Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Ετσι ακριβώς δείχνει πηγα Παρασκευή προς Σάββατο κατα της πέντε η τσατσα μας ειπε και ενα πρόγραμμα στα 60 ευρώ με 2 εκτονωσεις και στα 70 ευρω μιση ωρα πρόγραμμα με τζακουζι και ψηνομουνα να περασω αλλα τελικά αλλαξα γνώμη
Σ' εμένα βγήκε η ίδια, αλλά δεν μου είπε για τέτοια προγράμματα. Σε παίζει μπάλα η τσατσά! Βασικά μπορεί και να μην πρόλαβε να μου τα πει, γιατί όταν την είδα, έφυγα! Οκ, έχει ωραίο σώμα αντικειμενικά, αλλά δεν είναι καθόλου του στυλ μου και ειδικά το αγορέ μαλλί. Άσε που όσες φορές την έχω δει είναι ψυχρή και αγέλαστη. Βέβαια γούστα είναι αυτά! :dunno:

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!
Μια πληροφορια μηπως γνωριζει κανενας μια ευα που δουλευε στο poison πριν λιγο καιρο μιλφ ξανθια με πολυ μεγαλο στηθος μηπως την εχει πετυχει κανενας αυτο το καιρο σε πιο στουντιο δουλευει.
Ευχαριστω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η ντιανα ειναι 2η φορα που ερχετε, βρηκα μονο μια αρνητικη κριτικη του azazel, αλλα του azazel του τη σπαει το 40αρι παρα η κοπελα νωμιζω.!!!  :2funny: Παντως η κριτικη σου azazel για την Λιλιανα με εσπρωξε προς τα εκει...
Αν προλαβω πριν φυγει θα παω να την τσεκαρω την Ντιαναααα...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Η ντιανα ειναι 2η φορα που ερχετε, βρηκα μονο μια αρνητικη κριτικη του azazel, αλλα του azazel του τη σπαει το 40αρι παρα η κοπελα νωμιζω.!!!  :2funny: Παντως η κριτικη σου azazel για την Λιλιανα με εσπρωξε προς τα εκει...
Χάλια η Νταϊάνα φίλε.
Πολύ καλά αγγλικά και καλό στήσιμο στα 4 βάζω στα καλά της. Από εκεί και πέρα πολύ μπλα μπλα, ελάχιστα πίπα και χάλια, μη τα μαλλιά μου μη το ένα μη το άλλο άει σιχτίρ που ήθελε και 40€.

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Το τοπ5 ειναι νικολ που δουλευει τωρα στο μπελα ντονα,γιασμιν που δουλευει δευτεροτριτες στο inside,η ινα η καυλινα,το λαρακι που το πεθυμησα και η λιλιανα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ρε συναδελφοι τελικά λέγεται Ντιάνα η Νταϊάνα?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Του αζαζελ του τη σπάει όταν η άλλη δεν αξίζει αυτό το παραπάνω 10αρικο που ζητάει,από κει και πέρα μ' αυτές τις σαβουρες που έχουν τα σπιτάκια ο αζαζελ θα κάνει καιρό να τους δώσει λεφτά.

Περιμένω να ρίξουν τιμές και να φέρουν αξιολογα κορίτσια,άμα δεν μπορούν να βρουν θα πεινάσουν  :dancing:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.063
Πόντοι
5.646
Του αζαζελ του τη σπάει όταν η άλλη δεν αξίζει αυτό το παραπάνω 10αρικο που ζητάει,από κει και πέρα μ' αυτές τις σαβουρες που έχουν τα σπιτάκια ο αζαζελ θα κάνει καιρό να τους δώσει λεφτά.

Περιμένω να ρίξουν τιμές και να φέρουν αξιολογα κορίτσια,άμα δεν μπορούν να βρουν θα πεινάσουν  :dancing:
K γω περίμενα να βγει GG το Μπαρτσα-Λιβερπουλ κ το σαλάχι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Για ακόμη μια φορά οι book  πιάστηκαν κορόιδα με 1.85 τον άσσο  :heavymetalbig:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ρε συναδελφοι τελικά λέγεται Ντιάνα η Νταϊάνα?
Στα αγγλικά το γράφει. Diana. Εξαρτάται από την προφορά. Τώρα πως συστήθηκε τον Νοέμβριο που πήγα δε θυμάμαι. Θυμάμαι όμως την αρνητική εμπειρία...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

καλά περίμενε ......

• Like
Αντιδράσεις: atakis

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Σκετη απογοητευση. Κατεβηκα απο μακρια και δεν υπηρχε ουτε μια επιλογη. Πηγαινα για τσαρινα κλειστο. Πηγα μετα να δω μηπως ηταν η αννα κλειστο. Μετα περασα ειδα την μιλανα δεν μ αρεσε. Μετα ειδα την ντιανα που εχει και το αλλο σαιτ καμμια σχεση με τις φωτο. Μετα πηγα να δω την κατερινα και ξενερωσα απο το υφακι φης τσατσας και της δικιας της. Συνεπως εφυγα χωρις καταθεση. Πολυ τραγικα τα πραματα. Η λαρα παντως μαλλον γυρναει απο εβδομαδα. Ειδωμεν.

sotos19241

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
50
Πόντοι
0
Σκετη απογοητευση. Κατεβηκα απο μακρια και δεν υπηρχε ουτε μια επιλογη. Πηγαινα για τσαρινα κλειστο. Πηγα μετα να δω μηπως ηταν η αννα κλειστο. Μετα περασα ειδα την μιλανα δεν μ αρεσε. Μετα ειδα την ντιανα που εχει και το αλλο σαιτ καμμια σχεση με τις φωτο. Μετα πηγα να δω την κατερινα και ξενερωσα απο το υφακι φης τσατσας και της δικιας της. Συνεπως εφυγα χωρις καταθεση. Πολυ τραγικα τα πραματα. Η λαρα παντως μαλλον γυρναει απο εβδομαδα. Ειδωμεν.

Με προλαβες, παλι καλα. Ετοιμαζομουν για τσαρκα γιατι τα ct k τα cg ειναι σκετη απογοήτευση αυτες τις μερες, οπως κ στα στουdela το ιδιο απ οτι καταλαβα.

sotos19241

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
50
Πόντοι
0
Τελικα δεν αντεξα. Πηγα χθες, μπαινω Φριξου 15 οπου δουλευε η Εμμυ η Ελλη νομιζω. Ψηλή μελαχρινη με τατουαζ. Αν κ επιφυλακτικός περασα στο δωμάτιο. Ντουζακι κ ξαπλα. Ξεκιναει με προφυλακτικοστο στομα. Δεν εβγαζε σουτιεν. Μεχρι που της ειπα κ εκει ξενερωσα τη ζωη μου. Πιο ζελε βυζι δεν εχω ξανα πιασει.  :vomit:Ηταν τοσο χαλαρο και πεσμενο που αηδίασα. Ξενερωσα τοσο πολυ π ηθελα να φυγω αλλα δεν ηξερα αν γινεται. Με το ζορι συνεχισα, τελειωσα ντυθηκα κ έφυγα τρεχοντας. Συμβουλη μ, μη μπειτε καν στο κοπο να σκεφτειτε να περασετε στο δωματιο. 30€ πεταμενα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Τελικα δεν αντεξα. Πηγα χθες, μπαινω Φριξου 15 οπου δουλευε η Εμμυ η Ελλη νομιζω. Ψηλή μελαχρινη με τατουαζ. Αν κ επιφυλακτικός περασα στο δωμάτιο. Ντουζακι κ ξαπλα. Ξεκιναει με προφυλακτικοστο στομα. Δεν εβγαζε σουτιεν. Μεχρι που της ειπα κ εκει ξενερωσα τη ζωη μου. Πιο ζελε βυζι δεν εχω ξανα πιασει.  :vomit:Ηταν τοσο χαλαρο και πεσμενο που αηδίασα. Ξενερωσα τοσο πολυ π ηθελα να φυγω αλλα δεν ηξερα αν γινεται. Με το ζορι συνεχισα, τελειωσα ντυθηκα κ έφυγα τρεχοντας. Συμβουλη μ, μη μπειτε καν στο κοπο να σκεφτειτε να περασετε στο δωματιο. 30€ πεταμενα.

Επρεπε να κρατηθεις να πας σημερα που δουλευει Τσαρινα. Εγω ειμαι ηδη στο δωματιο. Χαχα

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
αποψη καποιος για την ελενα τη μπαμπατσικια απο belladonna ουκρανη με ομορφο προσωπακι και συνηθως χαμογελαστη?? μου χει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις το σαλοναρισμα της και θα θελα να την  επισκευθω οποτε οποιος εχει εμπειρια λεει. ευχαριστω....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
αποψη καποιος για την ελενα τη μπαμπατσικια απο belladonna ουκρανη με ομορφο προσωπακι και συνηθως χαμογελαστη?? μου χει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις το σαλοναρισμα της και θα θελα να την  επισκευθω οποτε οποιος εχει εμπειρια λεει. ευχαριστω....
Αν σ άρεσε η κοπέλα ρίσκαρε το τι έχεις να χάσεις αλλά 40Ε ..αλλιώς πάνε σε κάτι σίγουρο μέσω και κριτικών και φόρουμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom