You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mundial 2014
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 161K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 366
ναι νατξ, για την εταιροχρονισμενη "επεμβαση" κυριως λεωτυπε εδω ο αλλος εβαζε αποκεφαλισμενους και πρεπει να του ζητησουμε και συγγνωμη που αυτοδιαγραφτηκε και δεν τον διεγραψαν τι μας λες τωρα;μηδενικη ανοχη πια.....με ενα γαμω το σπιτι σου φευγεις
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.310
- Πόντοι
- 2.606
απο χτες το βραδυ πρεπει να θεωρουμαστε και επισημα η χωρα με τις χειροτερες γκομενες.....2 εδειξε η τιβι απο την ελληνικη εξεδρα και η μια κραταγε πανο που εγραφε "ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΕ" και η δευτερη εβριζε και συχτηριαζε βλαμμενο συνοπαδο της επειδη αυτος εβριζε τους παιχταραδες της ομαδαρας....χαχαχχα μαλιστα ηταν τετοια η "ανομβρια" γυναικων ,που στο φιναλε ο καραγκουνης της πεταξε και την φανελα του....
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
και η δευτερη εβριζε και συχτηριαζε βλαμμενο συνοπαδο της επειδη αυτος εβριζε τους παιχταραδες της ομαδαρας...
αλλες πληροφοριες λενε οτι ο παππους της επιασε τον κωλο.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.935
- Πόντοι
- 5.006
τυπε η αγγλια μαλακιζεται τα τελευταια 50 χρονια...χθες περιμενες να αλλαξει?????Χθες βρηκε να μαλακιστει η Αγγλια που έπιασα το Χ της Ελλάδας και το οβερ της Κολομβιας. Ηλιθιοι Άγγλοι
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ανάρπαστα τα προφυλακτικά με γεύση καϊπιρίνια στη Βραζιλία ;) ;) ;) !!!
Μία πρωτότυπη ιδέα για προφυλακτικά έχει κυριολεκτικά τα έχει κάνει ανάρπαστα στη Βραζιλία, όπου διεξάγεται το Μουντιάλ: κυκλοφόρησαν με γεύση του εθνικού κοκτέιλ της χώρας, καϊπιρίνια!
Ανάρπαστα τα προφυλακτικά με γεύση καϊπιρίνια στη Βραζιλία
Όπως γράφει η Wall Street Journal, τα προφυλακτικά παραγγέλθηκαν από την μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα την Ουάσινγκτον, DKT International και υπό το brand name «Prudence» είναι αρωματισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζουν το δημοφιλές βραζιλιάνικο κοκτέιλ που παρασκευάζεται από λάιμ, ζάχαρη και το βραζιλιάνικο λικέρ cachaça.
Και φυσικά η συσκευασία τους δεν θα μπορούσε να μην έχει τα εθνικά χρώματα της χώρας, το κίτρινο και το πράσινο.
Η ειδική έκδοση των προφυλακτικών Prudence είναι διαθέσιμα μόνο στη Βραζιλία.
Περίπου 2,1 εκατ. μεμονωμένα ή 700.000 πακέτα των τριών έχουν πουληθεί στη χώρα από τη στιγμή της κυκλοφορίας τους στα ράφια το Φεβρουάριο, σύμφωνα με τον διεθυντή της DKT International, στη Βραζιλία, Ντανιέλ Μαρούν. Η DKT προωθεί τον οικογενειακό σχεδιασμό και την πρόληψη από τον ιό του AIDS στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Με παραγωγό εταιρεία την Karex, τη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών στον κόσμο, τα πρφουλακτικά Prudence με τη... μεθυστική γεύση, πωλούνται 3,15 ρεάλ, ήτοι 1,39 δολάρια, ανά πακέτο σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και αλυσίδες φαρμακείων σε ολόκληρη τη Βραζιλία.
Οι πρώτες παραδόσεις των 864,000 τεμάχια των προφυλακτικών Prudence Caipirinha εξαντλήθηκαν σε 15 ημέρες, όπως τόνισε ο Μαρούν, σημειώνοντας ότι σε μία κανονική χρονιά, στη Βραζιλία χρησιμοποιούνται περίπου ένα δισ. προφυλακτικά.
«Τα κυριότερα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα προσελκύουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων και τραβούν όλα τα βλέμματα, δίνοντας έτσι μία ευκαιρία να δώσουμε ένα απολαυστικό και διασκεδαστικό μήνυμα ασφαλούς σεξ», πρόσθεσε ο Μαρούν.
Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι θα ανοιχτούν και θα χρησιμοποιηθούν όλα τα πακέτα, καθώς κάποιοι ίσως τα κρατήσουν για σουβενίρ, επισημαίνει η αμερικανική εφημερίδα.
Πηγή: Wall Street Journal
Μία πρωτότυπη ιδέα για προφυλακτικά έχει κυριολεκτικά τα έχει κάνει ανάρπαστα στη Βραζιλία, όπου διεξάγεται το Μουντιάλ: κυκλοφόρησαν με γεύση του εθνικού κοκτέιλ της χώρας, καϊπιρίνια!
Ανάρπαστα τα προφυλακτικά με γεύση καϊπιρίνια στη Βραζιλία
Όπως γράφει η Wall Street Journal, τα προφυλακτικά παραγγέλθηκαν από την μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα την Ουάσινγκτον, DKT International και υπό το brand name «Prudence» είναι αρωματισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζουν το δημοφιλές βραζιλιάνικο κοκτέιλ που παρασκευάζεται από λάιμ, ζάχαρη και το βραζιλιάνικο λικέρ cachaça.
Και φυσικά η συσκευασία τους δεν θα μπορούσε να μην έχει τα εθνικά χρώματα της χώρας, το κίτρινο και το πράσινο.
Η ειδική έκδοση των προφυλακτικών Prudence είναι διαθέσιμα μόνο στη Βραζιλία.
Περίπου 2,1 εκατ. μεμονωμένα ή 700.000 πακέτα των τριών έχουν πουληθεί στη χώρα από τη στιγμή της κυκλοφορίας τους στα ράφια το Φεβρουάριο, σύμφωνα με τον διεθυντή της DKT International, στη Βραζιλία, Ντανιέλ Μαρούν. Η DKT προωθεί τον οικογενειακό σχεδιασμό και την πρόληψη από τον ιό του AIDS στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Με παραγωγό εταιρεία την Karex, τη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών στον κόσμο, τα πρφουλακτικά Prudence με τη... μεθυστική γεύση, πωλούνται 3,15 ρεάλ, ήτοι 1,39 δολάρια, ανά πακέτο σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και αλυσίδες φαρμακείων σε ολόκληρη τη Βραζιλία.
Οι πρώτες παραδόσεις των 864,000 τεμάχια των προφυλακτικών Prudence Caipirinha εξαντλήθηκαν σε 15 ημέρες, όπως τόνισε ο Μαρούν, σημειώνοντας ότι σε μία κανονική χρονιά, στη Βραζιλία χρησιμοποιούνται περίπου ένα δισ. προφυλακτικά.
«Τα κυριότερα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα προσελκύουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων και τραβούν όλα τα βλέμματα, δίνοντας έτσι μία ευκαιρία να δώσουμε ένα απολαυστικό και διασκεδαστικό μήνυμα ασφαλούς σεξ», πρόσθεσε ο Μαρούν.
Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι θα ανοιχτούν και θα χρησιμοποιηθούν όλα τα πακέτα, καθώς κάποιοι ίσως τα κρατήσουν για σουβενίρ, επισημαίνει η αμερικανική εφημερίδα.
Πηγή: Wall Street Journal
Συνημμένα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.338
- Πόντοι
- 8.645
αλλες πληροφοριες λενε οτι ο παππους της επιασε τον κωλο.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.935
- Πόντοι
- 5.006
παιζει κανα βιντεακι με το σκηνικο, γιατι την εχασα την φαση????απο χτες το βραδυ πρεπει να θεωρουμαστε και επισημα η χωρα με τις χειροτερες γκομενες.....2 εδειξε η τιβι απο την ελληνικη εξεδρα και η μια κραταγε πανο που εγραφε "ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΕ" και η δευτερη εβριζε και συχτηριαζε βλαμμενο συνοπαδο της επειδη αυτος εβριζε τους παιχταραδες της ομαδαρας....χαχαχχα μαλιστα ηταν τετοια η "ανομβρια" γυναικων ,που στο φιναλε ο καραγκουνης της πεταξε και την φανελα του....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Eιπα οτι δεν εκανα αναφορα. Τι δεν καταλαβαινεις?ρε νούμερο σου έχω πει δέκα χιλιάδες φορές να μην μας θεωρείς κορόιδα, θα συνεχίσω να σε ξεβρακώνω μέχρι να στρώσεις χαρακτήρα ή θα σου διαλύσω το νικ αν είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως
και καλά δεν έκανε αναφορά όμως κάποιος από την διαχείριση έριξε εντελώς τυχαία το μιουτ αναδρομικά για ποστ που έγινε στις 3.00 ενώ ο τύπος έφτασε να γράφει ως τις 4.00 ζητώντας μάλιστα και συγγνώμη (ποστ το οποίο πιθανότατα δεν είδε ο διαχειριστής αφού ασχολήθηκε μόνο με την αναφορά του άλεξ)
Σε κανεναν δεν εχω κάνει ποτέ.
Αλλά ακομη κι αν εκανα, δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβας εσυ.
Εσυ δηλαδη οταν ο Α λεει στον Β "γαμω το σπιτι σου" και μιουταρεται, βγαινεις να κραξεις τον Β?
Μηπως πρεπει να ζητησω και συγνωμη απο τον Wilm, που τον μιουταρανε επειδη εβρισε το σπιτι μου?
Εισαι καλα ρε φιλε ή εχεις καποιο σοβαρο προβλημα τελικα?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Eιπα οτι δεν εκανα αναφορα. Τι δεν καταλαβαινεις?
Σε κανεναν δεν εχω κάνει ποτέ.
Αλλά ακομη κι αν εκανα, δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβας εσυ.
Εσυ δηλαδη οταν ο Α λεει στον Β "γαμω το σπιτι σου" και μιουταρεται, βγαινεις να κραξεις τον Β?
Μηπως πρεπει να ζητησω και συγνωμη απο τον Wilm, που τον μιουταρανε επειδη εβρισε το σπιτι μου?
Εισαι καλα ρε φιλε ή εχεις καποιο σοβαρο προβλημα τελικα?
έχω πρόβλημα με τους ψευταράδες που το παίζουν υπεράνω εσύ έχεις πρόβλημα μ'αυτό?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Αναφερθηκες σε μενα, ναι ή οχι?έχω πρόβλημα με τους ψευταράδες που το παίζουν υπεράνω εσύ έχεις πρόβλημα μ'αυτό?
Ειπες οτι εκανα αναφορα ενω δεν εχω κανει.
Αρα ο ψευταρας εισαι εσυ.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Αναφερθηκες σε μενα, ναι ή οχι?
Ειπες οτι εκανα αναφορα ενω δεν εχω κανει.
Αρα ο ψευταρας εισαι εσυ.
έκανες αναφορά ψεύτη και το απέδειξα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Να πας να αναζητησεις λυση για τα προβληματα σου. Και πολύ ασχοληθηκα.έκανες αναφορά ψεύτη και το απέδειξα
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Να πας να αναζητησεις λυση για τα προβληματα σου. Και πολύ ασχοληθηκα.
δεν σ'έχω κάνει εγώ ρόμπα φίλε είσαι από μόνος σου εγώ απλώς το αποδεικνύω δοθείσης ευκαιρίας δεν χρειάζεται να θυμώνεις ;)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ή μαλλον οχι, θα ασχοληθω και περαιτερω.
Ας μας πει ο μοντ που μιουταρισε τον Wilm, αν εκανα αναφορα ή οχι.
Απλο ειναι.
Περιμενω, για να γινει το ξεβρακωμα και του κοσνικ.
αν γίνει αυτό θα ζητήσω συγγνώμη και πάμε παρακάτω μέχρι τότε όμως τα δεδομένα δείχνουν το αντίθετο εγώ αυτά βλέπω αυτά λέω ;)
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Το τι καταρες εχουμε φαει στα τουιτεροφεισμπουκια απο τους ξενους δεν περιγραφεται
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Σωστα, μονο που απο τοτε που βγηκε η συγνωμη, χαθηκε το φιλοτιμο.αν γίνει αυτό θα ζητήσω συγγνώμη και πάμε παρακάτω μέχρι τότε όμως τα δεδομένα δείχνουν το αντίθετο εγώ αυτά βλέπω αυτά λέω ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 5K