azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Γλ/φιλα παίζουν
Ναι αλλά δεν δεν ξέρει να φιλάει
Γλ/φιλα παίζουν
φουλ και πουτσοτριψιματαΓλ/φιλα παίζουν
Γλ/φιλα παίζουν
η Λιλιανα είναι η κορυφαία της νυχτερινης βάρδιας Καραμαν από τότε που εμφανίστηκε, παρτην και δε θα χάσεις
πριν καμιά βδομάδα που πέρασα από εκεί στην θέση της ήταν η Κάρλα...τώρα δεν ξέρωη Λιλιανα είναι η κορυφαία της νυχτερινης βάρδιας Καραμαν από τότε που εμφανίστηκε, παρτην και δε θα χάσεις
η Λιλιανα είναι η κορυφαία της νυχτερινης βάρδιας Καραμαν από τότε που εμφανίστηκε, παρτην και δε θα χάσεις
Πηγα....βαδιζω και παραμιλω.!!!!!! Απλα απιστευτο το μιλφακι....και ολα αυτα με 40€.!!!
Περασα σημερα απο free house μετα τις 8 το βραδυ και δουλευε η τζαστιν λιγο ελειψε να μπω και τελικα δεν μπηκα,ειναι καλη ρε παιδια η κομοδινο σαν τη ντεζυ???
Εμένα η άλλη πρώην 'κολλητάρι' μου,μου έχει απαγορεύσει να την επισκεφθώ ξανά
Γιατί πότε μαλωσα με την Ειρήνη ??Παλι μαλωσες με την Ειρηνη βρε??
Κομοδίνο ξε-κομοδίνο είναι τόσο καύλα αυτή η γυναίκα που πρέπει να μπεις μια φορά έστω για συλλεκτικους λόγους.Περασα σημερα απο free house μετα τις 8 το βραδυ και δουλευε η τζαστιν λιγο ελειψε να μπω και τελικα δεν μπηκα,ειναι καλη ρε παιδια η κομοδινο σαν τη ντεζυ???
Στο Φριξου 15 έχει μια πολύ καλή Νικολέττα λέγεται. Ρίξε μια γύρα.Ρε μαγκες οτι διαστημικα κολπα να κανει η Λιλιανα, σας αρεσει εμφανησιακα; Δυστυχως αν δε μαρεσει εμφανιση πολυ δε μου σηκωνεται ρε γαμωτο...
Εχω να πηδηξω σε σπιτακι 2,5 μηνες, τι θα προτεινατε εσεις οι τσαρκαδωροι που της ξερετε ολες; Κατι πολυ εμφανισιμο
Ρε μαγκες οτι διαστημικα κολπα να κανει η Λιλιανα, σας αρεσει εμφανησιακα; Δυστυχως αν δε μαρεσει εμφανιση πολυ δε μου σηκωνεται ρε γαμωτο...
Εχω να πηδηξω σε σπιτακι 2,5 μηνες, τι θα προτεινατε εσεις οι τσαρκαδωροι που της ξερετε ολες; Κατι πολυ εμφανισιμο
Ρε μαγκες οτι διαστημικα κολπα να κανει η Λιλιανα, σας αρεσει εμφανησιακα; Δυστυχως αν δε μαρεσει εμφανιση πολυ δε μου σηκωνεται ρε γαμωτο...
δεν διαφωνώ αδερφέ,της ίδιας 'αποψης είμαι για την Λιλιάνα για αυτό και δεν πέρασα μαζι της....
Kάτι πολύ εμφανίσημο είναι για μένα η Τζέσυ απο το άλλο σαιτ και η Νικολ, επίσης αρκετά εμφανίσιμη και αυτή , απο τις φώτογραφίες αυτην που θέλω να επισκεφτω είναι η Κατια....όλες εντελώς τυχαία είναι απο το άλλο σαιτ.
Για να μην κάνω αναφορές μονο στο άλλο σαιτ, πετρου ερημίτη η Αναμπελ είναι πολύ ωραίο μωρό,αλλά εχουν γραφτεί τα χειρότερα........
Στο Φριξου 15 έχει μια πολύ καλή Νικολέττα λέγεται. Ρίξε μια γύρα.