Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Και η Αντριαννα είναι στο πρόγραμμα εδώ και λίγες μέρες και μου κάνει εντύπωση ότι δεν ασχολείται κανείς  :dunno: :dunno:
Όλοι με την Πάολα ασχολείστε πια?

έχει μεγάλο σουξέ αυτό τον καιρό η Πάολα.

τώρα όσο αφορά τις άκρως αντιφατικές κριτικές που υπάρχουν, έχω μια εξήγηση αλλά δεν είναι της παρούσης.

κάποια στιγμή θα τοποθετηθώ και εγώ πάνω στο θέμα αυτό.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
έχει μεγάλο σουξέ αυτό τον καιρό η Πάολα.

τώρα όσο αφορά τις άκρως αντιφατικές κριτικές που υπάρχουν, έχω μια εξήγηση αλλά δεν είναι της παρούσης.

κάποια στιγμή θα τοποθετηθώ και εγώ πάνω στο θέμα αυτό.
Πολύ γρήγορα την ξεπερασες την Ηρα σου εσύ... Βρε εδώ έχει έρθει ο θυληκος Ινιεστα κι εσείς ασχολείστε με την Πάολα ακόμα ? :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πολύ γρήγορα την ξεπερασες την Ηρα σου εσύ... Βρε εδώ έχει έρθει ο θυληκος Ινιεστα κι εσείς ασχολείστε με την Πάολα ακόμα ? :grin:

η Ήρα είναι η λατρεία μου al και θα παραμείνει... ;)

ποια εννοείς θυληκό Ινιέστα δώσε info  :think:

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Πηγα ξανα με την Ανια στο Free House οπου ανεβασα και κριτικη.Το αξιοσημιοτο για μενα ειναι οτι ενω καποιος αλλος περιμενε σε δωματιο  η Ανια ηρθε πρωτα σε μενα που καναμε συνολικα γυρω στο 20λεπτο    χωρις να πει το παραμικρο για τον χρονο οτι εχει να παει σε αλλον κλπ.Συναθλητης γραφοντας κριτικη για την Παολα πηρε προγραμμα για 69 (πιο  ακριβο απο το γλειψιμο που πηρα εγω με την Ανια) και εκει που την εγλειψε και περιμενε να του παρει πιπα αυτη σηκωθηκε και εφυγε γιατι λεει time τελειωσε ο χρονος lol.Δεν θελω να κρινω αρνητικα την Παολα και να λεω δυθιραμβους για την Ανια αλλα ποια ομως θελει πραγματικα να ευχαριστισει τον πελατη  τιμαει τα λεφτα που βγαζει και της αρεσει φυσικα αυτο που κανει και ποια θελει να κανει και καποιες αρπαχτες γιατι εχει και θετικοτατες κριτικες και σχολια αλλα μηπως επιλεγει   για το ποτε και σε ποιον λεω εγω τωρα θα κανει και αγγαρεια για αρπαχτη;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πηγα ξανα με την Ανια στο Free House οπου ανεβασα και κριτικη.Το αξιοσημιοτο για μενα ειναι οτι ενω καποιος αλλος περιμενε σε δωματιο  η Ανια ηρθε πρωτα σε μενα που καναμε συνολικα γυρω στο 20λεπτο    χωρις να πει το παραμικρο για τον χρονο οτι εχει να παει σε αλλον κλπ.Συναθλητης γραφοντας κριτικη για την Παολα πηρε προγραμμα για 69 (πιο  ακριβο απο το γλειψιμο που πηρα εγω με την Ανια) και εκει που την εγλειψε και περιμενε να του παρει πιπα αυτη σηκωθηκε και εφυγε γιατι λεει time τελειωσε ο χρονος lol.Δεν θελω να κρινω αρνητικα την Παολα και να λεω δυθιραμβους για την Ανια αλλα ποια ομως θελει πραγματικα να ευχαριστισει τον πελατη  τιμαει τα λεφτα που βγαζει και της αρεσει φυσικα αυτο που κανει και ποια θελει να κανει και καποιες αρπαχτες γιατι εχει και θετικοτατες κριτικες και σχολια αλλα μηπως επιλεγει   για το ποτε και σε ποιον λεω εγω τωρα θα κανει και αγγαρεια για αρπαχτη;

μάλλον αυτό συμβαίνει προσφέρει κατ' επιλογή υπηρεσίες εκεί που θέλει αυτή. εγώ ως προσωπική εκτίμηση αυτό πιστεύω.

τώρα για χθες πέρασα για την Αννια αλλά επειδή ήταν στο δωμάτιο και βαριόμουν να περιμένω έφυγα και πέρασα σε άλλη κοπέλα.

δεν το συζητώ  η Αννια είναι ένα από τα καλά στανταράκια των στούντιο, προσπαθώ να θυμηθώ ποιος συναγωνιστής την ανακάλυψε τότε. πρόκειται για μεγάλο ταλέντο, δεν εχω ακουσει καποιον να εκφέρει αρνητική άποψη για τη Αννια.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Και η Αντριαννα είναι στο πρόγραμμα εδώ και λίγες μέρες και μου κάνει εντύπωση ότι δεν ασχολείται κανείς  :dunno: :dunno:
Όλοι με την Πάολα ασχολείστε πια?
σιγά σιγά να ετοιμάζεται και η καντυ..

funeral3

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα , ξέρετε εάν παίζει πουθενά στην πόλη η Φλωριτα; Η πετιτ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
και γιατί όχι ?το 50% της τότε διάθεσης της και απόδοσης να διατηρεί θα είναι στην τοπ 5αδα και σήμερα
καλά θα ήταν αλλά δεν πρόκειται...Έχει το μαγαζί της που πάει γαμιωντας..χαζή ειναι;άσε π ακόμα μουναρα είναι..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εσύ είσαι μικρός για να τη θυμάσαι..

ε δεν είμαι δα και τόσο μικρός που να μην την θυμάμαι έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές μαζί της  :P. Απλά να σου αναφέρω ως περιστατικό την φωτογραφία της σε κάδρο την είχε ένα στούντιο (red light) και νομίζω ακόμη υπάρχει το πορτρέτο της εκεί άσχετα αν έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό.

η τελευταία της επανεμφάνιση μετά από μεγάλη αποχή πρέπει να ήταν αν δεν κάνω λάθος τη χρονιά 2015-16 που ήταν και το τέλος της από τα στούντιο της Θεσσαλονίκης.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ε δεν είμαι δα και τόσο μικρός που να μην την θυμάμαι έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές μαζί της  :P. Απλά να σου αναφέρω ως περιστατικό την φωτογραφία της σε κάδρο την είχε ένα στούντιο (red light) και νομίζω ακόμη υπάρχει το πορτρέτο της εκεί άσχετα αν έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό.

η τελευταία της επανεμφάνιση μετά από μεγάλη αποχή πρέπει να ήταν αν δεν κάνω λάθος τη χρονιά 2015-16 που ήταν και το τέλος της από τα στούντιο της Θεσσαλονίκης.
το κάδρο υπάρχει..περσι δούλευε με άλλο όνομα αλλά για κάνενα μήνα για να σηκώσει το μαγαζί γιατί είναι και δικο της...αν δεν τη πρόλαβες με τα ρομαντικά εισαι μικρούλης....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
το κάδρο υπάρχει..περσι δούλευε με άλλο όνομα αλλά για κάνενα μήνα για να σηκώσει το μαγαζί γιατί είναι και δικο της...αν δεν τη πρόλαβες με τα ρομαντικά εισαι μικρούλης....

ναι τώρα που το λες για πέρσι νομίζω είχε ειπωθεί και εδώ στο νήμα ότι δούλεψε, εγώ πάντως δεν την συνάντησα πέρσι.

τώρα όσο αφορά για τα ρομαντικά γαμήσια της ποτέ δεν τα επεδίωξα διότι δεν είναι του στυλ μου.

έχω περάσει πολύ καλά μαζί της και ήταν ότι καλύτερο υπήρχε εκείνο τον καιρό στην πιάτσα των στούντιο.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.582
Πόντοι
7.095
Πηγα ξανα με την Ανια στο Free House οπου ανεβασα και κριτικη.Το αξιοσημιοτο για μενα ειναι οτι ενω καποιος αλλος περιμενε σε δωματιο  η Ανια ηρθε πρωτα σε μενα που καναμε συνολικα γυρω στο 20λεπτο    χωρις να πει το παραμικρο για τον χρονο οτι εχει να παει σε αλλον κλπ.Συναθλητης γραφοντας κριτικη για την Παολα πηρε προγραμμα για 69 (πιο  ακριβο απο το γλειψιμο που πηρα εγω με την Ανια) και εκει που την εγλειψε και περιμενε να του παρει πιπα αυτη σηκωθηκε και εφυγε γιατι λεει time τελειωσε ο χρονος lol.Δεν θελω να κρινω αρνητικα την Παολα και να λεω δυθιραμβους για την Ανια αλλα ποια ομως θελει πραγματικα να ευχαριστισει τον πελατη  τιμαει τα λεφτα που βγαζει και της αρεσει φυσικα αυτο που κανει και ποια θελει να κανει και καποιες αρπαχτες γιατι εχει και θετικοτατες κριτικες και σχολια αλλα μηπως επιλεγει  για το ποτε και σε ποιον λεω εγω τωρα θα κανει και αγγαρεια για αρπαχτη;
για την Ανια, ο συναγωνιστης που λες (εγω δλδ) εχει γραψει τα ιδια με σενα...αρα καταλαβαινεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom