panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Ερώτηση κρίσεως: Η Νικόλ η gilf και καλά Γαλλίδα είναι τρανσέξουαλ? Ή κανονική γυναίκα?
Κανονική γυναίκα είναι.Ερώτηση κρίσεως: Η Νικόλ η gilf και καλά Γαλλίδα είναι τρανσέξουαλ? Ή κανονική γυναίκα?
Την ξέρω από τότε που δούλευε στη Σαπφούς στο Βάρδαρη!Τραβελοφέρνει πάντως πολύ.Και η φωνή περίεργη... αλλά μάλλον θα έχεις δίκιο, για να το λες θα ξερεις καλύτερα.
Αυτή που λες μάλλον είναι πρωϊνή μάλλον.Νομίζω την Έλενα έχουνε μια χοντρούλα ξανθιά αλλά παίζει και να μην είναι στάνταρ
Αυτή δούλευε για καιρό στο Villa Erotica και στο Venus με το όνομα Σάντρα νομίζω. Γύρω στο 1,70 με κοντό αγορέ μαλλί, αν λέμε για την ίδια... Τώρα που άλλαξε μαγαζί, δεν ξέρω αν άλλαξε και όνομα!Γνωριζει καποιος συναθλητης πως ονομάζεται η κοπελα που δουλευει νύχτα αυτη την εβδομάδα στο σπιτακι πίσω απο το Sex and the city στο στενακι.
Επισκεψη σε οφθαλμιατρο συντομα.Τραβελοφέρνει πάντως πολύ.Και η φωνή περίεργη... αλλά μάλλον θα έχεις δίκιο, για να το λες θα ξερεις καλύτερα.
Το πρωί έχουν μια Μελίσσα ,δεν λέει.Η Σάντρα είναι ακόμα στο venusΧρόνια πολλά σε όλους κι από εδώ!
Αυτή που λες μάλλον είναι πρωϊνή μάλλον.
Αυτή δούλευε για καιρό στο Villa Erotica και στο Venus με το όνομα Σάντρα νομίζω. Γύρω στο 1,70 με κοντό αγορέ μαλλί, αν λέμε για την ίδια... Τώρα που άλλαξε μαγαζί, δεν ξέρω αν άλλαξε και όνομα!
Μήπως εσύ?Επισκεψη σε οφθαλμιατρο συντομα.
Καλησπερα παίδες .. κάποια πρόταση σε μεγάλο βυζι πέρα απο Νικολ και Έλενα υπάρχει;
Ειναι και η Εβελίνα που πλέον την βρίσκεις και στο άλλο σάιτ , εν το μεταξύ αυτή η ντιάνα που εχει στο άλλο σάιτ φαίνεται πολύ καλή στις φώτο (για τα δικά μου γούστα) αλλα δεν φαίνεται να δουλεύει αυτό το διάστημα , την έχει πάρει κανείς να μας πει αν είναι όντως όπως στις φωτογραφίες ; Οπότε σε περίπτωση που ξαναδουλέψει να την έχω υπόψιν ;Καλησπερα παίδες .. κάποια πρόταση σε μεγάλο βυζι πέρα απο Νικολ και Έλενα υπάρχει;
Μηπως πρεπει να παίξω κανένα τζόκερ ; Γιατί την επόμενη μέρα απο το πόστ μου είδα οτι η Diana θα δουλέψει αύριο (Τετάρτη) πρωινή , αν και λογικά κάποια στιγμή θα δούλευε αλλιώς θα την βγάζαν απο το σάιτ φαντάζομαι.Ειναι και η Εβελίνα που πλέον την βρίσκεις και στο άλλο σάιτ , εν το μεταξύ αυτή η ντιάνα που εχει στο άλλο σάιτ φαίνεται πολύ καλή στις φώτο (για τα δικά μου γούστα) αλλα δεν φαίνεται να δουλεύει αυτό το διάστημα , την έχει πάρει κανείς να μας πει αν είναι όντως όπως στις φωτογραφίες ; Οπότε σε περίπτωση που ξαναδουλέψει να την έχω υπόψιν ;
Μια Κορεάτισα Ντιάνα γαμούσα παλια στο φρίξου 13 την εχει δει κανέις
Σχιστομάτα ήτανε ασιατικό πρόσωπο.Γερμανίδα εννοείς.
Και αυτη που λεω ρουμάνα γράφει οτι είναι στο άλλο σάιτ , αλλα φέρνει λίγο σε ασιάτισα στο πρόσωπο , λες να είναι η ίδια ;Σχιστομάτα ήτανε ασιατικό πρόσωπο.
Φίλε την είδα και ομολογώ πως μπερδεύτηκα αλλά δεν μοιάζει τόσο εκτός αν έκανε καμία επέμβαση στο πρόσωπο,μετά είδα το Ρουμάνα και σκέφτηκα ότι δεν είναι αυτήΚαι αυτη που λεω ρουμάνα γράφει οτι είναι στο άλλο σάιτ , αλλα φέρνει λίγο σε ασιάτισα στο πρόσωπο , λες να είναι η ίδια ;
Ετσι ακριβώς δείχνει πηγα Παρασκευή προς Σάββατο κατα της πέντε η τσατσα μας ειπε και ενα πρόγραμμα στα 60 ευρώ με 2 εκτονωσεις και στα 70 ευρω μιση ωρα πρόγραμμα με τζακουζι και ψηνομουνα να περασω αλλα τελικά αλλαξα γνώμηΧρόνια πολλά σε όλους κι από εδώ!
Αυτή που λες μάλλον είναι πρωϊνή μάλλον.
Αυτή δούλευε για καιρό στο Villa Erotica και στο Venus με το όνομα Σάντρα νομίζω. Γύρω στο 1,70 με κοντό αγορέ μαλλί, αν λέμε για την ίδια... Τώρα που άλλαξε μαγαζί, δεν ξέρω αν άλλαξε και όνομα!