You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (10 μέλη και 45 επισκέπτες)
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.878
- Πόντοι
- 4.766
Στειλτους ένα Email αδερφέ, πολλές φορές ξεχνάνε απλά να τις δημοσιεύσουνκαλησπέρα σας...χθες ανέβασα μια κριτικη για την Μαρία στο Las Vegas αλλα δυστυχως δεν εχει ανεβει..!
ξερει καποιος κατι?
ευχαριστω.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
σε αυτές τις ηλικίες και καταστάσεις δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε διάθεση, να ασχολείται κάποιος με άλλες γυναίκες , τι να κάνει;; τα χώνει και τον χώνειΥπάρχουν και οι εκτός του μπου και οι άνω των 50 που πηγαίνουν χωρίς να ζητάνε υπηρεσίες Μόνο και μόνο να τον βάλουν ή να ξεφύγουν από τις γυναίκες τους.σε πρόσφατη συζήτηση με εσκορτακι ειπώθηκε ότι έχει κάθε μέρα 6-7 ραντεβού άνω των 55...οπότε όσο και μαύρο να ρίξουμε εμείς εδώ........τελίτσες τελίτσες τελιτσες
Έχω πάρει milf gilf μια στο ξύλινο πριν 2 χρόνια με 50αρικο και ήταν καλύτερη και από πορνοσταρ πάρα την εμφάνιση τη δουλειά την έκανε με παραπάνω, ενώ τώρα και γαμω σε εμφάνιση μέσα πλαστική κούκλα και έχει τις κολοτσα2 να λένε 100 μαλακιες ότι είναι η καλύτερη πόλης
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Έχω πάρει milf gilf μια στο ξύλινο πριν 2 χρόνια με 50αρικο και ήταν καλύτερη και από πορνοσταρ πάρα την εμφάνιση τη δουλειά την έκανε με παραπάνω, ενώ τώρα και γαμω σε εμφάνιση μέσα πλαστική κούκλα και έχει τις κολοτσα2 να λένε 100 μαλακιες ότι είναι η καλύτερη πόλης
Αλ6 εσύ?
Γιατι να λεει την αληθεια παραμυθιαΥπάρχουν και οι εκτός του μπου και οι άνω των 50 που πηγαίνουν χωρίς να ζητάνε υπηρεσίες Μόνο και μόνο να τον βάλουν ή να ξεφύγουν από τις γυναίκες τους.σε πρόσφατη συζήτηση με εσκορτακι ειπώθηκε ότι έχει κάθε μέρα 6-7 ραντεβού άνω των 55...οπότε όσο και μαύρο να ρίξουμε εμείς εδώ........τελίτσες τελίτσες τελιτσες
loukadakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μολις εφυγα απο Paradise2 μπηκα μεσα με Βεατρις.
Στο απλο 40ευρο.
Η εμπειρια μου τα τελευτεα χρονια ειναι ελαχιστη.
Τις ζητησα handjob στο 2λεπτο καταλαβα οτι δε το εχει, τις ζητησα να κατσει στα 4 να θαυμασω κολο, αλλα δε στηθυκε πολυ καλα(μηπως φοβοταν μη τη καρφοσω δεν ειχαμε βαλει προφυλακτικο ακομα) παρολα αυτα εμενα μου αρεσε η θεα χαιδεψα λιγο κολοτριπιδα και μουνακι δεν φανηκε να ενοχλητε.
Τη γυρισα για πιπα με καποτα, παλη δεν ειδα κατι φοβερο μετα απο κανα 3λεπτο τη λεω κατσε στα 4 χωρις να μου εχει σηκωθει τις το βαζω και καυλωσα (μου φανηκε πολυ σφηχτη) στα 30 δευτερα μου σηκωθηκε στο 1,30 λεπτο τελιωσα.
Εγω περασα για την εμανηση και τον ωραιο κολο.
Δε το μετανιωσα Αν το απλο ηταν 30 ξαναπηγενα αλλη 1 αυριο.
Συνωπτικα
Η Βεατρις απο Συμετοχη μετρια πραματα διαθεση μετριο καλη.
Απο εμφανηση για εμενα σχεδον τελεια κολος δερμα βιζια πολυ καλα και καυλοφατσα
Στο απλο 40ευρο.
Η εμπειρια μου τα τελευτεα χρονια ειναι ελαχιστη.
Τις ζητησα handjob στο 2λεπτο καταλαβα οτι δε το εχει, τις ζητησα να κατσει στα 4 να θαυμασω κολο, αλλα δε στηθυκε πολυ καλα(μηπως φοβοταν μη τη καρφοσω δεν ειχαμε βαλει προφυλακτικο ακομα) παρολα αυτα εμενα μου αρεσε η θεα χαιδεψα λιγο κολοτριπιδα και μουνακι δεν φανηκε να ενοχλητε.
Τη γυρισα για πιπα με καποτα, παλη δεν ειδα κατι φοβερο μετα απο κανα 3λεπτο τη λεω κατσε στα 4 χωρις να μου εχει σηκωθει τις το βαζω και καυλωσα (μου φανηκε πολυ σφηχτη) στα 30 δευτερα μου σηκωθηκε στο 1,30 λεπτο τελιωσα.
Εγω περασα για την εμανηση και τον ωραιο κολο.
Δε το μετανιωσα Αν το απλο ηταν 30 ξαναπηγενα αλλη 1 αυριο.
Συνωπτικα
Η Βεατρις απο Συμετοχη μετρια πραματα διαθεση μετριο καλη.
Απο εμφανηση για εμενα σχεδον τελεια κολος δερμα βιζια πολυ καλα και καυλοφατσα
loukadakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
περασα και απο το Bad Girls εκει μια Αλινα καλουτσικη εμφανισιακα
(1,70 λιγα περιτα κιλα ξανθο μακρι μαλι γυρο στα 30συν πλυν) απο 40 ευρα ειπε.
χωσου φιλε αξίζει το αλινακιπερασα και απο το Bad Girls εκει μια Αλινα καλουτσικη εμφανισιακα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα.
γνωρίζει κάποιος η Εμμανουέλα η Ρωσίδα από το Venus (Μινωταύρου 16) τι ώρες δουλεύει; και αν δουλεύει σήμερα ή αύριο;
γνωρίζει κάποιος η Εμμανουέλα η Ρωσίδα από το Venus (Μινωταύρου 16) τι ώρες δουλεύει; και αν δουλεύει σήμερα ή αύριο;
polymprizos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
για δωσε οδό μήπως μπορέσουμε και βοηθησουμεΓνωριζει καποιος συναθλητης πως ονομάζεται η κοπελα που δουλευει νύχτα αυτη την εβδομάδα στο σπιτακι πίσω απο το Sex and the city στο στενακι.
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη φίλοι μου
Νομίζω την Έλενα έχουνε μια χοντρούλα ξανθιά αλλά παίζει και να μην είναι στάνταρΓνωριζει καποιος συναθλητης πως ονομάζεται η κοπελα που δουλευει νύχτα αυτη την εβδομάδα στο σπιτακι πίσω απο το Sex and the city στο στενακι.
notorius
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 165
- Πόντοι
- 11
Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη.
Πέρασα χθές με Μπεατρις. Πήρα προγραμμα με γλύψιμο στα 50. Πήγα να γλύψω κωλαράκι αλλα είπε όχι αυτή τη φορά, την προηγούμενη με είχε αφήσει. Γλύψιμο σπατουλαριστό για αρχή, μετα πίπα μέτρια προς καλή, στη συνέχεια στα 4 εγω όρθιος και παρατήρησα ότι ήταν πολύ στενή,δεν μπορούσα να δώσω πολύ ταχύτητα, αμα δεν σταματούσα θα τέλιωνα στο λεπτό. Μετά απο πάνω κουνιόταν απίστευτα και αυτό κράτησε κάνα 5αλεπτο. Της ζήτησα να τελιώσω με πίπα, άλλαξε προφυλακτικό και μετά απο λίγο της τα έδωσα πολύ έντονα. Καιρό είχα να ρίξω τέτοιο πήδημα και τελείωμα.
Απο πρόσωπο μόνο που την βλέπω καβλώνω άσχημα. Κωλαράκι ωραίο στητό. Πιστεύω αμα βάλει 2-3 κιλά θα μιλάμε για κωλάρα.
Αμα ζητάτε πιπίνια που βλέπεται έξω στα κλαμπ ντυμένα με κολλητά τότε πάρτε την. Δεν βγάζει εξτριμ γούστα, ούτε είναι για βρώμικα κόλπα.
Πέρασα χθές με Μπεατρις. Πήρα προγραμμα με γλύψιμο στα 50. Πήγα να γλύψω κωλαράκι αλλα είπε όχι αυτή τη φορά, την προηγούμενη με είχε αφήσει. Γλύψιμο σπατουλαριστό για αρχή, μετα πίπα μέτρια προς καλή, στη συνέχεια στα 4 εγω όρθιος και παρατήρησα ότι ήταν πολύ στενή,δεν μπορούσα να δώσω πολύ ταχύτητα, αμα δεν σταματούσα θα τέλιωνα στο λεπτό. Μετά απο πάνω κουνιόταν απίστευτα και αυτό κράτησε κάνα 5αλεπτο. Της ζήτησα να τελιώσω με πίπα, άλλαξε προφυλακτικό και μετά απο λίγο της τα έδωσα πολύ έντονα. Καιρό είχα να ρίξω τέτοιο πήδημα και τελείωμα.
Απο πρόσωπο μόνο που την βλέπω καβλώνω άσχημα. Κωλαράκι ωραίο στητό. Πιστεύω αμα βάλει 2-3 κιλά θα μιλάμε για κωλάρα.
Αμα ζητάτε πιπίνια που βλέπεται έξω στα κλαμπ ντυμένα με κολλητά τότε πάρτε την. Δεν βγάζει εξτριμ γούστα, ούτε είναι για βρώμικα κόλπα.
loukadakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Και εγω το ιδιο καταλαβα πολυ στενη στα 4 αλλα δυστηχος τελιωσα στο λεπτο.Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη.
Πέρασα χθές με Μπεατρις. Πήρα προγραμμα με γλύψιμο στα 50. Πήγα να γλύψω κωλαράκι αλλα είπε όχι αυτή τη φορά, την προηγούμενη με είχε αφήσει. Γλύψιμο σπατουλαριστό για αρχή, μετα πίπα μέτρια προς καλή, στη συνέχεια στα 4 εγω όρθιος και παρατήρησα ότι ήταν πολύ στενή,δεν μπορούσα να δώσω πολύ ταχύτητα, αμα δεν σταματούσα θα τέλιωνα στο λεπτό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις