Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

mancunian1986

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Κριτικές
44
Like
5.087
Πόντοι
9.591
Τυποι ξερετε ποιες κοπελες κανουν πρωκτικο?

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21

Αθηνα Ελληνιδα απο οτι ξερω στο venus και καμια φορα στο villa erotica δουλευει και Χριστινα ρουμανα στο inside δουλευει στην οδο φριξου..

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
έβγαινε ένας φίλος κάποτε με μία, κάνα μήνα, άλλα δεν του καθόταν λέει έξω '' γιατί άλλο δουλειά και άλλο έρωτας '' ...ήθελε λέει να της αποδείξει ότι την αγαπάει .... :2funny: :2funny:

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
15
Like
276
Πόντοι
290

AbtonioL

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες η Γιασμιν γυρισε η μιλφαρα;;;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
έβγαινε ένας φίλος κάποτε με μία, κάνα μήνα, άλλα δεν του καθόταν λέει έξω '' γιατί άλλο δουλειά και άλλο έρωτας '' ...ήθελε λέει να της αποδείξει ότι την αγαπάει .... :2funny: :2funny:
Ψαχνου να δουν την οικονομικη σου κατασταση εαν δουν οτι τα εχεις σε γουσταρουν εαν εισαι αφραγκος  δεν σε ξερουν γνωρισα δυο  στα μαγαζια του Βαρδαριου και εκανα την μαλακια και τις ειχα πει τι δουλεια εκανα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Δεν το λεει αλλα αν παρεις μεγαλο προγραμμα δινει κ η νατασσα τσαρινα

Ειναι αστερι απο ολες τις αποψεις θα ξεχασεις την Τσαρινα που τελευταια δεν μας τα λεει καλα

Τι σου εκανε τυπε

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Ψαχνου να δουν την οικονομικη σου κατασταση εαν δουν οτι τα εχεις σε γουσταρουν εαν εισαι αφραγκος  δεν σε ξερουν γνωρισα δυο  στα μαγαζια του Βαρδαριου και εκανα την μαλακια και τις ειχα πει τι δουλεια εκανα
καμία διαφορά με τις άλλες από έξω.... :2funny: :2funny: :2funny:

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Ψαχνου να δουν την οικονομικη σου κατασταση εαν δουν οτι τα εχεις σε γουσταρουν εαν εισαι αφραγκος  δεν σε ξερουν γνωρισα δυο  στα μαγαζια του Βαρδαριου και εκανα την μαλακια και τις ειχα πει τι δουλεια εκανα

χαχαχ καταλαβα και σε αδειασαν κανονικα,ψαχνουν φραγκατους για να τους ξεζουμισουν τις τσεπες,οποτε σε οποια πουτανα πηγαινετε και σας την πεφτει να το παιζετε φραγκατοι ειστε δεν ειστε,στην πενα σας θελω ολους ντυθητε κυριλε,γυαλιστε το αμαξι γιατι εαν καταλαβει οτιδηποτε αλλο θα τη ξενερωσετε και θα σας εχει στην ξεπετα με σεξ στασης κομοδινου..

Galinickos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
8
Like
295
Πόντοι
280
Γνωρίζει κανείς άμα γύρισε η καρίνα από Νικ.ουρανου?η απογευματινή βάρδια μετά την ειρήνη!

Stehb13@

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
0
Πήγα να δω την Ήρα μετά τα κολακευτικά σχόλια που είδα. Πολύ ωραίο το μωρό τουλάχιστον εξωτερικά άλλα δεν πέρασα λογο της αγενεστατης τσατσάς.οταν θα διώξουν αυτό το βούρλο ίσως πάω να δοκιμάσω..

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Άνοιξε και το Φριξου 12 το οποίο είναι δίπλα από το Φριξου 12Β. Είναι Πάνω στον όροφο με αρκετά σκαλοπάτια, θυμίζει πολύ το Ανδρ. Γεωργίου 4!  :grin:
Απο κοπέλες...
Κατέρινα. :grin:
Ζαννετ.( :kissass2:) Συνήθως αυτές τώρα είναι πρωινές!
Παολα. Ρωσσικο μωράκι, με καστανοξανθο καρε μαλλακι , μικρά βυζάκια κ πεταχτο  κωλαράκι! :kissass:
Και μια ακόμη ουκρανικης προέλευσης κοπελίτσα αλλά αρκετά κοντοπουτανο...θυμίζει έντονα Αγγελικουλα στην γωνία της Μινώταυρου!
Αυτές οι δύο συνήθως δουλεύουν βράδυ. Στην Παολα άκουσα πως ξεκινάει με 40€! :jerking: :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στην Εμπεδοκλεους το studio Poison έχει μια ξανθια ελληνίδα μιλφοτζιλφ με τεράστιες φυσικες βυζάρες!( :tits:) Την λενε Ευα. Αλλα χανει πολυ στο σωμα ...ολα κρεμασαν, επίσης είναι κ κοντούλα! :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Βραδυ Φριξου 15... Νέα κοπελίτσα Ρουμανικης προέλευσης  ονόματι Ρομυ. Κοντοπουτανο με ξανθό καρέ μαλλακι. Μελαμψο δερματάκι κ πολύ ψαρωμενο μου φάνηκε το μωρό! Αυτό που μου έμεινε όμως είναι ότι άκουσα το πρωκτικό στα (60)€! :kissass2: :grin:

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Στην Εμπεδοκλεους το studio Poison έχει μια ξανθια ελληνίδα μιλφοτζιλφ με τεράστιες φυσικες βυζάρες!( :tits:) Την λενε Ευα. Αλλα χανει πολυ στο σωμα ...ολα κρεμασαν, επίσης είναι κ κοντούλα! :grin:
Σε ποια βαρδια εντοπιστηκε?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
λοιπον περασα με Βικτωρια στο bad girls το σαββατο απλα με τρελανε,μεχρι που μου ειπε οτι της αρεσω πολυ,μεχρι που μου γλυψε τα @@ κι απο πανω μεχρι κατω σε ολο μου το σωμα,δεν το περιμενα πραγματικα αλλα εκτος απο μουναρα και καλη εμφανιση ηταν τοσο ζεστη μαζι μου που νομιζα οτι τα ειχαμε καιρο,επισης μου ειπε οτι ειμαι καθαρος και με φιλησε στο στομα στα προκαταρκτικα,δεν πηγα για γλωσσοφυλο επειδη ειχα καποιες επιφυλαξεις αν και θα μπορουσα να το ειχα κανει κι αυτο,μετα μολις τελειωσαμε με αγκαλιασε τοσο σφιχτα με πεθανε ηθελε να με φιλησει στο στομα ξανα απεφυγα και τη φιλησα στο μαγουλο,ημασταν αγκαλιασμενοι για τρια λεπτα πωωωωωωωωωω κι αν δεν ειχε κοσμο να περιμενει μπορει να με ειχε αγκαλια κανα μισαωρο στο απλο.....νομιζα οτι με πληρωσε αυτη να τη γαμησω παρα εγω,αν και δεν εχω πολλες εμπειριες με ιεροδουλες 3-4 εχω περασει και μια ηταν Αθηνα πρωτη φορα μου συμβαινει......εχω ξεμεινει απο φραγκα ομως και περιμενω να ξαναπληρωθω για να ξαναπαω,βεβαια μην περιμενετε με τον καθε πελατη να συμπεριφερθει ετσι γιατι μου ειπε οτι ο προηγουμενος μυριζε ασχημα και παρολα αυτα εκανε σεξ μαζι του,Moldavia respect!!!!!!
H εν λογο τυπε ειναι οτι να ναι ειχα παει πριν κανα 2 μηνο 2 φορες σε αυτην μετα απο πολληηηηηηη και ρο που ειχα να παω την πρωτη φορα ηταν ΤΕΛΕΙΑ εφυγα και πετουσαν πεταλουδιτσες γυρω γυρω μου τη δευτερη ομως μετα απο 4-5 μερες που πηγα ξανα ακομα κλαιω τα φραγκα μου και θυμηθηκα γιατι σταματησα να πηγαινω σε αυτην αν πας ξανα μην εισαι τοσο σιγουρος οτι θα ειναι το ιδιο απο μενα προσωπικα εχει φαει μαυρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom