Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ερώτηση κρίσεως: Η Νικόλ η gilf και καλά Γαλλίδα είναι τρανσέξουαλ? Ή κανονική γυναίκα?

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Τραβελοφέρνει πάντως πολύ.Και η φωνή περίεργη... αλλά μάλλον θα έχεις δίκιο, για να το λες θα ξερεις καλύτερα.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Χρόνια πολλά σε όλους κι από εδώ!

Νομίζω την Έλενα έχουνε μια χοντρούλα ξανθιά αλλά παίζει και να μην είναι στάνταρ
Αυτή που λες μάλλον είναι πρωϊνή μάλλον.

Γνωριζει καποιος συναθλητης πως ονομάζεται η κοπελα που δουλευει νύχτα αυτη την εβδομάδα στο σπιτακι πίσω απο το Sex and the city στο στενακι.
Αυτή δούλευε για καιρό στο Villa Erotica και στο Venus με το όνομα Σάντρα νομίζω. Γύρω στο 1,70 με κοντό αγορέ μαλλί, αν λέμε για την ίδια... Τώρα που άλλαξε μαγαζί, δεν ξέρω αν άλλαξε και όνομα!

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491

kwstas92

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή δούλευε για καιρό στο Villa Erotica και στο Venus με το όνομα Σάντρα νομίζω. Γύρω στο 1,70 με κοντό αγορέ μαλλί, αν λέμε για την ίδια... Τώρα που άλλαξε μαγαζί, δεν ξέρω αν άλλαξε και όνομα!
Το πρωί έχουν μια Μελίσσα ,δεν λέει.Η Σάντρα είναι ακόμα στο venus

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Καλησπερα παίδες .. κάποια  πρόταση σε μεγάλο βυζι πέρα απο  Νικολ και Έλενα υπάρχει;

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Καλησπερα παίδες .. κάποια  πρόταση σε μεγάλο βυζι πέρα απο  Νικολ και Έλενα υπάρχει;

Ποια Ελενα λες..;
Η Γαληνη που θα ναι αυριο στο Red Diamond εχει βυζαρες κι ειναι πολλη καλη κατα γενικη ομολογια..!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Ειναι και η Εβελίνα που πλέον την βρίσκεις και στο άλλο σάιτ , εν το μεταξύ αυτή η ντιάνα που εχει στο άλλο σάιτ φαίνεται πολύ καλή στις φώτο (για τα δικά μου γούστα) αλλα δεν φαίνεται να δουλεύει αυτό το διάστημα , την έχει πάρει κανείς να μας πει αν είναι όντως όπως στις φωτογραφίες ; Οπότε σε περίπτωση που ξαναδουλέψει να την έχω υπόψιν ;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
επισκέφτηκα την Εμμανουέλα στο Venus (Μινωταύρου 16). πέρασα πολύ όμορφα μαζί της είναι ξανθιά γύρω στο 1.65 cm με κοντό μαλλί κοντά στα 40. ο ορισμός της μιλφάρας που θελείς οπωσδήποτε να  :fuck2:, την προτείνω ανεπιφύλακτα, πρόκειται για καλή περίπτωση. (μονό μην την μπερδέψετε με την Σάντρα γιατί και αυτή έχει κοντό και ξανθό μαλλί)
στα του αγώνα επιδίδεται σε στοματικό σεξ που περιλαμβάνει και αρχιδογλύψιμο και γενικά το σεξ κινείται σε ρυθμούς GFE.
θα ξανά τιμηθεί σύντομα.

Υ.Γ. προσοχή στους παντρεμένους γιατί φοράει δυνατό άρωμα που αν δεν κάνει κάποιος μπάνιο μετά θα μείνει το άρωμα της πάνω μας... ;)

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Πριν μερικες μερες περασα απο το μαγαζι Μινωταυρου 3 βραδυ με την Λιλιανα ειναι περιπου 45 αρκετα καλο κορμι στο στοματικο αριστα το κατεχει φιλια οχι ουτε για πλακα  στα του σεχ δεν ειχε φλογα λιγα πραγματα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Ειναι και η Εβελίνα που πλέον την βρίσκεις και στο άλλο σάιτ , εν το μεταξύ αυτή η ντιάνα που εχει στο άλλο σάιτ φαίνεται πολύ καλή στις φώτο (για τα δικά μου γούστα) αλλα δεν φαίνεται να δουλεύει αυτό το διάστημα , την έχει πάρει κανείς να μας πει αν είναι όντως όπως στις φωτογραφίες ; Οπότε σε περίπτωση που ξαναδουλέψει να την έχω υπόψιν ;
Μηπως πρεπει να παίξω κανένα τζόκερ ; Γιατί την επόμενη μέρα απο το πόστ μου είδα οτι η Diana θα δουλέψει αύριο (Τετάρτη) πρωινή , αν και λογικά κάποια στιγμή θα δούλευε αλλιώς θα την βγάζαν απο το σάιτ φαντάζομαι.

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
Μια Κορεάτισα Ντιάνα γαμούσα παλια στο φρίξου 13 την εχει δει κανέις

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
Και αυτη που λεω ρουμάνα γράφει οτι είναι στο άλλο σάιτ , αλλα φέρνει λίγο σε ασιάτισα στο πρόσωπο , λες να είναι η ίδια ;
Φίλε την είδα και ομολογώ πως μπερδεύτηκα αλλά δεν μοιάζει τόσο εκτός αν έκανε καμία επέμβαση στο πρόσωπο,μετά είδα το Ρουμάνα και σκέφτηκα ότι δεν είναι αυτή :huh:

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Ετσι ακριβώς δείχνει πηγα Παρασκευή προς Σάββατο κατα της πέντε η τσατσα μας ειπε και ενα πρόγραμμα στα 60 ευρώ με 2 εκτονωσεις και στα 70 ευρω μιση ωρα πρόγραμμα με τζακουζι και ψηνομουνα να περασω αλλα τελικά αλλαξα γνώμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom