Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλημέρα σας. Είδα στο φαιντγκερλς καινούριες φωτογραφίες της Γαλήνης. Έχουμε καλές κριτικές; Είναι πολύ τούμπανο και μου έκανε κλικ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.692
Πόντοι
25.165
Ξερει κανεις ποτε επιστρεφει η λαρα? Επισης μια ruby μου εκανε κλικ εμφανισιακα αλλα απο το σαιτ μονο. Ξερουμε τπτ?

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Ξερει κανεις ποτε επιστρεφει η λαρα? Επισης μια ruby μου εκανε κλικ εμφανισιακα αλλα απο το σαιτ μονο. Ξερουμε τπτ?

Την είχα πριν μέρες.
Εμφανίσιμο,νταρντάνικο κορίτσι με κώλο μέχρι τη γάμπα δεν πέρασα δώμα.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Αναφορά:
"ΣΑΡΑ - ΤΣΕΧΑ"
Το μαγαζί είναι στην "Εμπεδοκλέους" και είναι το "Poison" όπως αναφέρεται μέσα στο άλλο site.

Μετά από γύρα στην πορνοπεριοχή που έκανα και το ξενέρωμα που δεν είχε τίποτα αξιογάμητο κατ'εμέ, μπαίνω και βλέπω το Τσεχάκι την Σάρα, ψηλό κορίτσι , κοντό μαλλί κόκκινο, καλοσχηματισμένο σώμα, με ωραία φυσικά στήθια (2αράκια) με καλή ρώγα που ανταποκρίνεται στο πιπίλισμα και τατουάζ στα χέρια, 25-27 την έκανα αλλα δε ρώτησα.

Με την πρώτη ματιά σε παραπέμπει σε δυνατές καταστάσεις pse.
Πολλά προγράμματα στο προγραμμά της.

Πήρα:50,ακα,69,με χρόνο.

Συνοπτικά:
1.Γλ/φιλα γιοκ.
2.Δάκτυλα γιοκ.
3.Παιχνίδια, γλυψίματα, ρουφήγματα γιες.
4.Πίπα για γέλια. Δεν το χει? δεν της αρέσει? δε ξέρω.
5.Σεξάκι-γαμησάκι γιες.
6.Αντέχει να την γαμάς δυνατά και θέλει χρόνο μέχρι να έρθει μαζί σου και να δείξει ότι γουστάρει.
7.Δεν δυσανασχέτησε ούτε μία φορά και ήθελε να μάθει στο τέλος πως πέρασα.(αλλάξαμε 5 στάσεις).
8.Γενικά μου άφησε μια αίσθηση ικανοποίησης εκείνης της στιγμής αλλά νομίζω ότι δεν θα την ξαναπροτιμήσω.

Καλα να περνάτε και να γαμάτε καλύτερα!!

Με εκτίμηση,
GALLAS
:hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

Άμα δεις στο άλλο σάιτ έχει σχόλια κάτω από τη ρουμπη και δεν είναι τα καλύτερα

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Πήγα πριν από μερικές εβδομάδες στην Maya, ωραία κοπέλα με ωραίο σώμα αλλά δεν θα την συνιστούσα γιατί το τελικό αποτέλεσμα ήταν μέτριο λόγω της συμμετοχής της. Για την ώρα που πήγα (πρωί χωρίς κόσμο και κίνηση) και την φάση που την πέτυχα η συμμετοχή της και η ελαφριά βιασύνη την θεωρώ αδικαιολόγητη. Αν ήταν φουλ στον κόσμο και ήταν κουρασμένη από την πολύ δουλειά τι θα έκανε δηλαδή;
Συγκεκριμένα να πω πως ξεκίνησε το σεξ στο πλάι μετά ξάπλωσε με εμένα από πάνω και στο τέλος όταν ανέβηκε από πάνω αυτή απλά έκατσε! Δεν κάνω πλάκα έκατσε και δεν κουνήθηκε καθόλου σχεδόν, απλά τριβόταν λίγο. Και έτσι όπως έκατσε ούτε εμένα δεν άφησε να κουνηθώ. Το σεξ για αυτή ήταν δηλαδή να ξαπλώσει στο πλάι, μετά να ξαπλώσει ανάσκελα και μετά στην κυριολεξία να κάτσει πάνω μου.
Φυσικά κλείνοντας να πω πως είναι ωραίο μωρό και μπορεί με άλλους να είναι διαφορετικά η κοπέλα, για μένα όμως δεν...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ναι ωραίο περιβάλλον αλλά δεν πάμε κυρίως για αυτό ....μετριότατες εμφανισιακά κοπέλες και υπηρεσίες ...δεν θα δώσει ο άλλος τόσα λεφτά για τους πινάκες και τους καναπέδες...παίζουν τον ρόλο τους αλλά πάει σε στούντιο να πηδήξει και να περάσει καλά και όχι σε γκαλερί...

έτσι ακριβώς σύντροφε Κάστορα  :thumbsup: κατατοπιστικότατος όπως πάντα  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πήγα πριν από μερικές εβδομάδες στην Maya, ωραία κοπέλα με ωραίο σώμα αλλά δεν θα την συνιστούσα γιατί το τελικό αποτέλεσμα ήταν μέτριο λόγω της συμμετοχής της. Για την ώρα που πήγα (πρωί χωρίς κόσμο και κίνηση) και την φάση που την πέτυχα η συμμετοχή της και η ελαφριά βιασύνη την θεωρώ αδικαιολόγητη. Αν ήταν φουλ στον κόσμο και ήταν κουρασμένη από την πολύ δουλειά τι θα έκανε δηλαδή;
Συγκεκριμένα να πω πως ξεκίνησε το σεξ στο πλάι μετά ξάπλωσε με εμένα από πάνω και στο τέλος όταν ανέβηκε από πάνω αυτή απλά έκατσε! Δεν κάνω πλάκα έκατσε και δεν κουνήθηκε καθόλου σχεδόν, απλά τριβόταν λίγο. Και έτσι όπως έκατσε ούτε εμένα δεν άφησε να κουνηθώ. Το σεξ για αυτή ήταν δηλαδή να ξαπλώσει στο πλάι, μετά να ξαπλώσει ανάσκελα και μετά στην κυριολεξία να κάτσει πάνω μου.
Φυσικά κλείνοντας να πω πως είναι ωραίο μωρό και μπορεί με άλλους να είναι διαφορετικά η κοπέλα, για μένα όμως δεν...

μούφα η Μάγια τα έγραψε και ο Αζα και γλύτωσα τα χρήματα μου που δεν πήγα για  :fuck2:. διαβάστε και λίγο το νήμα εδώ που γράφουμε για μην πετάτε τζάμπα τα λεφτά σας σε κομοδίνα.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Το "γαμω την πουτανα μου"προσωπικα το μετετρεψα σε γαμω την Εβελινα μου,σχεδον καθε δευτερα μεσημερι.Ξανθια,λαμπερη,μπαλκονατη,για μενα που εχω τα διπλα της χρονια.Τιμια επιλογη στο απλο προγραμμα με τα εξτραδακια στους τακτικους.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.692
Πόντοι
25.165
Εγω τωρα τελευταια κατι εχω παθει και παω συχνα στην Αφρο. Αυτη η γυναικα ειναι μαστορισα στο σεξ και κανει τοπ πιπα.

Alepoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Κυριακή βράδυ πήγα bad girls και ήταν ένα αδύνατο κοριτσάκι με τατουάζ απο Ρουμανία η οποια με καυλωσε πολύ σε εμφάνιση
Μπήκα με απλό 30 ευρώ
Μέτριο σεξ, η όλη φαση πολύ ξεπέτα
Βιαζόταν να τελειώσω και εκεί που την έχω στα 4 μου λέει στα αγγλικά έχεις 30 δευτερόλεπτα, ξενέρωσα και μου έπεσε
Μου έβγαλε την καποτα και άρχισε να μου τον παίζει μέχρι που έχυσα επάνω της
Μέτρια εμπειρία δεν θα ξανά πήγαινα
Γενικά πολύ σαπίλα ΣΚ βράδυ

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Εγω τωρα τελευταια κατι εχω παθει και παω συχνα στην Αφρο. Αυτη η γυναικα ειναι μαστορισα στο σεξ και κανει τοπ πιπα.
H Αφρο πραγματικα ειναι ξελογιαστρα,την πηρα αρκετες φορες παλιοτερα στην κωλλετη και πιο παλια στον βαρδαρη πριν βαλλει σιλικονες,τοπ πιπα οντως.

billmi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σύντροφοι,
Λέω να πάω αύριο τσάρκα έχετε καμία καλή να προτείνετε? Αυτή η μπεατρις λέει τπτ?

ica69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά κανένα τηλέφωνο για Las Vegas?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Καλησπέρα σύντροφοι,
Λέω να πάω αύριο τσάρκα έχετε καμία καλή να προτείνετε? Αυτή η μπεατρις λέει τπτ?
Θα πας στο Μινωταυρου 3 στην Λιλιανα, για milf επιλογή.

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
και εγώ έγραψα πως η κοπέλα είναι παιδική χαρά , δεν το χει με το σεξ , συμπαθητική αλλα μέχρι εκεί , δεν κάνει για κάτι περισσότερο , δυστυχώς η βραδινή βάρδια έχει τα μαύρα της τα χάλια .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766

Stories

Νέο!