Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τα έχουμε χιλιοπει πάτερ είναι για συχνές επισκέψεις..Κορμάρα έχει

το ξέρω Μήτσο, το ξανά έγραψα γιατί απλά πολλοί διαβάζουν το site ως απλοί αναγνώστες και τα ποστ μας χάνονται μέσα στα πολλά άλλα ποστ των συναγωνιστών.

επειδή αξίζει η Λιλιάνα είναι και καλή ως χαρακτήρας πέραν του ότι έχει κορμάρα και κάνει σούπερ σεξ, αξίζει μια τέτοια αναφορά στην κοπέλα ώστε να την δοκιμάσουν και κάποιοι που δεν την έχουν πάρει ως τώρα.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
μούφα η Μάγια τα έγραψε και ο Αζα και γλύτωσα τα χρήματα μου που δεν πήγα για  :fuck2:. διαβάστε και λίγο το νήμα εδώ που γράφουμε για μην πετάτε τζάμπα τα λεφτά σας σε κομοδίνα.

Είχα καιρό να μπώ στο νήμα, μέχρι και την εμπειρία μου με καθυστέρηση εβδομάδων την έγραψα. Συμβαίνουν και αυτά τι να κάνουμε...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Είχα καιρό να μπώ στο νήμα, μέχρι και την εμπειρία μου με καθυστέρηση εβδομάδων την έγραψα. Συμβαίνουν και αυτά τι να κάνουμε...

δεν πειράζει την άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός και έτοιμος ώστε να μην πέσεις σε κομοδίνο. το διάβασμα του νήματος για πληροφορίες είναι επιτακτική ανάγκη όταν θέλουμε να έχουμε πετυχημένες σεξουαλικές συνευρέσεις με τα στουντιοκόριτσα της πιάτσας.

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
97
Like
1.545
Πόντοι
2.460
Καλημέρα σας. Είδα στο φαιντγκερλς καινούριες φωτογραφίες της Γαλήνης. Έχουμε καλές κριτικές; Είναι πολύ τούμπανο και μου έκανε κλικ

Πέρασα μαζί της 1η φορά με το απλό πρόγραμμα των 40 ευρώ-
έμεινα ευχαριστημένος- γράψαν και συναγωνιστές πρόσφατα καλά λόγια.

Επισης μια ruby μου εκανε κλικ εμφανισιακα αλλα απο το σαιτ μονο. Ξερουμε τπτ?

Πέρασα μαζί της 1η φορά με το απλό πρόγραμμα των 40 ευρώ-
έμεινα αρκετά ικανοποιημένος [έγραψα και κριτική με
τίτλο Ruby Eyes of The Serpent  στο Νικ. Ουρανού 8].
Παρόλα αυτά στην άλλη σελίδα συναγωνιστές που πήραν
μεγαλύτερα προγράμματα δεν έμειναν ικανοποιημένοι.

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
το ξέρω Μήτσο, το ξανά έγραψα γιατί απλά πολλοί διαβάζουν το site ως απλοί αναγνώστες και τα ποστ μας χάνονται μέσα στα πολλά άλλα ποστ των συναγωνιστών.

επειδή αξίζει η Λιλιάνα είναι και καλή ως χαρακτήρας πέραν του ότι έχει κορμάρα και κάνει σούπερ σεξ, αξίζει μια τέτοια αναφορά στην κοπέλα ώστε να την δοκιμάσουν και κάποιοι που δεν την έχουν πάρει ως τώρα.
γι'αυτό σε πάμε για τις πληροφορίες σου και γιατί πέφτεις μέσα πάντα

billmi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Μάγκες επειδη σήμερα την άρπαξα λίγο, η λιλιανα που λέτε είναι πρωινές η βραδινές βάρδιες αυτήν την εβδομάδα? Και αν μπορείτε πείτε μου λίγο πως είναι, γιατί δεν βρίσκω φωτο

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Η κριτική μου για Βερονικα απο Venus Angels, που περιμενω να δημοσιευτει σε λιγο:

Θα θελα να γράψω πολύ περισσότερα για την εμπειρία μου με την Βερόνικα, αλλά δεν έχω χρόνο...
Κι αν δεν την γράψω τώρα την κριτική, μέχρι να την γράψω θα ΄χει φύγει...

Μέτριο ανάστημα, μελαχροινή με συμπαθητικό προσωπάκι κι εκπληκτικές φυσικές βυζάρες!
Πήγαινα να πάρω το απλό των 30, όπως πάντα στην πρώτη φορά, αλλά μ΄άρχισε στα γλωσσόφιλα κ με πεισε να δώσω 50 τελικά για ελεύθερο στοματικό κι 69 (που τελικά δεν πρόλαβα να κάνω)..!
Αλλά την ίδρωσε την φανέλα κ το άξιζε με το παραπάνω..!
Πολύ καλό στοματικό στην αρχή κι ισπανικό με τις μαλακές βυζάρες της..! Τόσο που ήμουν έτοιμος να τελειώσω στο 3λεπτο..!
Για αυτό την σταμάτησα κ της είπα ν΄ανέβει πάνω μου, όπου απόλαυσα δεόντως να παίζω παράλληλα με τα βυζόμπαλα της..!
Μετά γυρίσαμε σε ιεραποστολικό, όπου έδειχνε να το απολαμβάνει όσο κι εγώ...
Όταν διαπίστωσα ότι ο χρόνος της συνάντησης έφτανε προς το τέλος, της ζήτησα να τον πάρει ξανά στο στόμα της για να τελειώσω..
Το τέλος ήρθε μετά από λίγο καθώς μ΄έπαιζε με τα βυζιά της..!

Η Βερόνικα μου ΄πε ότι θα μείνει μέχρι τις 26/4 κ κατα την γνώμη μου είναι μια εξαιρετική επιλογή για βυζολάγνους μαζί με την Γαλήνη, αυτήν την περίοδο..!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Η κριτική μου για Βερονικα απο Venus Angels, που περιμενω να δημοσιευτει σε λιγο:

Θα θελα να γράψω πολύ περισσότερα για την εμπειρία μου με την Βερόνικα, αλλά δεν έχω χρόνο...

Μέτριο ανάστημα, μελαχροινή με συμπαθητικό προσωπάκι κι εκπληκτικές φυσικές βυζάρες!
Πήγαινα να πάρω το απλό των 30, όπως πάντα στην πρώτη φορά, αλλά μ΄άρχισε στα γλωσσόφιλα κ με πεισε να δώσω 50 τελικά για ελεύθερο στοματικό κι 69 (που τελικά δεν πρόλαβα να κάνω)..!
Πολύ καλό στοματικό στην αρχή κι ισπανικό με τις μαλακές βυζάρες της..! Τόσο που ήμουν έτοιμος να τελειώσω στο 3λεπτο..!
Για αυτό την σταμάτησα κ της είπα ν΄ανέβει πάνω μου, όπου απόλαυσα δεόντως να παίζω παράλληλα με τα βυζόμπαλα της..!
Όταν διαπίστωσα ότι ο χρόνος της συνάντησης έφτανε προς το τέλος, της ζήτησα να τον πάρει ξανά στο στόμα της για να τελειώσω..

Η Βερόνικα μου ΄πε ότι θα μείνει μέχρι τις 26/4 κ κατα την γνώμη μου είναι μια εξαιρετική επιλογή για βυζολάγνους μαζί με την Γαλήνη, αυτήν την περίοδο..!

ουκρανέζα είναι η κορασίδα; και σε ποια βάρδια την συνάντησες πρωινή ή βραδινή;

αν όπως αναφέρεις φιλάει στο στόμα, θα πρέπει να τιμηθεί άμεσα μιας που λες ότι στις 26/4 μας φεύγει

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

billmi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Η λιλιανα ξέρετε τι βάρδιες δουλεύει και αν είναι σήμερα?

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491

Αγαπητε μου ,μαλακες ναι,φυσικες ναι,αλλα πολυ πεσμενες και πως γινεται παντα να πονανε!Την δοκιμασα πριν απο λιγο,μετρια πραγματα,οσο το στηθος κρατιεται με το σουτιεν καλα, μολις αφαιρεθει απολυτη ξενερα.Οσο για γλωσσοφιλα κανα πεταχτο και αντε να φυγουμε.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Νατάσα Ουκρανέζα στο Νικ. Ουραν. 1 (αφρόσπιτο βράδυ) Μασογειακή φατσούλα, καστανό μαλάκι, γύρω στο 1,70 ψιλομοντελέ κορμί : Πίπα tragic, στο μουνί πρέπει να τρώει ένα 5λιτρό Castrol την ημέρα, πάμε για άλλα 

jeremyz

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μια κοπέλα καστανοξανθη που εχει 2 μάτια tattoo στο χερι, ξερουμε ονομα και που δουλευει; εχω την εντύπωση καπου στις βιλες;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Μερικες παρατηρησεις - ερωτησεις σχετικα με προηγουμενα σχολια

Στο bad girls πως περασες με 30 ευρω αφου το απλο ξεκιναει με 40?

Η Λιλιανα που την αναφερετε για κορμαρα, αληθεια τωρα; Αυτο θεωρειται ωραιο σωμα γυναικας;

Η μικρη Ηρα, ξερει κανεις αν γυρισε, και σε ποιο;

Υπαρχει κατι καλο για βραδινη επιλογη δυνατο σε εμφανιση;

• Like
Αντιδράσεις: foxio

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μερικες παρατηρησεις - ερωτησεις σχετικα με προηγουμενα σχολια

Η μικρη Ηρα, ξερει κανεις αν γυρισε, και σε ποιο;

όντως αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής αν γύρισε η Ηρα να ενημερώσει άμεσα

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Χθεσινη μεσημέριατικη βολτα στα σπιτακια των φτωχών των 30 ευρω.Το πρώτο που επισκεφθηκα ηταν το Playboy Φριξου 12.Δουλευε η Κατερινα μικρή σε ηλικια κοπελα αδιαφορη εμφανισιακα.Στην Φριξου14 δουλευε η γνωστη μιλφ ρουμανα Χριστινα με βυζαρες μεγαλες αλλα πεσμενες.Διπλα Sex and the city δουλευε η τσεχα μιλφ Ισαμπελα ψιλη αδυνατη αδιαφορη.Στο casa Victoria δεν πηγα πρέπει να δουλευε η βουλγαρα Βικτωρια.Διπλα στο 15 ηταν μια ψιλη μπαμπατσικη νεαρη ρωσιδα πολυ μετρια ονομα δεν ρωτησα γιατι η τσατσα μου είχε πρηξει τα κακαλα να περασω.Στα τριδυμα παιζει το εργο Η αυτοκρατορια των μιλφ.Στο 1 το γνωστό μπαζο Νικη.Στο 2 η Γαβριελα που με υποδέχθηκε ολογυμνη και για να με δελεασει μου προσφερε το γυμνο τσιμπουκι στα 30 ευρώ.Στο3 ηταν η Μαρινα ψιλη σαρανταρα λεπτη μελαχρινη δεν ελεγε και πολλα.Στην Π.Ερημιτη στο 3 και 3α δουλευαν στο ενα μιλφ με μαλλι αφανα χωρις κατι αξιολογο.Πιο γαμευσιμο ηταν ενα μικρο ασπρο σκυλακι που είχε.Διπλα οταν μπηκα ηταν μια γυρω στα 45 ντυμενη νομιζα ηταν η τσατσα.Τωρα ηρθα μου λεει θα περασεις;Να δω την κοπελα της λεω.Εγω ειμαι η κοπελα μου λεει που δουλευει σημερα.Γιατι της λεω πηρες προαγωγή η μηνατε απο κοπελες και την εκανα Λουις.Απέναντι στο 2 η ρουμανα Αλινα ηταν στο δωματιο.Οση ωρα περιμενα την κοπελα να βγει ρωτουσα την τσατσα για την κοπελα εμφάνιση και την ηλικια της και γυρναει και μου λεει και εσυ δεν εισαι κανενα πιπινη.Αει στο δυαλο μορη η διάφορα ειναι οτι εγω πληρωνω και δικαιουμαι να διαλεξω.Φευγω παω διπλα στο 2α ηταν η Αντελινα που δηλωνει ιταλιδα αλλα που την εκοψα απο Ρουμανια.Ωραιο μωρο γυρω στα 24 με φυσικες βυζαρες και κολαρα μαυρο μακρι μαλλι και το φετιχ μου φορούσε γυαλια.Εχω μια αδυναμια στα πιπινια που φωρανε γυαλια με φανταζωμαι να τις χυνω στα γυαλια.Και ετσι περασα με το μωρο με το απλο των 30 και περασα αρκετα καλα με τρεις εναλλαγες στασεων.

billmi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο για σήμερα βραδινή βάρδια? Θα βγάλω κάτι συναδέλφους από Αθήνα για τσαρκα

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
απο τραβεστι ενεργητικα και σαδιστικα ξερετε αν υπαρχει καποια και που;;;

Stories