Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Η ιζαμπελα ήταν στην πρωινή βάρδια σήμερα που πέρασα,γράψτε καμία κριτική ρε κοπριτες,εγώ πρώτη φορά την έβλεπα...
ε και εσύ βρε απαράδεκτος ...2 χρόνια δουλεύει εκεί πρωινή ...καμιά άλλη σου γυάλισε ή τίποτα;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
ε και εσύ βρε απαράδεκτος ...2 χρόνια δουλεύει εκεί πρωινή ...καμιά άλλη σου γυάλισε ή τίποτα;;

Είχε αρκετά νέα ρουμανοπιπινακια εγώ έφαγα φόλα με τη νέα άφιξη στα χρυσά χείλη(γυφτορουμανα) που δεν κάνει ακαποτη πίπα  :headbang:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Είχε αρκετά νέα ρουμανοπιπινακια εγώ έφαγα φόλα με τη νέα άφιξη στα χρυσά χείλη(γυφτορουμανα) που δεν κάνει ακαποτη πίπα  :headbang:
για πες καμιά ομορφούλα;; εμ χρυσά χείλη είναι αυτά... :2funny: :2funny:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.006
Πόντοι
4.766
Η ιζαμπελα ήταν στην πρωινή βάρδια σήμερα που πέρασα,γράψτε καμία κριτική ρε κοπριτες,εγώ πρώτη φορά την έβλεπα...
Παρών.. εγώ είχα γράψει ρε συνάδελφε πριν κάτι μέρες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Και παρεμπίπτοντος...επειδή 2η με Πάολα δεν...λόγω αμφιβολιών που διαμορφώθηκαν λόγω των τελευταίων αρνητικών σχολίων...για πες πότε και που χορεύει η Μελίνα???  :sunglasses: 

η Μελίνα δουλεύει πρωινή βάρδια το Σ/Κ. για σήμερα Παρασκευή από όσο είδα στο άλλο site (φαηντ γκερλς) είναι βραδυνή βάρδια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

πάντα πρωινή βάρδια δουλεύει η Τσέχα milf Ιζαμπέλα βράδυ ποτέ δεν θα την πετύχεις. Από θέμα υπηρεσιών αξίζει, θα περάσεις καλά είναι το στανταράκι της πρωινής βάρδιας για αυτούς που βγαίνουν τη μέρα για τσάρκα.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει και GFE.... ;)

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
Πέρασα με Εβελίνα στα τρίδυμα σήμερα.ψηλη με μαλακή επιδερμίδα, φορούσε ένα διχτυωτο σκέτη γκαβλα.εμεινα αρκετά ευχαριστημένος δν έχει ίχνος ξυνιλας κ κοιτάει να ικανοποιήσει τα γούστα σου πάνω απ' όλα.επισης αυτό το βυζί δν υπάρχει, είναι κορυφή

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.006
Πόντοι
4.766
πάντα πρωινή βάρδια δουλεύει η Τσέχα milf Ιζαμπέλα βράδυ ποτέ δεν θα την πετύχεις. Από θέμα υπηρεσιών αξίζει, θα περάσεις καλά είναι το στανταράκι της πρωινής βάρδιας για αυτούς που βγαίνουν τη μέρα για τσάρκα.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει και GFE.... ;)
Άμα είναι Τσέχα εγώ είμαι Ελβετός από το κέντρο της Γενεύης

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Σίγουρα με τα γούστα του καθένα δεν μπορώ να τα βάλω,αλλά ρε σεις αυτο το πράγμα που πληρώνουμε για να γαμησουμε σημαίνει ότι ψάχνουμε κάτι παραπάνω απο τη γυναίκα,γκόμενά μας η να βγάλουμε κανένα απωθημένο.

Το να πηγαίνει κάποιος με χοντρή η με κοπέλα που έχει κοιλιά και να την πληρώνει,πραγματικά με ξεπερνάει!!!

Ορισμένοι είστε πραγματικοί ήρωες ρε παιδιά  :kneel:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.006
Πόντοι
4.766

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Τόσα χρόνια γυρνάς στα σπιτάκια θα πρέπει να έχεις την ανάλογη πορνοαντιληψη ποτε πουλάνε παπά και πότε όχι

να σου πω την αληθεια και απο το Ουζπεκισταν να ειναι δεν με αποσχολει καθολου. Αν ηταν ρωσιδα ή Ουκρανεζα θα με ενδιεφερε περισσοτερο το πραγμα για να εμβαθυνω ωστε να μαθω πραγματα γι' αυτην (οπως π.χ. με Λίλιανα, παολα, Μελινα, βαζω και την Ηρα μεσα που ειναι μολδαβη που μιλαει ρωσικα). Απλα επειδη αναφερετε και αυτο αποκαλειται Τσεχα γι' αυτο  την ανεφερα ως τσεχα και για κανενα αλλο λογο.

Ως υπηρεσιες ειναι καλη για να μπουμε και στην ουσια γιατι οι περισσοτεροι καλες υπηρεσιες ψαχνουμε.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.006
Πόντοι
4.766
να σου πω την αληθεια και απο το Ουζπεκισταν να ειναι δεν με αποσχολει καθολου. Αν ηταν ρωσιδα ή Ουκρανεζα θα με ενδιεφερε περισσοτερο το πραγμα για να εμβαθυνω ωστε να μαθω πραγματα γι' αυτην. Απλα επειδη αναφερετε και αυτο αποκαλειται Τσεχα γι' αυτο  την ανεφερα ως τσεχα και για κανενα αλλο λογο.

Ως υπηρεσιες ειναι καλη για να μπουμε και στην ουσια γιατι οι περισσοτεροι καλες υπηρεσιες ψαχνουμε.
50-50 Βουλγαρία με Ρουμανία και με gypsy λογικά καταγωγή.. Από κει και πέρα είναι στανταρακι όντως για πρωινές μεσημεριανές ώρες :)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
50-50 Βουλγαρία με Ρουμανία και με gypsy λογικά καταγωγή.. Από κει και πέρα είναι στανταρακι όντως για πρωινές μεσημεριανές ώρες :)

ετσι γι' αυτο το ειπα και εγω, οτι ειναι καλο στανταρακι για πρωινες και μεσιμεριανες ωρες. οχι σαν καποιες αλλες που κλαις το 30αρι ή το 40αρι

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
Σίγουρα με τα γούστα του καθένα δεν μπορώ να τα βάλω,αλλά ρε σεις αυτο το πράγμα που πληρώνουμε για να γαμησουμε σημαίνει ότι ψάχνουμε κάτι παραπάνω απο τη γυναίκα,γκόμενά μας η να βγάλουμε κανένα απωθημένο.

Το να πηγαίνει κάποιος με χοντρή η με κοπέλα που έχει κοιλιά και να την πληρώνει,πραγματικά με ξεπερνάει!!!

Ορισμένοι είστε πραγματικοί ήρωες ρε παιδιά  :kneel:

Χμμμμ..... :think: :think:

μήπως το γεγονός ότι πληρώνουμε είναι η πεμπτουσία της όλης πράξης???
και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά ένα ωραίο περιτύλιγμα το οποίο απλά δικαιολογεί στα ίδια μας τα μάτια την ανίατη κατά εμέ παθογένεια του αγοραίου έρωτα???

Και στην τελική, χοντρή ή λεπτή, κοντή ή ψηλή….μας καυλώνει το γεγονός και μόνο ότι τα «σκάμε» και ότι είναι κτήμα μας το όποιο όμορφο ή στραβοχυμένο κορμί???

Από την άλλη ….

Φιλοσοφώντας το ένα βήμα παραπέρα….η επιλογή της «άσχημης» μήπως δημιουργεί την ψευδαίσθηση στον θηρευτή ότι θα μας υποταχτεί το «άσχημο» επειδή είμαστε αντικειμενικά ποιο «όμορφοι»….και θα μας προφέρει κατά τον τρόπο αυτό ενστικτωδώς το απόλυτο???

Τελικά το όλο άθλημα τι είναι…. είναι η ικανοποίηση και μόνο του βασικού ενστίκτου των αναπαραγωγικών ορμών μας εκμεταλλευόμενοι το «όμορφο» ή είναι μια προσπάθεια να καλύψουμε τα όποια περίεργα «πιστεύω» που κρύβονται στα άδυτα της παθογένειας μας???

Ήλθον είδον και…ξέχασον
Γαμώτον τι έπρεπε να κάνων???

…….κακός σύμβουλος η νυχτερινή βάρδια τελικά……  :uglystupid: :uglystupid: η :jerking: :jerking: πάει σύνεφοοοοοο  :rockon:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
την καινούρια την Maya την δοκίμασε κανείς; οι φωτογραφίες της στο άλλο site που έχει είναι αληθινές ή μούφα. γιατί αν είναι πρόκειται για ωραίο μουνάκι με μεσογειακό πρόσωπο.

αν την είδε και πέρασε κάποιος μαζί της να ενημερώσει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
η Μόνικα στην ίδια γειτονιά και επίσης πάντα πρωινή είναι 5 κλάσεις πάνω από την Ιζαμπελα για να μιλήσουμε καθαρά...

Επίσης γύρισε η Αλινα η Ρουμανα στο Ερημίτη 3 για τους παλιούς φαν

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
η Μόνικα στην ίδια γειτονιά και επίσης πάντα πρωινή είναι 5 κλάσεις πάνω από την Ιζαμπελα για να μιλήσουμε καθαρά...

Επίσης γύρισε η Αλινα η Ρουμανα στο Ερημίτη 3 για τους παλιούς φαν

ναι ρε παικταρά μου al  :respect: η Θεία Μόνικα είναι σούπερ  :rockon: απλά δεν την ανέφερα γιατί ρωτήθηκα μόνο για την Ιζαμπέλα. Η αλληλοσυμπλήρωση βοηθάει  :grouphug:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
ναι ρε παικταρά μου al  :respect: η Θεία Μόνικα είναι σούπερ  :rockon: απλά δεν την ανέφερα γιατί ρωτήθηκα μόνο για την Ιζαμπέλα. Η αλληλοσυμπλήρωση βοηθάει  :grouphug:
δεν εννοώ τη θεία Μόνικα τη γνωστή... Εννοώ τη Μόνικα από το Περου που δούλευει εκεί στα σπίτια της Φρίξου

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
δεν εννοώ τη θεία Μόνικα τη γνωστή... Εννοώ τη Μόνικα από το Περου που δούλευει εκεί στα σπίτια της Φρίξου

ok εγώ κατάλαβα την Θεία Μόνικα διότι μαζί με την τσαρίνα είναι το σήμα κατατεθέν στα στούντιο.

την Μόνικα την περουβιανή δεν την δοκίμασα, μιας και το ανέφερες θα την προσθέσω στην λίστα για επίσκεψη.  :thumbsup:

Αν και τα πρωινά/μεσημέρια δυσκολεύομαι να βγω τσάρκα λόγο βραδινής εργασίας.  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom