμα να εξισωθει με την κεφαλια που πηδηξες να παρεις και σου εδωσε καρτα δεν το καταλαβαινω...
ρε μεγάλε, υπάρχει αναγωγή σε όλα. Το σφύριγμα στα τελευταία δευτερόλεπτα του μπάσκετ που θα σου στερήσει τη νίκη είναι προφανώς κάτι πολύ χοντρό και θα το αντιστοιχίσεις με το πέναλτυ στο ποδόσφαιρο που επίσης θα σου στερήσει ή θα σου δώσει τη νίκη. Τα 5 φάουλ του Μάντζαρη θα τα αντιστοιχήσεις με την κίτρινη κάρτα στο 10' που έγραψα πριν. Η κεφαλιά που σου σφύριξε φάουλ αντιστοιχίζεται με ανύπαρκτο φάουλ στο μπάσκετ που αλλάξει άδικα την κατοχή. Κι ο Βασιλακόπουλος αντιστοιχίζεται με καμιά 10αριά άτομα στο ποδόσφαιρο
Πες μου καποιον αλλον που μιλαει για διαιτησια στο μπασκετ εκτος απο γραφικους γαυρους.Τι λες παλι αγορι μου?Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παιξει ποδοσφαιρο και τι με νοαζει ο Γαβαθιωτης στο Φως και οι μαλακιες που λες οτι εγραφε?Νομιζεις οτι πρεπει να διαβασω καποιον δημοσιογραφο για να αποκτησω αποψη για το αθλημα? Τα παραπονα για την αλητεια Βασιλακοπουλου στο μπασκετ δεν προερχονται απο οπαδισμο αλλα απο απλη διαπιστωση...Τωρα πως γινεται να ενα σφυριγμα η μη σφυριγμα στο μπασκετ στα τελευταια δευτερολεπτα που κρινει αποτελεσμα να εξισωθει με την κεφαλια που πηδηξες να παρεις και σου εδωσε καρτα δεν το καταλαβαινω...
εβρισε το εξοχικο του αλεξΓιατι εφαγε μιουτ ο τυπας;
Στην μια και μοναδικη κοπελα της κερκιδας εδωσε τη φανελα ο Καραγκουνης ο πιρφορος, αυτη με το καπελο, που τσακωνοταν πριν με εναν παππού.
τυπε εδω ο αλλος εβαζε αποκεφαλισμενους και πρεπει να του ζητησουμε και συγγνωμη που αυτοδιαγραφτηκε και δεν τον διεγραψαν τι μας λες τωρα;μηδενικη ανοχη πια.....με ενα γαμω το σπιτι σου φευγειςοι αφρικανοι χτυπιοντουσαν στα χορταρια που εχασαν απ τους φαρδους τους κολομβιανους...εμας θα μας ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝ...αυτα
υγ το μοντεριλικι σ αυτο το σαιτ ....ο τυπος γουιλμ, εριξε κανα δυο γαμωσπιτια κατα τις 3... κατα τις 4 αποφασισαν να τον μιουταρουν αφου ο τυπος ειχε ηρεμησει, εκανε πλεον μια "κοσμια" συζητηση και ειχε ζητησει και συγνωμη
ο αλεξ αν επαιζε θα ειχε δωσει το βρακι του και στην τσεπη ενθυλακωμενο σε χαρτακι διπλωμενο το τηλεφωνο του να τον παρει μετακοίτα ποιός μιλάει
Μας επεισες.
Υ.Γ. Α, και σορυ αλλά λεω να σου κανω αναφορα για το "γαμω το σπιτι σου".
Και η ανοχη εχει τα ορια της.
αν το περιόριζε στο "γαμώ το βόθρο του σπιτιού σου" θα σε ικανοποιούσε;
Κοιτα, το μετανιωσα ηδη. Δεν αξιζει καν να ασχολουμαι με τον καθε φουκαρα που νομιζει οτι αποκτα ζωη εδω μεσα βριζοντας.
τυπε δεν επρεπε να του κανεις αναφορα :S
Δεν του εκανα τύπε. Σε κανεναν δεν εχω κανει. Και φυσικα δεν εχω βρισει κανεναν ποτέ.
Βασικη αρχή αυτό.
Γαμω και το εξοχικο σου επισης ρε αναρχιδο πουστρακι τι θα φοβηθω νομιζεις?Απλα ΑΠΑΙΤΩ απο τους mod να διασταυρωσουν τα στοιχεια μου με αυτα οποιουδηποτε αλλου μελους...
Ο λεβεντομαλακας εχει μανια καταδιωξης νομιζει οτι ειναι καποιος θα τρελαθω θεε μου!!