Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (2 μέλη και 96 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
πάπυρος laruse είσαι σύντροφε.

ερώτηση

μια που αποκαλείται Τσέχα  :woldman: στο στούντιο sex and the city στη φρίξου βραδινή βάρδια, με αγορέ μαύρο μαλλί και tattou

λέει τίποτα από υπηρεσίες ή τζίφος;

Την εχω παρει

Ηρθε απο πανω και μου πεταξε τις βυζαρες στην μουρη. Αρκετα χαδια, μου φιλουσε τον λαιμο κλπ. Απο πιπα δεν ξερω τι λεει γιατι δεν την αφησα να μου παρει για να κερδισω σε χρονο γαμησιου αφου με ειχε κατακαβλωσει. Την γαμησα σε 2-3 στασεις με καλη συμμετοχη εκ μερους της. Γλωσσοφιλα δεν επεδιωξα

Καλη περιπτωση

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Την εχω παρει

Γλωσσοφιλα δεν επεδιωξα

Καλη περιπτωση

αν δίνει και γλωσσόφιλα θα γίνει καλό στανταράκι γιατί εμφανισιακά μου έκανε το κλικ, δίνει και κώλο σε σχετικά καλή τιμή.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αν δίνει και γλωσσόφιλα θα γίνει καλό στανταράκι γιατί εμφανισιακά μου έκανε το κλικ, δίνει και κώλο σε σχετικά καλή τιμή.

Περασα εντελως αυθορμητα στο δωματιο σε τσαρκα που ειχα παει με τον Νικ. Για χαβαλε πηγα αλλα μου εκανε κλικ. Υπηρεσιες κλπ ουτε καν ρωτησα

Μου φιλουσε τον λαιμο συνεχεια οποτε ισως να ειναι δεκτικη στα γλωσσοφιλα

Θα την ξαναπαρω για πιο ζεστα..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Περασα εντελως αυθορμητα στο δωματιο σε τσαρκα που ειχα παει με τον Νικ. Για χαβαλε πηγα αλλα μου εκανε κλικ. Υπηρεσιες κλπ ουτε καν ρωτησα

Μου φιλουσε τον λαιμο συνεχεια οποτε ισως να ειναι δεκτικη στα γλωσσοφιλα

Θα την ξαναπαρω για πιο ζεστα..

μου αρέσει το στυλ της πολύ, καυλιάρα γκόμενα που μπορεί να την συναντήσεις π.χ. σε κάποιο event με progressive/house τέτοιο στυλ έχει.

μέσα στις επόμενες μέρες θα παω  :fuck2: με 70 ευρώ πρόγραμμα με κώλο, ακάποτη πίπα και στάση 69

sexalonikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Γιατί ρε φίλε αυτή η εμμανουελα έχει μια κριτική από μένα πριν κάτι μήνες,ίσως και χρόνια,όταν την είχα πάρει δεν άξιζε!!
Άμα άλλαξε κάτι δεν είναι καλό να το επισημαίνει κάποιος σε μια κριτική?
Έχουμε πει χίλιες φορές ότι γράφουμε μέσα στο θρεντ εξαφανίζεται σε μια-δυο μέρες και δεν παρακολουθούν όλοι τις κουβέντες μας κάθε μέρα..
Τελικα ποια κοπελα αξιζει για εσενα ΑΖΑΖΕΛ μας εχεις καταμπερδεψει..
Κραζεις (Εμανουελα Σοφια Λαρα Maya Desy κτλ)Κε γραφεις μερικες σελιδες πιο πισω οτι πηγες στο VENUS και σου αρεσε η Αθηνα.. :jerking: :jerking: :jerking:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Τελικα ποια κοπελα αξιζει για εσενα ΑΖΑΖΕΛ μας εχεις καταμπερδεψει..
Κραζεις (Εμανουελα Σοφια Λαρα Maya Desy κτλ)Κε γραφεις μερικες σελιδες πιο πισω οτι πηγες στο VENUS και σου αρεσε η Αθηνα.. :jerking: :jerking: :jerking:

Η δεν προσέχεις αυτά που γράφω,η δεν ξέρεις ανάγνωση η είναι μπερδεμένες οι σκέψεις στο κεφάλι σου...
Για την εμμανουελα έγραψα ότι πήγα πριν μήνες η Χρόνια μια φορά και δεν άξιζε,περισσότερα στην κριτική μου...
Για την Σοφία έχω πει ότι δεν τρελάθηκα για να ξαναδωσω 40€ για απλό πρόγραμμα σε κάποια που είναι 40+ περισσότερες λεπτομέριες στην κριτική μου..
Λαρα έγραψα ότι είναι ένα καλό και τίμιο βουλγαρακι που βγάζει γούστα αλλά όχι και 60€ για γυμνό όταν είσαι πελάτης 2+ χρόνια,περισσότερα στην κριτική μου...
Για τη Μάγια έγραψα ότι είναι γυφτορουμανα,ωραίο μωρό με ωραίο σώμα αλλά την έχει δει ντίβα,οπότε κάνει αποστειρωμένο σεξ χωρίς φιλιά, χωρίς ακαποτη πίτα και χωρίς να στήνει τον κωλο της καλά για να τον φάει στα 4 περισσότερα θα δεις στην κριτική που θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες...

Για ποια ντεζυ λες?

Πιστεύω να σου απάντησα σε ότι και αν ρώτησες,φυσικά η Αθηνά δεν έχει το παρουσιαστικό για να με κάνει να περάσω μέσα,ίσως να με μπέρδεψες με τον μπούξο,εκείνος γαμαει τέτοιες σαβουρες...

Τώρα ξέρεις ότι περιμένουμε την πρώτη σου κριτική για να καταλάβουμε τι αρέσει σε σένα...

Leviathan

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
39
Like
11.267
Πόντοι
10.446
Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να ρωτήσω ποια από τα κορίτσια ενδείκνυται για GFE!?!

Κάποιο (διαβάζοντας και τις κρητικές) προτείνουν την Άννα από Las Vegas (πρωινή ζώνη), άλλοι την Πάολα και την Μελίνα από (Playboy & Hot Lady).

Για τις 2 πρώτες αρκετές οι πληροφορίες για την 2η κάπως περιορισμένα τα πράγματα.

Υπάρχει καμία άλλη αξιόλογη πρόταση?

Να δίνει απλόχερα χάδια να έχει διάθεση για 69 και να είναι δεκτική στα γλειψίματα και κυρίως να μην τσιγκουνεύεται με τα γλωσσόφιλα και τα φιλία γενικότερα.

Προσωπικά ψάχνω κάτι χαλαρό σε αυτό το μήκος κύματος και δεν πολύ τρελαίνομε για σφυροκοπήματα και γρήγορους ρυθμούς.

Κοινώς πάσχουμε από αγαπουλίαση..... :rose: :rose: :rose: :embarrased: :embarrased: :embarrased:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να ρωτήσω ποια από τα κορίτσια ενδείκνυται για GFE!?!

Κάποιο (διαβάζοντας και τις κρητικές) προτείνουν την Άννα από Las Vegas (πρωινή ζώνη), άλλοι την Πάολα και την Μελίνα από (Playboy & Hot Lady).

Για τις 2 πρώτες αρκετές οι πληροφορίες για την 2η κάπως περιορισμένα τα πράγματα και φούλ πρόγραμμα 69, ακα πίπα κ.τ.λ. (μόνο η Σοφία δίνει κώλο).

Υπάρχει καμία άλλη αξιόλογη πρόταση?

Να δίνει απλόχερα χάδια να έχει διάθεση για 69 και να είναι δεκτική στα γλειψίματα και κυρίως να μην τσιγκουνεύεται με τα γλωσσόφιλα και τα φιλία γενικότερα.

Προσωπικά ψάχνω κάτι χαλαρό σε αυτό το μήκος κύματος και δεν πολύ τρελαίνομε για σφυροκοπήματα και γρήγορους ρυθμούς.

Κοινώς πάσχουμε από αγαπουλίαση..... :rose: :rose: :rose: :embarrased: :embarrased: :embarrased:

εκτός από αυτές που ανέφερες θα σου πρότεινα την Λιλιάνα από μινωταύρου 3 και την ρουμάνα Σοφία από τις βίλες, να ξέρεις όμως ότι αυτές οι δυο είναι milfs κοντά στα 40. Μουνάρες όμως για την ηλικία τους.

κάνουν το απόλυτο GFE και οι δυο χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στα γλωσσόφιλα.

για πιτσιρίκα κοπέλα θα πας Πάολα ισχύουν τα ίδια και γι' αυτήν.

επίσης

Αννια από free house

τις δυο Αννες από το las vegas

και Αλίνα από Π. ερημίτη 3

Leviathan

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
39
Like
11.267
Πόντοι
10.446
εκτός από αυτές που ανέφερες θα σου πρότεινα την Λιλιάνα από μινωταύρου 3 και την ρουμάνα Σοφία από τις βίλες, να ξέρεις όμως ότι αυτές οι δυο είναι milfs κοντά στα 40. Μουνάρες όμως για την ηλικία τους.

επίσης

Αννια από free house

Ευχαριστώ δάσκαλε!

Θα κάτσω να ξεστραβωθώ λίγο ακόμη διαβάζοντας το νήμα και τυχόν κρητικές για τα κορίτσια που ανέφερες και θα αποφασίσω για το που θα πάω να καταθέσω τα $$

Μόλις γίνει το conne θα αφήσω και την πινελιά μου σε αντίστοιχη κρητική.  :hi:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067

επίσης

Αννια από free house

'Aρχοντα  μπορείς να μου πεις τι ώρες δουλεύουν όλες αυτές?

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.388
Πόντοι
7.636
Αυτή η Ήρα που είναι ρε παιδιά? έφυγε?

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.388
Πόντοι
7.636
Επίσης μία Νατάσα στο στούντιο αφρός, την ξέρει κανείς?έχει δοκιμαστή από κάποιον παιχταρά?
το είδα πριν λίγο και ήταν πολύ δυνατό να ξέρετε...Ελληνίδα μου φάνηκε!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Επίσης μία Νατάσα στο στούντιο αφρός, την ξέρει κανείς?έχει δοκιμαστή από κάποιον παιχταρά?
το είδα πριν λίγο και ήταν πολύ δυνατό να ξέρετε...Ελληνίδα μου φάνηκε!
μέρα ή βράδυ ;; έχει καμιά σχέση με την Νατάσα την Ρωσσιδούλα (όχι Τσαρίνα) ....γι αυτό λέω δώστε τις κάποια άλλα ονόματα να τις ξεχωρίζουμε

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.388
Πόντοι
7.636
μέρα ή βράδυ ;; έχει καμιά σχέση με την Νατάσα την Ρωσσιδούλα (όχι Τσαρίνα) ....γι αυτό λέω δώστε τις κάποια άλλα ονόματα να τις ξεχωρίζουμε

Πριν 1,30 ώρα πήγα
τώρα δουλεύει, πετάξου αν ευκαιρείς...
Δε την ξέρω την Ρωσσιδούλα

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
367
Πόντοι
21
ειναι μεγαλο πληγμα για την τζαστιν να εχει διπλα της αυτη τη γρια για τσατσα,της χαλαει ολη την πελατεια κι οσοι περνανε σιγουρα κλεινουν τα αυτια τους γιατι η θειτσα ειναι ολο ειρωνια..

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.388
Πόντοι
7.636
ειναι μεγαλο πληγμα για την τζαστιν να εχει διπλα της αυτη τη γρια για τσατσα,της χαλαει ολη την πελατεια κι οσοι περνανε σιγουρα κλεινουν τα αυτια τους γιατι η θειτσα ειναι ολο ειρωνια..

Ποια είναι η Τσάστιν που βρίσκεται?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.412
Πόντοι
7.095
τελικά αυτή την περίοδο δεν το έχω

κάνω πέρασμα βραδυνό τυχαία

η μόνη που σκέφτηκα να δοκιμάσω ήταν η Έλλη στο φρίξου 13
ωραία κοπέλα...

Δε θυμόμουν ότι ήταν η Άλεξ από το α. γεωργιου 34
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΗΚΑ

Γιατί ευτυχώς?
7 χρόνια πριν μια από τις μόνο 3 (γιατί γράφω τις κατάμαυρες μόνο κριτικές μου)

Απολαύστε την

Λοιπόν περιληπτικά γιατί βαριέμαι

Τα θετικά.
Όμορφη κοπέλα με γελαδερό βυζί πολύ μαλακό...Έχει και μια κάποια διάθεση...Και προσπαθεί να γλύψει @@ αλλά το κάνει μέτρια.

Τα αρνητικά.
Δεν ξέρει να περνάει καπότα καλά καλά...αν ήμουν 100% ( που με αυτήν δεν παίζει ) θα έσπαγε η καπότα.
Δεν ξέρει να κάνει cow girl.Χοροπηδούσε άγαρμπα.
Δεν ξέρει καμία γλώσσα για να μιλήσεις.
Μέτρια πίπα.

Συνοψίζοντας...
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας καλό θα ήταν να μην υπερβάλλουμε στις κριτικές όποτε δούμε καλό μουνί.
Η κοπέλα δεν το έχει...Και δεν την κόβω να το αποκτήσει...
Και μην αρχίσουμε τις παπαριές με μένα ήταν καλή κτλ κτλ, γιατί το κοριτσάκι κάνει μπαμ ότι δεν το χει...
Το 40αρι μου ήταν αποτυχία εκτός του ισπανικού που έκανα εγώ ουσιαστικά.

Επειδή σπάνια γράφω κριτική κι αυτό μόνο για να μαυρίσω-προφυλάξω κόσμο
η πραγματική βαθμολογία θα ήταν
διαφορετική μόνο στο 10αρακι για το χώρο

Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας Άλεξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom