Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγώ φίλε την εμπειρία μου είπα όπως την έζησα. Πρώτη φορά πήγαινα και περίμενα ξεπετα όπως προανέφερα αλλά πέρασα τέλεια και σίγουρα θα ξαναπάω στην ίδια κάποια στιγμή. Δεν έχω πείρα σε οίκους ανοχης οπότε για κάποιους μπορεί να τα παραλεω αλλά εγώ έτσι το έζησα

εντάξει το καταλάβαμε ότι πίσω από το προφίλ σου κρύβεται η Κατερίνα ή ο ιδιοκτήτης του playboy....

Zhta Ni

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
12
Πόντοι
0
εντάξει το καταλάβαμε ότι πίσω από το προφίλ σου κρύβεται η Κατερίνα ή ο ιδιοκτήτης του playboy....

Εσύ πρέπει να είσαι διάνοια φίλε. Μιας και δεν χωράνε οι κριτικές πρωταρηδων σε αυτό το φόρουμ αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστ. Καλό βράδυ και κοίτα να ασχοληθείς με το ταλέντο που έχεις παπα μην πάει χαμενο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εσύ πρέπει να είσαι διάνοια φίλε. Μιας και δεν χωράνε οι κριτικές πρωταρηδων σε αυτό το φόρουμ αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστ. Καλό βράδυ και κοίτα να ασχοληθείς με το ταλέντο που έχεις παπα μην πάει χαμενο

κοίταξε η κριτική σου μπάζει από παντού ως πρωτάρης και εικοσάχρονος που λες ότι είσαι. Ούτε η Κατερίνα είναι αυτή που μας παρουσιάζεις πάνω στο σεξ ένα κομοδίνο και μισό είναι, αλλά ούτε και εσύ φορτωμένος όπως λες από τις καύλες σου 20 χρονών κράτησες στο σεξ 20 λεπτά.

τουλάχιστον αν ανέφερες την Πάολα ή την Μελίνα μπορεί να σε πιστεύαμε έστω και λίγο γιατί και οι δυο οι κοπέλες είναι ο ορισμός του GFE κάνουν σεξ σαν να είναι η κοπέλα σου. Για την Κατερίνα όμως δεν πείθεις κανέναν, ξέρουμε τι μεγάλη ξεπέτα είναι.

Υ.Γ. μιας και από όσο κατάλαβα είσαι ο ιδιοκτήτης του playboy σου προτείνω ως μέλος εδώ να διαφημίσεις την επιχείρηση σου και τα κορίτσια σου ανοίγοντας ένα νήμα με το στούντιο σου σε συνενόηση με την διαχείριση του site (θα απεθυνθείς στον Αντισθένη και θα σου πει τι να κάνεις).

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0

Χμμμμμ......
γιατί θίχτηκες φίλε μου???  :huh: :huh:

Ο κάθε ένας μας είναι ελεύθερος να εκφέρει άποψη εδώ μέσα (στα πλαίσια των κοινά αποδεκτών κανόνων), εσύ κατέθεσες την δική σου και ένας γερόλυκος του forum την δική του!

Τώρα, αυτή την ευθιξία εγώ προσωπικά δεν την πολύ καταλαβαίνω...δεν σε αποκάλεσε και "φιόγκο"  :effemine: ...απλά σαν ποιο έμπειρος πουτανιάρης (γεγονός αδιαμφισβήτητο...κρίνοντας από τις κριτικές & τις καταθέσεις του παίχτη) σου προτείνει να δοκιμάσεις κάτι καλύτερο το οποίο πάντα κατά την προσωπική του κρίση είναι ή πλησιάζει το απόλυτο GFE.

Εδώ μέσα μπαίνεις για να καταθέσεις και να λάβεις γνώμες...και εάν δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς χιουμοριστικά σχόλια (γιατί έτσι το εξέλαβα εγώ in the 1st place) καλά θα κάνεις να κόψεις το άθλημα......

Και εσύ ρε Pope Benedict... μην το τερματίζεις... άσε το νέο αίμα και ενταχθεί ομαλά στα άδυτα της ακολασίας!

Και παρεμπίπτοντος...επειδή 2η με Πάολα δεν...λόγω αμφιβολιών που διαμορφώθηκαν λόγω των τελευταίων αρνητικών σχολίων...για πες πότε και που χορεύει η Μελίνα???  :sunglasses: 

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει δυνατότητα για double ( με δυο κοπέλες) σε κάποιο από τα μαγαζιά? Ευχαριστώ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
DUO υπάρχει αυτή την στιγμή μόνο σ' αυτό το στούντιο

Οκ αλλά δεν βλέπω και τα καλύτερα σχόλια για το στούντιο αυτό? Έχεις καλή προσωπική εμπειρία? Προτείνεις συγκεκριμένες κοπέλες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οκ αλλά δεν βλέπω και τα καλύτερα σχόλια για το στούντιο αυτό? Έχεις καλή προσωπική εμπειρία? Προτείνεις συγκεκριμένες κοπέλες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

καμιά κοπέλα δεν θα σου πρότεινα από αυτό το στούντιο γιατί από υπηρεσίες είναι άστα να πάνε, απλά το επισήμανα ως στούντιο γιατί έχει DUO που θέλεις εσύ. Συνήθως είναι μια Αθηνά ελληνίδα και μια ακόμη κοπέλα μαζί της που κάνουν παρτούζα δεν θυμάμαι όνομα όμως.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καμιά κοπέλα δεν θα σου πρότεινα από αυτό το στούντιο γιατί από υπηρεσίες είναι άστα να πάνε, απλά το επισήμανα ως στούντιο γιατί έχει DUO που θέλεις εσύ. Συνήθως είναι μια Αθηνά ελληνίδα και μια ακόμη κοπέλα μαζί της που κάνουν παρτούζα δεν θυμάμαι όνομα όμως.

Κατάλαβα... όπως και να έχει, ευχαριστώ και καλημέρα

Encod3r

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2018
Like
34
Πόντοι
0
κοίταξε η κριτική σου μπάζει από παντού ως πρωτάρης και εικοσάχρονος που λες ότι είσαι. Ούτε η Κατερίνα είναι αυτή που μας παρουσιάζεις πάνω στο σεξ ένα κομοδίνο και μισό είναι, αλλά ούτε και εσύ φορτωμένος όπως λες από τις καύλες σου 20 χρονών κράτησες στο σεξ 20 λεπτά.

τουλάχιστον αν ανέφερες την Πάολα ή την Μελίνα μπορεί να σε πιστεύαμε έστω και λίγο γιατί και οι δυο οι κοπέλες είναι ο ορισμός του GFE κάνουν σεξ σαν να είναι η κοπέλα σου. Για την Κατερίνα όμως δεν πείθεις κανέναν, ξέρουμε τι μεγάλη ξεπέτα είναι.

Υ.Γ. μιας και από όσο κατάλαβα είσαι ο ιδιοκτήτης του playboy σου προτείνω ως μέλος εδώ να διαφημίσεις την επιχείρηση σου και τα κορίτσια σου ανοίγοντας ένα νήμα με το στούντιο σου σε συνενόηση με την διαχείριση του site (θα απεθυνθείς στον Αντισθένη και θα σου πει τι να κάνεις).
In What magazine workshop Paola Andreea Melina. I want a good GFE. Thank you

Encod3r

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2018
Like
34
Πόντοι
0
όπου ο Paola και η Melisa εργάζονται για ένα καλό GFE? Efxaristo

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
Χθες περασμα με Τσαρινα. Γυρισε το τουμπανο και εγινε για ακομη μια φορα το ελα να δεις μεσα στο δωματιο.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Καμία milfάρα αυτή την ώρα? Που είναι η λιλιαννα, η Justin? Τις πεθύμησα, η Ιζαμπέλα από Φρίξου 14 σταμάτησε?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Καμία milfάρα αυτή την ώρα? Που είναι η λιλιαννα, η Justin? Τις πεθύμησα, η Ιζαμπέλα από Φρίξου 14 σταμάτησε?

Η ιζαμπελα ήταν στην πρωινή βάρδια σήμερα που πέρασα,γράψτε καμία κριτική ρε κοπριτες,εγώ πρώτη φορά την έβλεπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom