Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.593
- Πόντοι
- 6.536
Διάλειμμα για ντους και μπήκα.....ρε μουνη που εισαι εσυ;
Διάλειμμα για ντους και μπήκα.....ρε μουνη που εισαι εσυ;
ξενυχταω με λιγο 12αρι τζονυΔιάλειμμα για ντους και μπήκα.....
εχω να γαμησω 5 μερεςΑρρώστια το bou.....
Είδα πάλι και λίγο βύζους Καζολέας γιατί έχουμε και 3ο γύρο.
Έχουμε και γήπεδο αύριο.....
Πωπω,θα έχουν πρηστεί τα αρχίδια.....εχω να γαμησω 5 μερες
Δεξιά ειναι ο Ιορδάνης Τζαμτζής, πρώην βουλευτης και περιφερειαρχης.
Τυπε ο αλεξ θα εβγαινε πρωτος με διαφορα ακομα και με αντιπαλους οπως ο Κουλης, ο Σαμαρας και ο Καραμανλης - ακα Βουδας της Ραφηνας, η Σια Κοσιωνη και ο Πορτοσαλτε...και εγω ετσι πιστευω. Γαμαει την ψηφοφορια, ειναι κοκκινο (μπλε) πανι για τα μελη.
Πρωτα ψηφιζουν αλεξ και μετα κοιτανε τον τιτλο του νηματος.
Ολες οι επομενες ψηφοφοριες θα πρεπει να εχουν τιτλο
"ποιος ειναι ο πιο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ εκτος απο τον αλεξ"
Και γω γραφω γιατι εχω οδηγησει σαξο ρε μπινε. Κανονικο vts οχι σαν το χρεπι του αδελφου-φιλου-φιδι ατενεζου.Μόνο ο ατινεζος είχε αρχιδια να εμφανιστεί εδώ από τους μπραβοκουληδες κ αυτό οφείλεται στο ότι οδηγάει σαξο
Σκασμος μωρη κουραδα.Ο αλεξ δεν έπρεπε να συμμετέχει. Έχει ήδη κερδίσει ανεπίσημα αρκετούς τίτλους. Νομίζω ο ντολμας είναι άξιος αντικατάστατης του. Ο Κούλης τον έκανε να ψάχνει κάθε μέρα προσφορές από τα lidl και να πηγαίνει από μάρκετ σε μάρκετ για 0,30 διαφορά τιμής
O πιο φανατικος με συνδρομο της Στοκχολμης. Αφου αγαπα και υποστηριζει με σθενος τους βιαστες της ζωης τουΨηφήστε τον πιο φανατικό
Δίκιο ..σπιλωθηκε τζάμπα το όνομα σου......Θεμα που μονο το πληρωμενο απ την πρεσβεια ορκ @JOHN-PLAYER-SPECIAL θα μπορουσε να εχει φτιαξει.
Αντιπεριφερειάρχης στην Πέλλα, δεν είναι;Δεξιά ειναι ο Ιορδάνης Τζαμτζής, πρώην βουλευτης και περιφερειαρχης.
Πλεον ειναι καπου 50 κιλα πιο χοντρος και ασχολειται με εμπόριο ροδάκινων
Καλυτερη ονομασια του θεματος ειναιΔίκιο ..σπιλωθηκε τζάμπα το όνομα σου......
Μηδέν ψηφους
Μπείτε στην αντεπίθεση κ ανεβάστε ψηφοφορία...οι πιο μπραβοαλαικσηδες
Ε μη γράφεις τέτοια κ ξεκινήσουν να σε ψηφιζουνΚαλυτερη ονομασια του θεματος ειναι
" Τα ορφανα του σταλιν μετα τις απανωτες καρπαζιες προσπαθουν να χαρουν"
Με μεγαλη μου χαραΕ μη γράφεις τέτοια κ ξεκινήσουν να σε ψηφιζουν
Εμενα με εχουν ψηφισει ηδη 11 ανθρωπομορφες κουραδες αλλα εχω τα ονοματακια τους και επιφυλασσομαι.Ε μη γράφεις τέτοια κ ξεκινήσουν να σε ψηφιζουν
Μια κατοχυρωμένη ποδιάψηφισα αλεξ εννοειται.... τι κερδιζει ο νικητης εκτος απο τα αρχιδια του κουλη ?