kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.849
- Πόντοι
- 6.256
Ειναι ο kinks ο κλωνος, ιδιοι ειναιλειπει ο ξυδης απο το γκαλοπ τυποι
Ειναι ο kinks ο κλωνος, ιδιοι ειναιλειπει ο ξυδης απο το γκαλοπ τυποι
Νομίζω ο λεκλερκ παλαιότερα είχε πει ότι ψηφίζει και ΚΚΕ όμως;
Αν είναι για πόλη Αθήνας ασυζητητί βενζίνη σε ασιατικό hyundai kia Nissan Toyotai20 αβλεπί
Ο Ξυδιας δεν είναι μπραβοκουλης είναι a special kind of flowerλειπει ο ξυδης απο το γκαλοπ τυποι
Αναμένεται σκληρή μάχη για την πρωτοκαθεδρία
Θα σου πρότεινα c3 ντίζελ. Είναι ωραίο αυτοκίνητο. Νομίζω κούτα κάνει γύρω στα 21κ (τωρινές τιμές).ειμαι αναμεσα σε c3 η hyundai i20
Είναι και αργία λόγω καθολικου Πάσχα στην Κολομβία .......που να έρθει και η καθημερινή εκεί να μπουν να τον ψηφίσουν τον μπατζανακη μου και να βγει με ποσοστά Κιμ Γιονγκπου την βλέπεις εσύ την σκληρή μαχή δεν μπορώ να καταλάβω. Ένα ήταν το φαβορί πριν καν ανοιχτεί το νήμα
Ο Ξυδιας δεν είναι μπραβοκουλης είναι a special kind of flower
Το c3 air cross sub τα σπαειΘα σου πρότεινα c3 ντίζελ. Είναι ωραίο αυτοκίνητο. Νομίζω κούτα κάνει γύρω στα 21κ (τωρινές τιμές).
Είναι και αργία λόγω καθολικου Πάσχα στην Κολομβία .......που να έρθει και η καθημερινή εκεί να μπουν να τον ψηφίσουν τον μπατζανακη μου και να βγει με ποσοστά Κιμ Γιονγκ
Και κάει όσο ένας αναπτήρας.Το c3 air cross sub diesel τα σπαει
Θα τους γαμησω μετά εναν-εναν που δεν ψηφίζουν τον γεροανωμαλοΠάντως γαμιεστε
Ο Δαλάι Λάμα με τόσα σεντόνια τόση προσπάθεια κ μόνο τρεις ψήφους
Αχάριστοι είστε!!!!
ναι το εχω κοιταξeι και ντιζελ....παντως σχεδον σιγουρα ειμαι αναμεσα σε c3 και i20..To deytero me 20000 einai ybridiko kai exei pio polla kaloydiaΘα σου πρότεινα c3 ντίζελ. Είναι ωραίο αυτοκίνητο. Νομίζω κούτα κάνει γύρω στα 21κ (τωρινές τιμές).
Οδήγησα υβριδικό Nissan hike μου σπασε τα νεύρα τα πολλά κουμπιά ,ο αθόρυβος κινητήρας το αυτόματο σασμάν οι οθωνες η μη ορατότητα πίσω στο τζάμι ...ναι το εχω κοιταξeι και ντιζελ....παντως σχεδον σιγουρα ειμαι αναμεσα σε c3 και i20..To deytero me 20000 einai ybridiko kai exei pio polla kaloydia
ενα ωραιο Ascona λες ;Οδήγησα υβριδικό Nissan hike μου σαν τα μέτρα τα πολλά κουμπιά ,ο αθόρυβος κινητήρας το αυτόματο σασμάν οι οθωνες η μη ορατότητα πίσω στο τζάμι ...
Μακριά από καινούργια ......
Αμάξι εικοσαετίας και πάνω για να νιώθεις άνετα
Αυτά τα υβριδικά για να είμαι ειλικρινής δεν τα εμπιστεύομαι (ακόμα).ναι το εχω κοιταξeι και ντιζελ....παντως σχεδον σιγουρα ειμαι αναμεσα σε c3 και i20..To deytero me 20000 einai ybridiko kai exei pio polla kaloydia
Caddet καλύτεραενα ωραιο Ascona λες ;
Συμφωνώ. Γάλλο...Θα σου πρότεινα c3 ντίζελ. Είναι ωραίο αυτοκίνητο. Νομίζω κούτα κάνει γύρω στα 21κ (τωρινές τιμές).