Εσύ πρέπει να είσαι διάνοια φίλε. Μιας και δεν χωράνε οι κριτικές πρωταρηδων σε αυτό το φόρουμ αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστ. Καλό βράδυ και κοίτα να ασχοληθείς με το ταλέντο που έχεις παπα μην πάει χαμενο
Χμμμμμ......
γιατί θίχτηκες φίλε μου???
Ο κάθε ένας μας είναι ελεύθερος να εκφέρει άποψη εδώ μέσα (στα πλαίσια των κοινά αποδεκτών κανόνων), εσύ κατέθεσες την δική σου και ένας γερόλυκος του forum την δική του!
Τώρα, αυτή την ευθιξία εγώ προσωπικά δεν την πολύ καταλαβαίνω...δεν σε αποκάλεσε και "φιόγκο"
...απλά σαν ποιο έμπειρος πουτανιάρης (γεγονός αδιαμφισβήτητο...κρίνοντας από τις κριτικές & τις καταθέσεις του παίχτη) σου προτείνει να δοκιμάσεις κάτι καλύτερο το οποίο πάντα κατά την προσωπική του κρίση είναι ή πλησιάζει το απόλυτο GFE.
Εδώ μέσα μπαίνεις για να καταθέσεις και να λάβεις γνώμες...και εάν δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς χιουμοριστικά σχόλια (γιατί έτσι το εξέλαβα εγώ in the 1st place) καλά θα κάνεις να κόψεις το άθλημα......
Και εσύ ρε Pope Benedict... μην το τερματίζεις... άσε το νέο αίμα και ενταχθεί ομαλά στα άδυτα της ακολασίας!
Και παρεμπίπτοντος...επειδή 2η με Πάολα δεν...λόγω αμφιβολιών που διαμορφώθηκαν λόγω των τελευταίων αρνητικών σχολίων...για πες πότε και που χορεύει η Μελίνα???