You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Καταχώρησαν στο γνωστό σαιτ και προφίλ από Εβελινα ..Να μαθαίνουν οι νεότεροι
πηγα και την ειδα απο κοντα πριν απο δυο μηνες,δουλευει στο στουντιο 2 των τριδυμων,μπορει να ειναι καλη μεσα αλλα εμενα δε μου εκανε κλικ για να περασω μαζι της...
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.117
- Πόντοι
- 2.266
Τη σημασία έχει πόσο έγινες που τη γαμουσες και πότε ποιο όμορφη ζητησες ποιο όμορφη σε ειπααυτη την γαμουσα στον βαρδαρη οταν ημουν 21 και τωρα εγινα 30
πλακα κανεις????
Professoras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 1.011
Εσύ δεν ξέρεις ποια σου αρέσει; Πρέπει να σου πω εγώ; Ή θίχτηκες που είπα ότι η Πάολα δεν είναι από τις ωραιότερες στην πιάτσα...;!ε..πες μια ωραιοτερη να παμε να γαμησουμε
Greek30
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 61
- Πόντοι
- 0
ΜΕΓΑΛΗ απάτη αυτή η ΚΑΡΧΙΑ Νταίζη στο Φρίξου 13Α ... Άχυστος και εκνευρισμένος έφυγα !!!
Έβαλα κρητική να μην την πατήσει κι άλλος συναγωνιστής !!!
ΜΑΥΡΟ στις ΚΑΡΧΙΕΣ !!! (Θέλει να το παίξει και Τσέχα ... το γυφτάκι !!!)
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
στα αρχιδια μου η παολαΕσύ δεν ξέρεις ποια σου αρέσει; Πρέπει να σου πω εγώ; Ή θίχτηκες που είπα ότι η Πάολα δεν είναι από τις ωραιότερες στην πιάτσα...;!
ουτε την ξερω
εχω να γαμηςσω στα μπουρδελα 6 μηνες ολες ειναι σαπιες
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
ασε μας ρε μαλακαΤη σημασία έχει πόσο έγινες που τη γαμουσες και πότε ποιο όμορφη ζητησες ποιο όμορφη σε ειπα
100 χρονια πουτανα
γαματε τις ιδιες και τις ιδιες
και σεις σαπιοι ειστε
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Και επειδη εγω με αγαπουλινικα πιπινακια δεν ξεκαυλωνω, πηγα και εριξα μια πουτσα στο καριολοπουτσογλυφτροανωμαλοπουτανο ειρηνη... Το πιο gfe και γλυκο πραμα που της ειπα παμω στο γαμησιηταν "καριολα πουττανα που σε γαμαμε για 30 ευρω", την εχυσα και στα βυζια και στανιαρα
Είσαι Θεός....
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.117
- Πόντοι
- 2.266
Tυπε δε χρειαζετε να μας δειχνεις ποσα κιλα μαλακας εισαι κρατα το για τον εαυτο σουασε μας ρε μαλακα
100 χρονια πουτανα
γαματε τις ιδιες και τις ιδιες
και σεις σαπιοι ειστε
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
μπαζογαμη αγαμητεTυπε δε χρειαζετε να μας δειχνεις ποσα κιλα μαλακας εισαι κρατα το για τον εαυτο σου
καληνυχτα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.117
- Πόντοι
- 2.266
Aσε ρε γατακι παπαραμπαζογαμη αγαμητε
καληνυχτα
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Και λιγα λες. 12χρονια εχει σιγουρααυτη την γαμουσα στον βαρδαρη οταν ημουν 21 και τωρα εγινα 30
πλακα κανεις????
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
ΜΕΓΑΛΗ απάτη αυτή η ΚΑΡΧΙΑ Νταίζη στο Φρίξου 13Α ... Άχυστος και εκνευρισμένος έφυγα !!!
τα ιδια επαθα κι εγω,στο casa victoria ειναι φριξου15α,μακρια απο αυτην,οποιος παει δε νομιζω να ξαναπαει...
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Και επειδη εγω με αγαπουλινικα πιπινακια δεν ξεκαυλωνω, πηγα και εριξα μια πουτσα στο καριολοπουτσογλυφτροανωμαλοπουτανο ειρηνη... Το πιο gfe και γλυκο πραμα που της ειπα παμω στο γαμησιηταν "καριολα πουττανα που σε γαμαμε για 30 ευρω", την εχυσα και στα βυζια και στανιαρα
Την απαξίωσες τύπε :S
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
ΑξιοςΚαι επειδη εγω με αγαπουλινικα πιπινακια δεν ξεκαυλωνω, πηγα και εριξα μια πουτσα στο καριολοπουτσογλυφτροανωμαλοπουτανο ειρηνη... Το πιο gfe και γλυκο πραμα που της ειπα παμω στο γαμησιηταν "καριολα πουττανα που σε γαμαμε για 30 ευρω", την εχυσα και στα βυζια και στανιαρα
Καλησπέρα νεος στο φόρουμ και πρώτη φορά σε στούντιο.Λοιπον πήγα Φρίξου 12 αν θυμάμαι καλά και πίστευα θα ήταν καμιά ξεπετα 5λεπτου γιατί πήγα πολύ καυλωμένος. Μάγκες ειλικρινά σας μιλάω πήγα με την Κατερίνα απο Ουκρανία 40 ευρώ κάτσαμε 25 λεπτά και ήταν το καλύτερο γαμησι που έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είμαι 20 αλλά της εξήγησα από την αρχή παω πρώτη φορά και θέλω να περάσω καλά. Λοιπόν η κοπέλα φουλ καλό ρόλο GFE (πιο καλό από την πρώην μου:Ρ) δεν βιαζόταν καθόλου και 25 λεπτά που κάτσαμε δεν βαρέθηκε ούτε λεπτό. Έκανα υπερπροσπαθειες να μην τελειώσω και κάθε φορά που πήγαινα να τελειώσω της έλεγα να σταματήσει για λίγο και ξανά πάλι. Η πίπα της όνειρο το εχωνε όλο στο στόμα της και μου τον έπαιξε ελάχιστα με το χέρι αλλιώς θα τελείωνα στο 5λεπτο.καναμε τα πάντα και σε τίποτα δεν έλεγε όχι. Την προτείνω ανεπιφυλακτα,δεν βιαζόταν καθόλου και είναι μουναρα
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 5.646
Και μετά ξύπνησες...Καλησπέρα νεος στο φόρουμ και πρώτη φορά σε στούντιο.Λοιπον πήγα Φρίξου 12 αν θυμάμαι καλά και πίστευα θα ήταν καμιά ξεπετα 5λεπτου γιατί πήγα πολύ καυλωμένος. Μάγκες ειλικρινά σας μιλάω πήγα με την Κατερίνα απο Ουκρανία 40 ευρώ κάτσαμε 25 λεπτά και ήταν το καλύτερο γαμησι που έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είμαι 20 αλλά της εξήγησα από την αρχή παω πρώτη φορά και θέλω να περάσω καλά. Λοιπόν η κοπέλα φουλ καλό ρόλο GFE (πιο καλό από την πρώην μου:Ρ) δεν βιαζόταν καθόλου και 25 λεπτά που κάτσαμε δεν βαρέθηκε ούτε λεπτό. Έκανα υπερπροσπαθειες να μην τελειώσω και κάθε φορά που πήγαινα να τελειώσω της έλεγα να σταματήσει για λίγο και ξανά πάλι. Η πίπα της όνειρο το εχωνε όλο στο στόμα της και μου τον έπαιξε ελάχιστα με το χέρι αλλιώς θα τελείωνα στο 5λεπτο.καναμε τα πάντα και σε τίποτα δεν έλεγε όχι. Την προτείνω ανεπιφυλακτα,δεν βιαζόταν καθόλου και είναι μουναρα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Καλησπέρα νεος στο φόρουμ και πρώτη φορά σε στούντιο.Λοιπον πήγα Φρίξου 12 αν θυμάμαι καλά και πίστευα θα ήταν καμιά ξεπετα 5λεπτου γιατί πήγα πολύ καυλωμένος. Μάγκες ειλικρινά σας μιλάω πήγα με την Κατερίνα απο Ουκρανία 40 ευρώ κάτσαμε 25 λεπτά και ήταν το καλύτερο γαμησι που έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είμαι 20 αλλά της εξήγησα από την αρχή παω πρώτη φορά και θέλω να περάσω καλά. Λοιπόν η κοπέλα φουλ καλό ρόλο GFE (πιο καλό από την πρώην μου:Ρ) δεν βιαζόταν καθόλου και 25 λεπτά που κάτσαμε δεν βαρέθηκε ούτε λεπτό. Έκανα υπερπροσπαθειες να μην τελειώσω και κάθε φορά που πήγαινα να τελειώσω της έλεγα να σταματήσει για λίγο και ξανά πάλι. Η πίπα της όνειρο το εχωνε όλο στο στόμα της και μου τον έπαιξε ελάχιστα με το χέρι αλλιώς θα τελείωνα στο 5λεπτο.καναμε τα πάντα και σε τίποτα δεν έλεγε όχι. Την προτείνω ανεπιφυλακτα,δεν βιαζόταν καθόλου και είναι μουναρα
καλά στα λέει ο Τάκης Μπούκας πιο πάνω, ότι μετά ξύπνησες....
μωρό σαν την Πάολα δεν έχει σε GFE, ποια Κατερίνα Ουκρανέζα και κουραφέξαλα πιο κομοδίνο πεθαίνεις
δοκίμασε Πάολα και Μελίνα και μετά έλα να εδώ στο νήμα να ξανά γράψεις να δούμε τις εντυπώσεις σου σαν πρωτάρης για το πως πέρασες....
Και μετά ξύπνησες...
Εγώ φίλε την εμπειρία μου είπα όπως την έζησα. Πρώτη φορά πήγαινα και περίμενα ξεπετα όπως προανέφερα αλλά πέρασα τέλεια και σίγουρα θα ξαναπάω στην ίδια κάποια στιγμή. Δεν έχω πείρα σε οίκους ανοχης οπότε για κάποιους μπορεί να τα παραλεω αλλά εγώ έτσι το έζησα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις