Καλησπερα συναδελφοι! μαλλον με πηραν χαμπαρι οι δικοι μου και το ψαχνουν απο τι καταλαβα...οποτε μεχρι να ηρεμησουν λιγο τα πραγματα θα μπαινω αραια και που στο σαιτ.Ας παμε ομως σε αυτα που σας ενδιαφερουν. Περασα απο το λας βεγκας για να δω την Αννα που γραφονται καλα σχολια απο τους συναδελφους.
Αρκετα πετιτ για τα γουστα μου δλδ αν στο οριο ειναι η λαρα και παολα αυτη το ξεπερναει αλλα δεν ειναι κοκκαλο εχει και ωραιο στητο βυζι που σωζει την κατασταση.Ομορφη πολυ δεν την λες ουτε η κοπελα της διπλανης πορτας,θα ελεγα η χωριατοπουλα που συνανταμε καμια φορα οταν επισκευτομαστε τα χωρια μας.Παρολα αυτα περασα μεσα με απλο.
Η κοπελα δεν μιλαει ελληνικα η αγγλικα εκτος απο τα βασικα και πιστευω οτι γρηγορα θα τα μαθει γιατι καταλαβαινει αμεσως τι της λες.Στα του αγωνα αν και στην αρχη με εδειξε τα μαγουλα για φιλια εδωσε και κατι γλωσσοφιλα αλλα για λιγο και μαλιστα με εδειξε με το δαχτυλο που το εβαλε στο στομα (ετσι οταν κανουμε για ησυχια) να μην το πω πουθενα
Πηρε μονη της πρωτοβουλια και πηγε να με κανει πουτσοτριψιμο χωρις να της το ζητησω αλλα δεν την αφησα πολυ.Στην πιπα καλη με λιγο γλυψιμο στα @@ αλλα το ωραιο ηταν οταν ξαπλωσε αυτη και εγω απο πανω της τον εβαζα ολο σχεδον στο στομα και στην ουσια οπως και στις τσοντες για λιγη ωρα το εβαζα και το εβγαζα σε γρηγορο ομως ρυθμο.Στο σεξ εχει στενο μουνακι και η αισθηση ειναι καλη αλλα δυστυχως ετσι τελειωνεις γρηγορα οπως και εγινε με αυτην στα 4 δεν προλαβα αλλη σταση.Γενικα ειναι καλη και για τους λατρεις των πετιτ νομιζω θα ειναι τοπ! για τους υπολοιπους αξιζει πιστευω μια δοκιμη!