Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165
Μάλλον άλλη είναι αυτή , αυτή η νικόλ που λέει υπάρχει και στο άλλο σάιτ , ενω η μίλφ όχι.

Ειμουν αρκετα ξεκαθαρος. Εγω μιλαω για μια απο ουκρανια γυρω στα 28 μου φανηκε ισως μεγαλυτερη.

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
αυτη ποια Νικολ ειναι? Η γνωστη γαλλιδα μιλφ?

Maximiliano, αυτήν που λες εσύ δεν είναι Γαλλίδα, είναι Βουλγάρα milf καμία 50 χρονών,τις προάλλες τηνπήρ ένας συναγωνιστής στην Φρίξου, ενώ αυτήν που λέει ο Μπάρμπαρα είναι η Ουκρανέζα η Νικόλ γύρω στα 28-30 χρονών και είναι σήμερα στο Bella Dona.

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Ας τα παρουμε ενα ενα. Φατσα καυλοφατσα. Οχι τιποτα τρομερο. Βυζια μεγαλα αλλα κρεμασμενα με ωραιες ρωγες. Δεν αφηνει και πολλα πολλα. Μου εγλυψε τις δικες μου ρωγες και εγω προλαβα να γλυψω τις δικες της. Μπουκι, δεν μου αρεσε γιατι τον παιζει και με το χερι και μπουκωνει το κεφαλακι μονο, ασε που εμενα αυτο με ψιλοποναει κιολας ειδικα οταν αρχισε να δινει ρυθμο. Καθοδηγηση μαλλον ο καθε ενας πρεπει να το επιδιωκει. Παραδειγμα εγω ηθελα να της γλυψω τα βυζια οποτε την εβαλα απο πανω για πρωτη σταση, ενω εχυσα ηδη την επιασα απο την μεση και την εβαλα κατω σε ιεραποστολικο και εδωσα εγω ρυθμο. Δεν ειχε μα και μου τπτ, υπομονετικη ητανε. Απλα για 40 ευρω που εδωσα για απλο καλυτερα περναω με αλλες. Η Λαρα η υπηρεσια ειπε δεν ξερει ποτε γυρναει οποτε μαλλον οχι συντομα.

Σε ευχαριστώ συνάδελφε, ήσουν αρκετά σαφής στην περιγραφή σου. Γενικά δεν προτιμώ τις ξανθιές γυναίκες, μου αρέσουν οι καστανές, σαν το χρώμα μαλλιών που έχει η Λάρα. Αλήθεια γιατί τόσο καιρό στην φευγάλα είναι η Λάρα? Μάλλον κουράστηκε πολύ, λείπει σχεδόν ένα μήνα, εκτός από μία Πέμπτη που δούλεψε.Ποια υπηρεσία ήταν: η ξανθιά κυρία Ουκρανέζα, η κυρία Βάσω η Ελληνίδα ή μια άλλη κυρία επίσης Ελληνίδα?

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
165
Πόντοι
11
Πολύ ξεραίλα το βράδυ απο επιλογές. Σκέφτομαι να επισκεφτώ τη Λίνα, απο σώμα τι λέει; Φώτο στο αλο σαιτ έχει μία μόνο

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Η Αννια τι απεγινε; περασα ενα βραδυ και ηταν κλειστο το οικημα της

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Η Αννια τι απεγινε; περασα ενα βραδυ και ηταν κλειστο το οικημα της
[/quote

Εαν εννοείς την Άννια την Ουκρανέζα από το Free House, χάλασε τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες. Θυμάμαι πριν από λίγο καιρό κάποιοι συναγωνιστές παραπονέθηκαν εδώ στο σάιτ πως άρχισε να κάνει βιασύνες στο δωμάτιο δίχως λόγο και αιτία και χαλάστηκαν οι άνθρωποι και με το δίκιο τους.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

Nick_Thess

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα... ετοιμαζομαι για βραδυνη εξορμηση... και μετα εχει 2 κριτικες ( ας τις πουμε... ) ξερει κανεις καμια πολυ λεπτη και κοντουλα αν υπαρχει στα σπιτια?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Καλησπερα... ετοιμαζομαι για βραδυνη εξορμηση... και μετα εχει 2 κριτικες ( ας τις πουμε... ) ξερει κανεις καμια πολυ λεπτη και κοντουλα αν υπαρχει στα σπιτια?
τσαμπα ο κόπος και η βενζίνη...κάτσε σπιτι...

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
Καινούργια κοπέλα στο Π. Ερημιτη 2 εθεάθει σε πρωινή τσάρκα χθες. Νομίζω Μαρία το όνομα της. Αν και είχε καλό σώμα, το πρόσωπο έφερνε κατι σε junkee , οπότε την έκανα με ελαφρα ... Η κατάσταση ειναι τραγική στους οίκους της πόλης μας ... είτε μόνιμο προσωπικό, είτε ανακύκλωση ... με κανα 2-3 εξαιρέσεις απο καλές περιπτλωσεις που εμφανίζονται κατα διαστήματα, αλλα το ίδιο ξαφνικά χάνονται ...

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Θα μπορούσα να ρωτήσω, ποιος οίκος έχει μείνει ανοιχτός στο Βαρδάρη;
Διεύθυνση έχουμε;