Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Επίσκεψη σήμερα το πρωί σε μερικά ιδρύματα:
Ερημίτη 2:  χωρίς τσατσά μια Λίνα αν κατάλαβα καλά το όνομα, μου φάνηκε Ελλήνίδα, περί τα 40, ωραίο παρουσιαστικό γενικώς, ξανθιά 1,65 περίπου με ωραίο σώμα και πρόσωπο, ξέρουμε τίποτα για αυτήν?
Ερημίτη 2Α: η Νατάσα που τσουβαλοφέρνει, δεν ξέρω τι απίδια πιάνει
Λας Βέγκας: η γνωστή Ντόνα, σαν να αδυνάτισε λιγάκι
Φρίξου: στα δεξια η Ισαμπέλα και η Βιολέτα, στα αριστερά η Μόνικα η Βικτώρια και η γιαγιά Τάνια....ο απόλυτος ξεπεσμός
Paradise 1 κ 2: Μπεατρίς μόνο με καπότα και Σάντυ

Ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω αλλά τελικά ξεφόρτωσα στην μίλφ Ισαμπέλα όπως ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα, σχεδόν τα κλαίω, πολύ ξινή ήταν σήμερα, λες και μου έκανε χάρη ένα πράμα, τελικά θέλει πολλά για να περάσεις καλά αλλά με αυτά που διαβάζω ακόμα κι αυτό παίζεται!!!

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Πολυ νεκρα βλεπω συναδελφοι..τι εγινε το κοψατε το αθλημα;  :grin: Η σοφια για οσους ενδιαφερονται να ξερετε οτι πηρε αδεια για σχεδον ολο το φεβρουαριο.Με λαρα βλεπω στο αλλο σαιτ μια δουλευει πεντε λειπει..ηταν που ηταν χαλια η πρωινη βαρδια αν δεν εχει και αυτες σχεδον πατωνει.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
καμια προταση για σημερα να περασω καλα γιατι στερεψα απο ιδεες  :dunno:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πολυ νεκρα βλεπω συναδελφοι..τι εγινε το κοψατε το αθλημα;  :grin: Η σοφια για οσους ενδιαφερονται να ξερετε οτι πηρε αδεια για σχεδον ολο το φεβρουαριο.Με λαρα βλεπω στο αλλο σαιτ μια δουλευει πεντε λειπει..ηταν που ηταν χαλια η πρωινη βαρδια αν δεν εχει και αυτες σχεδον πατωνει.

:S :S :S

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Μια Αντριαννα που γραφει στο φαιντ γκερλς είναι καποια από τις παλιες Αντριαννες ?ξερει κανεις?

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Live Φρίξου 12 μια γεμάτους μικρή με κοιτούσε σαν εξωγήινο δν ρώτησα όνομα.14β Χριστίνα η γνωστή με τα βυζιά κρεμασμένα στα γόνατα,14 Έλενα μπαμπατσικο μιλφ, Μινώταυρου 14 Σάντρα ψηλή Ρωσίδα με ωραίο σώμα κ καλλιγραμα πόδια,κ τέλος στο Γκόλντεν λιπς η Έμμα.δν έχω περάσει ποτέ μαζί της αλλά αυτή τη φορά μου φάνηκε πολύτιμο της  εντυπωσιακή γυναίκα,. μάλλον την πέτυχα στα καλα της κ μιλούσαμε ωραία,φορούσε διχτυωτα εσώρουχα.Δν τα βρήκαμε στο πρόγραμμα κ την τιμή αλλά την έβαλα σοβαρά στα προσεχώς

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Live Φρίξου 12 μια γεμάτους μικρή με κοιτούσε σαν εξωγήινο δν ρώτησα όνομα.14β Χριστίνα η γνωστή με τα βυζιά κρεμασμένα στα γόνατα,14 Έλενα μπαμπατσικο μιλφ, Μινώταυρου 14 Σάντρα ψηλή Ρωσίδα με ωραίο σώμα κ καλλιγραμα πόδια,κ τέλος στο Γκόλντεν λιπς η Έμμα.δν έχω περάσει ποτέ μαζί της αλλά αυτή τη φορά μου φάνηκε πολύτιμο της  εντυπωσιακή γυναίκα,. μάλλον την πέτυχα στα καλα της κ μιλούσαμε ωραία,φορούσε διχτυωτα εσώρουχα.Δν τα βρήκαμε στο πρόγραμμα κ την τιμή αλλά την έβαλα σοβαρά στα προσεχώς

Αδερφέ μετάφραση έκανες από κάποια άλλη γλώσσα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω το εχω κοψει τους τελευταίους μηνες όπως το ειχα κοψει και όταν παντρεφτηκα γιατι εχω ακαποτο και κρεμπιεδιασμα σε κωλαρακι οποτε μου φαινεται παραλογο να πληρωσω για λιγοτερες παροχες , λιγοτερη ωρα, το ότι το πληρωνω σε γκρινια και κρεβατομουρμουρα είναι άλλο θεμα, αμα το τραβηξει κι άλλο θα επιστρεψω στην πιατσα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
εγω το εχω κοψει τους τελευταίους μηνες όπως το ειχα κοψει και όταν παντρεφτηκα γιατι εχω ακαποτο και κρεμπιεδιασμα σε κωλαρακι οποτε μου φαινεται παραλογο να πληρωσω για λιγοτερες παροχες , λιγοτερη ωρα, το ότι το πληρωνω σε γκρινια και κρεβατομουρμουρα είναι άλλο θεμα, αμα το τραβηξει κι άλλο θα επιστρεψω στην πιατσα
αδερφέ απλά μερικές φορές πληρώνεις γιατί βαρέθηκες να γαμάς τον ίδιο κώλο....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Χθεσινοβραδινή μπουρδελότσαρκα μετά από ρετσίνες  :zombie: και καλό φαγητό σε μαγαζί στην τούμπα με εκλεκτή παρέα. Όταν υπάρχει καλή παρέα η βραδιά ήταν αναμενόμενο να κλείσει με μια καλή μπουρδελοτσαρκα στα στούντιο. Αρκετά στούντιο χθες ήταν κλειστά στα πέριξ της οδού φρίξου. Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στο στούντιο Α1 επί της νικηφόρου ουρανού εκεί δούλευε η μουνίτσα Ήρα 19 χρονών πιπίνι από την Μολδαβία με μαύρα μαλλιά πανέμορφο πρόσωπο και σώμα μοντέλου πολύ αδύνατη για τους λάτρεις των μοντελοειδών κορασίδων.

Πολύ εύθυμη χαμογελαστή κοπέλα γεμάτη θετική ενέργεια, πέρασα με το πρόγραμμα των 40 ευρώ που περιλαμβάνει ακάποτη πίπα  :pipa1: ή γλείψιμο. Εγώ επέλεξα το πρώτο. Μέσα στο δωμάτιο πέρασα super δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο καλά πέρασα  :inlove:. Απλά θα αναφέρω ότι η Ήρα γαμήθηκε μαζί μου λες και ήταν γκόμενα μου έζησα μαζί της το απόλυτο GFE  :knockinb:.

Αξίζει μια καταδρομική μαζί της για όσους δεν την έχουν δοκιμάσει θα με θυμηθείτε όσοι περάσετε μαζί της ότι το κορίτσι τα σπάει στο δωμάτιο και γαμιέται σαν να μην υπάρχει αύριο.  :respect:

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
97
Like
1.545
Πόντοι
2.460
καλησπέρα συναγωνιστές! τι προτείνετε για κέντρο Θεσσαλονίκη, θα επισκεφθώ την επόμενη εβδομάδα. ΥΓ δεν έχω ξανά πάει Θεσσαλονίκη για τέτοιου είδους βόλτες   

καμια προταση για σημερα να περασω καλα γιατι στερεψα απο ιδεες  :dunno:

Θα πρότεινα Αναστασία [Red Light αύριο] στην πρωινή βάρδια και Άνια στη
νυχτερινη [Free House στο κάτω σπιτάκι σχεδόν κάθε βράδυ].

Γεια σας παίδες!μολις κατέφτασα Θεσσαλονίκη και θα μεινω για λιγο διάστημα! Να ρωτησω στα στουντιο που είναι εκει δυτικη Θεσσαλονίκη παιζει μιλφ 40+ με πλουσια ελαιη κατα προτιμηση κατα τις πρωινες ωρες? Επισης η πρωινη βαρδια τι ωρα ξεκιναει εκει στα στούντιο? Ευχαριστώ εκ των προτερων!

Λογικά η Νικόλ θα σου κάνει. 40+ με βυζάρες και έκφυλο πρόσωπο. Δεν την έχω
πάρει αλλά οι συναγωνιστές λένε καλά λόγια και είναι στα υπ' όψιν! Είναι
στη Φρίξου 13 νυχτερινη βάρδια [7 ή 8 το απόγευμα αρχίζει η βάρδια].

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Θα πρότεινα Αναστασία [Red Light αύριο] στην πρωινή βάρδια και Άνια στη
νυχτερινη [Free House στο κάτω σπιτάκι σχεδόν κάθε βράδυ].

η Άννια τα σπάει βγάζεις ωραίο γούστο μαζί της  :thumbsup:

η Αναστασία όμως κατ' εμε δεν αξίζει :S

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
έκανα μια διαπίστωση ότι το bourdela.com το διαβάζουν πολλοί ως απλοί αναγνώστες, γράφουμε εμείς τα μέλη μεταξύ μας για ανταλλαγή πληροφοριών και επωφελούνται από αυτό και οι απλοί αναγνώστες. είδατε τελικά ότι η εποχή του internet που ζούμε κάνει την ζωή μας πιο εύκολη.

Xθες Σάββατο πέρασα ξανά πάλι από το μωρό την Ήρα μιλάμε τα δωμάτια ήταν φουλ η κοπέλα δεν έκλεισε μπούτι όλη νύχτα, πολλές υπερωρίες  :knockinb: έκανε χθες Σάββατο λόγο της παρασκευάτικης κριτικής που ανέβασα για την Ήρα. Μου είπε η Ήρα χθες Σάββατο много работa (πολύ δουλειά). Της λέω μάλλον γι' αυτό έπαιξε ρόλο η κριτική μου προς εσένα της είπα, που έγραψα εδώ στο site γι' αυτό και το λαικό προσκύνημα σήμερα για την πάρτη σου. Ίσως μ' αυτό που της είπα πρόδωσα το nick name μου διότι η Ήρα γνωρίζει και διαβάζει μου είπε το site.

για την επαναληπτική χθεσινή συνέδρια με την Ήρα δεν θα γράψω κάτι περαιτέρω τα έχω γράψει ήδη και εδώ στο νήμα και στον κεντρικό κατάλογο κριτική και όσοι έχετε περάσει μαζί της έχετε διαπιστώσει ότι το πιπινάκι είναι θησαυρός.

Υ.Γ. προς το φιλαράκι azazel ακόμη δεν έκανες καταδρομική  :knockinb: με την Ήρα;  :dunno: πήγαινε δοκίμασε τα δικά σου βρώμικα  :tooth: σεξουαλικά κόλπα και γράψε κριτική με σήματα μορς  ;)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Παιδες η αληθεια ειναι την ανια δεν την εχω δει ποτε. Σε σχεση με τσαρινα πως ειναι? Ειμαι τακτικος πελατης της τσαρινας και βγαζω γουστα μαζι της να δοκιμασω λετε την ανια? Αξιζει?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
Παιδες η αληθεια ειναι την ανια δεν την εχω δει ποτε. Σε σχεση με τσαρινα πως ειναι? Ειμαι τακτικος πελατης της τσαρινας και βγαζω γουστα μαζι της να δοκιμασω λετε την ανια? Αξιζει?
NAI (χωρις αλλη αναλυση)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πέρασα χθες για να επιβεβαιώσω ότι η Ηρα στο Νικ.ουρανου 1 είναι η ίδια από Φρίξου 15α και 15β την οποία είχα γαμησει πριν κάποιους μήνες και πράγματι είναι καλή μέσα και πολύ γλυκό μπουμπουκάκι

Η συγκεκριμένη τσατσα όμως είναι πρόβλημα από την εποχή του αλουμινατου και επειδή ας πούμε συμπαθώ το συγκεκριμένο σπιτάκι και θεωρώ ότι η Ηρα έχει προοπτικές νομίζω πως θα πρέπει να αντικατασταθει το συντομότερο δυνατό.
Φιλικά πάντα  ;)

sok13

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Παιδες. Θα μπορουσε καποιος να μου πει εαν δουλευει ακομα και που η Χριστινα απο Ανδρέου Γεωργίου 4?

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195

για τα γούστα μου η Άνια είναι πιο ωραία, ειναι πιο μικρή,ομορφο σωματάκι ,σχετικα γλυκό προσωπάκι και πολύ καλη στο δωμάτιο ....Πήγαινε με χίλια.....για μια φορά τουλάχιστον αξίζει.....Η τσαρίνα ηταν δύναμη,δεν ξέρω τώρα πως είναι γιατι έχω κάτι χρόνια να περάσω μαζί της....απο την εποχη της ανδρεου γεωργίου.....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
η Άννια τα σπάει βγάζεις ωραίο γούστο μαζί της  :thumbsup:

η Αναστασία όμως κατ' εμε δεν αξίζει :S

Την Αναστασία την είδα πριν κανενα μήνα ,μόνο που την είδα γκαυλωσα....ωραίο μουνάκι εξελιχθηκε,πρέπει να εχασε και μερικά κιλά.....Απο απόδοση όμως στις αρχές δεν ηταν τιποτα το ιδιαίτερο....Αν δεν άλλαξε μέσα προς το καλύτερο δεν αξίζει.....

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Σχετικά με την Ήρα, πολλές φορές σκέφτομαι να μπω αλλά λόγο τσα2 δεν μπήκα ποτέ. Το ότι διαβάζει το σάιτ δεν μου κάνει εντύπωση γιατί οι περισσότερες  το διαβάζουν, κ είναι κ λογικό αν σκεφτείς ότι για αυτές γράφουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom