Νέα

Μπουρδελοκινητά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μια επαναστατική ιδέα που μόνο ο διεστραμμένος εγκέφαλός μου θα μπορούσε να τη σκεφτεί  :2funny: . Να αποκτήσουμε όλοι ένα αριθμό κινητού (καρτοκινητό) το οποίο θα το δώσουμε μόνο στα μέλη του σάιτ. Δε θα το ξέρει κανένας άλλος (οικογένεια. Γκόμενα , φίλοι κλπ) παρά μόνο τα μέλη του σάιτ. Έτσι δε θα υπάρχει ο φόβος της αποκάλυψης. Έτσι θα μπορούν όσοι πλακώνονται για ένα θέμα να τα λένε απο τηλεφώνου. Πώς σας φαίνεται?

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Χαχα,Εύγε Germaon!!
Και για να το επεκτείνω: θα μπορούμε και να το χρησιμοποιούμε για να κάνουμε 'ΤηλεΠαρτούζες' με τις καλές πουτάνες,ξέρεις teleconference κι έτσι!!

OP
OP
G

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Να βγάλουμε και δικό μας καρτοκινητό. Bourdela a la carte!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μια επαναστατική ιδέα που μόνο ο διεστραμμένος εγκέφαλός μου θα μπορούσε να τη σκεφτεί  :2funny: . Να αποκτήσουμε όλοι ένα αριθμό κινητού (καρτοκινητό) το οποίο θα το δώσουμε μόνο στα μέλη του σάιτ. Δε θα το ξέρει κανένας άλλος (οικογένεια. Γκόμενα , φίλοι κλπ) παρά μόνο τα μέλη του σάιτ. Έτσι δε θα υπάρχει ο φόβος της αποκάλυψης. Έτσι θα μπορούν όσοι πλακώνονται για ένα θέμα να τα λένε απο τηλεφώνου. Πώς σας φαίνεται?

ε ρε τί σκαρφιζονται τα στελεχη των πολυεθνικων?μηπως να νοικιαζουμε ή αγοραζουμε σε καλυτερες τιμες απο τις τωρινες και μπουρδελοσπιτα για να παιρνουμε ολα τα σιτυ τουρ-κωλ γκερλ-στριπ γκερλ και δε συμμαζευεται?λεω..... μηπως?γιατι και οι οικοδομικες επιχειρησεις αρχιζουν και παιρνουν τα παπαρια του κοσμακη και δεν ξερουν τί να τα κανουν τα διαμερισματα!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Να βγάλουμε και δικό μας καρτοκινητό. Bourdela a la carte!
Χαχα!!Σωστόοος!Think Big: Για επιδοτήσεις θα πληρώνουμε σε 'είδος' ανάλογα το πρόγραμμα!Εδβομαδιαία δωρεάν συνδρομή σε μπουρδέλο στο απλό, και εβδομαδιαία δωρεάν συνδρομή σε Studio στο "Προνομιακό",χαχαχαχα!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

χαχαχαχαχαχαχα
τι εξυπνο παιδι που εισαι :cheesy:

Επισκέπτης
Το 1ο μου μπουρδελοκινητο!....καυλα ηταν ομως καποτε!

Συνημμένα

• 564_1.jpg
    564_1.jpg
    24 KB · Εμφανίσεις: 41

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom