You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 464
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλα να περασεις!εγω θα σας πω καλη πρωτομαγια γιατι δεν θα τα πουμε για λεγες μερες.θα μιλησουμε απο βδομαδα.....α ρε χριστινακι,τα εχεις σαρωσει ολα κοπελαρα μου
δεν μας ειπες καμια ιδεα υπαρχει για την νεα ψηφοφορια?
ευχαριστω,επισης καλα να περασετε ολοι.ιδεα?οπως ειπες κ εσυ,στο ιδιο θεμα τα 3 πρωτα κοριτσια για ενα μηνα.ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλος αλλα ξερεις ποια θα επικρατησει στο τελος........καλα να περασεις!
δεν μας ειπες καμια ιδεα υπαρχει για την νεα ψηφοφορια?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Ριχνω μια πολυ σοβαρη προταση.μηπως θα'πρεπε να συμπεριληφθουν και οι 2-3 επιπλεον??οι τρεις πρωτες εχουν ξεχωρισει βεβαια αλλα ισως υπαρχουν και καποιοι που κινουνται μονο στο Βαρδαρη και σε συνδυασμο με τις λιγες ψηφους της Μαρινας για παραδειγμα,μηπως εχουμε τιποτα ψιλοανατροπες και εκπληξεις.Για μελετησε το λιγοκαλημερα σε ολους!!!
σημερα 30-4-2009 τελευταια μερα τις μεγαλης ψηφοφοριας οπου θα αναδειχθουν οι3 καλυτερες και συμπαθεστερες προς το κοινο οι οποιες θα περασουν στα πλει οφ.
η νεα ψηφοφορια δεν θα ξεκινησει απο σημερα τα ξυμερωματα αλλα απο αυριο το πρωι,ετσι σημερα και ολο το βραδυ μπορειτε να ψηφησετε και οσοι δεν εχετε ψηφησει ως τωρα.
τα πλει οφ ξεκινανε απο 1-5-2009 εως 1-6-2009.
περιμενω καποιες ιδεες η αποριες η κατι που θα θελατε να γινει για την αυριανη εναρξη των πλει οφ.
φιλε εγω την εχω δοκιμασει αν και δεν ειμαι φαν της την δοκιμασα κατα λαθος και ειναι πολυ πρωτη γκομενα.ευχαριστω,επισης καλα να περασετε ολοι.ιδεα?οπως ειπες κ εσυ,στο ιδιο θεμα τα 3 πρωτα κοριτσια για ενα μηνα.ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλος αλλα ξερεις ποια θα επικρατησει στο τελος........
κριμα που δεν θα παρει τιποτα η βερονικα που ψηφησα εγω, στην τελικη θα παρει μαλλον παλι τα αρχιδια μας οπως τα παιρνει καθε μερα
φιλε εγω την εχω δοκιμασει αν και δεν ειμαι φαν της την δοκιμασα κατα λαθος και ειναι πολυ πρωτη γκομενα.
κριμα που δεν θα παρει τιποτα η βερονικα που ψηφησα εγω, στην τελικη θα παρει μαλλον παλι τα αρχιδια μας οπως τα παιρνει καθε μερα
καλο παντως κ αυτο που ειπε ο al αν κ ειναι λιγο αδικο για τις 3 πρωτες κοπελες γιατι εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους.τεσπα,οπως νομιζετε,οπως κ να το κανουμε λογικα θα εχει πολυ κοσμο που θα ψηφισει
al pacino καλησπερα χαθηκες.Ριχνω μια πολυ σοβαρη προταση.μηπως θα'πρεπε να συμπεριληφθουν και οι 2-3 επιπλεον??οι τρεις πρωτες εχουν ξεχωρισει βεβαια αλλα ισως υπαρχουν και καποιοι που κινουνται μονο στο Βαρδαρη και σε συνδυασμο με τις λιγες ψηφους της Μαρινας για παραδειγμα,μηπως εχουμε τιποτα ψιλοανατροπες και εκπληξεις.Για μελετησε το λιγο
το σκεφτηκα και εγω γι αυτο περιμενω να ακουσω γνωμες.
3 για πλει οφ φαινονται λιγες.
κοιτα μπορουμε να βαλουμε και 2-3 ακομα και ετσι θα υπαρχει και μεγαλιτερη κοντρα και μαλλιοτραβηγματα.συνολο 5 η 6?τι λετε?
καλο παντως κ αυτο που ειπε ο al αν κ ειναι λιγο αδικο για τις 3 πρωτες κοπελες γιατι εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους.τεσπα,οπως νομιζετε,οπως κ να το κανουμε λογικα θα εχει πολυ κοσμο που θα ψηφισει
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
ναι ψιλοχαθηκα θα επανελθω συντομα ομως.ας ακουσουμε τι θα πουν και αλλοι.η λογικη ειναι δηλαδη πως θα μοιραστουν οι ψηφοι του Βαρδαρηal pacino καλησπερα χαθηκες.
το σκεφτηκα και εγω γι αυτο περιμενω να ακουσω γνωμες.
3 για πλει οφ φαινονται λιγες.
Απ' τη μία, κι εγώ θα ήθελα 4-5 για τα play off για να έχει μεγαλύτερο τζόγο, αλλά από την άλλη, όπως λέει και ο deker, οι 3 πρώτες έχουν ξεφύγει από τις άλλες με μεγάλη διαφορά.. Κάτι σημαίνει αυτό. Άρα προτίνω αν δεν έχουμε καμιά συνταρακτική εξέλιξη μέχρι αύριο να μπούνε οι 3 πρώτες.. Επίσης προτίνω αυτή η ψηφοφορία να μην σβηστεί τελείως αλλά να υπάρχει κάπου για να βλέπουν και αυτές (αν βλέπουν ποιος ξερει?) πού κυμαίνονται στις προτιμίσεις των συναγωνιστών..
θα ανεβασω ετσι και αλλιως τα τελικα αποτελεσματα μεσα στο θρεντ.μπορει να ξεκινησουν και το βραδυ τα πλει οφ εννοω ξημερωματα,αναλογα ποτε εχω χρονο για να ανεβασω την ψηφοφορια.οκ θα αφησω τις 3 πρωτες γιατι μαλλον αμα βαλω και αλλες οπως βλεπω μονο χορο θα πιανουν.Απ' τη μία, κι εγώ θα ήθελα 4-5 για τα play off για να έχει μεγαλύτερο τζόγο, αλλά από την άλλη, όπως λέει και ο deker, οι 3 πρώτες έχουν ξεφύγει από τις άλλες με μεγάλη διαφορά.. Κάτι σημαίνει αυτό. Άρα προτίνω αν δεν έχουμε καμιά συνταρακτική εξέλιξη μέχρι αύριο να μπούνε οι 3 πρώτες.. Επίσης προτίνω αυτή η ψηφοφορία να μην σβηστεί τελείως αλλά να υπάρχει κάπου για να βλέπουν και αυτές (αν βλέπουν ποιος ξερει?) πού κυμαίνονται στις προτιμίσεις των συναγωνιστών..
η μηπως να αφησω τις μεγαλητερες βαθμολογιες ετσι και αλλιως 5-6 ειναι οπως λεει και ο φιλος same ετσι για να τζογαρουμε λιγο.
Δίκαιο!
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η μηπως να αφησω τις μεγαλητερες βαθμολογιες ετσι και αλλιως 5-6 ειναι οπως λεει και ο φιλος same ετσι για να τζογαρουμε λιγο.
Άσε όσες έχουν από 10 και πάνω ψήφους...
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
καλησπερα κ απο μενα!
Λοιπον μαγκες εχω μια προταση, μιας κ ακουω για τσαμπιονς λιγκ, περα απτην πλακα ομως, το πιο δικαιο κατ'εμε θαταν να συμπεριλαβουμε οσες εχουν συμπληρωσει 2 δεκαδικα ψηφια (δηλ. απο 10 κ ανω). Απτην αλλη ομως επειδη οι 3 πρωτες εχουν ξεφύγει απτις υπολοιπες θαταν αδικο νατις βαλουμε στην ιδια κατηγορια ψηφοφοριας με τις αλλες, οποτε:
1)ειτε ξεκιναμε τη νεα ψηφοφορια βαζοντας 2 γκρουπακια(στο πρωτο γκρουπ θαναι οι 3πρωτες, κ στο δευτερο οσες εχουν απο 10βαθμους και ανω), κατι αναλογο με τσαμπιονς-λιγκ και ουέφα αντιστοιχα.
2)ειτε η νεα ψηφοφορια θαχει εξολοκληρου μια κατηγορια, με τον ορο ομως οτι η καθεμια απτις φιναλιστ θα ξεκινα με καποιους χι βαθμους, αναλογα με τους βαθμους που θαχει συγκεντρωσει μεχρι και σημερα 30/4/09, π.χ. 2βαθμους οσες εχουν απο 20β κ ανω, ενω απο 1βαθμο οι υπολοιπες.
Υ.Γ. αμαν αυτη η βερντερ τι χανει?
Λοιπον μαγκες εχω μια προταση, μιας κ ακουω για τσαμπιονς λιγκ, περα απτην πλακα ομως, το πιο δικαιο κατ'εμε θαταν να συμπεριλαβουμε οσες εχουν συμπληρωσει 2 δεκαδικα ψηφια (δηλ. απο 10 κ ανω). Απτην αλλη ομως επειδη οι 3 πρωτες εχουν ξεφύγει απτις υπολοιπες θαταν αδικο νατις βαλουμε στην ιδια κατηγορια ψηφοφοριας με τις αλλες, οποτε:
1)ειτε ξεκιναμε τη νεα ψηφοφορια βαζοντας 2 γκρουπακια(στο πρωτο γκρουπ θαναι οι 3πρωτες, κ στο δευτερο οσες εχουν απο 10βαθμους και ανω), κατι αναλογο με τσαμπιονς-λιγκ και ουέφα αντιστοιχα.
2)ειτε η νεα ψηφοφορια θαχει εξολοκληρου μια κατηγορια, με τον ορο ομως οτι η καθεμια απτις φιναλιστ θα ξεκινα με καποιους χι βαθμους, αναλογα με τους βαθμους που θαχει συγκεντρωσει μεχρι και σημερα 30/4/09, π.χ. 2βαθμους οσες εχουν απο 20β κ ανω, ενω απο 1βαθμο οι υπολοιπες.
Υ.Γ. αμαν αυτη η βερντερ τι χανει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 30