Καλησπέρα σε όλους τους μπουρδελιάρηδες.
Διαβάζοντας την κριτική του Ράπτορα για την Αννούλα από τα Las Vegas, θέλω να καταθέσω και εγώ την δική μου εμπειρία διότι την πήρα και εγώ πολύ πρόσφατα. Τις προάλλες, μου ήρθε η όρεξη να πάω σε μικρή κοπέλα, και μιας και με την αδυναμία μου την Λάρα,την οποία έχω να την δω κάνα μήνα, δεν μπόρεσα να πάω να την δω την Πέμπτη που ήρθε (λαϊκό προσκύνημα θα έγινε πάλι πιστεύω). Λέω λοιπόν να πάω στην μικρή Ουγγαρέζα Άννα, την οποία είχα δοκιμάσει μία φορά μέσα στο μήνα Μάρτιο και πέρασα καλούτσικα. Μπουκάρω λοιπόν, μου λέει ο τσάτσος: μην την ζορίσεις και πολύ σήμερα όμως.. με θυμήθηκε γιατί την πρώτη φορά όντως είχα αργήσει λίγο στο χρόνο με την μικρή.. και την είχα ζορίσει. Σκέφτομαι προς στιγμή τα λόγια του τσάτσου, και λέω μην φάω καμία πάστα και μου βγει ξινή η μικρή..αλλά τελικά μπαίνω με 40 γυμνό στοματικό και χαλαράαα!!
Η μικρή μπήκε στο δώμα άψυψη, δίχως ενέργεια και όρεξη,(λέω από μέσα μου ο τσάτσος μου το είπε με τον τρόπο του, με προειδοποίησε). Καμία σχέση με την πρώτη φορά η μικρή, αλλά δεν πτοήθηκα, την βάζω για μπούκι, μου τον εσήκωσε,μου βάζει το λάστιχο
(τα προφυλακτικά που έχουν εκεί είναι μάρκας okey)αλλά δεν στηνότανε καλά στο πισωκολλητό, έκανε πως πονούσε, δεν ήταν διόλου συμμετοχική,ούτε λίγο να βογγάει να σε γκαβλώσει, ούτε μιλάει,σαν κούτσουρο, αλλά και πάλι δεν πτοήθηκα, την έχυσα. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου, αλλά έχω περάσει και πολύ καλύτερα. Καμία σχέση με την πρώτη φορά που την δοκίμασα η Αννούλα λοιπόν,οι επιδόσεις και η πορεία της είναι καθοδική κατά την γνώμη μου. Εν τέλει δεν νομίζω να την ξαναπροτιμήσω, και θα συμφωνήσω με Ράπτορα..