alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι, τι τους καναμε?Το τι καταρες εχουμε φαει στα τουιτεροφεισμπουκια απο τους ξενους δεν περιγραφεται
Γιατι, τι τους καναμε?Το τι καταρες εχουμε φαει στα τουιτεροφεισμπουκια απο τους ξενους δεν περιγραφεται
Σωστα, μονο που απο τοτε που βγηκε η συγνωμη, χαθηκε το φιλοτιμο.
Εσυ μονίμως προσπαθείς να δημιουργείς εντυπώσεις διαστρεβλώνοντας καταστάσεις, μονο που δεν κατάλαβες ακόμη οτι γελοιοποιείσαι.αν γίνει αυτό θα ζητήσω συγγνώμη και πάμε παρακάτω μέχρι τότε όμως τα δεδομένα δείχνουν το αντίθετο εγώ αυτά βλέπω αυτά λέω ;)
Γιατι, τι τους καναμε?
Εσυ μονίμως προσπαθείς να δημιουργείς εντυπώσεις διαστρεβλώνοντας καταστάσεις, μονο που δεν κατάλαβες ακόμη οτι γελοιοποιείσαι.
Εισαι σε καλο δρόμο θετεις υψηλους στόχουςαδιάφορη μου είναι η γνώμη σου
σταματάω να σπαμάρω το θέμα, ο άλεξ ας συνεχίσει το κρεσέντο της έπαρσης, της κωλοτούμπας και της κουτοπονηριάς, όπου τον τσακώνω θα τον δίνω και αυτό είναι δέσμευση
Ρε αφηστε τις μλκιες και δωστε κανα ματσάκι
μου πες σου πα απο το ιντερνετ δεν τελειωνουν αυτα σοβαρευτειτε.
Μπα, μαλλον θα ξεκινησει ο Καραγκουνης.Τυποι, λετε να γινει καμια λαλακια και να παιξει ο Τζιολης αντι Κατσουρ? :S
Γιατι, τι τους καναμε?
Ιταλια-Γαλλια-ΙσημερινοςΡε αφηστε τις μλκιες και δωστε κανα ματσάκι
μου πες σου πα απο το ιντερνετ δεν τελειωνουν αυτα σοβαρευτειτε.
Μπα, μαλλον θα ξεκινησει ο Καραγκουνης.
Καλα, ειναι ο αλλος π.χ. Νορβηγος και τουιταρει οτι δεν του αρεσει η Ελλαδα?Ε δεν προσφερουμε και ποδοσφαιρικη πανδαισια
Ενας τυπος εγραψε να αποκλειστει η Ελλαδα απ ολα τα μεγαλα τουρνουα
Σαμαρας μαλλον θα ηταν καλυτερη λυση για κορυφη για να απελευθερωθει μια θεση αριστερα και να ξεκινησει ο λαζαρος.Μακαρι να παιξει και ο Σαμαρας ή ο Σαλπι κορυφη γιατι ετσι οπως βλεπω γκεκα-μητρογλου γκολ δεν βαζουμε ουτε με αιτηση...
Καλα, ειναι ο αλλος π.χ. Νορβηγος και τουιταρει οτι δεν του αρεσει η Ελλαδα?
Και ποιος τον υποχρεωνει να την βλεπει?
Ε ρε κομπλεξικους γεμισε ο κοσμος.
Απο ποια χωρα ειναι ο τύπος που το εγραψε, να δω μηπως η εθνικη του βλεπει το μουντιαλ απο τον καναπε?
Ιταλια 1
Γαλλια ελβετια Χ
Ποιος αμπαλος πηγε και εβαλε λεφτα στην αγγλια;
Σαμαρας μαλλον θα ηταν καλυτερη λυση για κορυφη για να απελευθερωθει μια θεση αριστερα και να ξεκινησει ο λαζαρος.