Χθεσινή συνάντηση με την Νικόλ στο Φρίξου 13 μετά από πολλά χρόνια. έχει σπάσει αρκετά. στη συζήτηση μου ανέφερε ότι η Εύα (Ανδρέου Γεωργίου 4, godiva) πέθανε πριν 4 χρόνια από καρκίνο στο στήθος. τελευταία φορά την είχα συναντήσει las vegas.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)
Κριμα και εγω ηλπιζα να βελτιωθει όσο περνάει ο καιρός η έστω να μείνει όπως στις αρχές και να βελτίωνε μόνο τα ελληνικά της η έστω τα αγγλικά για να μην υπάρχει τόση δυσκολία στην επικοινωνία. Ίσως το οτι είχε αρκετή δουλειά να την κουρασε , αμα κρίνω δηλαδη απο τις αρκετές κριτικές φαντάζομαι οτι είχε και αρκετη δουλεια.Καλησπέρα σε όλους τους μπουρδελιάρηδες.
Διαβάζοντας την κριτική του Ράπτορα για την Αννούλα από τα Las Vegas, θέλω να καταθέσω και εγώ την δική μου εμπειρία διότι την πήρα και εγώ πολύ πρόσφατα. Τις προάλλες, μου ήρθε η όρεξη να πάω σε μικρή κοπέλα, και μιας και με την αδυναμία μου την Λάρα,την οποία έχω να την δω κάνα μήνα, δεν μπόρεσα να πάω να την δω την Πέμπτη που ήρθε (λαϊκό προσκύνημα θα έγινε πάλι πιστεύω). Λέω λοιπόν να πάω στην μικρή Ουγγαρέζα Άννα, την οποία είχα δοκιμάσει μία φορά μέσα στο μήνα Μάρτιο και πέρασα καλούτσικα. Μπουκάρω λοιπόν, μου λέει ο τσάτσος: μην την ζορίσεις και πολύ σήμερα όμως.. με θυμήθηκε γιατί την πρώτη φορά όντως είχα αργήσει λίγο στο χρόνο με την μικρή.. και την είχα ζορίσει. Σκέφτομαι προς στιγμή τα λόγια του τσάτσου, και λέω μην φάω καμία πάστα και μου βγει ξινή η μικρή..αλλά τελικά μπαίνω με 40 γυμνό στοματικό και χαλαράαα!!
Η μικρή μπήκε στο δώμα άψυψη, δίχως ενέργεια και όρεξη,(λέω από μέσα μου ο τσάτσος μου το είπε με τον τρόπο του, με προειδοποίησε). Καμία σχέση με την πρώτη φορά η μικρή, αλλά δεν πτοήθηκα, την βάζω για μπούκι, μου τον εσήκωσε,μου βάζει το λάστιχο
(τα προφυλακτικά που έχουν εκεί είναι μάρκας okey)αλλά δεν στηνότανε καλά στο πισωκολλητό, έκανε πως πονούσε, δεν ήταν διόλου συμμετοχική,ούτε λίγο να βογγάει να σε γκαβλώσει, ούτε μιλάει,σαν κούτσουρο, αλλά και πάλι δεν πτοήθηκα, την έχυσα. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου, αλλά έχω περάσει και πολύ καλύτερα. Καμία σχέση με την πρώτη φορά που την δοκίμασα η Αννούλα λοιπόν,οι επιδόσεις και η πορεία της είναι καθοδική κατά την γνώμη μου. Εν τέλει δεν νομίζω να την ξαναπροτιμήσω, και θα συμφωνήσω με Ράπτορα..
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Ξερει κανεις ποτε γυρναει η Λαρα και η Νατασσα Τσαρινα ?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Αυτη η Μαριζα απο το αλλο σαιτ δεν εχει καμια σχεση με τις επεξεργασμανες φωτογραφιες που βλεπετε,ειναι μια θεοχοντρη και ζητανε και 40ε το απλο!!!
Θα χασω τα μαλλια μου απ'αυτα που βλεπω και ακουω στα μπουρδελα...
Η αλλη η τσατσα στο Ρεντ Νταιαμοντ μου λεει κατσε εχω ενα κοριτσακι ολα τα λεφτα και βγαινει απο την κουζινα η Βαλερια που ειναι 40+ και της λεω το κοριτσακι που ειναι?
Και μου απανταει με θρασος μα αυτη ειναι δεν τη βλεπεις?
Πραγματικα παιζουν με τη νοημοσυνη μας
Η αλλη η τσατσα στο Ρεντ Νταιαμοντ μου λεει κατσε εχω ενα κοριτσακι ολα τα λεφτα και βγαινει απο την κουζινα η Βαλερια που ειναι 40+ και της λεω το κοριτσακι που ειναι?
Professoras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 1.011
Έλα ρε και η Μαρίζα ήταν καλό όταν πρωτοήρθε στο χωριό μας... καλούτσικο αλλά καμπυλωτή... τώρα μάλλον θα έγινε παράκαμψη ολόκληρη...Αυτη η Μαριζα απο το αλλο σαιτ δεν εχει καμια σχεση με τις επεξεργασμανες φωτογραφιες που βλεπετε,ειναι μια θεοχοντρη και ζητανε και 40ε το απλο!!!
anti garcia
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Έχει καμία 50+ Milfάρα?
Καλησπέρα Valkyrion. Υπάρχει η Νικόλ, που την πέτυχε στην Φρίξου που έγραψε λίγα μηνύματα πιο πάνω ένας άλλος συναγωνιστής. Επίσης ήτανε και μία Τάνια που καθότανε με τη ρόμπα της στο πλατύσκαλο, στην Φρίξου, με το βυζί να πιάνει πάτωμα που έλεγε και ο Al Pacino, αλλά δεν την βλέπω τελευταία, δεν ξέρω εάν σταμάτησε.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
και δε τον ρώτησες ?..Τι είσαι εσύ ρε φαφουτη?ο μπαμπάς της και τραβάς ζόρι άμα τη ζορισω ?Μπουκάρω λοιπόν, μου λέει ο τσάτσος: μην την ζορίσεις και πολύ σήμερα όμως.. με θυμήθηκε γιατί την πρώτη φορά όντως είχα αργήσει λίγο στο χρόνο με την μικρή.. και την είχα ζορίσει.
Ο κλάδος τσατσα-τσατσος πρέπει να εξαλειφθει κάποια στιγμή γιατί στις 9/10 περιπτώσεις δεν πρόσφερει τίποτα πέρα από εκνευρισμό στον πελάτη
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Επειδή προφανώς αναφέρεσαι στη Βουλγαρα μιλφ Εύα που κάποτε παρίσταναν και τις φίλες με τη Νικόλ, δε μπορώ να γνωρίζω αλλά στο Facebook της βλέπω ότι έχει τελευταία ανάρτηση πριν 3 χρόνια και like σε σχόλιο φίλου της πριν 2 χρόνια...οπότε διατηρώ επιφυλάξεις ως προς αυτό που γράφειςΧθεσινή συνάντηση με την Νικόλ στο Φρίξου 13 μετά από πολλά χρόνια. έχει σπάσει αρκετά. στη συζήτηση μου ανέφερε ότι η Εύα (Ανδρέου Γεωργίου 4, godiva) πέθανε πριν 4 χρόνια από καρκίνο στο στήθος. τελευταία φορά την είχα συναντήσει las vegas.
anti garcia
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
και δε τον ρώτησες ?..Τι είσαι εσύ ρε φαφουτη?ο μπαμπάς της και τραβάς ζόρι άμα τη ζορισω ?
Ο κλάδος τσατσα-τσατσος πρέπει να εξαλειφθει κάποια στιγμή γιατί στις 9/10 περιπτώσεις δεν πρόσφερει τίποτα πέρα από εκνευρισμό στον πελάτη
Όντως φαφούτης ο τσάτσος, αλλά δεν τον είπα τίποτα..
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.115
- Πόντοι
- 2.266
Εκτος απο φαφουτης ειναι και βλημαΌντως φαφούτης ο τσάτσος, αλλά δεν τον είπα τίποτα..
Alekos Papadopoulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάλι στο απλό πρόγραμμα για την Άννα από την Ουκρανία
δε τρελάθηκα και ανέβασα και σχετική κριτική.
άσχετο , αλλα ξεχασα πως ανεβάζουμε κριτικές για studio και υπηρεσίες , μπορεί κάποιος να μου θυμίσει να γραψω καμια 2-3-5-10 πριν τις ξεχάσω και αυτές μπας και βοηθήσω
κανέναν ;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Ερωτηση. Μια νικολ που θα δουλευει τωρα στο μπελα ντονα, αξιζει? Επισης κατι πρεπει να γινει στο σαιτ. Καλυτερα να βαζουμε ονομα κοπελας παρα να ψαχνουμε με τον χαρτη. Το μπελα ντονα δεν μπορουσα να το βρω αλλα νταλον ειναι ο χαρτης.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.878
- Πόντοι
- 4.766
Το bella Donna είναι εκεί που είναι το Godiva λίγο πιο αριστερά.Ερωτηση. Μια νικολ που θα δουλευει τωρα στο μπελα ντονα, αξιζει? Επισης κατι πρεπει να γινει στο σαιτ. Καλυτερα να βαζουμε ονομα κοπελας παρα να ψαχνουμε με τον χαρτη. Το μπελα ντονα δεν μπορουσα να το βρω αλλα νταλον ειναι ο χαρτης.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Το bella Donna είναι εκεί που είναι το Godiva λίγο πιο αριστερά.
Σε ευχαριστω βρε σερλοκ χολμς.Ξαναδιαβασε τι εγραψα. Ξερω πολυ καλα που ειναι το bella donna. Τεσπα πηγα εκανα το κασκαντεριλικι μου. Μετρια η Νικολ.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.878
- Πόντοι
- 4.766
Το μπελά ντονα δεν μπορουσα να το βρω ..το ξαναδιαβασα..μάλλον ξέχασα τα ελληνικά που ξέρω.Σε ευχαριστω βρε σερλοκ χολμς.Ξαναδιαβασε τι εγραψα. Ξερω πολυ καλα που ειναι το bella donna. Τεσπα πηγα εκανα το κασκαντεριλικι μου. Μετρια η Νικολ.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Το μπελά ντονα δεν μπορουσα να το βρω ..το ξαναδιαβασα..μάλλον ξέχασα τα ελληνικά που ξέρω.
Μιλαω για τις κριτικες και οχι για τις τοποθεσιες. Σορρυ αν δεν με καταλαβες.
anti garcia
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συνάδελφε. Πες καμία πληροφορία ΠΙΟ συγκεκριμένη εάν θέλεις. Βγάζει ξυνίλα Η Νικόλ, είναι καλή στο μπούκι?, δέχεται καθοδήγηση?Σε ευχαριστω βρε σερλοκ χολμς.Ξαναδιαβασε τι εγραψα. Ξερω πολυ καλα που ειναι το bella donna. Τεσπα πηγα εκανα το κασκαντεριλικι μου. Μετρια η Νικολ.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Καλησπέρα συνάδελφε. Πες καμία πληροφορία ΠΙΟ συγκεκριμένη εάν θέλεις. Βγάζει ξυνίλα Η Νικόλ, είναι καλή στο μπούκι?, δέχεται καθοδήγηση?
Ας τα παρουμε ενα ενα. Φατσα καυλοφατσα. Οχι τιποτα τρομερο. Βυζια μεγαλα αλλα κρεμασμενα με ωραιες ρωγες. Δεν αφηνει και πολλα πολλα. Μου εγλυψε τις δικες μου ρωγες και εγω προλαβα να γλυψω τις δικες της. Μπουκι, δεν μου αρεσε γιατι τον παιζει και με το χερι και μπουκωνει το κεφαλακι μονο, ασε που εμενα αυτο με ψιλοποναει κιολας ειδικα οταν αρχισε να δινει ρυθμο. Καθοδηγηση μαλλον ο καθε ενας πρεπει να το επιδιωκει. Παραδειγμα εγω ηθελα να της γλυψω τα βυζια οποτε την εβαλα απο πανω για πρωτη σταση, ενω εχυσα ηδη την επιασα απο την μεση και την εβαλα κατω σε ιεραποστολικο και εδωσα εγω ρυθμο. Δεν ειχε μα και μου τπτ, υπομονετικη ητανε. Απλα για 40 ευρω που εδωσα για απλο καλυτερα περναω με αλλες. Η Λαρα η υπηρεσια ειπε δεν ξερει ποτε γυρναει οποτε μαλλον οχι συντομα.
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Ερωτηση. Μια νικολ που θα δουλευει τωρα στο μπελα ντονα, αξιζει? Επισης κατι πρεπει να γινει στο σαιτ. Καλυτερα να βαζουμε ονομα κοπελας παρα να ψαχνουμε με τον χαρτη. Το μπελα ντονα δεν μπορουσα να το βρω αλλα νταλον ειναι ο χαρτης.
αυτη ποια Νικολ ειναι? Η γνωστη γαλλιδα μιλφ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις