Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
τύπε, εγώ γενικά δεν παρακολουθώ τις διενέξεις στο σάιτ. Βλέπω πολύ κόσμο να τη λέει στον Αλεξ, αλλά το απόγευμα ο Αλεξ τον ξεβράκωσε πολύ χαλαρά τον γουιλμ. Βέβαια δεν μπορώ να κρίνω μόνο από αυτό, γιατί η μαλακία που υποστήριζε ο γουίλμ μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα ως η μαλακία της χρονιάς (ίσως και της χιλιετίας). Άρα πις οφ κέικ για τον Αλεξ

Εγω μαλακια δεν ειπα και εβαλα αποδειξεις...Οτι τρεις γκασμαδες συμφωνησαν οτι ο ηλιος βγαινει απο τη δυση δεν συνιστα ξεβρακωμα...Αλλα αυτο το βαζω στην ακρη γιατι ειναι ησσονος σημασιας ολα ξεκινησαν απο την ομοιογενεια της εθνικης κλπ..Αυτο που ειπες εσυ για τους διαιτητες φανερωνει βασικη ελλειψη αντιληψης των αθληματων ξερεις...Αλλα και αυτο το αφηνω στην ακρη..Εγω δεν εχω μανια καταδιωξης να λεω για κλωνους...Ο φιλος σου προφανως νομιζει οτι ειναι το κεντρο της προσοχης οποτε αν θελει ας ρωτησει εκει που πρεπει να μαθει αν ειμαι-εχω κλωνους...Και αν εχει τα παπαρια που δεν τα εχει ας ποσταρει...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
καλά, μαλάκας είσαι κι εσύ μωρέ; Και δικηγόρος να μην ήταν; Και το ανηψάκι μου που είναι 8 χρονών θα τον ξεβράκωνε με τέτοια χοντρομαλακία που πέταξε
Ηρέμησε τύπε, πλάκα κάνουμε :grin:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αυτός ο Σαμαράς τι στυλ ποδοσφαίρου παίζει, καταλάβατε?

μήπως βρίσκεται σε λάθος άθλημα?

μήπως θα έπρεπε να παίζει κρίκετ?

Συνημμένα

• article-1034873-01F2827700000578-119_306x423.jpg
    article-1034873-01F2827700000578-119_306x423.jpg
    22 KB · Εμφανίσεις: 14

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εγω μαλακια δεν ειπα και εβαλα αποδειξεις...Οτι τρεις γκασμαδες συμφωνησαν οτι ο ηλιος βγαινει απο τη δυση δεν συνιστα ξεβρακωμα...Αλλα αυτο το βαζω στην ακρη γιατι ειναι ησσονος σημασιας ολα ξεκινησαν απο την ομοιογενεια της εθνικης κλπ..Αυτο που ειπες εσυ για τους διαιτητες φανερωνει βασικη ελλειψη αντιληψης των αθληματων ξερεις...Αλλα και αυτο το αφηνω στην ακρη..Εγω δεν εχω μανια καταδιωξης να λεω για κλωνους...Ο φιλος σου προφανως νομιζει οτι ειναι το κεντρο της προσοχης οποτε αν θελει ας ρωτησει εκει που πρεπει να μαθει αν ειμαι-εχω κλωνους...Και αν εχει τα παπαρια που δεν τα εχει ας ποσταρει...

βασικά δεν είναι φίλος μου κι αν γράψει μαλακία κι αυτόν με τον ίδιο τρόπο θα τον αντιμετωπίσω. Τώρα να προσάπτεις σε μένα βασική έλλειψη αντίληψης όταν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις το απλούστερο όλων, ότι αυτό που παρέθεσες δεν είναι επίσημο έγγραφο προς την ΟΥΕΦΑ, αλλά μια ανάρτηση του σάιτ wikipedia, σε καθιστά τουλάχιστο γελοίο. Κι αυτό με τις διαιτησίες στα αθλήματα, αν θες μπορω να στο εξηγησω. Κι αν έχεις παίξει και ποδόσφαιρο, ίσως να το καταλάβεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο αλεξ ονειρευεται προκρισεις.. :2funny: ο ντρογκμπα ετοιμαζεται να στην χωσει και να σου βγει απο το στομα δικηγορακο της φαπας
τυπε ο αλεξ ειναι παντα αισιοδοξος
δεν διαβαζεις τι γραφει για το μελλον της νδ πασοκ? :grin:

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
βασικά δεν είναι φίλος μου κι αν γράψει μαλακία κι αυτόν με τον ίδιο τρόπο θα τον αντιμετωπίσω. Τώρα να προσάπτεις σε μένα βασική έλλειψη αντίληψης όταν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις το απλούστερο όλων, ότι αυτό που παρέθεσες δεν είναι επίσημο έγγραφο προς την ΟΥΕΦΑ, αλλά μια ανάρτηση του σάιτ wikipedia, σε καθιστά τουλάχιστο γελοίο. Κι αυτό με τις διαιτησίες στα αθλήματα, αν θες μπορω να στο εξηγησω. Κι αν έχεις παίξει και ποδόσφαιρο, ίσως να το καταλάβεις

Μαλιστα...Το αθλημα που καθε επαφη ειναι φαουλ αν γουσταρουν ετσι οι διαιτητες ειναι το ιδιο με το ποδοσφαιρο??? Εσενα που σε εχει αδικησει η παραγκα για να καταλαβω?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μαλιστα...Το αθλημα που καθε επαφη ειναι φαουλ αν γουσταρουν ετσι οι διαιτητες ειναι το ιδιο με το ποδοσφαιρο??? Εσενα που σε εχει αδικησει η παραγκα για να καταλαβω?

Χέστο το πού με έχει αδικήσει. Το θέμα μου είναι ότι και στο ποδόσφαιρο η εχθρική αντιμετώπιση της διαιτησίας μπορεί να σε γαμήσει όπως στο μπάσκετ. Έχεις παίξει μπάλα να πηδάς για κεφαλιά και να σου σφυρίζει φάουλ κι ο αντίπαλος να σε κλαδεύει και να είναι όλα οκ; Να τρως κάρτα στο 10' και να μην μπορείς να μαρκάρεις σε όλον τον αγώνα;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πως δεν διαβαζω..Απο τυπο που ψηφιζει νδ καταλαβαινεις περι τινος μπαμπουινου προκειται..πως να μην ειναι αισιοδοξος και να βλεπει προκρισεις και ανυπαρκτα οφσαιντ μετα..βλεπει μπαλα και την περναει για πεπονι απο τα καμμενα εγκεφαλικα του κυτταρα
απαξιωτικο ποστ τυπε  :S

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Χέστο το πού με έχει αδικήσει. Το θέμα μου είναι ότι και στο ποδόσφαιρο η εχθρική αντιμετώπιση της διαιτησίας μπορεί να σε γαμήσει όπως στο μπάσκετ. Έχεις παίξει μπάλα να πηδάς για κεφαλιά και να σου σφυρίζει φάουλ κι ο αντίπαλος να σε κλαδεύει και να είναι όλα οκ; Να τρως κάρτα στο 10' και να μην μπορείς να μαρκάρεις σε όλον τον αγώνα;

Αν χανεις εκει την ψυχραιμια σου σκεψου στο μπασκετ να τσεκαρεις τον αντιπαλο, να σου σφυρανε φαουλ και 20 μετρα απεναντι να σε εχει ταραξει στο ξυλο και να μην δινει τιποτα..Ουτε βολη δεν μπορεις να βαλεις..Μου λες για καρτες τη στιγμη που αν δεν δωσεις δικαιωμα οπως ο Κατσουρανης σημερα δεν παιρνεις καρτα την ιδια ωρα που στο μπασκετ με δυο επαφες του κωλου βγαινεις σε 10 δευτερα??Και συζηταμε σοβαρα τωρα?Τα πραγματα στο ποδοσφαιρο ειναι απλα: Εχεις παικτες να παιξουν το τοπι? Ο διαιτητης δεν μπορει να κανει τιποτα εκτος απο κανα εξοφθαλμο πεναλτι καμια μπαλα που δεν περασε γραμμη κλπ..Σε ολα τα αλλα ομαδικα που σφυρανε καθε τρεις και λιγο μπασκετ πολο βολευ κλπ μπορουν να σε σφαξουν με το γραμμα του νομου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom