Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
δεν εννοώ τη θεία Μόνικα τη γνωστή... Εννοώ τη Μόνικα από το Περου που δούλευει εκεί στα σπίτια της Φρίξου
Ελευθερο στοματικο στα ορθια στο κρεβατι με τελειωμα στο στομα.Παρα πολυ καλη η Περουβιανη στο απλο προγραμμα ,θα την ξανατιμησω.Αρχιζω να μπερδευομαι με τα στανταρακια μου.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Πέρασα με Εβελίνα στα τρίδυμα σήμερα.ψηλη με μαλακή επιδερμίδα, φορούσε ένα διχτυωτο σκέτη γκαβλα.εμεινα αρκετά ευχαριστημένος δν έχει ίχνος ξυνιλας κ κοιτάει να ικανοποιήσει τα γούστα σου πάνω απ' όλα.επισης αυτό το βυζί δν υπάρχει, είναι κορυφή
τακι την εβελινα την γαμουσα πριν 12 χρονια ρε
τι γινεται ρε πουστη μου σε αυτην την πολη εχει παγωσει ο χρονος

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ελευθερο στοματικο στα ορθια στο κρεβατι με τελειωμα στο στομα.Παρα πολυ καλη η Περουβιανη στο απλο προγραμμα ,θα την ξανατιμησω.Αρχιζω να μπερδευομαι με τα στανταρακια μου.
θα κολησεις και κατι παρασημα το κοντο πουλι σου μια χαρα
θα παιδευεσαι με χαπια και κρεμες 3 μηνες

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
τακι την εβελινα την γαμουσα πριν 12 χρονια ρε
τι γινεται ρε πουστη μου σε αυτην την πολη εχει παγωσει ο χρονος
Φίλος εγώ δν την ήξερα,και μου φάνηκε καλή όπως κ όντως ήταν.αυτο το βυζί δύσκολο να το βρεις

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
50-50 Βουλγαρία με Ρουμανία και με gypsy λογικά καταγωγή.. Από κει και πέρα είναι στανταρακι όντως για πρωινές μεσημεριανές ώρες :)
ετσι ετσι ο νουμερο ενα γυφτογαμης εισαι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
ετσι ετσι ο νουμερο ενα γυφτογαμης εισαι
Ρε φιλαράκο αν δεν γουστάρεις την φάση γιατί κάθεσαι και κράζεις έναν έναν έχεις χοντρό πρόβλημα στο μυαλό σου ρε σαβουρογαμη.. Πέσε κοιμησου και άσε να γαμήσουμε και την παπαρηγα άμα λάχει

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
θα κολησεις και κατι παρασημα το κοντο πουλι σου μια χαρα
θα παιδευεσαι με χαπια και κρεμες 3 μηνες
40 χρονια το κανω αυτο και δεν ακομα δεν εγινε το χατιρι σου στραβοστομη,αντε χασου απο δω.

knoxville

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
ρε παιδια μια ερωτησουλα μπορει να φανει φουλ χαζη....ενα απλο τσιμπουκακι ποσο παει στα μαγαζια αυτα?με καποτα χωρις καποτα οτι ναναι...ευχαριστω πολυ.. :pipa2: :pipa2:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
την καινούρια την Maya την δοκίμασε κανείς; οι φωτογραφίες της στο άλλο site που έχει είναι αληθινές ή μούφα. γιατί αν είναι πρόκειται για ωραίο μουνάκι με μεσογειακό πρόσωπο.

αν την είδε και πέρασε κάποιος μαζί της να ενημερώσει.

Ωραίο μουνι σε εμφάνιση,γυφτορουμανα που δεν φιλάει και δεν κάνει ακαποτη πίπα  :headbang: στα υπόλοιπα,δεν είναι για αγριαδες και γρήγορους ρυθμούς,θέλει μικρά πουλιά,στοργή,προδερμ και να τελειώνεις στο 10αλεπτο..

Με λίγα λόγια αποστειρωμένα και ακριβά πράγματα για την εποχή που ζούμε στο μεγάλο μπουρδελο της Ευρώπης.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
ρε παιδια μια ερωτησουλα μπορει να φανει φουλ χαζη....ενα απλο τσιμπουκακι ποσο παει στα μαγαζια αυτα?με καποτα χωρις καποτα οτι ναναι...ευχαριστω πολυ.. :pipa2: :pipa2:

Σκετο τσιμπουκι δεν προσφερουν, πληρωνεις την τιμη για το απλο σεξ, συνηθως 30€

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Επισκεψη αργα το βραδυ χθες στην περιβοητη Παολα :grin:
γλωσσοφιλα φουλ πριν και μετα το γαμησι ,πιπα ακα στα 50 ,γενικα δεν βιαζοταν καθολου πουθενα ... μια χαρα.

Κωλο δινανε στα 70 (μια Ουκρανα μπαζο και μια Ρουμανα) αλλα ονοματα δεν θυμαμαι :grin: ας τα γραψει ο φιλος Παπας που ειμασταν μαζι και κραταει στατιστικα. Παντως πολλες κανουν πιπα με καποτα πλεον ...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Διαβασα παραπανω για μια απο Περου, σε ποιο μαγαζι την βρισκουμε αυτη; Ειναι εμφανισιμη η απλα τρωγεται;

Επισης ανεβασε κριτικη καποιος για μια Αννα Φριξου 15, που λεει απιστευτα ομορφη, το επιβεβαιωνει καποιος αλλος η απλα ερωτευτηκε ο τυπος;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.121
Πόντοι
506
Διαβασα παραπανω για μια απο Περου, σε ποιο μαγαζι την βρισκουμε αυτη; Ειναι εμφανισιμη η απλα τρωγεται;

Επισης ανεβασε κριτικη καποιος για μια Αννα Φριξου 15, που λεει απιστευτα ομορφη, το επιβεβαιωνει καποιος αλλος η απλα ερωτευτηκε ο τυπος;
την είδα κ εγώ εχθές αλλά δεν πέρασα. Πολύ όμορφη. Βασικά από όσες είδα η ομορφότερη ήταν. Ξέρεις κάνεις τι γίνεται με το godiva; Πάλι κλειστό ήταν εχθές.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

πέρασα χθες ομορφούλα, όχι και απίστευτα (το λέει κιόλας '' Μια κοπέλα που με την πρώτη ματία δεν σου γεμίζει το μάτι'')  ....είναι όμως γλυκιά και τρυφερή ...GFE , κοντούλα αρκετά γυμνασμένη ....και εμένα μου άρεσε ...σίγουρα θα ξαναπάω

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλησπερα συναδελφοι! μαλλον με πηραν χαμπαρι οι δικοι μου και το ψαχνουν απο τι καταλαβα...οποτε μεχρι να ηρεμησουν λιγο τα πραγματα θα μπαινω αραια και που στο σαιτ.Ας παμε ομως σε αυτα που σας ενδιαφερουν. Περασα απο το λας βεγκας για να δω την Αννα που γραφονται καλα σχολια απο τους συναδελφους.
Αρκετα πετιτ για τα γουστα μου δλδ αν στο οριο ειναι η λαρα και παολα αυτη το ξεπερναει αλλα δεν ειναι κοκκαλο εχει και ωραιο στητο βυζι που σωζει την κατασταση.Ομορφη πολυ δεν την λες ουτε η κοπελα της διπλανης πορτας,θα ελεγα η χωριατοπουλα που συνανταμε καμια φορα οταν επισκευτομαστε τα χωρια μας.Παρολα αυτα περασα μεσα με απλο.
Η κοπελα δεν μιλαει ελληνικα η αγγλικα εκτος απο τα βασικα και πιστευω οτι γρηγορα θα τα μαθει γιατι καταλαβαινει αμεσως τι της λες.Στα του αγωνα αν και στην αρχη με εδειξε τα μαγουλα για φιλια εδωσε και κατι γλωσσοφιλα αλλα για λιγο και μαλιστα με εδειξε με το δαχτυλο που το εβαλε στο στομα (ετσι οταν κανουμε για ησυχια) να μην το πω πουθενα :grin: Πηρε μονη της πρωτοβουλια και πηγε να με κανει πουτσοτριψιμο χωρις να της το ζητησω αλλα δεν την αφησα πολυ.Στην πιπα καλη με λιγο γλυψιμο στα @@ αλλα το ωραιο ηταν οταν ξαπλωσε αυτη και εγω απο πανω της τον εβαζα ολο σχεδον στο στομα και στην ουσια οπως και στις τσοντες για λιγη ωρα το εβαζα και το εβγαζα σε γρηγορο ομως ρυθμο.Στο σεξ εχει στενο μουνακι και η αισθηση ειναι καλη αλλα δυστυχως ετσι τελειωνεις γρηγορα οπως και εγινε με αυτην στα 4 δεν προλαβα αλλη σταση.Γενικα ειναι καλη και για τους λατρεις των πετιτ νομιζω θα ειναι τοπ! για τους υπολοιπους αξιζει πιστευω μια δοκιμη!

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Ξεχασα να γραψω οτι αφηνει δαχτυλο και μαλιστα οταν πηγα να της το βαλω στο κωλο με ειπε χαμογελοντας οχι αναλ  :cheesy:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ωραίο μουνι σε εμφάνιση,γυφτορουμανα που δεν φιλάει και δεν κάνει ακαποτη πίπα  :headbang: στα υπόλοιπα,δεν είναι για αγριαδες και γρήγορους ρυθμούς,θέλει μικρά πουλιά,στοργή,προδερμ και να τελειώνεις στο 10αλεπτο..

Με λίγα λόγια αποστειρωμένα και ακριβά πράγματα για την εποχή που ζούμε στο μεγάλο μπουρδελο της Ευρώπης.

ευχαριστώ φιλαράκι  :hi:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Τελος να αφησω ενα μνμ εδω γιατι ξερω οτι τα διαβαζουν.Ξαφνικα και χωρις λογο με διεγραψαν μερικες απο τα σοσιαλ μιντια! Οποτε κι εγω σας διαγραφω απο την λιστα μου εσας και τα στουντιο που δουλευετε για αρκετο καιρο δεν θα περασω ουτε απ εξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom