Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (8 μέλη και 51 επισκέπτες)

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
97
Like
1.545
Πόντοι
2.460
αποψη καποιος για την ελενα τη μπαμπατσικια απο belladonna ουκρανη με ομορφο προσωπακι και συνηθως χαμογελαστη?? μου χει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις το σαλοναρισμα της και θα θελα να την  επισκευθω οποτε οποιος εχει εμπειρια λεει. ευχαριστω....
Λογικά θα λες την κοπέλα, που στην άλλη σελίδα αναφέρεται ως Ουγγαρέζα και δουλεύει
σχεδόν πάντα βράδυ. Είχα περάσει πριν κάποιους μήνες [όπως και ένας φίλος]
και η γνώμη μας ήταν θετική. Η κοπέλα σε όλη τη διάρκεια του σκηνικού και με τους
2 μας είχε πολύ θετική διάθεση.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177
αποψη καποιος για την ελενα τη μπαμπατσικια απο belladonna ουκρανη με ομορφο προσωπακι και συνηθως χαμογελαστη?? μου χει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις το σαλοναρισμα της και θα θελα να την  επισκευθω οποτε οποιος εχει εμπειρια λεει. ευχαριστω....

Τόσο απελπισμένος είσαι τυπε για να πας να δώσεις 40€ γι'αυτό το κομμάτι κρέας με πόδια?  :vomit:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
καλησπέρα μάγκες, καμία καλή πρόταση για σήμερα το βράδυ υπάρχει;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Η αλήθεια είναι ότι έλειπα για το Πάσχα, και έχω κάνα 10ημερο να περάσω. Αν δεις τίποτα καλό σφύρα....  

βγήκα τσάρκα την τετάρτη και είδα πολλές αλλαγές στο ρόστερ από πολλά σπίτια. αν εντοπίσω κάτι καλό που να αξίζει θα ενημερώσω. αν και με τόσες καινούριες που είδα λογικά θα κάνω τον κασκαντέρ διότι δεν υπάρχουν αναφορές και κριτικές για τις περισσότερες κοπέλες.

Υ.Γ. έμαθα ότι σε μια εβδομάδα έρχεται πάλι το πιπινάκι η Ηρα. ετοιμάζει κάτι χαρτιά στην χώρα της και μόλις τελειώσει με τα γραφειοκρατικά ζητήματα θα είναι πάλι στο πόστο της.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
βγήκα τσάρκα την τετάρτη και είδα πολλές αλλαγές στο ρόστερ από πολλά σπίτια. αν εντοπίσω κάτι καλό που να αξίζει θα ενημερώσω. αν και με τόσες καινούριες που είδα λογικά θα κάνω τον κασκαντέρ διότι δεν υπάρχουν αναφορές και κριτικές για τις περισσότερες κοπέλες.
κάνα καλό κορμί είδες; στο αδύνατο εννοώ  ....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
κάνα καλό κορμί είδες; στο αδύνατο εννοώ  ....

είχε μια στη φρίξου 15 B με πολλά tatoo στην θέση της Αννας της ψηλής που έγραψα κρτική, αλλά την έκοψα για μεγάλη ξεπέτα.

επίσης μια καλή σε σώμα αλλά με φάτσα ρωσοπόντιας είδα στο hot lady φριξου 12 Β, δεν μπήκα αλλά δεν μου φάνηκε για ξεπέτα, με βάση την εμπειρία μου την έκοψα για καλή περίπτωση.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μια μουναρα ξανθια skiny πιπινακι ειδα και στο sex and the city αλλά μου φανηκε για ξεπετα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
χθες πέρασα βραδινή τσάρκα από όλα τα στούντιο της περιοχής δεν άφησα ούτε ένα στούντιο που να μην μην πέρασα ότι κοπέλα υπήρχε στην βραδινή βάρδια την είδα. οφείλω να ομολογήσω ότι η κατάσταση είναι απογοητευτική μέχρι και τραγική θα την χαρακτήριζα.

η πιο μουνάρα που συνάντησα στην πιάτσα των στούντιο χθες και όταν μιλάμε για μουνάρα με αναλογίες μοντέλου σε σώμα και πρόσωπο είναι η Αμμαριλύς η Τσέχα στο στούντιο super paradais. πραγματικά θαμπώθηκα από την ομορφιά της. δεν πέρασα στα ενδότερα όμως γιατί η τιμολογιακή πολιτική του μαγαζιού είναι για τον πούτσο νομίζουν εκεί στο paradais ότι θα κάνουν απόσβεση την επιχείρηση τους γρήγορα αν βάλουν τέτοιες εξωφρενικές τιμές στις υπηρεσίες τους. ρε ντουγάνια ιδιοκτήτες του paradais αν είναι κάποιος να δώσει 70 ευρώ για πρόγραμμα με γυμνό τσιμπούκι και να κάνει μια φορά σεξ θα βάλει άλλα 30 ευρώ και θα πάρει call girl και θα ρίξει και δυο μανίκια  :idiot:

σαν δεύτερη πιο μουνάρα είναι η Maya η ρουμάνα αλλά επειδή είναι ξεπέτα μεγάλη ούτε εκεί πέρασα.

ως τρίτη σε ομορφιά θα έβαζα την Τσέχα Σαρα (δούλευε στο καινούριο στούντιο αυτό πίσω από την οδό φρίξου) αλλά μου την έσπασε το υφάκι που είχε.

και ως τέταρτη σε ομορφιά θα έβαζα μια ξανθιά στο poison (φρίξου 14) αλλά δεν μου έκανε η διαίσθηση μου κλικ για να περάσω φοβούμενος μην φάω καμιά φόλα με διεκπαιρεωτικές υπηρεσίες.

οι υπόλοιπες κοπέλες κινούνται στη μετριότητα από πλευράς ομορφιάς και πολλά μπάζα σε αρκετά σπιτάκια που συνάντησα.

δυστυχώς λείπουν πολλά στανταράκια στις χώρες τους και οι καλές επιλογές είναι μηδαμινές αυτό το διάστημα στα στούντιο.

είπα να ριχτώ στην Αλίνα ή την Ελενα στην Π. Ερημίτη αλλά εγκατέλειψα γρήγορα αυτή μου την σκέψη λόγο της γενικής απογοήτευσης που έφαγα και έφυγα από την πιάτσα άχυστος πηγαίνοντας για ένα βρώμικο στην κοντινή καντίνα.

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
η πιο μουνάρα που συνάντησα στην πιάτσα των στούντιο χθες και όταν μιλάμε για μουνάρα με αναλογίες μοντέλου σε σώμα και πρόσωπο είναι η Αμμαριλύς η Τσέχα στο στούντιο super paradais. πραγματικά θαμπώθηκα από την ομορφιά της. δεν πέρασα στα ενδότερα όμως γιατί η τιμολογιακή πολιτική του μαγαζιού είναι για τον πούτσο νομίζουν εκεί στο paradais ότι θα κάνουν απόσβεση την επιχείρηση τους γρήγορα αν βάλουν τέτοιες εξωφρενικές τιμές στις υπηρεσίες τους. ρε ντουγάνια ιδιοκτήτες του paradais αν είναι κάποιος να δώσει 70 ευρώ για πρόγραμμα με γυμνό τσιμπούκι και να κάνει μια φορά σεξ θα βάλει άλλα 30 ευρώ και θα πάρει call girl και θα ρίξει και δυο μανίκια  :idiot:
Ή αλλιως τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί έχουν χρυσό λαρύγγι! :jerking:

Την νεαρά την είδα κι εγώ σε πρόσφατό μου πέρασμα και την έχω στο μάτι από παλιά, αλλά παίχτηκε κάτι που ξενέρωσα τέρμα...

Τα δωμάτια όλα είχαν πελάτη... Όπως λοιπόν περίμενα να βγει από πελάτη να την δω, ήρθε για το σαλονάρισμα και μετά μπήκε απευθείας στον επόμενο πελάτη, χωρίς να πάει πρώτα για ντουζάκι!
Οι καλοπροαίρετοι θα πουν ότι θα έκανε ντουζ στο δωμάτιο...
Οι κακοπροαίρετοι θα την πουν άπλητη...
Εγώ δεν λέω τίποτα. Απλά το αναφέρω.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Τελικα δεν αντεξα. Πηγα χθες, μπαινω Φριξου 15 οπου δουλευε η Εμμυ η Ελλη νομιζω. Ψηλή μελαχρινη με τατουαζ. Αν κ επιφυλακτικός περασα στο δωμάτιο. Ντουζακι κ ξαπλα. Ξεκιναει με προφυλακτικοστο στομα. Δεν εβγαζε σουτιεν. Μεχρι που της ειπα κ εκει ξενερωσα τη ζωη μου. Πιο ζελε βυζι δεν εχω ξανα πιασει.  :vomit:Ηταν τοσο χαλαρο και πεσμενο που αηδίασα. Ξενερωσα τοσο πολυ π ηθελα να φυγω αλλα δεν ηξερα αν γινεται. Με το ζορι συνεχισα, τελειωσα ντυθηκα κ έφυγα τρεχοντας. Συμβουλη μ, μη μπειτε καν στο κοπο να σκεφτειτε να περασετε στο δωματιο. 30€ πεταμενα.
Για την Έλλη έχουν γραφτεί κριτικές... είχα γράψει κι εγώ εδώ μέσα σίγουρα αλλά και στη σελίδα του μαγαζιού αν δεν κάνω λάθος... Αδιάβαστος στο μάθημα! :P

Εντυπωσιακή στο σαλονάρισμα αλλά πολύ πεσμένο στήθος και σε υπηρεσίες προσπαθεί να κλέψει και δεν δουλεύει το αντίτιμο.

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Ή αλλιως τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί έχουν χρυσό λαρύγγι! :jerking:

Την νεαρά την είδα κι εγώ σε πρόσφατό μου πέρασμα και την έχω στο μάτι από παλιά, αλλά παίχτηκε κάτι που ξενέρωσα τέρμα...

Τα δωμάτια όλα είχαν πελάτη... Όπως λοιπόν περίμενα να βγει από πελάτη να την δω, ήρθε για το σαλονάρισμα και μετά μπήκε απευθείας στον επόμενο πελάτη, χωρίς να πάει πρώτα για ντουζάκι!
Οι καλοπροαίρετοι θα πουν ότι θα έκανε ντουζ στο δωμάτιο...
Οι κακοπροαίρετοι θα την πουν άπλητη...
Εγώ δεν λέω τίποτα. Απλά το αναφέρω.

Τα συμπεράσματα δικά σας...
Ίσως να φοβούνται μη τους φύγει το άγιο μύρο . Τα χρήματα που ζητάνε είναι υπερβολικά για αυτό που παρέχουν , δε νοείται να μην κάνουν ένα ντουζάκι παρουσία του πελάτη , και την διάθεση ανεβάζει και το χρόνο , δε θέλει μυαλό τρόπο θέλει , οταν βλέπω εγω αυτή που βγαίνει απο μένα να σκουπίζεται με χαρτί η στην καλύτερη να ρίχνει λίγο νερό με το χέρι απο το νιπτήρα στα βυζιά και στο πράμα της ετοιμάζοντας να πάει στον επόμενο πελάτη εύκολα αντιλαμβάνομαι πως κάτι ανάλογο έκανε πριν έρθει και σε μένα .

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Μετα την 7αρα στην ομορφη ΞΑΝΘΗ ,πηγα δευτερα να το γλεντησω και με την Εβελινα που ομως δεν επανηλθε,βολευθηκα με την λαχταριστη πιτσιρικα Ζανετ,Φριξου 12.Γουστα στην πολη του θεου.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Βγάζει γουστα ο μπάρμπας και πολύ καλά κάνει  :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ρε θα χαζεψουμε τελείως...οι Αθήναιοι κάνουν αποχή και επιστρατεύονται για την μείωση του 20αρικου στη φυλής επειδή οι περισσότερες είναι κάτω του 6,5...ζητάνε 5 ευρώ φυλής και 2 Μεταξουργείο...Τώρα,ή εμείς εδώ πάνω είμαστε κορόιδα (που αυτό φοβάμαι ότι ειναι)ή αυτοί εκεί κατω το χάσανε...

Leviathan

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
37
Like
10.768
Πόντοι
6.246
Καλημέρα στον λαό!

Καμία ενδιαφέρουσα πρόταση για την πρωινή ζώνη σήμερα?
Η αλήθεια είναι οτι η Άννα (Ουγγαρέζα) απο το Las Vegas που την είχα στανταράκι για κάποιο λόγο αρχίζει και πέρνει την κάτω βόλτα....
οπότε σκέφτομαι να αλλάξω κουζίνα....

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Τσαρίνα ποιες μέρες είναι;