Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (10 μέλη και 45 επισκέπτες)

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
καλησπέρα σας...χθες ανέβασα μια κριτικη για την Μαρία στο Las Vegas αλλα δυστυχως δεν εχει ανεβει..!
ξερει καποιος κατι?
ευχαριστω.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
καλησπέρα σας...χθες ανέβασα μια κριτικη για την Μαρία στο Las Vegas αλλα δυστυχως δεν εχει ανεβει..!
ξερει καποιος κατι?
ευχαριστω.
Στειλτους ένα Email αδερφέ, πολλές φορές ξεχνάνε απλά να τις δημοσιεύσουν

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Υπάρχουν  και οι εκτός του μπου και οι άνω των 50 που πηγαίνουν χωρίς να ζητάνε υπηρεσίες Μόνο και μόνο να τον βάλουν ή να ξεφύγουν από τις γυναίκες τους.σε πρόσφατη συζήτηση με εσκορτακι ειπώθηκε ότι έχει κάθε μέρα 6-7 ραντεβού άνω των 55...οπότε όσο και μαύρο να ρίξουμε εμείς εδώ........τελίτσες τελίτσες τελιτσες
σε αυτές τις ηλικίες και καταστάσεις δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε διάθεση, να ασχολείται κάποιος με άλλες γυναίκες , τι να κάνει;; τα χώνει και τον χώνει 

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Έχω πάρει milf gilf μια στο ξύλινο πριν 2 χρόνια με 50αρικο και ήταν καλύτερη και από πορνοσταρ πάρα την εμφάνιση τη δουλειά την έκανε με παραπάνω, ενώ τώρα και γαμω σε εμφάνιση μέσα πλαστική κούκλα και έχει τις κολοτσα2 να λένε 100 μαλακιες ότι είναι η καλύτερη πόλης

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Έχω πάρει milf gilf μια στο ξύλινο πριν 2 χρόνια με 50αρικο και ήταν καλύτερη και από πορνοσταρ πάρα την εμφάνιση τη δουλειά την έκανε με παραπάνω, ενώ τώρα και γαμω σε εμφάνιση μέσα πλαστική κούκλα και έχει τις κολοτσα2 να λένε 100 μαλακιες ότι είναι η καλύτερη πόλης

Αλ6 εσύ?  :think:

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Υπάρχουν  και οι εκτός του μπου και οι άνω των 50 που πηγαίνουν χωρίς να ζητάνε υπηρεσίες Μόνο και μόνο να τον βάλουν ή να ξεφύγουν από τις γυναίκες τους.σε πρόσφατη συζήτηση με εσκορτακι ειπώθηκε ότι έχει κάθε μέρα 6-7 ραντεβού άνω των 55...οπότε όσο και μαύρο να ρίξουμε εμείς εδώ........τελίτσες τελίτσες τελιτσες
Γιατι να λεει την αληθεια παραμυθια

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Μολις εφυγα απο Paradise2 μπηκα μεσα με Βεατρις.
Στο απλο 40ευρο.
Η εμπειρια μου τα τελευτεα χρονια ειναι ελαχιστη.
Τις ζητησα handjob στο 2λεπτο καταλαβα οτι δε το εχει, τις ζητησα να κατσει στα 4 να θαυμασω κολο, αλλα δε στηθυκε πολυ καλα(μηπως φοβοταν μη τη καρφοσω δεν ειχαμε βαλει προφυλακτικο ακομα) παρολα αυτα εμενα μου αρεσε η θεα χαιδεψα λιγο κολοτριπιδα και μουνακι δεν φανηκε να ενοχλητε.
Τη γυρισα για πιπα με καποτα, παλη δεν ειδα κατι φοβερο μετα απο κανα 3λεπτο τη λεω κατσε στα 4 χωρις να μου εχει σηκωθει τις το βαζω και καυλωσα (μου φανηκε πολυ σφηχτη) στα 30 δευτερα μου σηκωθηκε στο 1,30 λεπτο τελιωσα.

Εγω περασα για την εμανηση και τον ωραιο κολο.
Δε το μετανιωσα Αν το απλο ηταν 30 ξαναπηγενα αλλη 1 αυριο.

Συνωπτικα
Η Βεατρις απο Συμετοχη μετρια πραματα διαθεση μετριο καλη.
Απο εμφανηση για εμενα σχεδον τελεια κολος δερμα βιζια πολυ καλα και καυλοφατσα

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
περασα και απο το Bad Girls εκει μια Αλινα καλουτσικη εμφανισιακα
(1,70 λιγα περιτα κιλα ξανθο μακρι μαλι γυρο στα 30συν πλυν) απο 40 ευρα ειπε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα.

γνωρίζει κάποιος η Εμμανουέλα η Ρωσίδα από το Venus (Μινωταύρου 16) τι ώρες δουλεύει; και αν δουλεύει σήμερα ή αύριο;

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Γνωριζει καποιος συναθλητης πως ονομάζεται η κοπελα που δουλευει νύχτα αυτη την εβδομάδα στο σπιτακι πίσω απο το Sex and the city στο στενακι.

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Γνωριζει καποιος συναθλητης πως ονομάζεται η κοπελα που δουλευει νύχτα αυτη την εβδομάδα στο σπιτακι πίσω απο το Sex and the city στο στενακι.
για δωσε οδό μήπως μπορέσουμε και βοηθησουμε

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Το studio poison εννοεί που είναι στο στενάκι μετά από τα τρίδυμα..

kwstas92

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω την Έλενα έχουνε μια χοντρούλα ξανθιά αλλά παίζει και να μην είναι στάνταρ

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
165
Πόντοι
11
Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη.

Πέρασα χθές με Μπεατρις. Πήρα προγραμμα με γλύψιμο στα 50. Πήγα να γλύψω κωλαράκι αλλα είπε όχι αυτή τη φορά, την προηγούμενη με είχε αφήσει. Γλύψιμο σπατουλαριστό για αρχή, μετα πίπα μέτρια προς καλή, στη συνέχεια στα 4 εγω όρθιος και παρατήρησα ότι ήταν πολύ στενή,δεν μπορούσα να δώσω πολύ ταχύτητα, αμα δεν σταματούσα θα τέλιωνα στο λεπτό. Μετά απο πάνω κουνιόταν απίστευτα και αυτό κράτησε κάνα 5αλεπτο. Της ζήτησα να τελιώσω με πίπα, άλλαξε προφυλακτικό και μετά απο λίγο της τα έδωσα πολύ έντονα. Καιρό είχα να ρίξω τέτοιο πήδημα και τελείωμα.
Απο πρόσωπο μόνο που την βλέπω καβλώνω άσχημα. Κωλαράκι ωραίο στητό. Πιστεύω αμα βάλει 2-3 κιλά θα μιλάμε για κωλάρα.

Αμα ζητάτε πιπίνια που βλέπεται έξω στα κλαμπ ντυμένα με κολλητά τότε πάρτε την. Δεν βγάζει εξτριμ γούστα, ούτε είναι για βρώμικα κόλπα.

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη.

Πέρασα χθές με Μπεατρις. Πήρα προγραμμα με γλύψιμο στα 50. Πήγα να γλύψω κωλαράκι αλλα είπε όχι αυτή τη φορά, την προηγούμενη με είχε αφήσει. Γλύψιμο σπατουλαριστό για αρχή, μετα πίπα μέτρια προς καλή, στη συνέχεια στα 4 εγω όρθιος και παρατήρησα ότι ήταν πολύ στενή,δεν μπορούσα να δώσω πολύ ταχύτητα, αμα δεν σταματούσα θα τέλιωνα στο λεπτό.
Και εγω το ιδιο καταλαβα πολυ στενη στα 4 αλλα δυστηχος τελιωσα στο λεπτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom