Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ας φτιαξουμε λίγο το προφίλ του wilm....
Είναι φανατικός γαύρος, δεν μπορεί να δεχτεί γεγονότα, βρίζει νομίζοντας οτι μας κάνει τα μούτρα κρέας...
Χρηστίδη, λέγε ρε :grin:

τύπε, εγώ γενικά δεν παρακολουθώ τις διενέξεις στο σάιτ. Βλέπω πολύ κόσμο να τη λέει στον Αλεξ, αλλά το απόγευμα ο Αλεξ τον ξεβράκωσε πολύ χαλαρά τον γουιλμ. Βέβαια δεν μπορώ να κρίνω μόνο από αυτό, γιατί η μαλακία που υποστήριζε ο γουίλμ μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα ως η μαλακία της χρονιάς (ίσως και της χιλιετίας). Άρα πις οφ κέικ για τον Αλεξ

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ξεκαρδιστηκαμε πιτσιρικο...Εγω εσενα δεν σε βριζω απλα σου κανω μια απλη μια ερωτηση: Γιατι δεν βλεπεις απο ποτε ειμαι μελος που εχω ποσταρει και δεν στελνεις ενα πμ στους μοντς να με ταυτοποιησουν με οποιονδηποτε  αλλο εδω μεσα?

Απαντηση: Γιατι εισαι ενας χαζουλης πιτσιρικας...

Οταν το ψαξεις και δεις οτι δεν εχω-ειμαι κλωνος κανενος η ευχη για το σπιτακι ισχυει και για σενα στο ακεραιο...Φιλικα...
Πιο χαζός και απ' τα λάχανα :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τύπε, εγώ γενικά δεν παρακολουθώ τις διενέξεις στο σάιτ. Βλέπω πολύ κόσμο να τη λέει στον Αλεξ, αλλά το απόγευμα ο Αλεξ τον ξεβράκωσε πολύ χαλαρά τον γουιλμ. Βέβαια δεν μπορώ να κρίνω μόνο από αυτό, γιατί η μαλακία που υποστήριζε ο γουίλμ μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα ως η μαλακία της χρονιάς (ίσως και της χιλιετίας). Άρα πις οφ κέικ για τον Αλεξ
Είναι και δικηγόρος τύπε, κάτι τέτοια τα έχει ψωμοτύρι :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κατσουρανη. Για τα παντα. Για τον βαθμο(αφου με 11 ηταν φανερο οτι δεν παιζαμε με συνοχη, οποτε επρεπε να μεινουμε με 10) και πανω απ ολα για ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ!!!!! fUCKIN' ΥΕΑΗ!!!   :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Υπο νορμαλ συνθηκες αυτο ηταν και το τελευταιο του ματς στην εθνικη... :rockon:  :grin:

...και πλεον ειμαστε φαβορι. Πηγε η φαση εκει που φανηκε οτι ηθελαν. Σε ενα ματς. Σαν νοκ αουτ.
Ειμανστε πιο ομαδα απο την Ακτη σιγουρα.
Αυτοι βεβαια εχουν 2-3 παικταραδες...αλλα.
Εμεις δεν θα εχουμε Κατσουρανη. Αυτοματως γινομαστε φαβορι  :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ. Τιτανας ο Μανωλας. Παρα πολυ καλος μετα την πρωτη σακουλα που φαγε στα πρωτα λεπτα, ο Χολεβας.
Μανιατης...θυμισε Μπασινα. Και ο Καραγκουνης οτι και να του σουρω εγω ή ο καθενας θελει 10 Κατσουρανηδες στην καθησια του ακομα και στα 37...Σεβομαι για αποψε...

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
βέβαια πιο το νόημα να περάσουμε δεύτεροι αφού τότε θα παίξουμε με την πρώτη του αλλου ομίλου?
γιατι οσο να'ναι , ειναι καλυτερο στις 29 Ιουνιου να παιζεις με την 1η του αλλου ομιλου χωρις πολλες ελπιδες προκρισης στις "8"  παρα να παιζεις PRO στο σπιτι σου

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κατσουρανη. Για τα παντα. Για τον βαθμο(αφου με 11 ηταν φανερο οτι δεν παιζαμε με συνοχη, οποτε επρεπε να μεινουμε με 10) και πανω απ ολα για ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ!!!!! fUCKIN' ΥΕΑΗ!!!   :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Υπο νορμαλ συνθηκες αυτο ηταν και το τελευταιο του ματς στην εθνικη... :rockon:  :grin:

...και πλεον ειμαστε φαβορι. Πηγε η φαση εκει που φανηκε οτι ηθελαν. Σε ενα ματς. Σαν νοκ αουτ.
Ειμανστε πιο ομαδα απο την Ακτη σιγουρα.
Αυτοι βεβαια εχουν 2-3 παικταραδες...αλλα.
Εμεις δεν θα εχουμε Κατσουρανη. Αυτοματως γινομαστε φαβορι  :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ. Τιτανας ο Μανωλας. Παρα πολυ καλος μετα την πρωτη σακουλα που φαγε στα πρωτα λεπτα, ο Χολεβας.
Μανιατης...θυμισε Μπασινα. Και ο Καραγκουνης οτι και να του σουρω εγω ή ο καθενας θελει 10 Κατσουρανηδες στην καθησια του ακομα και στα 37...Σεβομαι για αποψε...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
α, αν κερδίσουμε και οι δύο ισοβαθμούμε αλλά παίζει ρόλο τότε η διαφορά τερμάτων μεταξύ μας, κατάλαβα.

βέβαια πιο το νόημα να περάσουμε δεύτεροι αφού τότε θα παίξουμε με την πρώτη του αλλου ομίλου?
1) Οχι μεταξυ μας. Μεταξυ μας φεραμε 0-0. Αρα μετραει η συνολικη διαφορα τερματων του ομιλου.
2) Τι λες παιδι μου? Και μετα θα λεμε γιατι να περασουμε στους 8 επειδη πεφτουμε πανω στη Γερμανια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
γιατι οσο να'ναι , ειναι καλυτερο στις 29 Ιουνιου να παιζεις με την 1η του αλλου ομιλου χωρις πολλες ελπιδες προκρισης στις "8"  παρα να παιζεις PRO στο σπιτι σου
Οπως οι Αγγλοι και οι Ισπανοι ας πουμε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
α, αν κερδίσουμε και οι δύο ισοβαθμούμε αλλά παίζει ρόλο τότε η διαφορά τερμάτων μεταξύ μας, κατάλαβα.

σε ενα παιχνιδι ολα γινονται τυπε
ποτε δεν ξερεις

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Παιδιά, ακούσατε αποκάλυψη που έκαναν στην Νερίτ????  :2funny: :2funny: :2funny:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
2) Τι λες παιδι μου? Και μετα θα λεμε γιατι να περασουμε στους 8 επειδη πεφτουμε πανω στη Γερμανια?
Κι επιπλεον αν ειναι να πεσουμε πανω στην Βραζιλια (ή Ολλανδια) στον τελικο, τοτε αστο! Καλυτερα σπιτι μας!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Είναι και δικηγόρος τύπε, κάτι τέτοια τα έχει ψωμοτύρι :grin:

καλά, μαλάκας είσαι κι εσύ μωρέ; Και δικηγόρος να μην ήταν; Και το ανηψάκι μου που είναι 8 χρονών θα τον ξεβράκωνε με τέτοια χοντρομαλακία που πέταξε

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Κι επιπλεον αν ειναι να πεσουμε πανω στην Βραζιλια (ή Ολλανδια) στον τελικο, τοτε αστο! Καλυτερα σπιτι μας!
Τύπε, θέλω παιχνίδι με Γερμανία και σέλφι με Μέρκελ και Σάντος :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε φανταζεσαι να αποκλειστουμε από το τριτο γκολ που φαγαμε στις καθυστερησεις?
τυπε αν φτασουμε τους 4 βαθμους και ας αποκλειστουμε
δεν θα πει κανενας τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom