Νέα

Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αξιολογηστε την πολη μας!

• 20ευρω

Ψήφοι: 4 100,0%
  • 30ευρω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 40ευρω

• 50ευρω

• αλλη τιμη ?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω θα σας πω καλη πρωτομαγια γιατι δεν θα τα πουμε για λεγες μερες.θα μιλησουμε απο βδομαδα.....α ρε χριστινακι,τα εχεις σαρωσει ολα κοπελαρα μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω θα σας πω καλη πρωτομαγια γιατι δεν θα τα πουμε για λεγες μερες.θα μιλησουμε απο βδομαδα.....α ρε χριστινακι,τα εχεις σαρωσει ολα κοπελαρα μου
καλα να περασεις!
δεν μας ειπες καμια ιδεα υπαρχει για την νεα ψηφοφορια?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα να περασεις!
δεν μας ειπες καμια ιδεα υπαρχει για την νεα ψηφοφορια?
ευχαριστω,επισης καλα να περασετε ολοι.ιδεα?οπως ειπες κ εσυ,στο ιδιο θεμα τα 3 πρωτα κοριτσια για ενα μηνα.ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλος αλλα ξερεις ποια θα επικρατησει στο τελος........

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
καλημερα σε ολους!!!
σημερα 30-4-2009 τελευταια μερα τις μεγαλης ψηφοφοριας οπου θα αναδειχθουν οι3 καλυτερες και συμπαθεστερες προς το κοινο οι οποιες θα περασουν στα πλει οφ.
η νεα ψηφοφορια δεν θα ξεκινησει απο σημερα τα ξυμερωματα αλλα απο αυριο το πρωι,ετσι σημερα και ολο το βραδυ μπορειτε να ψηφησετε και οσοι δεν εχετε ψηφησει ως τωρα.
τα πλει οφ ξεκινανε απο 1-5-2009 εως 1-6-2009.
περιμενω καποιες ιδεες η αποριες η κατι που θα θελατε να γινει για την αυριανη εναρξη των πλει οφ.
Ριχνω μια πολυ σοβαρη προταση.μηπως θα'πρεπε να συμπεριληφθουν και οι 2-3 επιπλεον??οι τρεις πρωτες εχουν ξεχωρισει βεβαια αλλα ισως υπαρχουν και καποιοι που κινουνται μονο στο Βαρδαρη και σε συνδυασμο με τις λιγες ψηφους της Μαρινας για παραδειγμα,μηπως εχουμε τιποτα ψιλοανατροπες και εκπληξεις.Για μελετησε το λιγο

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστω,επισης καλα να περασετε ολοι.ιδεα?οπως ειπες κ εσυ,στο ιδιο θεμα τα 3 πρωτα κοριτσια για ενα μηνα.ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλος αλλα ξερεις ποια θα επικρατησει στο τελος........
φιλε εγω την εχω δοκιμασει αν και δεν ειμαι φαν της την δοκιμασα κατα λαθος και ειναι πολυ πρωτη γκομενα.
κριμα που δεν θα παρει τιποτα η βερονικα που ψηφησα εγω, :grin:στην τελικη θα παρει μαλλον παλι τα αρχιδια μας οπως τα παιρνει καθε μερα :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε εγω την εχω δοκιμασει αν και δεν ειμαι φαν της την δοκιμασα κατα λαθος και ειναι πολυ πρωτη γκομενα.
κριμα που δεν θα παρει τιποτα η βερονικα που ψηφησα εγω, :grin:στην τελικη θα παρει μαλλον παλι τα αρχιδια μας οπως τα παιρνει καθε μερα :2funny:
καλο παντως κ αυτο που ειπε ο al αν κ ειναι λιγο αδικο για τις 3 πρωτες κοπελες γιατι εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους.τεσπα,οπως νομιζετε,οπως κ να το κανουμε λογικα θα εχει πολυ κοσμο που θα ψηφισει

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ριχνω μια πολυ σοβαρη προταση.μηπως θα'πρεπε να συμπεριληφθουν και οι 2-3 επιπλεον??οι τρεις πρωτες εχουν ξεχωρισει βεβαια αλλα ισως υπαρχουν και καποιοι που κινουνται μονο στο Βαρδαρη και σε συνδυασμο με τις λιγες ψηφους της Μαρινας για παραδειγμα,μηπως εχουμε τιποτα ψιλοανατροπες και εκπληξεις.Για μελετησε το λιγο
al pacino καλησπερα χαθηκες.
το σκεφτηκα και εγω γι αυτο περιμενω να ακουσω γνωμες.
3 για πλει οφ φαινονται λιγες.

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλο παντως κ αυτο που ειπε ο al αν κ ειναι λιγο αδικο για τις 3 πρωτες κοπελες γιατι εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους.τεσπα,οπως νομιζετε,οπως κ να το κανουμε λογικα θα εχει πολυ κοσμο που θα ψηφισει
κοιτα μπορουμε να βαλουμε και 2-3 ακομα και ετσι θα υπαρχει και μεγαλιτερη κοντρα και μαλλιοτραβηγματα.συνολο 5 η 6?τι λετε?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
al pacino καλησπερα χαθηκες.
το σκεφτηκα και εγω γι αυτο περιμενω να ακουσω γνωμες.
3 για πλει οφ φαινονται λιγες.
ναι ψιλοχαθηκα θα επανελθω συντομα ομως.ας ακουσουμε τι θα πουν και αλλοι.η λογικη ειναι δηλαδη πως θα μοιραστουν οι ψηφοι του Βαρδαρη

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κατι τετοιο απο τους 130 περιπου οι 70 ειναι στις 3 πρωτες

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
η πρωτη μονο βγαινει champions league?
η δευτερη παιζει προκριματικα?

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Απ' τη μία, κι εγώ θα ήθελα 4-5 για τα play off για να έχει μεγαλύτερο τζόγο, αλλά από την άλλη, όπως λέει και ο deker, οι 3 πρώτες έχουν ξεφύγει από τις άλλες με μεγάλη διαφορά.. Κάτι σημαίνει αυτό. Άρα προτίνω αν δεν έχουμε καμιά συνταρακτική εξέλιξη μέχρι αύριο να μπούνε οι 3 πρώτες..  Επίσης προτίνω αυτή η ψηφοφορία να μην σβηστεί τελείως αλλά να υπάρχει κάπου για να βλέπουν και αυτές (αν βλέπουν ποιος ξερει?) πού κυμαίνονται στις προτιμίσεις των συναγωνιστών.. 

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Απ' τη μία, κι εγώ θα ήθελα 4-5 για τα play off για να έχει μεγαλύτερο τζόγο, αλλά από την άλλη, όπως λέει και ο deker, οι 3 πρώτες έχουν ξεφύγει από τις άλλες με μεγάλη διαφορά.. Κάτι σημαίνει αυτό. Άρα προτίνω αν δεν έχουμε καμιά συνταρακτική εξέλιξη μέχρι αύριο να μπούνε οι 3 πρώτες..  Επίσης προτίνω αυτή η ψηφοφορία να μην σβηστεί τελείως αλλά να υπάρχει κάπου για να βλέπουν και αυτές (αν βλέπουν ποιος ξερει?) πού κυμαίνονται στις προτιμίσεις των συναγωνιστών.. 
θα ανεβασω ετσι και αλλιως τα τελικα αποτελεσματα μεσα στο θρεντ.μπορει να ξεκινησουν και το βραδυ τα πλει οφ εννοω ξημερωματα,αναλογα ποτε εχω χρονο για να ανεβασω την ψηφοφορια.οκ θα αφησω τις 3 πρωτες γιατι μαλλον αμα βαλω και αλλες οπως βλεπω μονο χορο θα πιανουν.

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η μηπως να αφησω τις μεγαλητερες βαθμολογιες ετσι και αλλιως 5-6 ειναι οπως λεει και ο φιλος same ετσι για να τζογαρουμε λιγο.

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ετσι για να εχουμε και λιγο αγωνια!!!

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
καλησπερα κ απο μενα!
Λοιπον μαγκες εχω μια προταση, μιας κ ακουω για τσαμπιονς λιγκ, περα απτην πλακα ομως, το πιο δικαιο κατ'εμε θαταν να συμπεριλαβουμε οσες εχουν συμπληρωσει 2 δεκαδικα ψηφια (δηλ. απο 10 κ ανω). Απτην αλλη ομως επειδη οι 3 πρωτες εχουν ξεφύγει απτις υπολοιπες θαταν αδικο νατις βαλουμε στην ιδια κατηγορια ψηφοφοριας με τις αλλες, οποτε:
1)ειτε ξεκιναμε τη νεα ψηφοφορια βαζοντας 2 γκρουπακια(στο πρωτο γκρουπ θαναι οι 3πρωτες, κ στο δευτερο οσες εχουν απο 10βαθμους και ανω), κατι αναλογο με τσαμπιονς-λιγκ και ουέφα αντιστοιχα.
2)ειτε η νεα ψηφοφορια θαχει εξολοκληρου μια κατηγορια, με τον ορο ομως οτι η καθεμια απτις φιναλιστ θα ξεκινα με καποιους χι βαθμους, αναλογα με τους βαθμους που θαχει συγκεντρωσει μεχρι και σημερα 30/4/09, π.χ. 2βαθμους οσες εχουν απο 20β κ ανω, ενω απο 1βαθμο οι υπολοιπες.
Υ.Γ. αμαν αυτη η βερντερ τι χανει?

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
σορυ να διορθωσω ενα λαθακι, εννοουσα 2ψηφια, δηλ. δεκαδα και οχι 2δεκαδικα ψηφια

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους!
ξεκινησαν επιτελους τα πλει οφ ως τις 1-6-2009!
μεγαλη προσοχη που ψηφηζετε γιατι μπορειτε να ψηφησετε μονο μια φορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom