veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σας. Είδα στο φαιντγκερλς καινούριες φωτογραφίες της Γαλήνης. Έχουμε καλές κριτικές; Είναι πολύ τούμπανο και μου έκανε κλικ
Ξερει κανεις ποτε επιστρεφει η λαρα? Επισης μια ruby μου εκανε κλικ εμφανισιακα αλλα απο το σαιτ μονο. Ξερουμε τπτ?
Ξερει κανεις ποτε επιστρεφει η λαρα? Επισης μια ruby μου εκανε κλικ εμφανισιακα αλλα απο το σαιτ μονο. Ξερουμε τπτ?
ναι ωραίο περιβάλλον αλλά δεν πάμε κυρίως για αυτό ....μετριότατες εμφανισιακά κοπέλες και υπηρεσίες ...δεν θα δώσει ο άλλος τόσα λεφτά για τους πινάκες και τους καναπέδες...παίζουν τον ρόλο τους αλλά πάει σε στούντιο να πηδήξει και να περάσει καλά και όχι σε γκαλερί...
Πήγα πριν από μερικές εβδομάδες στην Maya, ωραία κοπέλα με ωραίο σώμα αλλά δεν θα την συνιστούσα γιατί το τελικό αποτέλεσμα ήταν μέτριο λόγω της συμμετοχής της. Για την ώρα που πήγα (πρωί χωρίς κόσμο και κίνηση) και την φάση που την πέτυχα η συμμετοχή της και η ελαφριά βιασύνη την θεωρώ αδικαιολόγητη. Αν ήταν φουλ στον κόσμο και ήταν κουρασμένη από την πολύ δουλειά τι θα έκανε δηλαδή;
Συγκεκριμένα να πω πως ξεκίνησε το σεξ στο πλάι μετά ξάπλωσε με εμένα από πάνω και στο τέλος όταν ανέβηκε από πάνω αυτή απλά έκατσε! Δεν κάνω πλάκα έκατσε και δεν κουνήθηκε καθόλου σχεδόν, απλά τριβόταν λίγο. Και έτσι όπως έκατσε ούτε εμένα δεν άφησε να κουνηθώ. Το σεξ για αυτή ήταν δηλαδή να ξαπλώσει στο πλάι, μετά να ξαπλώσει ανάσκελα και μετά στην κυριολεξία να κάτσει πάνω μου.
Φυσικά κλείνοντας να πω πως είναι ωραίο μωρό και μπορεί με άλλους να είναι διαφορετικά η κοπέλα, για μένα όμως δεν...
H Αφρο πραγματικα ειναι ξελογιαστρα,την πηρα αρκετες φορες παλιοτερα στην κωλλετη και πιο παλια στον βαρδαρη πριν βαλλει σιλικονες,τοπ πιπα οντως.Εγω τωρα τελευταια κατι εχω παθει και παω συχνα στην Αφρο. Αυτη η γυναικα ειναι μαστορισα στο σεξ και κανει τοπ πιπα.
Όχι!Καλησπέρα σύντροφοι,
Λέω να πάω αύριο τσάρκα έχετε καμία καλή να προτείνετε? Αυτή η μπεατρις λέει τπτ?
Θα πας στο Μινωταυρου 3 στην Λιλιανα, για milf επιλογή.Καλησπέρα σύντροφοι,
Λέω να πάω αύριο τσάρκα έχετε καμία καλή να προτείνετε? Αυτή η μπεατρις λέει τπτ?
Θα πας στο Μινωταυρου 3 στην Λιλιανα, για milf επιλογή.
και εγώ έγραψα πως η κοπέλα είναι παιδική χαρά , δεν το χει με το σεξ , συμπαθητική αλλα μέχρι εκεί , δεν κάνει για κάτι περισσότερο , δυστυχώς η βραδινή βάρδια έχει τα μαύρα της τα χάλια .Πήγα πριν από μερικές εβδομάδες στην Maya, ωραία κοπέλα με ωραίο σώμα αλλά δεν θα την συνιστούσα γιατί το τελικό αποτέλεσμα ήταν μέτριο λόγω της συμμετοχής της. Για την ώρα που πήγα (πρωί χωρίς κόσμο και κίνηση) και την φάση που την πέτυχα η συμμετοχή της και η ελαφριά βιασύνη την θεωρώ αδικαιολόγητη. Αν ήταν φουλ στον κόσμο και ήταν κουρασμένη από την πολύ δουλειά τι θα έκανε δηλαδή;
Συγκεκριμένα να πω πως ξεκίνησε το σεξ στο πλάι μετά ξάπλωσε με εμένα από πάνω και στο τέλος όταν ανέβηκε από πάνω αυτή απλά έκατσε! Δεν κάνω πλάκα έκατσε και δεν κουνήθηκε καθόλου σχεδόν, απλά τριβόταν λίγο. Και έτσι όπως έκατσε ούτε εμένα δεν άφησε να κουνηθώ. Το σεξ για αυτή ήταν δηλαδή να ξαπλώσει στο πλάι, μετά να ξαπλώσει ανάσκελα και μετά στην κυριολεξία να κάτσει πάνω μου.
Φυσικά κλείνοντας να πω πως είναι ωραίο μωρό και μπορεί με άλλους να είναι διαφορετικά η κοπέλα, για μένα όμως δεν...
Τα έχουμε χιλιοπει πάτερ είναι για συχνές επισκέψεις..Κορμάρα έχειμεγάλη μαστόρισσα του σεξ η Λιλιάνα και για milf έχει πολύ στενό μουνάκι.