Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Μάγκες μετά απο ένα μπρέικ απο το άθλημα και προσπαθώντας να δώσω μια ευκαιρία και στον εαυτό μου αλλά και στις νεολληνίδες γενιάς του 90 οι οποίες απο εμφάνιση λένε λίγα πράγματα και τα γερά τούμπανα  βολτάρουν με λεφτάδες απο Πανοραματα ενώ εμείς οι καημένοι απο την Πολίχνη βολευόμαστε με καμμιά λαϊκή τσοκαρία  μετρίου εμφανίσεως η οποία φυσικά έχει και απαιτήσεις ενώ δεν αξίζει ούτε να τις φτύσεις ξανά γυρνάω στα παλιά μου λημέρια.Τελευταία φορά είχα πάρει δύο φορές την Έλενα την Ρουμάνα η οποία απο εμένα τρώει ένα μεγάλο μαύρο.Δν έγραψα κριτική διότι κυριολεκτικά δεν άξιζε αλλά ζητάω συγνώμη εφόσον θα έπρεπε να σας προειδοποιήσω για τόσο πόσο πέταμα είναι.Για να μην τα πολυλογώ κανονικό κομοδίνο που δεν κάνει τίποτα και απλά κάθεται μέχρι να τελειώσεις.Τσιμοούκι μηδέν(μόνο πιάνει την πουτσα και κανει πως τον γλύφει ενα απλά ίσα ίσα εχει βάλει το μισό κεφαλάκι μέσα).Στο κρεβάτι απλά την στήνεις και γαμάς,απο συμμετοχή μηδενικό.Anyway ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η Beatrice απο Βιλλες και αν την έχει πάρει κανένας.Σκέφτομαι να τη δοκιμάσω.Και μετά έχω στα υπόψην μου αυτή την Παολα για την οποία παραμιλάτε όλοι.Και επίσης αν πήρε κανένας σας αυτο το καινούργιο το το 21χρονο Ρουμανακι απο τι βιλλες που λιγο απο κάτι κριτικες που είδα στο yourladies τρώει τρελό κράξιμο...απο τι κατάλαβα δεν πρέπει να κάνει τίποτα μέσα.Όποιος γνωρίζει ας helparei λιγάκι δεν έχω ιδέα τι παίζει πλέον.

Cheers.

Φίλε, λες για την Έλενα την Ρουμάνα, όμορφη με καστανά μαλλιά και τα ωραία μάτια. Δεν έχει πολύ καιρό, ένα βράδυ, το σκεφτόμουνα πολύ έντονα να μπω, ευτύχως που δεν μπήκα, σύμφωνα πάντα με αυτά που λες, γλύτωσα το 40άρι. Αα Πάντως ένας συναγωνιστής εκείνο το βράδυ εξερχόμενος, μου είπε πολύ καλό τσιμπούκι τα παίρνει όλα μέσα στο στόμα.. να μου είπε ψέμματα.. τι να πω... τελικά δεν μπήκα. Από ομορφιά η κοπέλα πάντως δεν πάιζεται.

Όσο για Βεατρίς, εμένα προσωπικά δεν με τραβάει να μπω για δύο λόγους:1) Δεν κάνει γυμνό στοματικό, αλλά και στο τσιμπούκι με λάστιχο δεν γλύφει αρχίδια.. 2) Δεν με τραβάει η μούρη της ενώ από σώμα είναι πολύ δυνατή..

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Ναι φίλε μου αυτήν λέω. Είναι εμφνανισημη αν και έβαλε κιλά τελευταία, αλλά στο γαμησι δεν λέει τιποτα.Αεροπιπα  και κομοδίνο που περιμένει ποτέ θα τελειωσεις. Σαν να τραβάς μαλακια με λίγα λόγια μόνο που χαιδευεις τις βυζαρες της. Για την Μπεατρις θα συμφωνήσω αν και δεν έχω περασει μέσα από εμφανιση λίγα πράγματα.Αυτη η Ρουμάνα που είναι καινούργια στις βίλες με το ονομα Καρινα γνωρίζουμε τιποτα? Δείχνει γερό κομμάτι από τις φώτο αλλά οι κριτικές είναι όλες χάλια. Αυτή η ΠΑΟΛΑ τι φάση που όλοι λένε?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Ναι φίλε μου αυτήν λέω. Είναι εμφνανισημη αν και έβαλε κιλά τελευταία, αλλά στο γαμησι δεν λέει τιποτα.Αεροπιπα  και κομοδίνο που περιμένει ποτέ θα τελειωσεις. Σαν να τραβάς μαλακια με λίγα λόγια μόνο που χαιδευεις τις βυζαρες της. Για την Μπεατρις θα συμφωνήσω αν και δεν έχω περασει μέσα από εμφανιση λίγα πράγματα.Αυτη η Ρουμάνα που είναι καινούργια στις βίλες με το ονομα Καρινα γνωρίζουμε τιποτα? Δείχνει γερό κομμάτι από τις φώτο αλλά οι κριτικές είναι όλες χάλια. Αυτή η ΠΑΟΛΑ τι φάση που όλοι λένε?
η Πάολα μαγκα μου διακοπάρει ......περίμενε

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Αν δεν βαριέσαι μπορείς να μου πεις τι εμφάνιση έχει στο περίπου?

Πετιτ φάση η ναρντανε? Μιλάμε για φυσικά προσόντα η εχουν πέσει ενισχύσεις?

Ευχαριστω!!!
Ήσουν δυνατό σεντερ φορ, μάθε και να διαβάζεις : όμως

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Θα πει κανείς για την μικρή 22 Αννα απο Las Vegas τη Ξανθιά με το καρε μακρύ μαλλί, την έχει δει κανείς, που χάθηκε???

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
χθες ηταν στο ποστο της,πρωινη...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

vin diesel1981

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη, μήπως ξέρει κανείς ποιο Studio έχει (είναι ιδιοκτητρια) κάποια Δομινίκη απο Σλοβακία. Δουλευε των Νοέμβριο και των Δεκέμβριο στα Χανιά και θα ήθελα να την βρώ. Είναι η κοπέλα με το όνομα Τζούλια στην επισύναψη.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
"Λιλιάννα"
Μετά από πολλές κριτικές περί τούτο το μωρό, είπα να το δοκιμάσω! :pipa3:

Μεγάλο κορίτσι, αλλά με σώμα που θα ζήλευαν πολλές μικρές τσουβάλες ή προ-τσουβάλες!
40 καλοκαίρια σίγουρα και ας λέει ότι θέλει αυτή μέσα.

50,ακά,69 με χρόνο άπλετο λέω τη τσατσά!
Ναι μου λέει.

Μέσα ο παίκτης, μπανάκι το πουλάκι και αναμονή για το μωρό.
Καταφτάνει σύντομα και αρχίζει να με χαιδεύει από πάνω μέχρι κάτω.
Φαινόταν ότι ο χρόνος θα ήταν υπέρ μου και πολύς.
Άρχισα να ανάβω μιας και τέτοιου είδους κοπέλες μου αρέσουν πολύ.
Το μόνο αρνητικό πάνω της τα στήθια καθώς βγάζει το σουτιενάκι.
Γράπωμα για γλωσσόφιλα που τα δίνει άπλετα.
Αγκαλιές αρκετές.
Δάχτυλο μπροστά αλλά ήπια.
Πίπα καλούτσικη αλλά δεν άφησα πολύ, μιας και είχα γίνει τούρμπο και ήθελα να τη γαμήσω.

2 στάσεις το τεμάχισμα.
α.Κάρφωμα μπροστά, κάνα 3 λεπτο αργά και ερωτικά.
β.Κάρφωμα πίσω, με μαξιλάρι από κάτω ώστε να τουρλώνει αυτή η κολάρα και να χώνω δυνατά το παλαμάρι, κάνα 5 λεπτο.
Χύσιμο μέσα στη καπότα, αφού τυφλώθηκα από τη γκαύλα όταν έχυνα.

Μάγκες το ευχαριστήθηκα, το κορίτσι γουστάρει να τρώει πούτσα, αν είσαι καθαρός και καλός, θα περάσεις όμορφα.
Σίγουρα θα ξαναπάω, είναι καλό στανταράκι να αδειάζεις μετα από σφυροκόπημα και να μην έχεις μα και μου.
Μπράβο της!!! :takethis:

Μπορεί να μην έκατσα πολύ τελικά στο δωμάτιο, αλλά μόνο που έχεις αυτήν την αίσθηση της "όχι βιασύνης"
προσδίδει πολλά στη συνέυρεση.

Κατ' εμέ, Ορμάτε, όσοι δεν πήγατε!!!

Καλά να περνάτε και να γαμάτε ακόμα καλύτερα!!

Με εκτίμηση,
GALLAS
:hi:

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Καλησπέρα
Ρε μάγκες ξέρει κανείς αν και που δουλεύει η Σαμπρίνα η μελαχρινή η milf

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
"Λιλιάννα"
Μετά από πολλές κριτικές περί τούτο το μωρό, είπα να το δοκιμάσω! :pipa3:

Μεγάλο κορίτσι, αλλά με σώμα που θα ζήλευαν πολλές μικρές τσουβάλες ή προ-τσουβάλες!
40 καλοκαίρια σίγουρα και ας λέει ότι θέλει αυτή μέσα.

50,ακά,69 με χρόνο άπλετο λέω τη τσατσά!
Ναι μου λέει.

Μέσα ο παίκτης, μπανάκι το πουλάκι και αναμονή για το μωρό.
Καταφτάνει σύντομα και αρχίζει να με χαιδεύει από πάνω μέχρι κάτω.
Φαινόταν ότι ο χρόνος θα ήταν υπέρ μου και πολύς.
Άρχισα να ανάβω μιας και τέτοιου είδους κοπέλες μου αρέσουν πολύ.
Το μόνο αρνητικό πάνω της τα στήθια καθώς βγάζει το σουτιενάκι.
Γράπωμα για γλωσσόφιλα που τα δίνει άπλετα.
Αγκαλιές αρκετές.
Δάχτυλο μπροστά αλλά ήπια.
Πίπα καλούτσικη αλλά δεν άφησα πολύ, μιας και είχα γίνει τούρμπο και ήθελα να τη γαμήσω.

2 στάσεις το τεμάχισμα.
α.Κάρφωμα μπροστά, κάνα 3 λεπτο αργά και ερωτικά.
β.Κάρφωμα πίσω, με μαξιλάρι από κάτω ώστε να τουρλώνει αυτή η κολάρα και να χώνω δυνατά το παλαμάρι, κάνα 5 λεπτο.
Χύσιμο μέσα στη καπότα, αφού τυφλώθηκα από τη γκαύλα όταν έχυνα.

Μάγκες το ευχαριστήθηκα, το κορίτσι γουστάρει να τρώει πούτσα, αν είσαι καθαρός και καλός, θα περάσεις όμορφα.
Σίγουρα θα ξαναπάω, είναι καλό στανταράκι να αδειάζεις μετα από σφυροκόπημα και να μην έχεις μα και μου.
Μπράβο της!!! :takethis:

Μπορεί να μην έκατσα πολύ τελικά στο δωμάτιο, αλλά μόνο που έχεις αυτήν την αίσθηση της "όχι βιασύνης"
προσδίδει πολλά στη συνέυρεση.

Κατ' εμέ, Ορμάτε, όσοι δεν πήγατε!!!

Καλά να περνάτε και να γαμάτε ακόμα καλύτερα!!

Με εκτίμηση,
GALLAS
:hi:
Την Λιλιανα την δοκιμασα πριν μερικες μερες και θα ελεγα οτι η εμπειρια μαζι της ηταν απλα καλη. Προγραμμα με γλυψιμο αλλα αυτο που με χαλασε περισσοτερο απ'ολα ηταν οτι αφου τελειωσαμε επλυνε το εργαλειο της στον νιπτηρα και πηγε για τον επομενο. Με ενα ντουζακι δεν θα παθετε τιποτα ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ.

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Την Λιλιανα την δοκιμασα πριν μερικες μερες και θα ελεγα οτι η εμπειρια μαζι της ηταν απλα καλη. Προγραμμα με γλυψιμο αλλα αυτο που με χαλασε περισσοτερο απ'ολα ηταν οτι αφου τελειωσαμε επλυνε το εργαλειο της στον νιπτηρα και πηγε για τον επομενο. Με ενα ντουζακι δεν θα παθετε τιποτα ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ.
Πεστα αυτο το κανουν οι περισοτερες να μην πω ολες τι ειναι ενα ντουζακι ε ιναι θεμα πολιτισμου  απο εμας θελουν να ειματε καθαροι αυτο αφορα και τα αφεντικα ειναι κατι που πρεπει να το δουν

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Πως έτυχε ρε παιδιά αυτήν την περίοδο λείπουν πολλές κοπέλες. Από τις μικρές (Λάρα, Μελίνα, Πάολα). Για Λάρα είπαν θα λείψει κανα δυο - τρεις βδομάδες. Ήδη πέρασε η μια βδομάδα.Για Μελίνα, Πάολα, τις έβγαλαν φωτογραφία από το άλλο σαιτ, απ' ότι είδα.  Επίσης Λοραίνα, Εμμανουέλα, λείπουν, όχι ότι πήγαινα με Λοραίνα και Εμμανουέλα, αλλά πληροφοριακά το αναφέρω, την Ντόνα από Las Vegas δεν την πετυχαίνω πάντα.. κανά δυο φορές έλειπε στην πρωινή βάρδια πάντα... Δύσκολα τα πράγματα από καλές εναλλακτικές επιλογές.. προσωπικά μιλάω πάντα..
και εγώ αυτό ρώτησα φίλε μου Αλλά απάντηση δεν πήρα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.574
Πόντοι
7.095
Πέρασμα στο bella donna με αναστασια...ομορφη ουκρανη.
Ωραιο μωρο, συλλεκτικο γαμησι, αλλα οχι τιποτα συγκλονιστικο μεσα ως προς το γαμησι.
Εψαχνα γι αυτη στο φορουμ αλλα δε βρηκα τιποτα.
Ηταν ποτε γεματη και αδδυνατισε?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Πέρασμα στο bella donna με αναστασια...ομορφη ουκρανη.
Ωραιο μωρο, συλλεκτικο γαμησι, αλλα οχι τιποτα συγκλονιστικο μεσα ως προς το γαμησι.
Εψαχνα γι αυτη στο φορουμ αλλα δε βρηκα τιποτα.
Ηταν ποτε γεματη και αδδυνατισε?

Κάτι παραπάνω είχε,τώρα πως έχει γίνει δεν ξέρω για να σου πω αν όντος έχασε κιλά

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Βραδινή μπουρδελότσαρκα στα στούντιο της πόλης με σκοπό να γαμήσω το μουνάκι και το κωλαράκι της Τσεχας Σάρας στο στούντιο sex and the city στην φρίξου 14 Β. Μάταια όμως γιατί όπως πληροφορήθηκα από την τσατσά η Σάρα έφυγε για την Τσεχία  :S :S :S αλλά όπως μου είπε θα επιστρέψει πολύ σύντομα πίσω στο πόστο της.
Βγαίνοντας από το στούντιο σκεφτόμενος τις επιλογές (στανταράκια) που έχω και είναι διαθέσιμα σ’αυτή την βάρδια, λέω από μέσα μου να πάω στην Λιλιάνα ή στην Άννια στο free house;  :think:
Ας κάνω λέω πρώτα μια βόλτα στα πέριξ να δω τι έχουν τα άλλα στούντιο εκεί στην οδό φρίξου.

Μπαίνοντας σε δυο τρία στούντιο και έχοντας απογοητευτεί λέω ας μπω και στο στούντιο στην φρίξου 15 Β αυτό απέναντι από το sex and the city. Με καλησπερίζει η τσατσά και μου λέει έχω την Άννα από την Ουκρανία μου λέει τα προγράμματα με 30 ξεκινάει το απλό και έπειτα βγαίνει και η κοπέλα για να την δω. Με το που βγαίνει για να την δω μένω μαλακας από το ύψος της Άννας φορούσε και τακούνια και έφτανε στο 1.90 cm έρχεται κοντά μου και με χαιρετάει με τυπική χειραψία λέγοντας μου γεια σου και μου σκάει και ένα γλυκό χαμόγελο.  :cheesy:

Εκεί κάπως κόλλησα και λέω από μέσα μου θα μπω να δοκιμάσω και ότι γίνει έγινε στην τελική.

Λέω την τσατσά να μου πει ξανά τα προγράμματα και τελικά παίρνω το πρόγραμμα με 50 ευρώ που περιλαμβάνει ακάποτο στοματικό, χαλαρά,  στάση 69 ή γλυφομουνι.  :P

Μου δίνει πετσέτα για μπανάκι κάνω το μπανάκι και σκάει μύτη και το δίμετρο μωρό. Χωρίς τα τακούνια πρέπει να είναι κάπου στο 1,80-1,82 cm

Ας δώσω και μια περιγραφή της κοπέλας είναι μαυρομάλλα, ψηλή με ωραίο σώμα αλλά μικρό βυζί νούμερο 1-1,5 θα έλεγα απαλό δέρμα και πρόσωπο σλάβικο μέτριας εμφάνισης. Αν το βαθμολογούσα το πρόσωπο θα έβαζα 6,5 στην κλίμακα του 10.

Στα του αγώνα πολύ καλή με πολλά προκαταρκτικά που περιλάμβαναν και γλωσσοφιλα  αν και δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες στην ώρα του σεξ και θέλει να την καθοδηγείς εσύ αλλά ξέρει να στηθεί σωστά στις στάσεις που την γάμησα και πισωκολητό και ιεραποστολικό.
Όταν μπήκε στο δωμάτιο πρέπει να μου είπε ένα ψεματάκι μικρό ότι δεν μιλαει ούτε Αγγλικά ούτε Ελληνικά. Αναγκαστικά η συνεννόηση μας ήταν μόνο στα Ρώσικα. Αν και όταν της είπα κάτι στα ελληνικά έτσι για να την ψαρώσω έδειξε ότι το κατάλαβε.

Γενικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την συνεδρία με την κοπέλα να μην δείχνει  το παραμικρό ίχνος βιασύνης και γενικά ο χρόνος παραμονής μου στο δωμάτιο ήταν 30-35 λεπτά. Με κέρδισε η Άννα με την γενική συμπεριφορά της και στο σεξ αλλά και στο social κομμάτι της συνεδρίας. Στα θετικά βάζω και το GFE για όσους γουστάρουν φιλιά με γλώσσα ή χωρίς.

Θα ξανά τιμηθεί λιαν συντόμως, μου είπε επίσης ότι όλο τον Απρίλιο θα δουλεύει στην βραδινή βάρδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom