Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
τελικά αυτή την περίοδο δεν το έχω

κάνω πέρασμα βραδυνό τυχαία

η μόνη που σκέφτηκα να δοκιμάσω ήταν η Έλλη στο φρίξου 13
ωραία κοπέλα...

Δε θυμόμουν ότι ήταν η Άλεξ από το α. γεωργιου 34
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΗΚΑ

Γιατί ευτυχώς?
7 χρόνια πριν μια από τις μόνο 3 (γιατί γράφω τις κατάμαυρες μόνο κριτικές μου)

Απολαύστε την

Λοιπόν περιληπτικά γιατί βαριέμαι

Τα θετικά.
Όμορφη κοπέλα με γελαδερό βυζί πολύ μαλακό...Έχει και μια κάποια διάθεση...Και προσπαθεί να γλύψει @@ αλλά το κάνει μέτρια.

Τα αρνητικά.
Δεν ξέρει να περνάει καπότα καλά καλά...αν ήμουν 100% ( που με αυτήν δεν παίζει ) θα έσπαγε η καπότα.
Δεν ξέρει να κάνει cow girl.Χοροπηδούσε άγαρμπα.
Δεν ξέρει καμία γλώσσα για να μιλήσεις.
Μέτρια πίπα.

Συνοψίζοντας...
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας καλό θα ήταν να μην υπερβάλλουμε στις κριτικές όποτε δούμε καλό μουνί.
Η κοπέλα δεν το έχει...Και δεν την κόβω να το αποκτήσει...
Και μην αρχίσουμε τις παπαριές με μένα ήταν καλή κτλ κτλ, γιατί το κοριτσάκι κάνει μπαμ ότι δεν το χει...
Το 40αρι μου ήταν αποτυχία εκτός του ισπανικού που έκανα εγώ ουσιαστικά.

Επειδή σπάνια γράφω κριτική κι αυτό μόνο για να μαυρίσω-προφυλάξω κόσμο
η πραγματική βαθμολογία θα ήταν
διαφορετική μόνο στο 10αρακι για το χώρο

Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας Άλεξ

μετα απο 7 χρονια μπορει να βελτιωθηκε ρε συ,τοτε μπορει να ηταν και νεα σε αυτο το χωρο..υπαρχουν και φωτο της στο αλλο νημα..

Kostas Pitsis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Κριτικές
16
Like
634
Πόντοι
990
ειδε κανεις εχθες πρωινη βαρδια μια ρωσιδα μουναρα στο ξυλινο Μινωταύρου 14?

MILA την ελεγαν μου ειπε η τσατσα και ειχε και τα 2 δωματια γεματα. Δεν καθησα ο μαλακας γιατι ημουν βιαστικός.

Την εψαξα παλι σημερα στο ιδιο σπιτακι αλλα εμφανιστηκε ενα γκρεμλιν και ξενερωσα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.120
Πόντοι
506
Μόλις γύρισα από την μπουρδέλο περιοχή. Δεν υπάρχει τίποτα. Όσες είδα τουλάχιστον αδιάφορες, με εξαίρεση κάνα δυο που τρόμαξα. Περασα με Έλενα στα τρίδυμα. Μέτρια πράματα. Ίσως απλά δεν ταιριάζαμε. Φιλοτιμη αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Μάλλον είναι η τελευταία φορά που πάω σε στούντιο, έτσι όπως είναι η κατάσταση δεν αξίζει να πληρώνεις για τέτοια εξωτερική εμφάνιση και τέτοιες υπηρεσίες. Πώς κατάντησαν έτσι τα μπουρδέλα μας......;

Leviathan

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
37
Like
10.768
Πόντοι
6.246
Μόλις γύρισα από την μπουρδέλο περιοχή. Δεν υπάρχει τίποτα. Όσες είδα τουλάχιστον αδιάφορες, με εξαίρεση κάνα δυο που τρόμαξα. Περασα με Έλενα στα τρίδυμα. Μέτρια πράματα. Ίσως απλά δεν ταιριάζαμε. Φιλοτιμη αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Μάλλον είναι η τελευταία φορά που πάω σε στούντιο, έτσι όπως είναι η κατάσταση δεν αξίζει να πληρώνεις για τέτοια εξωτερική εμφάνιση και τέτοιες υπηρεσίες. Πώς κατάντησαν έτσι τα μπουρδέλα μας......;

Και τι σκοπεύεις να κάνεις αδερφέ ?

Να στραφείς στα ct και στα call-g?

Από όσα διαβάζω στο αντίστοιχο νήμα τα πράγματα είναι ακόμη πιο άγρια εκεί!

Πέραν της εμφάνισης που γενικά την χαρακτηρίζουν μέτρια και οι υπηρεσίες που παρέχουν τα ct δεν είναι υψηλότερων προδιαγραφών...πάντα με τον γνώμονα ότι πληρώνεις χαλαρά σαν entry τιμή 100+ ευρόπουλα! 

Eαν παραβλέψεις την τιμή (πράγμα απίθανο) ίσως να είναι μια εναλλακτική ... αλλά αξίζει στην τελική?

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Ένα στανταράκι που είχα πει τα καλύτερα λόγια σήμερα έσβησε δια παντός . Την έχω επισκεφτεί 3 φορές την τελευταία φορά μου είπε κάτι για time και είχα ψηλοστραβώσει και έπαιζε με κίτρινη κάρτα . Πέρασα σήμερα μετά σχεδόν ένα μήνα , η κυρία της υποδοχής μου είπε ¨που είσαι εσύ χάθηκες " βγαίνει η Άνια με βλέπει , λέει κάτι στα ρώσικα και εξαφανίζεται , ρωτάω την κυρία τι είπε και μου τα μάσησε , προφανώς δεν μπορούσε να πει την αλήθεια .Μάλλον το γεγονός ότι κάθομαι κανένα πεντάλεπτο παραπάνω απο το " επιτρεπτό " αποτελεί για την κυρία δυσκολία , αν και παίρνω πάντα το χαλαρό πρόγραμμα . Η αλήθεια είναι πως απο τις 3 φορές που πήγα στις 2 έφυγα ενθουσιασμένος , ίσως να παραγνωριστήκαμε , ίσως ν ανέβηκε η δουλειά της και πλέον να επιλέγει αντί να είναι απλά επιλέξιμη , Για μένα πλέον το Free House θα έχει σβηστά τα φώτα . Παρα όμως την δική μου απογοήτευση θα έλεγα όσοι δεν έχουν μπει να την δοκιμάσουν , Κατα τ άλλα η κατάθεση του παραβόλου έγινε στην Νατάσα η κάπως έτσι στην Φρίξου , Η κοπελίτσα απο Ουκρανία μελαχρινή με όμορφο σωματάκι , μπήκε μασώντας μαστίχα ! η πίπα της αδιάφορη η συμμετοχή της μηδενική , σωματάκι όμορφο δεν ξέρει να στήνετε και δεν αντιλαμβάνεσαι αν πονάει η της αρέσει, πάει και αυτή , η Πάολα θα λείψει στη χώρα της  για κανένα μήνα απ όσο μου είπανε , δε ξέρω αν είναι αλήθεια , αρα λοιπόν ψάχνω για νέο " στανταράκι " αν και νομίζω πως δεν είναι και τόσο εφικτό με ότι εισπράττουμε απο την αγορά εργασία του αγοραίου έρως . Καλημέρα σας

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.120
Πόντοι
506
Σκεφτόμουνα για μασατζιδικα, ίσως σταματήσω γενικά να πληρώνω για σεξ. Η πόλη μας στο θέμα του πληρωμένου σεξ έχει ξεπέσει τέλειος.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.120
Πόντοι
506
Καλημέρα. Σχετικά με την Ανια εκτός του ότι δεν μου αρέσει καθόλου, μια φορά που πέρασα κ εγώ μαζί της δεν τρελάθηκα. Κ σε μένα βιαζόταν χωρίς να έχει κόσμο, προσπαθούσε να τελειώσω στα γρήγορα όπως κ τα κατάφερε.για να λέμε όμως την τραγική αλήθεια που ζούμε παίζει να είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην πόλη μας.

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Ένα στανταράκι που είχα πει τα καλύτερα λόγια σήμερα έσβησε δια παντός . Την έχω επισκεφτεί 3 φορές την τελευταία φορά μου είπε κάτι για time και είχα ψηλοστραβώσει και έπαιζε με κίτρινη κάρτα . Πέρασα σήμερα μετά σχεδόν ένα μήνα , η κυρία της υποδοχής μου είπε ¨που είσαι εσύ χάθηκες " βγαίνει η Άνια με βλέπει , λέει κάτι στα ρώσικα και εξαφανίζεται , ρωτάω την κυρία τι είπε και μου τα μάσησε , προφανώς δεν μπορούσε να πει την αλήθεια .Μάλλον το γεγονός ότι κάθομαι κανένα πεντάλεπτο παραπάνω απο το " επιτρεπτό " αποτελεί για την κυρία δυσκολία , αν και παίρνω πάντα το χαλαρό πρόγραμμα . Η αλήθεια είναι πως απο τις 3 φορές που πήγα στις 2 έφυγα ενθουσιασμένος , ίσως να παραγνωριστήκαμε , ίσως ν ανέβηκε η δουλειά της και πλέον να επιλέγει αντί να είναι απλά επιλέξιμη , Για μένα πλέον το Free House θα έχει σβηστά τα φώτα . Παρα όμως την δική μου απογοήτευση θα έλεγα όσοι δεν έχουν μπει να την δοκιμάσουν , Κατα τ άλλα η κατάθεση του παραβόλου έγινε στην Νατάσα η κάπως έτσι στην Φρίξου , Η κοπελίτσα απο Ουκρανία μελαχρινή με όμορφο σωματάκι , μπήκε μασώντας μαστίχα ! η πίπα της αδιάφορη η συμμετοχή της μηδενική , σωματάκι όμορφο δεν ξέρει να στήνετε και δεν αντιλαμβάνεσαι αν πονάει η της αρέσει, πάει και αυτή , η Πάολα θα λείψει στη χώρα της  για κανένα μήνα απ όσο μου είπανε , δε ξέρω αν είναι αλήθεια , αρα λοιπόν ψάχνω για νέο " στανταράκι " αν και νομίζω πως δεν είναι και τόσο εφικτό με ότι εισπράττουμε απο την αγορά εργασία του αγοραίου έρως . Καλημέρα σας
Δες την Σοφια στις Βιλες και την Αννα απο την Βουδαπεστη στο Λας Βεγκας πρωι

Επισκέπτης
Καλημερα,η Ντόνα δουλεύει στολας βεγκας;εχει καιρο να την δω,γνωριζει κανεις;

Επισκέπτης
Καλημέρα. Σχετικά με την Ανια εκτός του ότι δεν μου αρέσει καθόλου, μια φορά που πέρασα κ εγώ μαζί της δεν τρελάθηκα. Κ σε μένα βιαζόταν χωρίς να έχει κόσμο, προσπαθούσε να τελειώσω στα γρήγορα όπως κ τα κατάφερε.για να λέμε όμως την τραγική αλήθεια που ζούμε παίζει να είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην πόλη μας.

Το εχουν το γραμμα να ξεπετανε τον κοσμο,μολις παρουν το 30αρι αλλαζουν το εργο μεσα!

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Ίδια ακριβώς περίπτωση κ η δική μου.αλλα εγώ έχω μπει πάνω από δέκα φορές μαζί της (δν τις έχω αναφέρει όλες για λόγους επανάληψης)μέχρι που πριν καμμιά βδομάδα μου έκανε κ μένα τα ίδια.σηκωθηκε κ έφυγε με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα.αφου είπα από μέσα μου δν μπορεί.η άλλη είναι η μπήκε κανας διάολος μέσα της.δυστυχως ενώ ήταν στανταρακι μου κ όλες μα όλες τις προηγούμενες φορές γουσταρα κ ξαναπήγαινα,με ξενέρωσε τόσο πολύ που της εριξα μαύρο κ δν πρόκειται να ξαναπατήσω.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
H Άννα απο Laς Vegas (Ξανθιά-Ουκρανέζα νομίζω, μακρύ καρέ μαλλί, όχι η skinny) που χάθηκε, ξέρεις κανείς?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Μήπως θυμάσαι Φρίξου πόσο;; να βγάλουμε άκρη...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Εγώ ξέρω ότι πριν λίγες μέρες είδα άλλο ένα σπιτάκι να ετοιμάζεται στη Νικ.ουρανου 1β ακριβώς πίσω από το ήδη υπάρχον... Επίσης είδα σπιτάκι να ετοιμάζεται στην Ερημίτη παραδιπλα από το 2...

Θα φτάσουμε τα 45 σπίτια επί 2 βάρδιες μείον αυτά που μένουν κλειστά σε μία βαρδια χοντρικά ας πούμε 80 κοπέλες...
80 κοπέλες από τις οποίες ζήτημα αν αξίζουν οι 10 και από αυτές τις 10 οι 8 ας πούμε ήταν φιρμες και πριν από πέντε χρόνια.
Άρα από ουσιαστική ανανέωση τίποτα, μόνο σπίτια ανοίγουν

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Με την Αννια και εγω τις 2 τελευταιες φορες δεν περασα οπως ηταν αναμενομενο, την τελευταια μαλιστα με τελειωσε με μαλακια, δεν τελειωνα με τιποτα μιας και δεν εκανε κατι να με ανεβασει απο το να καθεται και να την σπρωχνω, και εβλεπα στο βλεμα της να δυσανασχετει, και για αυτο την εβγαλα απο τα στανταρακια μου.

Χτες βραδυ ξεκινησα να παω για Λιλιανα, αλλα πλησιαζοντας στα στενα της πληρωμενης ιδωνης, σκεφτομουνα την Παολα, και εκανα μια σταση εκει, αλλαζοντας τα αρχικα μου σχεδια, η Παολα ομως δεν ηταν στην θεση της, εκει βρησκοταν ενα παστακι η Ζανετ, με τις βυζαρες της να γεμιζουν το σουτιεν της τσιτα.!!! Η εικονα ηταν μαχαιρι δυκοπο, οποτε την πληρωσα για ενα απλο 30αρι, μιας και τα εξτρα απο 50 και πανω. Μπενοντας στο δωματιο η Ζανετ ηταν ξυνισμενη, οπως και καθολη την διαρκεια της πραξης, αλλα δεν πτοηθηκα, την εσπρωξα καλα, την εριξα και τα γαμοσταυριδια της μιας και ελεγε ελληνικα γιοκ, και την εχυσα μαζι με τα ξυνισμενα μουτρα της.
Το κοριτσακι δεν λεει μεσα με τιποτα, αν και βαριοταν, καθησε και την πασπατεψα και την γαμισα οπως ηθελα, αξιζει μονο για τα αγελαδινα στρογγυλα βυζια της, εχει παραπανησια κιλακια που την φερνουν στο οριο να την χαρακτηρισεις μπαζολα...

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Καλημερα,η Ντόνα δουλεύει στολας βεγκας;εχει καιρο να την δω,γνωριζει κανεις;

Καλησπέρα Φάνη. Την προηγούμενη Τετάρτη, η Ντόνα ήταν στο πόστο της. Αυτό το Σάββατο ήταν μια άλλη καινούργια κοπέλα(Αφροδίτη) στην θέση της Ντόνας. Για Κυριακή δεν ξέρω, αλλά μάλλον θα ήταν η Ντόνα..

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Μάγκες μετά απο ένα μπρέικ απο το άθλημα και προσπαθώντας να δώσω μια ευκαιρία και στον εαυτό μου αλλά και στις νεολληνίδες γενιάς του 90 οι οποίες απο εμφάνιση λένε λίγα πράγματα και τα γερά τούμπανα  βολτάρουν με λεφτάδες απο Πανοραματα ενώ εμείς οι καημένοι απο την Πολίχνη βολευόμαστε με καμμιά λαϊκή τσοκαρία  μετρίου εμφανίσεως η οποία φυσικά έχει και απαιτήσεις ενώ δεν αξίζει ούτε να τις φτύσεις ξανά γυρνάω στα παλιά μου λημέρια.Τελευταία φορά είχα πάρει δύο φορές την Έλενα την Ρουμάνα η οποία απο εμένα τρώει ένα μεγάλο μαύρο.Δν έγραψα κριτική διότι κυριολεκτικά δεν άξιζε αλλά ζητάω συγνώμη εφόσον θα έπρεπε να σας προειδοποιήσω για τόσο πόσο πέταμα είναι.Για να μην τα πολυλογώ κανονικό κομοδίνο που δεν κάνει τίποτα και απλά κάθεται μέχρι να τελειώσεις.Τσιμοούκι μηδέν(μόνο πιάνει την πουτσα και κανει πως τον γλύφει ενα απλά ίσα ίσα εχει βάλει το μισό κεφαλάκι μέσα).Στο κρεβάτι απλά την στήνεις και γαμάς,απο συμμετοχή μηδενικό.Anyway ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η Beatrice απο Βιλλες και αν την έχει πάρει κανένας.Σκέφτομαι να τη δοκιμάσω.Και μετά έχω στα υπόψην μου αυτή την Παολα για την οποία παραμιλάτε όλοι.Και επίσης αν πήρε κανένας σας αυτο το καινούργιο το το 21χρονο Ρουμανακι απο τι βιλλες που λιγο απο κάτι κριτικες που είδα στο yourladies τρώει τρελό κράξιμο...απο τι κατάλαβα δεν πρέπει να κάνει τίποτα μέσα.Όποιος γνωρίζει ας helparei λιγάκι δεν έχω ιδέα τι παίζει πλέον.

Cheers.

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Πως έτυχε ρε παιδιά αυτήν την περίοδο λείπουν πολλές κοπέλες. Από τις μικρές (Λάρα, Μελίνα, Πάολα). Για Λάρα είπαν θα λείψει κανα δυο - τρεις βδομάδες. Ήδη πέρασε η μια βδομάδα.Για Μελίνα, Πάολα, τις έβγαλαν φωτογραφία από το άλλο σαιτ, απ' ότι είδα.  Επίσης Λοραίνα, Εμμανουέλα, λείπουν, όχι ότι πήγαινα με Λοραίνα και Εμμανουέλα, αλλά πληροφοριακά το αναφέρω, την Ντόνα από Las Vegas δεν την πετυχαίνω πάντα.. κανά δυο φορές έλειπε στην πρωινή βάρδια πάντα... Δύσκολα τα πράγματα από καλές εναλλακτικές επιλογές.. προσωπικά μιλάω πάντα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom