Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Γεια σου Βεριώτη..Πέρασμα σήμερα μεσημεράκι, από τις γειτονιές του πληρωμένου έρωτα, δεν υπήρχε ψυχή... πελάτης ούτε για δείγμα!!! Δεν υπάρχουν και αξιόλογες γυναίκες, όλες την έχουν κοπανήσει με άδεια... τι να κάνουν και αυτές, άμα υπάρχει τέτοια αναδουλειά!

Nick_Thess

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
10
Πόντοι
0
Exoume idea gia kamia poly lepth kai konth kopela sta idrymata? h kati paromoio toulaxiston

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γεια σου Βεριώτη..Πέρασμα σήμερα μεσημεράκι, από τις γειτονιές του πληρωμένου έρωτα, δεν υπήρχε ψυχή... πελάτης ούτε για δείγμα!!! Δεν υπάρχουν και αξιόλογες γυναίκες, όλες την έχουν κοπανήσει με άδεια... τι να κάνουν και αυτές, άμα υπάρχει τέτοια αναδουλειά!

ναι το είχα γράψει και εγώ anti garcia ότι όλες οι καλές περιπτώσεις έφυγαν για διακοπές στις χώρες τους.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Exoume idea gia kamia poly lepth kai konth kopela sta idrymata? h kati paromoio toulaxiston

πάνε στην ψηλή την Αννα από την Ουκρανία στην φριξου 15 Β, αξίζει να την δοκιμάσεις άλογο ουκρανικό είναι, στο πρόσωπο όμως είναι μέτρια αν βαθμολογούσα το πρόσωπο θα έβαζα 6 και το σώμα 8

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
μάλλον γιατί μάζεψαν πολλά φράγκα και μέχρι να τελειώσουν δεν βλέπω να γυρνάνε... :2funny:

Συμφωνώ, για αυτές που δούλεψαν καλά ισχύει αυτό, αλλά και τα έτοιμα κάποτε τελειώνουν, αλλά υπάρχουν και πολλές κοπέλες που έφυγαν λόγω αναδουλειάς. σου λέει τι να κάτσω να δουλέψω...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Συμφωνώ, για αυτές που δούλεψαν καλά ισχύει αυτό, αλλά και τα έτοιμα κάποτε τελειώνουν, αλλά υπάρχουν και πολλές κοπέλες που έφυγαν λόγω αναδουλειάς. σου λέει τι να κάτσω να δουλέψω...

τα καλά στανταράκια δεν έκλειναν μπούτι όταν δούλευαν, σίγουρα κάποιες είχαν μεγάλη αναδουλειά αφού όπως βλέπουμε όλοι μας η πιάτσα στα στούντιο από πλευράς πελατών είναι ψώφια. φάντασου κάτι σάββατα είχε λίγο κίνηση και έλεγα κοίτα να δεις που φτάσαμε να μην έχει ο άλλος ούτε 30 ευρώ για να  :fuck2:

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
πάνε στην ψηλή την Αννα από την Ουκρανία στην φριξου 15 Β, αξίζει να την δοκιμάσεις άλογο ουκρανικό είναι, στο πρόσωπο όμως είναι μέτρια αν βαθμολογούσα το πρόσωπο θα έβαζα 6 και το σώμα 8

Ευχαριστώ για την info. Θα γίνει δοκιμή και θα ανεβάσω κριτική

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Έτυχε χτες να περνάω από βαρδαρη στο παλιό και τελευταίο σπιτάκι και μπήκα από περιέργεια και βρήκα 2 κοπέλες να δουλεύουν και φυσικά τις 2 μαζί ξεκινά 25+25

De marco 156

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2017
Κριτικές
49
Like
1.677
Πόντοι
4.381
Έτυχε χτες να περνάω από βαρδαρη στο παλιό και τελευταίο σπιτάκι και μπήκα από περιέργεια και βρήκα 2 κοπέλες να δουλεύουν και φυσικά τις 2 μαζί ξεκινά 25+25

Αξίζει να περάσουμε οι δεν βλέπονται οι κοπέλες?

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
97
Like
1.545
Πόντοι
2.460
Ευχαριστώ για την info. Θα γίνει δοκιμή και θα ανεβάσω κριτική
Εγώ πάλι στο απλό πρόγραμμα για την Άννα από την Ουκρανία
δε τρελάθηκα και ανέβασα και σχετική κριτική.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Αξίζει να περάσουμε οι δεν βλέπονται οι κοπέλες?
Δεν ήταν άσχημες αν και είχαν λίγα κιλά + αν σκεφτείς το άλλο δίδυμο στο venus δε.... μακάρι να είχε 2 ωραία 50κιλα πιπίνια

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Εγώ πάλι στο απλό πρόγραμμα για την Άννα από την Ουκρανία
δε τρελάθηκα και ανέβασα και σχετική κριτική.
Καρντασι θα έχω το νου μου. Πάντως αν πετύχω κάτι άλλο καλό, θα σου στείλω να πάμε μετά παρέα

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Κατεβηκα χθες βραδυ στα σπιτακια μετα από καιρο ,πιο πολύ για να δω τα νεα προσωπα.

Στο Φριξου 15Β η Αννα,πολυ ψηλη αλλα κατά τα αλλα μετρια .Ισως μεσα να είναι καλη.
Μινοταυρου 16  μια Σονια ελληνιδα προ milf ωραιο σωμα μου φανηκε καυλιαρα
Φριξου 12 πηγα να δω την Παολα ,δεν ηταν εκει ,ηταν μια αδιαφορη .
Μινοταυρου 3 Λιλιανα ,αλογο (πονυ)παραλιγο να περασω

Πηγα στο bella donna ,την στιγμη που ημουν μπροστα στην πορτα βγηκε ενας συναγωνιστης.Μπαινω,περιμενω λιγο,ερχεται η ξανθια αγενεστατη τσατσα,μου λεει πως μπηκες εσυ? Λεω απ την πορτα .Μου λεει,κουδουνια δεν εχεις στο σπιτι σου?Της λεω επι λεξη,εγω δεν είμαι από τα αγορακια που τους μιλας όπως σου ρθει θα σου ριξω ένα φουσκο και θα σε στειλω απέναντι ,τ ακους μαλακισμενη??? περιμενα 3 δευτερόλεπτα μηπως κανει κατι και εφυγα.Μου χαλασε ολη την διαθεση η γουρουνα.Ποτε θα φυγουν αυτές ρε πουστη μου?

Σε 3-4 ακομη από τα γνωστα που περασαα ειχε κατι κοντοπουτανα που δεν μ αρεσαν
Τελικα περασα με Αλινα στο Π.Ερημιτη 3 το αριστερο.Μου εκανε ωραιο γαμισι ,λαικο,σαν αυτό που κανεις μετα από μπουζούκια.Ηταν η δευτερη φορα που πηγαινα Αλινα ,θα ξαναπαω.

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Ξεκινάω σε λίγο για καταδρομική . Αν κάτσει κάτι αξιόλογο , η φάω καμία χοντρή φόλα θα ενημερώσω κατευθείαν προς γνωσιν και συμμορφωσιν

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους μπουρδελιάρηδες.
Διαβάζοντας την κριτική του Ράπτορα για την Αννούλα από τα Las Vegas, θέλω να καταθέσω και εγώ την δική μου εμπειρία διότι την πήρα και εγώ πολύ πρόσφατα. Τις προάλλες, μου ήρθε η όρεξη να πάω σε μικρή κοπέλα, και μιας και με την αδυναμία μου την Λάρα,την οποία έχω να την δω κάνα μήνα, δεν μπόρεσα να πάω να την δω την Πέμπτη που ήρθε (λαϊκό προσκύνημα θα έγινε πάλι πιστεύω). Λέω λοιπόν να πάω στην μικρή Ουγγαρέζα Άννα, την οποία είχα δοκιμάσει μία φορά μέσα στο μήνα Μάρτιο και πέρασα καλούτσικα. Μπουκάρω λοιπόν, μου λέει ο τσάτσος: μην την ζορίσεις και πολύ σήμερα όμως.. με θυμήθηκε γιατί την πρώτη φορά όντως είχα αργήσει λίγο στο χρόνο με την μικρή.. και την είχα ζορίσει. Σκέφτομαι προς στιγμή τα λόγια του τσάτσου, και λέω μην φάω καμία πάστα και μου βγει ξινή η μικρή..αλλά τελικά μπαίνω με 40 γυμνό στοματικό και χαλαράαα!!
Η μικρή μπήκε στο δώμα άψυψη, δίχως ενέργεια και όρεξη,(λέω από μέσα μου ο  τσάτσος μου το είπε με τον τρόπο του, με προειδοποίησε). Καμία σχέση με την πρώτη φορά η μικρή, αλλά δεν πτοήθηκα, την βάζω για μπούκι, μου τον εσήκωσε,μου βάζει το λάστιχο
(τα προφυλακτικά που έχουν εκεί είναι μάρκας okey)αλλά δεν στηνότανε καλά στο πισωκολλητό, έκανε πως πονούσε, δεν ήταν διόλου συμμετοχική,ούτε λίγο να βογγάει να σε γκαβλώσει, ούτε μιλάει,σαν κούτσουρο, αλλά και πάλι δεν πτοήθηκα, την έχυσα. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου, αλλά έχω περάσει και πολύ καλύτερα. Καμία σχέση με την πρώτη φορά που την δοκίμασα η Αννούλα λοιπόν,οι επιδόσεις και  η πορεία της  είναι καθοδική κατά την γνώμη μου. Εν τέλει δεν νομίζω να την ξαναπροτιμήσω, και θα συμφωνήσω με Ράπτορα..  

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Έχετε δίκιο και οι 2 για την Αννούλα και σε μένα όταν είχα πάει είχε κάνει το ίδιο δηλαδή να κάνει κάτι περίεργες κινήσεις όταν της τον έβαζα και δεν γινόταν αυτό που λέμε να κουμπώσει ο πούτσος.. Μετά βέβαια την είχα βάλει από κάτω και την είχα καρφώσει όπως ήθελα εγώ.. Δεν το είχα πει τότες για να μην επισκιασω την καλή συνεύρεση που είχε γίνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom